-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz aszti75 #35997 üzenetére
Szia!
Ha bootloopos lett a készülék és cserélve lett az alaplap akkor annak nyoma kell hogy legyen, garipapír szervizpapír stb... Ha azt nem kapod meg akkor már eleve lehet gyanakodni. Amúgy hogy kinél jön elő az teljesen random jelentkezik. Az én telóm decemberben lesz 1 éves és múlthéten megmakkant az alaplap. Van akinek a legelső szériából van telefonja és minden rendben van vele. Arról nem hallani hogy a cserélt alaplapok közül valamelyik újra meghibásodott volna, de ehhez idő kell még hogy kiderüljön.
Hát nem tudom én biztos nem titkolnám hogy alaplap cserés volt már a készülék. Ha én lennék a vevő akkor inkább egy kicsit megnyugodnék hogy már ezzel elvileg nem lesz gondom, és egy esetleges újabb garanciáztatásnál sem kell már parázni, mert már járt szervizben a készülék, ahol minden gond nélkül foglalkoztak vele.[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Köszönöm.
Van valami infó arról,hogy mennyi idős telefonoknál jelentkezik a bootloop?
Vagy az újabb szériáknál nincs már probléma ezzel?Ha így van,mikori szériától kezdődően?
A kijelzőt majd tüzetesebben megnézem.Arra,hogy volt-e bootloopos a készülék,nem hinném,hogy egyenes választ fogok kapni.Papírjait sem hinném,hogy megkapnám.Csak az adott szóban bízhatok.
Rizikós,de megkockáztatom. -
DaDa
senior tag
válasz nyesix #35993 üzenetére
Pl.:[link] de van még több féle is, érdemes böngészned a playt. és addig se írj semmit a kártyára mert ha felülírod a helyét már sosem hozod vissza.
vagy kártya kivesz be a pc-be és ott visszahozod. Itt egy cikk ami segíthet. [link]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kelly416
veterán
Na, meg lett a válasz a nagy kérdésemre, nem csak a matricát nem cserélték ki a készülékemen, gyanúsan az alaplapot sem, ma bootloop-os lett. Kicsit keményebb lesz egy sima garinál, de remélem zökkenőmentesen lezajlik a csere-bere, és tovább élvezhetem a társaságotokat ezzel a jó kis telefonnal együtt.
Sikerült lefagyasztanom, 86-ik próbálkozásra annyira elindult, hogy pont átmásolta a képeimet SD-re, a telefonkönyvemet már nem sikerült. Buta telefonba költözök át, ezért kellett volna SIM-re menteni a számok egy kis részét. Ha valakinek van bármi ötlete, örömmel fogadom, ha nincs, akkor küzdök és beírom a fontosabb számokat egy Motorola F3-ba.
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, kicsit off topoic, de véletlenül sikerült az sd kártyán lévő összes fotómat letörölni. Mivel tudom vissza állítani?
Köszi -
DaDa
senior tag
válasz aszti75 #35989 üzenetére
Ami érdekes lehet az a bootlop ez teljesen random jelentkező hiba. Ha beírod ide a keresőbe megtalálod mit is takar. Nem lehet ellene védekezni csak garanciával vagy szavatossággal. A másik előforduló bug a beégett kijelző, szintén vagy garancia vagy szavatosság kell.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz XP NINJA #35990 üzenetére
ha Vodától vette akkor biztos a 2 év garancia (számla vagy garipapír kell). Ha független akkor csak akkor van rá gari ha azt hivatalosan a Vodánál függetlenítette ki, erről kell, hgy papír legyen. Ha pult alatt függetlenítették akkor ugrott a garancia. Esetleg ha már volt szervizben alaplapcserén és függetlent kapott bele akkor is él a garancia de erről szintén kell, hogy legyen szervizpapír.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Vennék aprón egy LG-t, amire van 2 év garancia, de az eladó nem tudja hogy gyártói-e.
A telefon a Vodafone-tól van, de függetlenül vette. Gyártói garin kivül lehet ez más, vagy csak azzal forgalmaznak? -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Használtan vennék egy ilyen készüléket.
Tanácsokat kérnék,hogy mire kellene odafigyelnem,hogy ne vágjanak át.
Esetleges gyári bug van-e a telefonnak?Köszönöm
-
G33Z@
tag
Valaki rootolt már 6.0-át?
-
GEIL
addikt
válasz deny330 #35984 üzenetére
V20g-t használok.....(V20d-vel vettem márciusban)...de amióta fentvan, azóta minden patent az akkuidővel.....teljesen korrekt és készenléti módban nem merül semmit, tegnap este 20:00 kor vettem le töltőről 100%-kal, este még beálitottam egy ébresztőt rajta (éjjelre a 4G és wifi is OFF) már meloban nyomom 5:45 től és most ment le 96%-ra 20 perc SOT után 4G és Wifi ON + bluetooth is egy okosórával......mivel minden szempontbol jó, ezért nemfogok V20i-t feltenni.....netbank meg ilyen dolgok nekem nincsenek mobilrol, szoval a "biztonsági szintes" mizéria is totál hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
deny330
aktív tag
válasz Meggyi001 #35983 üzenetére
Nekem nagyon szúrja a szememet az a kiálló kis "kocka" a hátlapon. Inkább szenvedek az aksi idővel.
Ha már aksi: valakinek van problémája V20i-n stand by üzemmóddal? Mostanság telefon képes 13-20%-okat is merülni pár óra stand by üzemmódban. Nem tudom, mi eheti ennyire. Amióta visszaraktam rá azóta nem az igazi az aksi időm. Tapasztalatok alapján amúgy melyik roomnak van a legjobb aksi ideje?
-
veterán
Ez talán még annyira nem is csúnya nem? A videó végén lehet látni oldalról az akksit meg a hátlapot, talán a mintázat miatt nem tűnik annyira kiállónak...vélemény srácok? G4-em lenne, ezt lehet be vállalnám.
https://gamergep.hu/
-
h.kalman
csendes tag
amúgy egy kérdés.
Valaki próbálta innen az állítólag 4200-5000mah akkukat ( normál hátlaphoz) -
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #35976 üzenetére
Ezért
"Engem annyira nem hoz lázba, hibátlan ez így 6.0-val...."+v20g-vel
Ennyi ideje megy hibátlan.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
Én korábban azért csináltam, mert kíváncsi voltam mennyire stabil a ROM/telefon. Nálam nagyon jóra vizsgázott.
-
neo_xperia
senior tag
válasz TeeJay #35978 üzenetére
Egy főverzió frissités még tuti jön,gondolom valamikor jövő év elején. Az hogy 7.0 vagy 7.1 lesz, az attól függ hogy előbb vagy utóbb kapjuk meg.Arra majd még lesz egy-két javitás,frissités aztán vége.Engem annyira nem hoz lázba, hibátlan ez így 6.0-val. Legfeljebb kíváncsi vagyok hogy milyen újitásokat hozhat.
-
TeeJay
félisten
gondolom adott szoftver verzióval nézi hogy meddig bírja gond nélkül
nálunk mindkét telefonon V20G van és tökéletes, az alkalmazásokat is frissítik
bár néha egyik másik facebook/messenger kiadás zabálja az akkut
de ezt leszámítva minden tökéletes, nem találtam még hibát
VLC-t is felraktam BSplayer helyett és DLNA lejátszás is szépen megy nálam hálózatról és HW gyorsítás is van, telefon sem meleg soha
2hetente azért én is újra indítom meg néha nyomok smart clean alkalmazást legalább az alkalmazás cache dolgokat pucoljawifi tökéletes mindenhol, mobilnet szintén
kíváncsi vagyok mi javulást fog hozni a 7-es droid ha kijön végre és 7.1-et is kapunk-e vagy 7.0-nál vége a történetnekMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mike81
senior tag
Nem meri újra indìtani mert fél a bootloop-tól
-
Quqesz
nagyúr
Szóval 88:14h , 2:09h sot,hívás 33min, here 22min,újraindítás 1821 órája...
auto fény,online mobilnet,5 mail szinkron, 2 időjárás szinkron, bt online,2g.... 1 évesen...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Peter.70 #35972 üzenetére
Moziban kb 3_4 éve voltam utoljára. Mostanra még egyre jobb minőségű filmek kerülnek ki. Viszont annyira szigorították/ellenoriznek bent, hogy kevesen merik felvenni a filmeket.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
köszönöm skacok...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
hirannor
csendes újonc
válasz Quqesz #35865 üzenetére
Na múlthét szerdán leadtam az itteni intergsm-be. A papír szerint majd a telemax fogja javítani, elv 2 hét..Remélem nem találják ki, hogy le lett ejtve a teló vagy beázott valahol mert akkor menten agyfaszt kapok..Am kis kutakodás után ezeket találtam youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=PB4FuUNhu0s
https://www.youtube.com/watch?v=zWHEUWoAebc
https://www.youtube.com/watch?v=yca7xFp_pDwA másik érdekes dolog, hogy az egyik videó feltöltője azt kommentelte, hogy 2 hét után ez az issue megszűnt nála. :\
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Flayer #35954 üzenetére
nincs csík....minden olyan mint amikor csak az MKX-et futtatom. ( "játék optimalizácio" ON )
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, rég jártam már erre... kérdésem lenne LG UP ha UPGRADE-re állítom akkor jól emlékszem nem gyalul mindent?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
okezsoke
tag
Sziasztok!
A központi LG szervízben másnapra kicserélték a panelt. Respect.És ne tudjátok meg mennyire szörnyű Lumia 930-at használni az LG után....
De most már béke van.
-
h.kalman
csendes tag
üdv srácok!
azt szeretném kérdezni nogy másnak sem jelenik meg a 20i frissítés? mert nekem csak a v20g -t írja frissnek. -
bghistvan
senior tag
válasz ToniSoprano #35921 üzenetére
Szerintem meg gáz......
Hát akinek nincs ilyen kattogás wi-fi - kamera használat közben,akkor azoknak a telefonoknak lenne baja?
Az enyém nem kattog,és teszteltem más készülékeket is.
Mindenesetre érdekes
. -
Technoman
őstag
Kösz srácok, a hátlappal kapcsolatos infókat
-
Flayer
senior tag
Aki nyomja MKX-et ez a telón ha lerakja multitaskba majd visszahozza van egy szürke csík a képernyő jobb oldalán!?
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
-
Aryon87
félisten
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten írtam, hogy lehalt a telcsim és szerencsére rosszul emlékeztem a vásárlás idejére úgyhogy kiderül, hogy még garis. Ezen felbuzdulva felkerestem a váci úti szervizt, ahova beadtam, mondhatni elég viharvert állapotban, működésképtelenül. A munkalapra felvitték, hogy több helyen sérült, gonoltam ugrik is a gari.... De nem így lett! Kicserélték az alaplapot, a kijelzőt, a teljes kerettel együtt, és mivel hátul is találtak karcokat, kicserélték a kameraburkolatot és még egy vadi új hátlapot is kaptam!! Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, konkrétan egy kívül-belül vatta új fóliás készüléket vettem át. Mondta a srác, hogy az akksi sem áll a helyzet magaslatán, de arra már nincs sajna gari, viszont 4 ropiért tud adni gyári újat. Persze nagy duzzogva elfogadtam.... Úgyhogy nagyon kellemes tapasztalatokkal zárult a történet! Le a kalappal LG!
Ui. Nektek is nagyon köszönöm, ha nem mondjátok, nem is keresem a papírját, annyira biztos voltam benne, hogy nem garis....
-
sajby
senior tag
válasz ToniSoprano #35932 üzenetére
Van 2 évünk,hogy megadja magát alapból az alaplap
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #35935 üzenetére
Egyelőre még nem zárja ki a szoftveres problémát.
Csak ha már közben próbáltad az FR -t és a refurbrish -t. Bár szerintem utóbbit kellene, ha még nem volt meg.
Az nem teszi helyre, akkor csak a szerviz tud majd segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
-
Technoman
őstag
Akik rendszeresen cserélik a hátlapot:
szerintetek, egy idő után, a telefonnál, vagy a hátlapnál (világos barna, eredeti, bőr hátlap) előfordulhat anyagfáradás? Heti rendszerességgel szoktam leszedni a fenti hátlapot, ha túrázni megyek a hegyekbe. Akkor egy Spigen Slim Armor szokott felugrani rá. -
ToniSoprano
addikt
Most párat videóztam bent és zavaró volt, de wifi kikapcsolható nem gond az egész. Igazából azért próbáltam meg mert 201602 gyártású az alaplap ami határeset újabb jobb lenne. Lehet szolgáltatófüggőnél könnyebben cserélik, meg lehet ott a szolgáltató már felvette hibára és sok lehetőségük nem volt.Meg azért is mentem, hogy megkérdezzem dualos alaplap van-e, tuják-e cserélni ha gond lenne azt mondta igen be tudják szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
sajby
senior tag
válasz ToniSoprano #35929 üzenetére
Szerintem szervizes függő.Lehet,hogy lapcsere után nem lenne,de lehet,hogy ugyan olyan maradna.Normál használatot nem befolyásolja ,ezért ,ha úgy gondolják,nem veszik be.
Nekem is rémlik egy tag aki kicseréltette és jó lett.
Igazából nem videózóm néma filmet és ha nem olvasok róla,fel sem tűnik. -
Vikooo
addikt
válasz ToniSoprano #35929 üzenetére
Akkor is jelentkezik ha pl 5Ghz -en hasznalod?
-
sajby
senior tag
válasz ToniSoprano #35921 üzenetére
Vélemenyem szerint nagy számban fordulhat elő ilyesmi. Én is tapasztaltam , 2006 májusi gyártás. De összeségében nem zavaró. Szerintem az egyik szervizes igy reagálja le a másik lehet hibának mondáná.
-
Aryon87
félisten
Vegre egy film, ahol nem harapott almat villogtatnak: Barna boros G4 befigyel - 9 élet
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz alkatraz3000 #35915 üzenetére
Tárcsázóba írd be: *#546368#*815# a többi benne van az előző hszben
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Nekem is csinálja a kamera kattogást wifi mellett, ha csönd van. Bevittem a szervízbe a srác azt mondta, hogy ez mind ilyen megsem nézte. Ez tényleg így van? alaplapcsere valakinél megoldotta? Nem akkora gáz, csak mintha valaki írta volta, hogy alaplapot cseréltek emiatt.
-
Reinkz
senior tag
Nah szerdán leadtam a telefont ma kész is lett.
partnero adásvételit simán elfogadták (persze eus volt)
511 -> 609-es deszkát kaptam, v20g-vel remélem ennek már nem lesz baja. bőr hátlapomat nem voltak hajlandók cserélni de ez legyen a legnagyobb bajom
-
Mikemend
senior tag
válasz Technoman #35916 üzenetére
Először bementem az Alkalmazásokba, ott kikerestem az LG Backupot és töröltem a frissítéseket az Eltávolítással. Aztán elindítottam az LG Backupot, ami közölte, hogy frissíteni kell és már szedte is le, ahogy elfogadtad (mást nem tudnál választani, csak a kilépést). És kész.
-
kelly416
veterán
válasz Quqesz #35913 üzenetére
Én már ezen is túl vagyok, mégsem jutottam semmire, továbbra is folyamatosan balra kell toljam a telefont, hogy álljon a kép VR-rel, ha nem mozgatom állandóan, akkor a kép forog mint állat, de lehet, csinálok egy videót róla és linkelem majd ide is, lássátok, mi a bajom.
-
törölt tag
válasz Quqesz #35913 üzenetére
Jogos. Ezt is meg lehetne nézni.
Bár lehet gyári visszaállítás után (ha oda eljut és nem segít) megpróbálnék egy refurbrish -t a mostani ROM -mal. Azt kicsit tisztázza az SW -t, ha csak azzal van a gond. A gyári visszaállítás nem feltétlen, de kényelmesebb, gyorsabb megoldás lehet.
Szerk.:
Jaja.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz alkatraz3000 #35909 üzenetére
Hidden menüben kalibráltad? Hidden menü/device/saat/setup manual test/motion sensor test...
porterocka
Új avatar látom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #35911 üzenetére
Sehogy.
Csinálsz egy mentést úgy kényelmesebb lesz utána.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz alkatraz3000 #35909 üzenetére
1. Gyari beallitasok
2. Szerviz -
alkatraz3000
senior tag
Üdv újra. Múltkor írtam a gyro hibája miatt. Na addig jutottam, hogy ujrainditas után kisideig mukodik, aztán elkoszon. Mit csinaljak?
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
ToniSoprano
addikt
-
BloodRay
veterán
válasz Vikooo #35906 üzenetére
V20 szerintem még elmeroggyant áron van.
V10 tetszene még, csak arra meg már nem szívesen adnék ki 120.000-t
Oneplus 3 még szimpatikus nagyon, de nincs benne infra, ami nekem munkám miatt is kell.
Baj esetén egyelőre úgy látom egy redmi note 3 special edition lenne véve átmeneti megoldásnak..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Vikooo #35894 üzenetére
2015.10-ik havi vásárlású 508-as a telefonom(LG kijelzővel) és semmi hibája.
Ja és V10d van rajta mert csak, semmi bajom vele.
Fogalmam nincs mire cserélném ha gondom lenne, annyira nem látok alternatívát..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Laca0
addikt
válasz FerNandor #35876 üzenetére
Túl érzékeny a digitizer.
Én is kb. 1 hétig szenvedtem vele. A zsebemben feloldott és sms-eket küldött. Utána feltettem a Touchscreen Booster nevű appot, azóta nincs bajom vele.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
kelly416
veterán
válasz joekajoeka #35884 üzenetére
Az az elszomorító, hogy valaki "eldobja" a baromi jó kis telefonját, mert nagyítóval, ha nagyon közelről nézi, megfelelő háttérvilágítással és pont jó szögből kapja el, akkor talán mintha látszana valami... nyilván sarkosítottam, de valld be, Te is sarkosítasz magadnak. Nem olyan zavaró az, akárhogy is próbálod megmagyarázni. Napi nagyon sokszor netezek, jellemzően pont fehér a háttere a legtöbb oldalnak, és még sosem láttam ilyen csíkokat. Ja? Amikor olvastam, akkor külön kerestem, még így sem látom, pedig szemorvos szerint is tökéletes a szemem.
Sony-t véletlenül se vegyél, mert ott tényleg simán látszanak a pöttyök napfényben bármilyen keresgélés nélkül is, de a régebbieken konkrét elnyújtott méhsejt szerkezet volt látható, nem is csak pöttyök.Quqesz:
Azért 2 óra fényképezés és 50 perc navi 2.44 SOT-tal eléggé bekorlátozza, hogy mire használhattad még a telefonod.Látom, ma lehet, jobban járok, ha csöndben maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest