- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
válasz Tsebacsi #13718 üzenetére
Nagyon off, de erről az "elektroműszerészek"-re mindig felkapom a fejemet, már több mobil boltban hallottam amikor sorban-álltam, hogy az éppen kiszolgált ügyfélnek mondják, hogy az aksit meg kell formázni 12-48 órán át kell tölteni. Volt már, hogy közbeszóltam, hogy egy LI ion aksinál ez nem számít, de jól kilettem oktatva, hogy ő elektroműszerész és n+1 év tapasztalata van mobilokkal, ha kiakarom csinálni az aksimat akkor jó útom haladok...
Sajnos nem segített hogy pont akkor mentem a család 10+ éves Siemens M35-ébe aksit nézni...
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz Tsebacsi #13714 üzenetére
Ez nem teljesen van így,
Nálunk a céges laptopok nagyjából egyidősek és nekem akinek 3 éves a gépe folyamatosan a töltőn van simán visz 8 órát mint azoknak akik kb 2 éve kapták meg a gépet újonnan. Ellenben azoknak akik folyamatosan le-lemerítették meg kiszedegették az aksikat, mert azzal "kímélik" azok már egy ideje aksi vagy gép cserét sürgetnek, mert 2-3 órát bír a gépük...Viszont a telefonoknál pont azok haláloznak el aksi szinten akik folyamatosan töltőn tartják, mondván, nekik bármikor ha hívást kezdeményeznek ne legen gond az aksival. Így nekik bír 1 órányi beszélgetést a telójuk aki meg nem tartja töltőn csak akkor tölti ha kell azoknak meg 2-3 óra (nem G4)
[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
válasz mivan80 #13602 üzenetére
A törvény egyértelmű.
A cserejeggyel két lehetőséged van, vagy ugyanazt a terméket hozod el újra, legyen bármennyi is az új ára, ha nincs akkor a kereskedőnek meg kell rendelnie vagy pedig mást hozol el és akkor a csere jegy annyit ér mint amennyiért az eredeti terméket vetted.Van egy harmadik lehetőség is amikor te ragaszkodsz ahhoz a termékhez amit eredetileg vettél, de már nem gyártják, vagy meghatározatlan ideig nem rendelhető. Nos itt keménykedni kell a boltban, amennyiben elzavarnak, hogy csak ráfizetéssel lehet elvinni mást akkor jöhet szóba újra az LG ügyfélszolgálata.
Annó én a F6-ommal jártam így mire megkaptam a cserejegyet már nem volt kapható a Telenornál és 3 hónapig nem is volt rendelhető, de én azt akartam vagy azért a cserejegyért valami hasonló de nem olcsóbb LG-t. A Telenor az nem volt túl segítőkész finoman szólva.
A vége az lett, hogy az LG Magyarország felajánlott egy G3c-at, ha nem sikerül megoldani a problémát 1 héten belül. Végül valahogy elintézték hogy kerítettek 1 db F6-ost, de a bolban is tudtak róla, amikor mentem érte, jelezték hogy már a papírmunkát kezdték el a G3-hoz az LG-vel mikor jelezték hogy van F6 készülék.
Az hogy szerencsés vagyok vagy nem azt mindenki maga döntse el...A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz zombinyul #13471 üzenetére
A google fiókoddal ha össze folt szinkronizálva és mint megírtad össze volt akkor a névjegyeknél még ha üres is 30 napig minden törölt névjegyet vissza tudsz állítani.
Továbbiak menüpont majd névjegyek visszaállítása.
Amennyiben ez nem sikeres akkor alapvetően rossza koncepció, miszerint össze szinkronizáltad a telefonoddal...
-
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok,
Látom páran átléptek 6.0-ra, érdeklődék ,hogy mia tapasztalat, mert 300 hozzászólás alatt nem tudtam dülőre jutni, hogy érdemes-e?Ujjlenyomat olvasó van a telefonon és 6.0 alatt működik is rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest