- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
KPistike #47970 üzenetére
Üdv!
Nem lehet az, hogy a Te esetedben a Számodra play / pause funkciónak megfelelő nyomást hosszabbnak érzi a telefon rendszere?
A gombok sorrendje a baj. Két Bluetooth headsetemnek is a jobb fülnél (tehát nem is látom) vannak a pici gombok. Egyvonalban kb 5 millimétereként és eltérő sorrendben. Meg kell jegyezni melyiken hogy vannak kiosztva a gombok. Nincs más megoldás.
Az egyiken a sorrend elölről hátra: 1. volume down, 2. multifunkció power on/off (!), 3. volume up.
Másik headseten: 1. multifunkció power on/off (!), 2. volume down, 3. volume up. -
Abus2
tag
válasz
KPistike #47470 üzenetére
Jól mondod. a linkelt akku nem a G4-be való. Helyette inkább ez. Nekem 4 hónapja van egy ilyen a telóban. Hozza az általam elvárt minőséget. Értsd: megvan benne a 3.000 mAh kapacitás, 4 hónap alatt nem volt értékelhető kapacitás csökkenés, terhelés alatt nem esik le irreális módon a töltöttség, valamint most már teszteltem hidegebb időben, és azt is bírja. Szerintem nem a minőségi után gyártottól kell félni, hanem az eredetiként árult hamisítványoktól, vagy az esetleg túltárolt akkuktól.
-
-
schumi
aktív tag
válasz
KPistike #45493 üzenetére
ó sry, tényleg zavar támadt az Erőben
- igazad van
Knock code-ra gondoltam, a feloldásra, de régen 2vagy3 knock kellett csak ((valamiért 2 rémlett - most utánnaolvastam a minimum 3 koppintás volt )), szóval hogy az esetleg visszahozható-e, esetleg applikációval valahogy vagy bármi módon, mert ez a 6 számomra nevetségesen sok-ráadásul nem mindig veszi be eredményesen a koppokat- , a régi tökéletes volt
-
Over567
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest