- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
Pubszon #11868 üzenetére
2 Tv-n és egy monitoron próbáltam (egyik sem volt mai darab), ha nem kapott legalább 0,5A-s tápot nem vitte át a képet. Lehet, hogy kábel és készülék függő is, hogy kell-e külön táp.
Egyes tévéknél oda szokták írni, hogy mhl kompatibilis, vszínű ott a hdmi-n keresztül ad le elég tápot is. Nagyon nem olvastam utána, hogy pontosan mi merre hány méter.
Közben beugrott, hogy egyszer kipróbáltam egy tavalyi modellen is, itt is kellett táp, szóval valszeg a kábel sajátossága.. -
Mitics
tag
válasz
Pubszon #11340 üzenetére
Részvétem
Bizony sokszor jobban fáj a memókari halála, mint maga a telóé
Éppen a napokban gondolkodtam azon, hogy utána nézek, hogy a BOX-ban be lehet-e állítani olyat, hogy wifin automatikusan szinkronizáljon és az új adatokat töltse fel. (Úgy rémlik, lehet ilyet vagy valami hasonlót csinálni)
50 gigás tárhely, tökéletes lenne biztonsági mentésre. Regisztráltam vagy 5 fiókot. 250 giga ingyenA héten utána olvasok és ha találok konkrétumot, jelzem.
Azért olvass utána, pici esély van rá, hogy megmentsd a kártyád. Vanna olyan progik, amikkel meg lehet próbálni. Sajnos nem tudok konkrétat mondani, mert nekem 1x volt rá szükségem sok évvel ezelőtt és akkor egy részét sikerült megmentenem. Aztán még 1x volt egy ilyen bajom, de akkor már azonnal a cégünk rendszergazdáját hívtam, ő mindent meg tudott menteni a halott kártyámrólHa van informatikus ismerősöd, minden képpen kérdezz rá szerintem! Ha fontos adatok voltak rajta, megéri az utána járást.
Drukkolok!!! -
-
Naras
őstag
válasz
Pubszon #11117 üzenetére
Hát, nem tudom, én le nem cserélném a 4X - et L szériára, a G pedig igencsak izgatja a fantáziám, csak ne kerülne másfélszer annyiba...
Egyébként, ha azok tudják is, max a 9 - esről tudom elképzelni, ami meg később jött ki, ha jól emléxem, mint a 4X, szal lehet mi is megkapjuk majd, ebbe még nem került bele...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Pubszon #11022 üzenetére
Leírtuk, hogy nem lehet belőle téglát csinálni KDZ-vel. Ázsiai telefon, olyan romot raksz rá amilyet akarsz. Szerintem ezen csak te akadtál ennyire fent. Sry.
Magyar vagy, akkor magyar kell. Vagy EU Open, mert ez a két ROM ugyanaz. De a téma összefoglalóban ott a link, megnyitod, kiválasztod 4X HD és Hungary kidobja a V10H-t + az EU V10H-t. KDZ lényege, hogy bármilyen telefonra bármilyen régiós / országos szoftver rámehet és nem lesz tégla.
A te készüléked egy 4X HD, a régiókód nem azonosítja a készüléket. A többi pedig az előzőekben írt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pubszon #10987 üzenetére
A v10H a legújabb Rom,az első hozzászólást frissíteni kellene.. Amit linkeltél,ott is ugyan azt adja ki,ha kiválasztod a telefon típusát (Lg optimus 4x HD) és a régiót ( Hungary). Ez egy 466 MB-os .kdz végződésű file!
Ha onnan töltöd le amit linkeltél,akkor ez lesz az: Hungary LGP880 V10H 2012-12-03
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pubszon #10976 üzenetére
Innen tudod letölteni! És igen,régiótól függetlenül tolhatod rá!
Cassius.clay: én tudtam,mire cserélek, és nem bántam meg! Bár hazafelé az úton egész végig aludtam, azt megállapíthatom,hogy gyorsabban merül mint a 4x,és jobban is melegszik,de ennek ellenére örülök! ( A piros pontot mindjárt kérem a megfelelő topikban neked!)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pubszon #10734 üzenetére
Autós töltőd legyen 1A-os,mert különben kevés lesz és nem tölti(főleg navi közben),a melegedésbiztonságot meg leírták.Én múltkor 3 órán keresztül nyomtam autóban és nem melegedett túl max 33 fok.
Play
hát én hiába jelöltem be itt és az előző telómban is(nexus s 4.1.2),soha nem működött igazából. Sztem ez android bug....devan amit nem is frissít le magától.Emiatt ne aggódjatok..... -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pubszon #10699 üzenetére
ARE = UNITED ARAB EMIRATES Itt a firmware lista régiókódokkal együtt!
KDZ-vel tudod csak frissíteni,de az sem bonyolult, én is úgy csináltam!
-
gadna
csendes tag
válasz
Pubszon #10592 üzenetére
- V10h a legfrissebb ROM, de márciusig jönnie kéne a JB-nek és nyitott bootloadernek a custom romokhoz. A gyári ROM tényleg jó.
- Melegedés télen nem zavaró, de amúgy se.
- Lg előnyei:
Szebb
Olcsóbb
Gördülékenyebb
A Samu:
Jobb gyári és custom támogatás
Talán az akksija egy kicsit jobban bírja, de ez erősen szubjektív.
A fekete, meg az egész színvilág nem egy Amoled (előtte Galaxy S volt) de nincs vele gond.
Röviden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged