- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz
Cruiserke #23183 üzenetére
Köszi szépen, teszek vele egy próbát!
toto0569: tudnál adni egy linket azokra a beállításokra? Megpróbálom, hátha valami elkerülte a figyelmem.
És úgy általánosságban, többieknek is: tudom, hogy rootolva, főzött romokkal, de még akár egy gyári 4.0-val is megoldódhatna a gondom. Volt bénább androidos telefonom, amin csináltam is ezeket, most se okozna gondot, ha akarnám és könnyen lehet, hogy az is lesz a vége. Szerintem ettől függetlenül igenis baj és bosszantó az, hogy a felhasználók jelentős részénél a gyári 4.1.2 olyan, amilyen és ezen nem változtat az LG és továbbra is úgy érzem, ennek a hátterében nem a júzer tudatlansága áll. Egy ilyen árkategóriás készüléknél nem kéne, hogy magától értetődő legyen az, hogy aki azt várja, ne 10 másodpercig töltsön a launcher biztos, ami biztos tegyen rá főzött romot. Én még próbálkozok a beállításokkal, ha ezek után kapok rá linket
de tényleg úgy gondolom, hogy aki szerint az, amit a telefon néhányunknál 4.1.2-es frissítés után produkál user error és nem az LG szoftvermérnökeinek a hibája az elfogult. Én sajnálom a legjobban a dolgot, mert amúgy baromira tetszik ám a telefon.
-
dozsabalint
senior tag
-
Tex
senior tag
válasz
Cruiserke #14638 üzenetére
Ja olyat nem nagyon találni szerintem, mert évekkel ezelőtt is már +10 ropi volt a független, de szerintem ez régió független.
(#14639) zsömpi: Ez már csak a következőnél fog működni javaslatként amíg nincs külső SD karid. Egyébként ahova másolod ott lesz.
(#14641) zsömpi: Ezt a backupot már sajna buktad, hacsak Naras kolléga megoldása nem segít. Vagy ha megtalálod honnan/hogyan másoltad a 4X-re a telcsiszámokat, azt esetleg megteheted újból. Bár szerintem ha jól rémlik a 4.xx android már első bekapcsoláskor kéri az engedélyt hogy csináljon backupot a felhőbe, és ha azt nem kapcsolod ki akkor meg is csinálja.
-
Naras
őstag
válasz
Cruiserke #14600 üzenetére
Nah, ezt mondtam, úgy tűnik, ugyanaz a ROM szolgáltatós telefonokra 216-30 verziószámmal települ, függetlenekre megy fel EUR-XXX - szel...
zsömpi: sokaknak elég döcögős volt HR nélkül, de ha semmi problémát nem tapasztalsz, akkor nem muszáj...
bálint0520: Egy decemberben?
Egyébként, nem tudom mi a gond vele, JB - vel a kamera sztem jelentősen javult, lehet, hogy SGS3 valamiben jobb, ha jobban tetszik, cseréld csak le... -
wolruf
őstag
válasz
Cruiserke #14525 üzenetére
Ez pontyosan így van. Nekem is 216-30 (T-mobile), elvileg ez nem nyílik. Kísérletezni nem fogok vele. Egyébként annyira nem szar ez a JB, már ebben is 330 óra uptime-om van és nem igazán rémlik gond, ami miatt újraindítottam volna
Azaz de, néha (összesen 2x) a gyári SMS app beragad. Kinyírom és minden megy tovább
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Cruiserke #11142 üzenetére
1.Nézd meg,hogy a wifi beállításnál ki van-e kapcsolva a "gyenge hálózatok figyelmen kívül hagyása:"Beáll/wifi/ menü gomb/speciális/gyenge hál..... ha van pipa vedd ki.Ha így sem jó,akkor lehet a routered xarakszik.Azt is nézd meg,hogy ha a wifi beáll.-nál a te routeredre rányomsz milyen infót dob fel(jelerő,ip cím,stb)
2.Melyik hálózatot használod?2g stabilabb.3g-nél előfordul,hogy nincsen jó térerő,meg szolgáltató függő is.Nálunk is a lakásban van ahol 0 a térerő.Esetleg vedd ki a simet és a csatlakozóit töröld meg,szokott oxidálódni.
Ha nem javul meg csinálj egy gyári visszát,mert az android sem normális sokszor......én még nem találkoztam egyikkel sem.
más
ma MM-ben láttam ilyen telót:[link] rendszer 4.1.1húzzunk már bele!(ja és 60 ropi,de nem venném meg)
-
Bobby G.
senior tag
-
lkasza
csendes tag
válasz
Cruiserke #3696 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az utolsó kérdésem, hogy ti hol vásároltátok? Sehol nem találni a neten gyári garanciásat. Vagy megbízhatóak a bolti garanciásak is? Meg láttam írtátok, hogy nem mindegyik EU modell... Ezt, hogy tudom kikerülni, mármint, hogy ne ázsiait kapjak? (netről rendelném nem személyesen). -
ßrainiac
addikt
válasz
Cruiserke #3292 üzenetére
Hehe @ s3
Nekem is 2x volt ^^
Meg van is, nem nagyon viszik, csak erdeklodnek xD mosrmar lehet megvarom vele az icst-t mielott eladnam. Kinek milyen tokja van a telohoz? Linkelgethetnenk / kep beszurasa ahogy illeszkedik a telora, ilyesmi.
En kezdenem de meg nem erkezett meg.. 5-7 munkanapot mondtak a rendeles elott, megrendeltem, masnap jott az email ahol leirtak megint h 5-7 munkanap, pedig itt mar az elso nap eltelt, irtam nekik h kb. Megis mikor lesz barmi, mire visszairtak 2 (!) nap mulva es tajekoztattak hogy 5-7 munkanap
Erdekes hozzaallas, remeljuk nem lesz ebbol 2 het..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged