Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike81

    senior tag

    válasz aszti75 #35997 üzenetére

    Szia!

    Ha bootloopos lett a készülék és cserélve lett az alaplap akkor annak nyoma kell hogy legyen, garipapír szervizpapír stb... Ha azt nem kapod meg akkor már eleve lehet gyanakodni. Amúgy hogy kinél jön elő az teljesen random jelentkezik. Az én telóm decemberben lesz 1 éves és múlthéten megmakkant az alaplap. Van akinek a legelső szériából van telefonja és minden rendben van vele. Arról nem hallani hogy a cserélt alaplapok közül valamelyik újra meghibásodott volna, de ehhez idő kell még hogy kiderüljön.
    Hát nem tudom én biztos nem titkolnám hogy alaplap cserés volt már a készülék. Ha én lennék a vevő akkor inkább egy kicsit megnyugodnék hogy már ezzel elvileg nem lesz gondom, és egy esetleges újabb garanciáztatásnál sem kell már parázni, mert már járt szervizben a készülék, ahol minden gond nélkül foglalkoztak vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák