- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #14722 üzenetére
hűűűű ma ilyen nap van?nekem is ma esett le és a fémszínű keret benyomódott.......ebayen volt,csak nem toom hol..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #14439 üzenetére
14334 hsz....
-
válasz
Lazarus911 #14142 üzenetére
Project butter...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #14139 üzenetére
akkor ne szarozz LG support Tools és már teszi is fel.Az LG oldaláról letöltheted és már nyomhatod is fel.A 30 Megás net meg olyan,hogy min csak 90%-on megy és lehet behalt a szerver náluk.vmi oka van,mert nekem 5megás a netem és pörög.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #14135 üzenetére
nem kell kdz-vel frissíteni,ha eu-s a telód. Ha ázsiai,akkor a magyar nyelves rom-ot csak így tudod felrakni.Tehát ha eu-ból származik a telefonod,akkor az olasz,spanyol,angol,lengyel kivételével fel tudod tenni LG Mobile Support Tools-al is.A lassú letöltés viszont a neted hibája.Nekem is 5 percet ír letöltésre.
Lac-coo
Hidd el lesznek még furcsaságok.....Ezt is szokni kell,sok minden másként megy mint ICS-ben.Erről dumáltunk régen,akik már használtuk a cukorkát.Nem egy durranás a vajas projekt és számtalan új hibát is hordoz(nem csak itt). -
pumukli23
senior tag
válasz
Lazarus911 #14132 üzenetére
Tegnap nekem innen 6 perc alatt jött le, most 4 percet ír.
-
emzoli
csendes tag
válasz
Lazarus911 #14126 üzenetére
KDZ-vel csináltam a frissítést.
A mentést pedig az LG PC Suite-tal. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lazarus911 #14120 üzenetére
1, Sokan töltik és "rövid" alatta a sávszél
2, Utóbbi egyedül -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lazarus911 #11153 üzenetére
Ennyire ne lovald magad bele. Az Antutu a tesztek nagy része óta átesett 2 nagyobb változáson, ahol emelkedtek az elérhető és ezáltal a kapott pontok is, ezt is vedd figyelembe. Ha mostanában készült tesztekről beszélsz, akkor helyes az állításod. Ha nem, akkor nézd meg milyen verziójúak abban a tesztben a tesztprogramok, próbáld meg megszerezni egy olyan verziójuk teszt apk-ját és tesztelj vele. A mobilarénának
(biztos)nem lenne oka arra, hogy megmásítsa a teszt eredményeket. (ha jól vettem ki ezt állítod) -
Cruiserke
tag
válasz
Lazarus911 #11153 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy az antutu nemrég frissült, és konkrétan minden készülék 2k-val több pontot kap. Régen valóban 11k vége 12k eleje volt a jellemző, most 13k vége és 14k eleje. Bár valóban az a lényeg h bőven partiban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest