- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfery
tag
válasz
kexksz #21829 üzenetére
Nem tudom. Én a keresgélések során ezt találtam a legegyszerübbnek. Ezzel rootoltam a 6 napos telefonomat és működik. Csak egy éve használok androidos telefont és nem igazán vagyok otthon az androidban, és nem is vagyok hanyatt esve tőle. Én a telefont használni akarom a szükségleteimnek megfelelően. De ennél a rendszernél sajnos mókolni kell.
-
batai15
félisten
válasz
kexksz #17888 üzenetére
mondom a driverek legyenek fenn, esetleg lődd kid a nod32-őt.
mert bekavarhat.
tuti hogy nincs fenn rendesen az adb, mert ott a gond neked.
ja és asszem a telón az usb hibaelhárítás legyen bekapcsolva!
Ha nem megy majd írj privit és team viewerrel rálesek.-
persze azt este fele tudok csak. 7 környékén. -
batai15
félisten
válasz
kexksz #17886 üzenetére
szóval nekem anno noys kollega küldte a rootolási módot, tőle idézek engedelmével.
a miket linkeltem legyenek fenn.
és akkor
Ha ezekkel megvagy, akkor elindítod az All In One-t, ott megnyomod az 1-est (telepítse a drivereket) és enter, majd megvárod amíg végez. Azután már ugye a 2-est kell beírni és enter (I have already installed them) A telefonon beállítod az USB Hibakeresést és rádugod a gépre, majd ismét vársz, amíg a windows felteszi a drivereket. Ezután megnyomod az 1-est (Root), enter. Ekkor asszem kiírja, hogy menj recoverybe (lehúzod a gépről és kikapcsolod a telefont, majd hang-le és power az első rezzenésig, amint bejött a recovery, visszadugod a gépre a telót) és azon belül az ADB Slideload-ba (magyarul már nem emlékszem, hogy mi, de csak egy menüben van benne az ADB) Majd enter és asszem még egyszer kér entert és kész is. Gyerekjáték az egész, csak először szívás kicsit a driverek miatt. ENNYI
nekem ezzel elsőre sikerült.
recoveryd így is úgyis van, azzal a külömbséggel hogy a cwm sokkal több mindent tud( custom recovery ezzel kell custom romot rakni fel) -
Noys187
tag
válasz
kexksz #17848 üzenetére
A [CT_HsPhone_General_Drivers] Drivert is felraktad??? Mert e nélkül nem fog menni.
-
batai15
félisten
válasz
kexksz #17775 üzenetére
hey! elsőnek egy bootloader nyitás kell. Ha ez meg van, akkor leszeded a rom manager nevű appot. feltolsz egy recoveryt.
ja igen előtte root is kell persze. recoverybe a progival , vagy a power + hangerő le gombal tudol. factory reset, cache wipe, dalvik wipe , sd card format .majd teszed a romot. utána a romhoz való gappsot.és ennyi. -
Deathdox
csendes tag
válasz
kexksz #15976 üzenetére
A gyári frissítővel is egyszerű felrakni. Csak az lg drivereket fel kell rakni és az LG szoftver módba rakni és bedugni a gépbe.
(#15977) Viper26:
Én már vagy 100 órányit videóztam a gyárival és egy apró akadás sem volt, mindegy milyen sebességü sd-n volt a film, anime, vagy hogy a telefonon volt.(#15981) jooker82:
Majd rakok fel én is, de csak talán este, ha addigra lemeríttem a telefont. -
Cruiserke
tag
-
-
JulesC
tag
válasz
kexksz #10008 üzenetére
Én munkába menet 1 óra folyamatos imo messenger, facebook, Pulse és twitterezés mellett, majd 12 óra munkában töltött idő alatt kb. óránként megfogom ránézek, válaszolgatok azoknak akik írtak, WC-n is nyomkodom 4-5 percet
.. majd hazafele megint 1 óra. Ezután 20-30% környékén szokott lenni..
-
Gameboy77
aktív tag
Szia(sztok)!
Már régebb óta olvasom a topikot és próbálok informálódni,mert tetszik ez az LG.(tegnap adtam el az Evo 3d-met)
Az ilyen vélemények viszont némiképp eltántorítanak,mivel szoktam játszani is a telón,sőt ezen képessége fontosabb számomra mint a kamera minősége.
Azt viszont nem értem,hogy valakinek akadás mentesen futnak a hardverigényesebb játékok(GTA 3,GTA Vice City,Real racing 2),mások pedig lagokról számolnak be.Elvileg mindenki stock romot használ,úgyhogy egyformának kéne lenniük a telefonoknak.
Most akkor mi a helyzet a grafikus képességekkel?
Még arra gondoltam,hogy ha egyesek nem a Play-ről vásárolták a játékot hanem más forrásból való apk-t + SD fájlokat telepítettek,az nem biztos hogy Tegrára van optimalizálva,és azért akad.
Ez csak egy teória,de jó lenne vásárlás előtt tisztán látnom a helyzetet,mert nem szeretnék rosszul dönteni.
Egyébként a 4 magosok közül külsőre ez tetszik a legjobban,viszont ha játékhoz gyenge a vas,akkor nem biztos hogy ez a nekem való teló.
Tudom hogy indiszkrét a kérdés,de esetleg akinek fent van az említett játékok valamelyike,hozzá fűzne valamit a gondolatmenetemhez?
Előre is köszi.
-
pumukli23
senior tag
a) Nem azt kaptad amiért fizettél.
b) Amit kaptál, pixelhibás, amire csak a használat során derül fény.
c) 3 munkanapon belül jelezted a hibát.
d) Fogyasztó megtévesztése.
Ezeket írd le nekik, az NFH fórumán / egyéb elérhetőségein kaphatsz pontos infókat, hogy milyen jogokkal élhetsz. -
kexksz
addikt
Nincs valami szabály erre, hogy hogy kérhetem vissza a pénzemet? Mert 20-án kaptam meg a telefont, 23 körül jeleztem, hogy cserélni kéne, 3-án jött érte a futár, most meg azt kaptam válasznak, hogy "nem tudom visszadni az árát mert használva volt, de a héten jön még árunk"...
-
pumukli23
senior tag
Már ne haragudjanak.. múltkor azt írtad, hogy pár napot mondtak, aztán közölték h nincs raktáron. Ilyen nincs.. akkor tudtak igéretet tenni, most h már náluk van a telefon, már nem tudnak? Adják írásba vagy írd be Te a panaszkönyvbe, ha nincs azonnali számodra kedvező reakciójuk, nem kell sajnálni őket, irány a fogyasztóvédelem.
-
Naras
őstag
Sztem alapból ki sem kéne venni az aksit...
Soxor pedig az adatátvitel a hibás... nem jó csatlakozás, elhasználódott kábel, nem jó USB port, stb... driverek is bekavarhatnak... érzékeny a kicsike... de igaz ugyanúgy mindez az LG hivatalos frissítőjére is... egyedül talán az OTA, ami nem ilyen nyűgös, de alapvetően a KDZ sem az... én egyébként csak ímmel-ámmal követtem a leírát, de elsőre felment... a file kicsomagolásnál meg azért failelhetett el folyton, mert hibás lehetett a letöltött file, ott maga a letöltés el sem indult... a másik gépre meg gondolom jól ment le, aztán sikerült is... -
toto0569
addikt
Jó kérdés
biztos van neki jelentősége.A lényeg,hogy mindent úgy csinálj mint ahogy le van írva.
Még ezeket is---"Kdz telepitési útmutató:
Töltsük le és telepitsük a USB Mobil Drivert innen....Ez arra kell,hogy a pc,laptop,felismerje a telefonunkat..
Töltsük le pl a V10F Romot...
Töltsük le ezt a packot...
Ha 64 bites rendszert használunk, a 3-as lépés nem olyan fontos, Én 64 bites rendszerrel kihagytam a 3-as lépést..." -
Urby66
aktív tag
Úgy tűnik a kitömörítési fázisban hal meg nem pedig a frissítés közben. Lehet, hogy a forrás fájl sérült, vagy valami miatt nem sikerült rendesen letölteni.
Én ezt az oldalt használtam a letöltéshez:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?mod=Lg+Optimus+4X+HD&paese=Tutti&id_mod=15
Töltsd le innen újra és próbáld meg megint.Okozhatja még a hibát az esetlegesen tuningolt gép bizonytalankodása is. A játékokat tökéletesen futtató tuningolt gép hibázhat a tömörítési feladatok alatt. Ha van túlhúzás, vedd vissza alapra, töltsd le újra és próbáld megint frissíteni.
-
toto0569
addikt
kezd elölről a frissítést,ha úgy sem akkor másik USB. csak nyugodtan...nem lesz gond.
e szerint csinálod?<---- Ssm+Kexksz -
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem akarlak megsérteni, de nem értem miért kell a Tools-t erőltetni, ha megmondtuk, hogy az úgysem jó. Elárulom ha a tools-szal felment volna bármilyen szoftver utána nem lett volna magyar nyelved és KDZ-zhetnél rá ugyanígy EU v. magyar ROM-ot...
Odrif! Neked írtam volna egy hozzászólást, de úgy néz ki nem akarta elküldeni. Szóval szerintem visszaadnak (1 ezrest?) vagy cserét ajánlanak...
-
Naras
őstag
Annyi "hátrányod" származik max belőle, hogy nem EU - s, hogy az OTA nem fog menni, mert a teló nem az európai szervereken van regisztrálva, így ezt a hibaüzit fogod kapni.
KDZ - s updatert egyszer be kell lőni, aztán csak flashelgetni a ROM - okat, ha jön új, nem nagy ügy, ezért felesleges kicseréltetni... véleményem szerint. Legelső pillanatban én is csalódtam kicsit, de aztán semmi.
-
firemanus82
senior tag
-
Muki94
aktív tag
Próbáltam, maximum grafikán be szokott szaggatni, lentebb kell venni a részletességet és a látótávolságot, egyébként játszható.
Srácok, úgy néz ki, sikerül visszaszereznem a telefonom árát, de a következő készülék egy Huawei Honor 2 lesz. Amekkora összeget kapok, azt még több, mint 10 ezer Forinttal ki kellene pótolnom, hogy egy független, minden tartozékos készüléket kapjak.
Rövid ideig használhattam ezt a kis csodát, de nagyon megszerettem...leginkább az akadás mentes UI, a szép kijelző és a nagyon egyszerű formavilág miatt.Remélem, kapni fogtok bugmentes frissítéseket és ezáltal sok jó élményt vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged