- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#93966848 #12003 üzenetére
Szia!
Mobilkereskedéstől vettem és nem volt semmi gond, teljes csomagot kaptam, számlával, 2 év garral teljesen gyári kiszerelésben, + hátlappal, fülessel, stb...
Igaz én vettem hozzá (eBay) red leather és blue hátlapot is és gumis blue védőtokot, kijelzőre a legkeményebb védő üveget is...(így kb.védve van mindentől , kivéve a víz!).+ pár extra tartozék
Majd arra leszek kiváncsi, hogy mikor kell majd bele új akksiL
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#93966848 #7038 üzenetére
Én kipróbáltam mindkettőt, tényleg jobban billeg. De a műanyag is billeg, mert az egész hátlap ívelt. Kézben nagyon kényelmes ez az íveltség, jobb ez így.
Amúgy meg millió fajta asztali tartó van, amibe belerakhatod és nem fog billegni. Legegyszerűbb talán egy kis babzsák.
-
-
zombinyul
addikt
válasz
#93966848 #6852 üzenetére
Hat, a 7 ota nekem se annyira szimpatikus, de tapasztalatom nincs veluk. De akkor jo hogy nem vettem iPhonet, pedig nagy volt a kisertes. Az ertektartas nalam nem szempont, mert a "regi" telefonjaimat nem adom el. A 800-as Lumiam mindjart 3 eves, a 3GS-em van vagy 5, es meg sorolhatnam. De meg megvannak, nem is tervezem eladni oket (plane hogy az iPhone felujitott, gyakorlatilag karcmentes, uj kijelzo, uj gombfolia, uj haz, csak az akksija gyari, de meg mindig hihetetlen jo erobe van). A tobbi dologban meg eleve sokkal jobb a G4 (meg jo hogy Parom is inkabb a G4-et "eroltette" nekem.
).
De ezzel hogy nem olyan fluid mar az IOS, vegleg megerositetted bennem hogy jobb nekem a G4 (mert ezek alapjan az LG furgeseg, folyamatossag teren lelepte az I6-ot).
Stauffenberg: en is szurket kaptam a barna borhoz (Telenor). Ez tenyleg nagyon random...
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
#93966848 #6611 üzenetére
Itt a weboldalon bal oldalt ki tudod választani a jellemzőknél ,hogy kártyafüggetlen és azok igen.
-
Mike81
senior tag
válasz
#93966848 #6541 üzenetére
Szia!
Eddig nincs semmi szériahibának mondható dolog tudtommal. Egy pár darab készüléknél volt érintési probléma. De ez is inkább a Verizonos típusokat érintette. Aki bőrhátlappal használja azok panaszkodtak hogy főleg a barna színuek könnyen kopnak.
Erre az Lg már.reagált is, hogy az első generációsakkal van ilyen hiba. Ezt elvileg gariban cserélik is majd. -
-
Aryon87
félisten
válasz
#93966848 #6525 üzenetére
Meg vagyok lepődve rajta
Üdv a klubban, szépen gyarapodik a G4-esek tábora, ehhez képest Bp-en eddig még egy "kollégát" se láttam futkározni vele.
Ellenben a Samu és Ifosok az minden 2. ember kezében láthatóTinédzsereknél csak a divatfos van a kezükben, hogy nagymenőnek látszódjanak
Még Sony sincs annyi mint az előbbi kettőből. -
DaDa
senior tag
válasz
#93966848 #5782 üzenetére
én i6-ról váltottam G4-re. Sok év Android után lett i6-om, hogy végre legyen valami új de 6 hónap alatt sem tudtam megszokni az ios hülyeségit. A G4-en egyáltalán nem tűnik fel, hogy visszaléptem volna, sőt a kijelző mérete és a rengeteg+ amit az Android ad feledteti a néhai mikrolaggokat, ami nagyon kevés van G4-en.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest