-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
vagy letöltöd a facebook messengertt az küldi az értesitést ha kapsz üzenetet,én azt használom.
-
-
méregzsák
csendes tag
"Tudtok 4x-hez olyan hangrögzítő programot, ami kihangosítás nélkül rögzíteni tudja mindkét felet telefonálás közben?"
"Ilyen nekem is kellene, mert amiket találtam eddig azok használhatatlanok ...
'
Ha bárki jár erre, aki tud ebben a kérdésünkben segíteni,nagyon megköszönöm.
-
eladogeppc
veterán
Nem értelek ! Aki ilyen telefont vesz az Játékra veszi többnyire.
Mert akkor minek a Tegra 3 ? Na nehogy azt mondd, hogy azért vettél ilyet, mert 4 magon akarsz
telefonálni ? Mindjárt besírok !
Annyira kamandusz ahogy itt állok !Voltatok kint 2 éve talán a Mobilaréna napon, ahol meg lettek hívva cégek ?
Akkor mutatták be az Optius 3D-t, a 2X-et. Már akkor arról volt ott szó a hivatalos
LG-s emberkék is azt mondták, hogy igen, ezek játékra teremtettek.
Akkor miért mondasz ilyen badarságot ?Vettél volna Optimus L7-et, vagy L9-et, hiszen az is ugyanolyan jó mint ezek. Vagy Prada 3.0-át.
Na azokkal nem biztos hogy épp játszani kellene.Full HD miatt meg vehettél volna S3 minit, ami szerintem nem gagyi.
Hagyjuk ibojkát. A világon mindenki a Tegra 3-at játékokra használja, illetve az nVidia is így reklámozza,
hogy konzol szintű játékok vannak rá.Sajnálom hogy sokan megragadnak annál, hogy ez telefon.
Ki kell hogy ábrándítsalak, nem telefon kezdjük ott, hanem PDA. De ha már nem is PDA akkor meg a mai
világban egy kompakt szórakoztató centrum.
Miről beszélsz, hogy nintendó ! Hagyjál már , sokkal rosszabb, nézd meg a Wii-t. Na meg a PSP-ket....Üdv !
-
eladogeppc
veterán
Nekem mindegy milyen. Ez a telefon - mint az O2X kistesó is - kiköveteli a ROM-olást.
Tök mindegy honnan jön.Amint írtam, nekem Optimus Black-nél jött ARE-s de ott a baseband is más volt. Így nekem 2G-s hálózaton a telefon lemerült kb fél nap alatt.
Wifi-t miért dobálja el könnyen a kütyü ? Nem világos..
-
Naras
őstag
Hát, már elnézést, de ha valaki akkora "állat", hogy malterpor, csavar, kulcsok társaságában hordja a telefont, akkor nem csoda, ha karcolódik...
Neked kellenek is rá a kiegek, az biztos
Sok mindent gyártanak/gyártatnak Kínában, az biztos... Samu meg ez viszont Korea... bár, ettől még gyártathatnának Kínában... végülis...
-
Muki94
aktív tag
Ezért mondogattam, hogy semmiség az egész.
Root: "rendszergazdai jogot adsz az alkalmazásoknak, és magadnak is. Hozzáférsz a teljes fájlrendszerhez, kitörölhetsz gyárilag telepített appokat, ha olyan alkalmazással találkozol, ami mélyen nyúl bele a telefonba, akkor root jog szükséges hozzá...
~testreszabhatóbb lesz a telefon -
Naras
őstag
-
Quqesz
nagyúr
az jó ha az van,majd ha kiírja az lg logot akkor lehúzhatod.Arra figyelj,ha elkezd színes lenni a kijelző,akkor húzd le,mert felmelegíti a kék színt,és lila lesz a kijelződ.Elmúlik,de rám a frászt hozta egy negyed óráig,mert a főképernyőn is megjelent amikor elindítottam a telót!
akkor túl vagy rajta
-
Naras
őstag
Akkor valamit még nem ismert fel mégse... próbáld meg, hogy bekapcsolod az USB Hibaelhárítást (Fejlesztői opciók menü), ahhoz is installál még dolgokat. Meg a S/W Upgrade módban is...
Jah, meg az USB mód LG Szoftveren legyen... mindegyik módhoz más drivereket használ...
Nekem a modemek kategória alatt LG Szoftver módban pl. csak az az egy van, amit tiltani kéne...
-
Naras
őstag
Ha fel van ismerve, és installálva minden driver, akkor tök felesleges újrarakni bármit, főleg, ha újabbak vannak fenn... nekem elsőre kiakadt, majd betettem az aksit, és jó lett, szal aksival érdemesebb valszeg, de sok mindent elrontani nem fogsz tudni... ami nagyon fontos, az a jó kábel, és jó csatlakozás, leginkább ezek miatt szállhat még el...
-
-
Quqesz
nagyúr
Muki94-nek igaza van,csak a rá szánt pénz szab határt.Meg azt kell eldöntened,hogy milyen karakterisztikus zenét szeretnél hallani(sokk bass,kevés bass,erősebb középtónus,sok magashang v inkább nem,stb).Meg hogy mit?van ami inkább klasszikus zenére jobb,van ami elektronikusra.
meunier
én is elolvastam,de egy percig sem rendültem meg.Akkor is jó ez a telefon és kész.Főleg amire nekem kell. -
Muki94
aktív tag
40 ezer Forinton csodálkozol? Ezek kommerciális cuccok....
Válassz egyet!Egyébként ha kis pénzből gazdálkodsz, akkor Panasonic RPHJE120
Ha kicsit többet szánsz rá, akkor : Sony MDR-EX50
-
Quqesz
nagyúr
elvileg fent kell lennie alapból a telódon a polaris office alkalmazásnak az alkalmazások között!ha nincsen töltsd le pl a file managert és ott meg kell találnod+ az egészet(rigo) a belső sd-re rakd,ne külsöre! én még nem raktam bele sd-t,nem tudom kell-e mutatnia a file kezelőnek a külsőt is..... és onnan lehet e telepíteni
-
Muki94
aktív tag
Pont.
Amint látod, végez néhány grafikai tesztet, és számításit, a tárhely átviteli sebességét is leméri.
Értelemszerűen minnél több pontot kapsz egy tesztrészre, annál magasabb lesz az összpontszám.Cicmanyek:
Galériában rámész egy képre, menü gomb, és set as... vagy használat, valami ilyesmi. A felsoroltak közt lesz. -
-
Quqesz
nagyúr
NFC
amikor elindítod a telót először v gyári vissza után az alapbeállítás az,hogy NFC be van kapcolva,így ha nem kell lődd ki ahol tetted.Dj-nek igazan van,olyan mint a wifi,3G...ki-be kapcsolható.
Appok
vannak olyan futók amit te indítottál el és van amit nem.Amit NEM az vagy az android szerves része és nélküle nem fut a rendszer(LG bill,beáll,főképernyő)az a lényeg ezeknek a zöld kis robot az ikonja általában.Ezeket nem igazán jó kilőni,de bármi mást kilőhetsz ha még azt írja ki,hogy "nein".legrosszabb esetben v mikor elindítod az appot újraindítja v restart és fut,emiat ne izgulj.Nekem kb 9 app fut.ezek közt van ami folyamatos háttérszinkron miatt(email) fut.ezt ki lehet lőni,de kell nekem.Tehát ahol be van lőve a háttéradatok engedélyezése az lehet futni is fog.A csúcs dolog amit csináltam eddig,hogy letöröltem véletlenül a Play-t!Gyári visszaállítással vissza is lehetett tenni azt is.Teszteld mi kell neked és egy idő után tudni fogod mi micsoda.Nem lehet elrontani(de leges legrosszabb esetben felrakod újra a romot,de ilyen nem fog sorkerülni)
felvétel lejátszás fagyás az bug,de lehet többet nem fog ilyet csinálni.ezek az android f@szságai és soha nem fogsz rájönni miért csinálta.Nekem pl ilyet az google earth csinált. -
berbatov2
senior tag
Szerintem ebben nincs igazad. Teljesen jogos a kérdése, hogy fele olyan jó telefonon, miért fut pöpecül a játék, a drága felső kategóriáson pedig nem. Csak éppen ki lett már tárgyalva, hogy ez a nvidia és a tegra hibája nem pedig az LG-é ( vagy HTC-é), amit ő itt utána olvasás nélkül szidott.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az automatika az esetek többségében buta... egy fényképezésre való DSLR gépen is van "Ulra Automata vagy hasonlóan kicsúfolt" üzemmód, de a manuál mindig jobbat fog adni, hisz te tudod mit akarsz érzékeltetni a képen, de hát egy telefon nem is erre való szerintem... amennyi kell azt meg tudja manuálon...
-
toto0569
addikt
iso 100(mennél nagyobb az érték annál szemcsésebb a kép),a fehér egyensúlyt pedig a megfelelő látási viszonyoknak,ha váltogatod akkor azonnal látni fogod a kijelzőn,hogy melyik hasonlít az eredetire.,a látvány módot is a kép jellegének megfelelően (sport-mozgó,éjszakai-pl.:esti megvilágított épület)
Próbáljátok ki a camera360-at nagyon jó kis app. én régóta használom, az egyik legjobb!És ingyenes! -
TrueWhitee
tag
Mivel nem merültem jobban bele a telefonnal való fotózás rejtelmeibe és amúgy sem vagyok az a nagy fotó mágus, így passz. Valaki, aki jobban bűvöli ezeket az ISO értékeket és beállításokat, biztos tud ebben neked segíteni.
Mondjuk egy ilyen kis FAQ is jó volna.. Hogyan készíts tökéletes képet a gyári (vagy xy program) kamera szoftverrel..
-
OII
csendes tag
Szia!
Én kb. bő két hete rendeltem eBayen kihajtós bőr tokot, mit ne mondjak töredék áron, mint amit idehaza árulnak. Ha megjön, esetleg küldhetek róla fotót is, meg leírom a saját tapasztalataimat.
Kész röhej amúgy, hogy idehaza a legolcsóbb ilyen tok is majd 4x annyiba kerül, talán pont azért, mert 4x-hez kell?Más:
Valaki tapasztalt már olyat, hogy időnként a kijelző fénye felerősödik maxra, majd rögtön visszahalványul, és ezt egymásután megcsinálja 2x. Nálam 35%-on van, automatán. Gondoltam már arra is, hogy hülyén fogom a telefont és szórt fényt kap a fényérzékelő szenzor, fogalmam sincs.
-
TrueWhitee
tag
Na igen... Piros és fekete pontos üzletek listája, ahol érdemes (illetve nem) venni (itt fel lehet sorolni mondjuk két tényezőt minimum: 1. ~ ár, 2. segítőkészség..stb, a feketénél szintúgy..)
Na, szerkesztés közben elfelejtettem, hogy biztosan írta már valaki az ajánlott programokat..szóval az tényleg jó ötlet volna egy kezdőnek (is akár).. Ki milyen programot ajánl pl.: 1. fájlkezelőnek, 2. zene, illetve videólejátszónak, 3. játékok... szóval külön csokorba szedni .. ingyenes, vagy fizetős..stb..
Patics.. én wifin keresztül toltam a játékot.. semmi megszakadás, semmi ablak feldobálás..szépen fut..Ja és a free-t szedtem le.. -
dodicsaba
aktív tag
Az Német telelo . Nekem is olyan van. Legalábbis oda készült. Ahogy mondod nincs régió matrica de full német leirás illetve a doboza is . elsőre is a német nyelvet dobta. Kinai iromány semmi. Viszont tiszta a hangzása a hangszoronak és a hátulja sem lőtyög ugy mint az ázsiainak ami nekem volt előtte. Szerintem full német irással csak német vagy osztrákba készülhetett! Ez a logikus.de egy lg szervizbe biztos meg tudják mondani pontosan. itt szolnokon van is ,ismerem a srácot holnap rákérdezek ime után mit dob ki.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Német! (Schwarz) Viszont szerintem ez is függőnek lett kiadva, az IMEI matricák miatt... de ha ki van ütve, ez EU-s... tolj egy beépített szoftverfrissítőt Wi-Firől aztán majom ugrik...
Német EU-s, told a frissítést! Először D-re engedi azt hiszem, majd utána F-re!
"Das Telefon ist dafür geeignet in allen europäischen Ländern verwendet zu werden" Tuti német...
-
Patics
tag
No tovább zajlanak az események. Írtam az ujgsm-nek, másnap e-mailben elnézést kértek és ígérték, hogy ma délelőtt visszaviszik a bontott arab telót és délután hoznak egy zsír eus-at. (Ez már a 4. lesz amit hoznak, már több garilevelem ban mint nekik...)
Meg is hozta a a futár délután a telót, mindjárt a dobozt néztem, hogy milyen régiós, készültem a kinyomtatott listával. Mit gondoltok? .... NINCS régió jelzés a telón...
No, ez most eus vagy milyen? kép
Beraktam az aksit, (azt is újat adtak, hogy eddig miért nem), németül jelentkezett be a teló, van magyar nyelv, a szoftver 10B. Kellene frissítenem. Merjem?
Ezért kérdeztem, honnan lehet tudni milyen régiós a telefon, ha pl. nincs doboza, vagy nincs a dobozán, sajnos senki nem (tudott) választ adni. Az IMEI számból nem kideríthető?
-
Quqesz
nagyúr
Tényleg sajnállak pajtás,ez nem egy korrekt bolt.Én is ragaszkodtam a személyes átvételhez(ez természetes volt náluk),ezért a b-telnél személyesen vettem át és az orrom előtt csomagolták ki.A szemétség az,hogy kétszer csinálták meg veled,pedig tuti tisztában vannak vele hogy eus v nem.Ha van erről leveled(mail),akkor nyugottan szólj nekik,hogy bizony szándékos félrevezetés miatt feljelented őket a felettes szerveknél(ez kötelesek megadni,de álltalában az önkormányzat v a gvh)+ ha jól tudom kell nekik lenni panaszkönyvnek is,ami a szervízben ott kell hogy fityegjen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az a baj, hogy én nem vagyok beletörődős típus és addig rángatnám a töküket amíg nem lenne meg az EU-s... amúgy ha megtartod tutira akkor először lőj el egy sima szoftverfrissítést (gyári frissítővel), mert ha cserélgetik a dobozokat, tartozékokat, akkor lehet, hogy mégis EU-s... próba szerencse...
-
stickrs
senior tag
az széép..hát nem kerül fel az ajánlott üzletek listára az biztos
a pénzed amit ráfizettél kérd vissza,mert ez biza nem eu-s.. a gyári fólia alatt nem hogy buborék,hanem még egy bolhap..nyi porszem se lehet..ekkora összegnél nincs olyan h siet a futár,v nem siet,meg kell nézni h azt kapod-e amit kértél,és nem kell átvenni ha gond van.
-
jooker82
nagyúr
-
-
jooker82
nagyúr
Ne törődj vele,frissited kdz-vel és kész,innen már nem érdemes tovább menni..
De az Újgsm-et felejtsük el szerintem.... Ha ők cseszik el és még felárat is kérnek érte,ráadásul feleslegesen...
Mondjuk annyit mindenképp megtennék,h elküldöm emailbe nekik a firmware listát és ellenőrizzék,h megint csak rossz térképet vettek elő és a 4 rugót utalják vissza.....Amúgy arab valóban...
-
-
Quqesz
nagyúr
Abban teljesen igazad van,hogy nem írják ki a telefon ára mellé,hogy melyik régióba szánták,de mondom én is ugyan olyan telót vettem mint te.manapság a romolgatás legális vmilyen szinten mert minden gyártó tud róla és a gogli is ezért hagyja nyitva a rendszert.gari nem vész el ha a gyári szoft van rajta és zárt a bootloader.de ez nálunk nem probléma.az,hogy a szervizük ilyen,az már inkább gáz.nekem azonnal segítettek,és a szervizes azt is mondta,hogy nem harakszik arra,aki maga rakja fel a frissítést,de ő is megcsinálja.a pcsuite meg onan tudja,hogy nem csak a rom az egyetlen progi ami fent van,van asszem egy linuxos alap is amiben be van állítva a régió,meg hogy szolgáltató függő legyen a telo.ez olyan mint a gépeken a dos.ezt viszont én sem ismerem,de ott lehetne feloldani pl a bootloadert,recoveryt feltenni,stb...van aki jobban vágja.nexus s-en volt olyan magyar srác is,aki romokat írt.
-
jooker82
nagyúr
Legális persze,mivel az LG adja ki a kdz fájlt,amit ráteszünk és hivatalos LG frissitővel történik...
A teló dobozát nézd majd meg,van rajta egy 3 betűs kód... Látod itt,a magyarnak HUN,az Indiainak IND..stb Mi is innen szedjük a frissitést ,de ha eus telód lesz,akkor már nem fontos manuális frissitést csinálnod,ott már a pc suit is eust tesz rá..Elég buták,ha nem tudják mit adnak el,de 99%,h tudják,h ázsiai...
-
jooker82
nagyúr
Legális persze,mivel az LG adja ki a kdz fájlt,amit ráteszünk és hivatalos LG frissitővel történik...
A teló dobozát nézd majd meg,van rajta egy 3 betűs kód... Látod itt,a magyarnak HUN,az Indiainak IND..stb Mi is innen szedjük a frissitést ,de ha eus telód lesz,akkor már nem fontos manuális frissitést csinálnod,ott már a pc suit is eust tesz rá..Elég buták,ha nem tudják mit adnak el,de 99%,h tudják,h ázsiai...
-
jooker82
nagyúr
Az LG több régióba is gyárt telefont,van ahol,pl antenna is van benne,stb...
Mivel a készüléked ázsiai,igy a pcsuite,automatikusan ázsiai romot tesz rá,mihelyst elinditod a frissitést..
De ha manuálisan frissitetted volna,akkor,akár egy európait is rá tudsz varázsolni,ahogy tettük mi is sokan...Nekem Taiwani a készülék,igy én is csak manuális kdz-vel tudom frissiteni,ha magyar nyelvet is szeretnék...
Annyiban jót irtál,hogy szólhattak volna ,hogy ázsiai teló...Tedd is majd szóvá nekik,h mért nem emlitették,h ázsiai és ne frissitsd otthon,mert nem lesz magyar nyelv..Hány meg hány vki szivhassa ezt meg....
De azt még leirhatnád,h mi a fenét csinálnak ezen 10 napig..10 perc alatt megoldottam volna neked és magyar rom lenne rajta,...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Szerinted, ha külön telefont gyártanának ázsiába, akkor, hogy tennéd rá ugyanazt a szoftvert ami a magyaron van? A telefon ugyanaz a rendszer és a beleimplementál nyelvcsomag eltérő...
Miért kell utánaolvasni? Mert nem egy 10 forintos rágót veszel az első sarki közértben.
Azért nem tudtad frissíteni, mert KDZ-vel felrakott szoftvert nem tudsz gyári szoftverrel frissíteni...
-
Quqesz
nagyúr
Folyt
Amúgy én a b-telnél vettem és ott sem mondták,hogy ezen az áron ázsiai-én meg nem tudtam-de a szervizes ahogy volt új rom gariban már dobta is fel nekem.kb 2 órát ültem ott és kész is volt(azért ennyit,mert akkor csinálta ő is hosszú idő után ismét a kdz frissítést) -
Quqesz
nagyúr
Nem vagy megszivatva,csak nem tudsz minden infót,mint ahogy én sem tudtam és ázsiait vettem,merz az okcsók azok(na jó jelezhették volna tényleg).de ne aggódj,ettől még nem szar a teló,hanem a frissítés más.én kaptam úgy nokia telót,hogy nem volt rajta magyar nyelv,csak skandináv és komáromban gyártották.ez memória takarékosság miatt van,mert az összes nyelv+szókészlet súlyos mb-at venne el.mielőtt beadtad volna a frissítés miatt itt is érdeklődhettél volna,más különbség meg nincsen.amúgy igen megveszik szürkeimportból nagykerből és felraknak rá egy magyar romot.de ez manapság nem nagy dolog,mert annyi szabad rom van fent telókhoz,hogy van aki hetente cseréli.néz be a nexus s topikba.amúgy mindez azért fordulhat elő,mert hivatalosan az lg még csak szolgáltatókon keresztül adta ki a telefont magyar garival itthon,és bizony tudnak a jelenlegi helyzetről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged