- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
cam383 #45445 üzenetére
nekem pl MM alatt örökké szenvedés volt az automatikus elforgatás
hiába fordítottam el a telefont sehogysem akarta követni
vagon kalibrálást csináltam de csak ideig óráig volt jóérdekes Nougat alatt meg patentül fordul gond nélkül
ki érti eztpárom telefonján meg a dupla koppintásos feloldás mikor hogy akar működni
neki is felrakom és kiderül azt is orvosolja-e -
brd
nagyúr
válasz
cam383 #45212 üzenetére
Jó neked, de akkor most került helyre a telefonod működése, eddig kicsit hibásan működött.
Valószínűleg valamilyen beakadt appod futott folyamatosan a háttérben és az tűnt most el. Természetesen, szélsőséges esetben ez lehet a ROM részét alkotó app is (így egy ROM csere megoldja), de tömegesen ilyen javulás nem tapasztalható, így ha így is van esetedben, egyedi jelenségről van szó. Egy adott teljesítményen futó HW paraméterein nem tud javítani semmilyen software (kivéve, ha durva bug van a HW-ben és azt ki lehet így javítani, de a G4-ben található chipsetnél én spec. nem tudok ilyenről), csak azt lehet elérni, hogy feleslegesen ne fusson nagyobb órajelen/nagyobb feszültséggel, de ezt sem lehet túlzásba vinni, mert annak teljesítménycsökkenés az eredménye (arra gondolok, hogy amikor szükség lenne rá, már akkor sem vált nagyobb órajelre/feszültségre), de ezt a 2+ év alatt már bőven az LG szerint elérhető legjobbra reszelték, nem most fogják elkezdeni még inkább javítani.
-
mivan80
aktív tag
válasz
cam383 #44950 üzenetére
Szia!
Én ezt tettem fel.
Semmi extra. Feltelepíted az LG UP-ot, a fentebb linkelt zipből, a telefont a számítógépre rádugod, UP-ba TOT file-t betallózod és választasz: a refurbished a legalaposabb gondolom, én lustaságból a sima update-t választottam. Eddig még nem szívtam meg emiatt.
@ (#44951) gixxergabi: Nekem eddig sem volt semmi zöld, a v20g alatt teljesen átlátszó volt az órát tartalmazó téglalap.
-
DaDa
senior tag
válasz
cam383 #44873 üzenetére
Kijelző ügyben már bekeményítettek. Valószínűleg produkálni kell a hibát. Én úgy vittem be, hogy előtte az úton full fényerőn elindítottam a netet és úgy ők is látták. De valakit így is el hajtottak, mondván ha el tűnik egy idő után akkor az technológiai hiba és belefér.
-
törölt tag
válasz
cam383 #38684 üzenetére
Partnerogsm-nél én nem vásárolnék, akkor inkább xxl, bár ez csak személyes vélemény.
Többieknek köszönöm, nova launcher nekem is megvan, a 125 Ftos prémium verzió is, azóta a home screenen lecseréltem az ikonokat a gyári launcherben is. Az app drawerben sajnos nem lehet de ez is több mint a semmi.
Ha valakinek kellene még ideírom: ThemeX nevű programmal ki lehet menteni bármilyen launcherhez készült ikon pakkokból ikonokat képként, amit utána az LG launcherbe be lehet tenni -
brd
nagyúr
válasz
cam383 #38681 üzenetére
Az LG Magyarország szerint ilyet is javítanak (pontosabban N-est biztosan, de azt P-sre cserélik, így gondolom a P-set is javítják), még ha ezt a váci úti szervizben nem is tudják (de miután megértik, megjavítják).
Persze lehetőség szerint azért egy nagyobb, több éve működő cégtől vásárolj, ne a sarki sufniból.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
cam383 #37621 üzenetére
A 818P csak azt jelenti, hogy ismeri az Ázsibáan nem, de Európában elég sokat használt 800 Mhz LTE frekvenciát. A 3 nagy nyomtatott betűt is kell nézni az oldalán pl. IDN indonézia lehet, NGR nigéria, de kicsi a vlószínűsége hogy ide ilyen példányok kerüljenek én nem hallotta ilyenről. De ROM Románia, GBR Anglia, ITA, NL, POL stb azok EUs országok, most így fejből nem tudom a rövidítéseket: [link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
cam383 #37619 üzenetére
Az az EU-s modell a 818P, de a dobozán rajta kell lenni oldalt az EU-s régiónak pl. egyém ROM ami romániai, van ITA., holland NL stb, van lengyel gondolom POL van asszem, ahol a serial number van ott. Azért az a tuti ha Mo-i ÁFA-s számla van és ha javítva a volt legyen meg a javításról a jegyzőkönyv vagy mi mert így érvényes a hosszabbított gari. Lehetőleg a serial number kezdete 602-es legyen azaz 2016 február utáni gyártású, ezekről azt írták már tuti javított alaplaposak.
Bocs a 818P nem mindegyik EU verziós vna Indonéziába és Nigériába készült példány is de elég nagy valószínűséggel az itthon azokat forgalmazzák ami ide készült: [link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
cam383 #37585 üzenetére
Nekem 5.1-es és V10i van fenn az nekem nagyon bevált, többen mondják, hogy a V20g is jó már, nekem most az a legfrissebb 818P-re talán először azzal próbálkoznék, ha nem jó még mindig vissza lehet tenni az 5.1-et, főleg a biztonság miatt, nekem 6.0-án a jogosultságkezelés eléggé átláthatatlan, meg lusta vagyok. Ha dual sim csakos 818P változatot vegyél és EU-s modellt erre kérdezz rá, 818H-t semmiképpen ne vegyél, magyarországi ÁFÁ-s számla legyen hozzá mindeképp. Egyébként aki dual simes telót akar venni, annak még mindig ajánlott lehet a G4 szerintem, mert sok más teló van ahol két sim mellett még SD-vel bővíthető és gyári gari van a dual simes modellre is. 98-100 ezer Ft-ért még mindig versenyképes a dual simes változat szerintem bőr hátlappal kicsit egyedi is, nem iphone koppintás külsőre.
jakec:
Nincs mit. Majd raksz fel akkuidő képeket, bár most annyira nem mérvadó, mert a hidegben azért most sokkal jobban merülnek a telefonok, de tájékoztatónak jó lesz a V20j szimpatikusnak tűnik, bár lehet a játékoptimalizáció miatt is volt jobb az akkuidőd, az kb fél óra képernyőidőt számít pluszban. -
kelly416
veterán
válasz
cam383 #33435 üzenetére
Tudtommal nem hajlamos sárgulni és 3,5-5 óra közti SOT-ok jönnek össze nekem tevékenység-függően, de tegnap például fél órát ha neteztem, azon túl semmire nem használtam, reggel 8 körül 100%-on vettem le a töltőről, este majdnem 10kor 79%-on volt a telefon úgy, hogy autókázott is velem 140-150 km-t (adótorony váltás, térerő keresgélés miatt írtam csak). Szóval szerintem nyersz a cserével.
-
Mikemend
senior tag
válasz
cam383 #27219 üzenetére
Igen, átvételnél fizettem, nem nyitottam ki, csak a Vodánál, amikor új kártya került bele. Eddig hibátlan, viszont amin elgondolkodtam, hogy egy független, májusi gyártású telóra is v20d romot tesznek, akkor nem lehet ez olyan rossz és talán mégsincs újabb az EU régióra általánosságban kiadva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest