Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
a kinézete megnyerő még mindig, az az ezüstös fém keret! hűha sose láttam hasonlót utána
-
V.Dave
senior tag
mit lehet scinálni akkor ha nem jut el a jelszóig a telefon? Factory reset és akku kivétel sem segít
-
V.Dave
senior tag
valamit elronthattam mert már be sem kapcsol ez a fos
-
V.Dave
senior tag
na bootloader sikerült már csak custom recovery-t kell flashelni ezt hogyan kell pontosan?
-
V.Dave
senior tag
-
V.Dave
senior tag
válasz
siletto #26663 üzenetére
én épp ezzel küzdök, illetve nálam úgy kezdődött hogy egy bizonyos szintig (60-65-67%) töltötte csak fel a telót egész éjjel. Gondoltam szar az akksi vettem ebayről origi újat, azután se lett jó szóval nálam marad a töltő csere, mivel egy samsung töltővel most jónak tűnik.
-
V.Dave
senior tag
no megjött az új akksi, feltöltöttem párszor és eddig egyszer sem bírta 100-ra felnyomni, mindig ilyen 55-65közötti értéket ér el, most ilyenkor mi van? Szar a gyári töltő is?
-
V.Dave
senior tag
az én telefonom már napok óta csak 93%ig tölti fel az a gyári toltovel. Ez már az akksi vége?
-
V.Dave
senior tag
miért van az hogy a jack csatlakozóból kicsúszik minden fülhallgató? Találkozott már valaki ilyennel?
-
V.Dave
senior tag
sziasztok valaki próbált már zenéhez feliratot hozzácsatolni a mobilon? Nekem nem sikerül sehogy sem, a fájl neve az mp3-al egyezik (illetve flac-al)
-
V.Dave
senior tag
sziasztok valaki próbált már zenéhez feliratot hozzácsatolni a mobilon? Nekem nem sikerül sehogy sem, a fájl neve az mp3-al egyezik (illetve flac-al)
-
V.Dave
senior tag
miért van egy szürke csík a kezdőképernyő gombjainál?
-
V.Dave
senior tag
hogyan lehet felmásolni hd filmeket a telefonra? Ami több mint 4gb az rendszerint eldobja magát másolás végén.
-
V.Dave
senior tag
akinek van 32gb uhs- 1 memóriakártyája megmondané, hogy milyen fájlrendszerű, és hogy az én telefonom miért nem képes felismerni rendesen?
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok vettem új memória kártyát név szerint SanDisk 32GB uhs 1 ilyen piros-szurke színű a gond az, hogy megneznem a fajlkezelot, és rögtön írja hogy a fajlkezelo alkalmazás sajnos leallt. Ugyanez ha bemegyek a beállítások, hang menupontra. A telefont többször ujrainditottam, a kártyát is lecsatlakoztattam. A kártyát 29.7gb nap érzékeli és mindig csinál egy LOST. DIR nevezetű mappát. Mi lehet a gond?
-
V.Dave
senior tag
válasz
gipsztigris #20509 üzenetére
kipróbáltam, és nem jött be. Most Greenpower premium van ami nekem bejött, ha nincs wifi akkor automatikusan kikapcsolja, éjszakánkénti merülés is megoldódott, de a ram úgyanúgy tele van.
-
V.Dave
senior tag
megint előjött az üzenetek lefagyása, van hogy naponta egymás után 4x, van hogy napokig nem jön elő, és csak a telefon újraindítása segít. Van hír róla hogy javítják esetleg vagy esélytelen?
-
V.Dave
senior tag
válasz
@matthew@ #18848 üzenetére
Én még ez előtt egyetlen töltővel sem találkoztam ami ilyen hangot adott volna ki, pedig volt előtte 4db telefonom. Az LG töltője 10ből 10szer hangos pattogással adja tudtomra hogy bedugtam konnektorba. De legalább nem felejtem el kihúzni minél hamarabb hogy ne égjen le a szobám.
-
V.Dave
senior tag
érdekes dolgot tapasztaltam már sokadszorra jb alatt, ha az üzenetekbe megyek lefagy a teló és csak a házikóval lehet kilépni más tapasztalt már ilyet?
-
V.Dave
senior tag
valakinek van 64gb-os kártyája a telóban?
-
V.Dave
senior tag
üdv van valakinek 32 vagy 64 gb-os kártyája a telefonhoz? És ha igen az lenne a kérdésem hogy milyen fajta pontosan és milyen fájlrendszer van rajta
-
V.Dave
senior tag
sziasztok van valakinek 64gb-os msd kártyája a telefonban?
-
V.Dave
senior tag
Srácok az nem baj ha találtam egy akku megtakarító alkalmazást ami bekapcs. gombbal mindig ki/be kapcsolja a wifit, van hogy csak az időre vagyok kiváncsi ugye olyankor wifi be----> és kb 2mp múlva ki ettől nem lesz baja a telónak? Mert a program nagyon jó, 7-10óra alvás után rendszerint 1%-ot esik csak így a töltöttség.
-
V.Dave
senior tag
nemtudja valaki hol lehet megvenni ezt a fajta tokot? Ebayről is jó lenne:
-
V.Dave
senior tag
válasz
Mark21 #17218 üzenetére
tu-val törlöd ez pontosan mit jelent? Bocs hogy nem vagyok annyira guru nem értem ezeket a szakszavakat egyenlőre
Amúgy megcsináltam a root-ot és az a gondom a greenify-al, hogy pl a szoftverfrissítést és a térképet ami 10 csekkoláskor (futó alkalmazások) 9 szer általában futni szokott nem lehet vele kiírtani, pedig ezekre 100%-osan nincs szükségem hogy zabálja a ramot és az akkuidőt
-
V.Dave
senior tag
Hogyan lehetne eltuntetni ezt a minden képernyő tetején ott figyelő google keresest leradirozni?
És a greenify al kapcsolatban ha pár tippet negosztanatok azt megkoszonnem -
V.Dave
senior tag
válasz
pivi.l #16047 üzenetére
köszönöm válaszod, bocs de teljesen full kezdő vagyok e téren, ez az első droid telefonom. Szóval Jelly Bean van alatta, megpróbáltam úgy újraindítani ahogy írtad (2.Kapcsold ki a telefont, és kapcsold be úgy hogy közben nyomva tartod a hangerő le gombot.) és kiírja a telefon bal alsó sarkában hogy biztonsági üzemmód) de már itt elakadtam.
-
V.Dave
senior tag
hogy kell rootolni?
találtam egy tavaly augusztusi leírást, ezzel még működik?
Röviden magyarul :
1: Töltsd le, csomagold ki és telepítsd a LG USB Driver.
2: Töltsd le és bontsd ki a Root kit (o4xr.zip) a "C: \ o4xr"
3: Töltsd le és másold a "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk", a telefonra
4 : A telefonon, menj a "Beállítások -> Biztonság" és győződj meg róla, "Unknown Sources" "Ismeretlen források " be legyen pipálva
5: Menj a "Beállítások -> Developer opciók" és győződj meg arról, "USB hibakeresés" szintén be van jelölve
6: Install "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" a telefonon
7: Nyisd meg a "SystemBackupTest" appot
8: Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot, és válaszd ki az "ujraindítás, Restart" funkciót
Ha a telefon esetleg akadozva, lassan Restartol, nem kell megijedni, ez normális dolog.
9: Csatlakoztasd a telefont USB-n keresztül a számítógéphez.
10: Ellenőrizd, hogy a telefon a "Csak töltés" módba legyen !
11: Nyisd meg a parancssort (admini parancs szükséges, jobb klikk, Futtatás rendszergazdaként)
12: Írd be idézőjelek nélkül "cd C: \ o4xr", és nyomd meg az Entert.
13: Írd be idézőjelek nélkül "root", majd nyomd meg az Entert.
14: Várj, amíg a script fut, és a telefon automatikusan újraindul.
15: Ezután megjelenik a parancssorba "C: \ o4xr>".
16: Távolítsd el a "SystemBackupTest" app a telefonon. (NE nyisd meg újra, mert akkor mindent újra kell futtatni ! )
17: A telefonon nyisd meg Google Play Store, és keresd a "SuperSU" - t .
18: SuperSu megnyit, majd Bináris frissítés
19 : Telefon Restart, és így már Rootolt is lesz a telefonod !Manuális Firmware frissítés után, a Rootjog megszűnik, tehát a folyamat újra csinálandó !
-
V.Dave
senior tag
válasz
tibiubi1986 #15880 üzenetére
ebből a hibernálós progiból (greenify) nincs olyan aminél nem létszükséglet a ROOTT? Mert szívesen kipróbálnám, viszont szét sem akarom baszni a telefont ilyen root izéval.
-
V.Dave
senior tag
válasz
Badboys #15537 üzenetére
Ugyan ezek a hibák vannak nekem is kivéve a netezes fagyast és nálam a filmezés az alap programon akadozik de a csengohang ugyanaz a hiba szerintem az a gond hogy farmerzsebbol mire kinoszogatom a giroszkop úgy érzékeli mintha lefelé fordítottam volt a a telot és lenemitja ennyi
-
V.Dave
senior tag
válasz
TrueWhitee #15470 üzenetére
Hat akkor én úgy látszik marcsak ilyen nagy marha vagyok hogy egy 80ezer forintos telefonra elengedhetetlennek tartom a fóliát ami mellesleg kb 1ropi.
Amúgy ha jól tudom a 4xen gg 1 van ami már nem mai fejlesztés és faszán karcolodik is lehet hogy nem 1honap alatt hanem pl fel év után.En anno használtan vettem és alapból volt rajta fólia de vettem egy bőrtokot is mivel hosszútávra tervezek nem úgy mint itt néhány ember embernél olvasom.
-
V.Dave
senior tag
melyik gps- programot érdemes felrakni, nekem az IGO nem működik csak ha wan wifi ez valami beállítási gond?
-
V.Dave
senior tag
sziasztok, hogyan lehet a bejövő hívásnál kikapcsolni azt az idiótaságot hogy húzni kell egy "kört" ha fel akarom venni a kagylót?
-
V.Dave
senior tag
ma raktam fel a jelly beant és nagyon ütős lett!!
Egy csomó hibát kijavítottak, meg került be egy csomó kényelmi funkció, nálam kicsit többet eszik ramból, de viszont cserébe "simább" lett a görgetés meg ilyenek. A kamera is nagyon fasza lett nem kell végre rábökni a képernyőre hogy fókuszáljon és a legjobb hogy ha benyomom a bekapcsoló gombot kb 2x gyorsabban feléled a teló.
Habár nekem a zenelejátszó widget fémes kinézete annyira nemjön be az előző jobb volt
-
V.Dave
senior tag
üdv miért nem talál a telefon még mindig frissítést?
-
V.Dave
senior tag
3d mark ice storm performance 3333pont ICS-en, valaki lefutatta már jelly bean-en?
-
V.Dave
senior tag
mikor lehet mobilról frissíteni?
-
V.Dave
senior tag
most versenyeztek ki tud többet írni?
-
V.Dave
senior tag
nem lehet állítani a grafika felbontásán?
-
V.Dave
senior tag
sziasztok két gondom van a telóval több hónapos használat után: Mégpedig hogy miért akarja mindig rámerőltetni a háttérkép kivágását a telefon ha nem akarom?
A másik meg hogy ahhoz képest hogy ultra low voltage chip van benne elég szép tempóban merül nálam ráadásul az aksi se egy vézna darab..
-
V.Dave
senior tag
nekem fekete van de gondolkodom rajta hogy később veszek rá egy fehér zselés védőtokot
pl ilyet
-
V.Dave
senior tag
MIÉR t van az hogy nem működik a navigáció? Egyáltalán semmit se hoz be ráadásul magától kilépked, még soha nem sikerültl működésre bírnom valaki tapasztalt ilyet?
-
V.Dave
senior tag
válasz
TrueWhitee #9451 üzenetére
megtudtam csinálni, hasznos kis segédlet!
Köszi!
-
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9426 üzenetére
nekem meg volt egy 3ezer forintos maxell agybadugós fülesem, az szebben szólt mint ez
Meg van sennheiser fülesem is szóval tudom miről beszélek. De ezt legalább lehet orvosolni egy drágább megvételével nem úgy mint a hangszórót.. -
V.Dave
senior tag
válasz
Giorgio1985 #9416 üzenetére
kb 2hónapja nyúzom a telómat. Megpróbálom összeszedni azokat a dolgokat amiket nem szeretek benne:
(nincs sok)
A hangszóró gyatra, és nagyon nagyon halk (igaz az előző telefonom Samsung F400 stereo-s volt alapból)
A gyári füles gyatra (de legalább agybadugós)
Mindig elállítódik a csengőhang hanereje (ha pl játszok és leveszem a zenét akkor)
A gyári LG PC Suite egy kalap f-s
Kikapcsolva nem ébreszt (mondjuk ezt meglehet oldani másképp nálam bevan állítva hogy este 10 és 6között néma legyen)
Kamera mintha bizonytalan lenne fókuszálásnál
Ha nem figyelsz oda hamar lemerül
A letöltött programokat/játékokat nem lehet testreszabni hogy hol jelenjenek meg a letöltéseken belülapropó, valaki tudja milyen imát kell elmondani ahhoz hogy Total Commander lássa a telefont amikor csatlakoztatom?
-
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9368 üzenetére
ez a baj azzal ha az ember mindenféle sz*rságokat, innen onnan tákolt játékokat, programokat telepít a telefonjára. Nálam is ez van. Pl az idegesít még jobban amikor telepítek egy játékot és akkor az engedélyt kér a hívások kezeléséhez vagy helymeghatározáshoz. Ha meg nem fogadom el akkor meg nem települ ennyi...
Egyébként bocsa a láma kérdésért de az akkumlátor használatot az energiatakarékosságnál hgoyan kell értelmezni? Nekem pl olyan van hogy android rendszer 34%
telefon készenlét 29%
telefon készenléti állapotban:24%
képernyő:9%ez azt jelenti hogy ennyit merült amióta feltöltöttem a telót?
-
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9364 üzenetére
MOLR Type: User Plane
Control Plane Setting: Location Estimate
User Plane Setting: NILR SETTING
SLP Auto Provision: DisabledSLP setting: OPEN
-
V.Dave
senior tag
huh gyerekek. Nemrég voltam a médiában és kezembe vettem a másik (néhai) lehetséges jelöltet az Xperia Iont. Persze nem az árára voltam kiváncsi hanem úgy mégis..
Elképesztő hogy az LG után mennyire megváltozott az ízlésem, most már el se tudnám képzelni hogy Ionom legyen annyira rusnya szegény, ráadásul vastagabb is és szépen gyűjti az ujjlenyomatot. A kjelzője durva visszalépés az LG után. Hirtelen elkapott egy nagyon jó érzés hogy jól döntöttem és büszke vagyok magamra hogy mégis az LG-t választottam mert árban egyformák voltak. -
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9245 üzenetére
Ilyen minőségű képeket én is simán tudok lőni, max nem auto beállítással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest