- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz SybenX #36597 üzenetére
Biztos hogy nem a net a hibas,elsonek en is arra gyanakodtam de bekapcsoltam a nexust es asztali gepem is megneztem par dolgot neten tokeletes es villamgyors volt mindketton.baratnom iphonejan is minden okes egyedul a G4 nem volt hajlando betolteni,pedig letiltottam toroltem ujrainditottam 3x de hiaba,es azbertesito sav lehuzasa is akadozik plusz facen egy kommentbeli fenykep megnyitasanal total beakadt a telefon es becrashelt a face is.szamomra tul sok a furcsasag es nem akarok ezzel szenvedni hogy mi miert nem mukodik.fozott romokon nem szivtam ennyit sosem...
Oruljetek hogy nektek minden rendben mukodik en is orulnek neki mert szeretheto telefon lenne,viszont igy nagyon kiszerettem belole...:/Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Quqesz
nagyúr
válasz Vikooo #36594 üzenetére
Nálam is csak akkor, ha felcsatlakozok wifire és azonnal be akarok lépni playbe. Nekem az tünt fel, hogy mikor csatlakozik wifire ugye leellenőriz pár dolgot, többek közt a play frissítéseket is, és amíg ez nem történik meg addig van ez a hiba. De tudom kezelni, nekem semmiség....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SybenX
őstag
válasz Vikooo #36595 üzenetére
+1
Nálam sem volt még ilyen jellegű probléma.Atomstabil nálam is a rendszer.
Szerintem is a nettel van valami nálad mihione,nem a telefon a hibás.
Azért azt kijelenteni,hogy a nexus 5 hibamentes az erős túlzás.Pont azért jöttem át g4-re mert nem bírtam már a hibáit elviselni.Szerintem sokkal stabilabb és hibamentesebb a G4 szoftvere mint az N5-é volt.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Vikooo #36595 üzenetére
szintén.....hibátlan szerencsére....pedig kapja az ívet MKX-szel és VR szemüveggel is "apritom" 100%-os fényerőn és azonkivül hogy forró elöl-hátul, még nemvolt gondja.....wifin és 4G mobilneten is hasit és nyílik minden egyből.....vasárnaponként inditom ujra bármi van (hülye szokás...ez van)
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Vikooo
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz mihione #36590 üzenetére
Play áruház az összes lg telón ilyen. Elindítod, de csak fehér lap fogad(főleg wifi bekapcsolás után), majd kilépsz,törlöd a multitaskból és újra belépsz és minden jó. Ne kérdezd miért ilyen, de nekem G2,G4 csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Az mitol lehet hogy a paly aruhaz ea a youtube nem tolt be wifin?minden mas mukodik,facebook,insta,terkep,9gag stb tokeletes csak a play es a youtube tolt vegtelensegig.mobilneten jok.
Kozben a youtube jo lett play tovabbra is szar,es hozzaszolast se tudok kuldeni mert az oldal nem valaszol,de mostmar ez is megjavult...[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
RomiJosy
aktív tag
válasz Stauffenberg #36571 üzenetére
Saját belátásunkra van bízva és ha nem is gazdaságos..nem fogunk akkorát keresni, ha segítünk, nyerünk egy hűséges ügyfelet.
Sajnálom, hogy így működnek ezek a dolgok és megértem azt amit írsz. Azt még jobban sajnálom, hogy én jártam így. Az a gsm bolt akitől a készülék vásárolva lett elméletileg meg akarja nekem javítani a készüléket és mivel vert helyzetben vagyok, minden megoldás érdekel. Az aliexpresszen néztem már az alaplapot, nem találtam máskülönben már megrendeltem volna.. a G2-ben is cseréltem alaplapot. Remélem mihamarabb jó szájízzel írhatom nektek, hogy sikerült megjavítanom..a hibát leszámítva imádtam a telefont..
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #36581 üzenetére
Nemtudom, de mar eleg faraszto, 1% -a a tartalomnak ertelmes, epito jellegu a tobbi FAQ...
-
Quqesz
nagyúr
hát igen.....mindég csak a boolti lopásról van ittene szó..
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Erről a trigger-ről van szó?
Gondolom ennek a fizetős verziójáról.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
mihione
őstag
Akinek elege van a reklamok nezegetesebol,annak ajanlom az adguard nevu appot,root nelkul mukodik!
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Stauffenberg
nagyúr
Atyaég! Vajon mikor volt utoljára szó a topikban olyan kérdésről, ami nem bootloop?
Egyébként intelligens shortcutokat tudsz csinálni a Trigger appal. Azt nem tudom, hogy VPN-re is lehet-e vele alkotni valamit, de én például olyan shortcutot csináltam, hogy átrakja a telefont némába (csak rezgés) és indítja a kamerát. Erre tettem egy kamera ikont és ezzel indítom mindig a kamerát, így nem felejtem el lehalkítani.
Van még egy tucatnyi ilyen app, valamelyik biztosan tudja azt amit te keresel.
-
Laca0
addikt
Bocsi. Közben meg is találtam a megoldást. Sima shortcut-ként ki lehet tenni a vpn fület. Igaz, ott még mindig rá kell bökni a megfelelő kapcsolatra és connect. De már ez is sokkal kényelmesebb.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Teljesen más téma. Nem bootloop, nem beégés, nem fólia...
VPN kapcsolódáshoz lehet-e valahogy kivarázsolni a képernyőre egy linket? Mert most elég lassú a beállítások-hálózatok-további-vpn-csatlakozás műveletsorozatXiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
törölt tag
válasz Quqesz #36576 üzenetére
Töltőfej és az akksi is szagmentes, az akksin sincsenek melegedési nyomok. A készülékház belseje égett bakelit szagú, de rettenetesen. Éjjel már nem is merem tölteni.
Ráadásul az akksi annyira jó, hogy reggelre 9 óra bekapcsolt készenlét, egy telefonálás, kis zenehallgatás után még mindig 100%-on állt: -
törölt tag
válasz dkovizoli #36563 üzenetére
Adatmentésre további alternatíva a gyárilag beépített (beállítások, biztonsági mentés menüben) LG Backup progi, amivel le lehet menteni a
- telefon beállításait,
- a gyári és telepített appokat és azok beállításait,
- híváslistát, SMS üzeneteket,
- fényképeket, videókat.
Be van állítva a naptárba minden vasárnap estére ismétlődő emlékeztető, hogy mentesem le az adatokat.
Belépek az LG backup-ba és 1 gombnyomással elmentem SD-kártyára az adatokat, amiket ha kell, 1 gombnyomással visszaállítok. A művelet kb 2 percet vesz igénybe, 1 csomagolt fájl készül, amit át lehet másolni a számítógépre is, ha eltűnik a telefon, akkor is meglesz minden adat. -
törölt tag
válasz H2o-pok #36567 üzenetére
a telefonon hagyd bekapcsolva a bluetooth-t, nem fogyaszt szinte semmit készenléti állapotban. én is használok BT fülest és BT autórádiót is, mindkettő automatikusan csatlakozik az egységhez, ha a ható-távolban vannak, vagy ha bekapcsolom azokat. a lényeg a telefonon nem kapcsolatom ki-be a bluetooth-t.
-
törölt tag
válasz #57271552 #36522 üzenetére
írtam, hogy pár napja gyári töltős "etetés" közben erősen égett szagú lett a telefon.
ma bevittem márkaszervizbe, szétszedték és se az alaplapon, se a készülékházon nem látszik égési nyom, viszont marha büdös, égett szaga van még mindig. ők is értetlenül állnak a dolog előtt, mert a telefon tökéletesen működik, közben meg egyértelmű, hogy történt valami a készülékházban...
ráadásul új 2016/08 havi alaplapos a telefon, mondták, hogy ezt már nem érinti a bootloop.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz RomiJosy #36562 üzenetére
"Tőlem is elvárják a külföldről használtan behozott készülékek javítását mert márkaszerviz vagyunk."
Ez a márkával kötött egyedi megállapodásotok kérdése vagy ha a márkától független, de adott márkára specializált szerviz vagytok, akkor pedig a saját belátásotokra van bízva. Az LG központi márkaszervize úgy jár el, ahogy azt az anyacég előírja. A Telemax is LG márkaszerviz, őket is meg lehet kérdezni (a sufni GSM alighanem oda fogja beküldeni vagy megrendeli az új alaplapot Alibabáról és megoldja a hátsó helységben).
"Ha nem gazdaságos a javítás, mondják azt, semmi baj de furán adja ki magát az, hogy a hivatalos márkaszerviz ,,nem tud szerezni,, alkatrészt egy LG készülékhez"
Nem állíthat ilyet. A nem gazdaságos javítást csak a szervizbe felvett készüléknél állapíthatja meg, ebben az esetben mindenki egy cserejegyet kap, amivel visszamehet a vásárlás helyére. De esetedben a készülékedet fel sem veheti a munkalapra, mert a rendszer élből elutasítja (egyszer tanúja voltam egy ilyen beszélgetésnek).
De ha ettől jobban érzed magad: Valóban a gazdaságtalanság áll a háttérben, egyszerűen nem éri meg egy pár eurós árrésű alkatrészt Ázsiából átutaztatni, főleg úgy, hogy ezzel a szürkeimportot támogatná, ami neki duplán nem éri meg.
Reklamálni továbbra is a vásárlás helyén kell ilyen esetben, nekik törvényi kötelességük a javítást elvégezni, cserét biztosítani vagy a pénzed visszaadni. Az LG központi márkaszervizét nem terheli ilyen törvényi kötelezettség.
-
H2o-pok
senior tag
Egy dolog ami érdekes és kicsit bosszantó a telefonon. Sokat használok bluetooth fülest. Párositás megvan minden ok. Majd ha kikapcsolom mindkettőn a bluetooth t, majd vissza be, automatikusan nem jaocsolódnak egymáshoz. A telón be kell lépni a menüben és itt kapcsolódni (persze az eszköz látható a listán) újra az eszközhöz. Az ez előtti xperia m2 és párom gakaxy ja is kapcsolódik automatikusan a párositott eszközhöz. Szerintetek? Ez gyárilag igy van?
-
dkovizoli
addikt
Én is csak a fagyasztós módszert hallottam. Volt aki onnan vezette ki az usb kábelt és közben mentett miközben a telefon bent volt. De azt nem vágom, hogy miért nem használtok google vagy más felhőszolgáltatást? Több telefont + tabletet is használok és a google mentések azonnal megjelennek mindegyiken,a fotóktól a play alkalmazásokon, névjegyeken át az email-okig. Bármelyiket romolom akár a clean flash is lehet, miután beütöm a google azonosítómat, nemsokára újra ott van minden. Ja, és nem rosszabb ettől az üzemidőm sem.
[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
válasz Stauffenberg #36559 üzenetére
Nem mobilokat, kazánokat szervizelek. Tőlem is elvárják a külföldről használtan behozott készülékek javítását mert márkaszerviz vagyunk. Mondhatom, ezt itt nem forgalmazták de ha nagyon megerőltetem magam, tudok alkatrészt intézni. Nem várom el, hogy polcról emeljenek le egy alaplapot, azt várom el, ha már egyszer az LG-vel kapcsolatban állnak, rendeljenek és ha megjön szóljanak. Ha nem gazdaságos a javítás, mondják azt, semmi baj de furán adja ki magát az, hogy a hivatalos márkaszerviz ,,nem tud szerezni,, alkatrészt egy LG készülékhez.. akkor ki tud a samsung? Majd pár nap alatt kiderül mit tudnak intézni.. én remélem a legjobbakat.
H2O.. A szervíz száma: 0617960492
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
A váci úti szerviz telefonszámát megadná valaki. Azt megköszönném. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz RomiJosy #36552 üzenetére
Elvárod, hogy a szerviz rendelkezzen a világ összes piacára szánt modell alkatrészével az összes jelenleg futó és elmúlt években megjelent műszaki cikk esetében? Szerinted mekkora raktár kellene ahhoz?
Ez nem a helyi LG képviselet döntése, hanem vállalati policy, másoknál is így van ez.
Alkatrész csak az EU-ban forgalomba hozott készülékekhez van. Ha hivatalos helyről vásárolsz, az biztosan EU modell lesz. Ha szürkeimportos sufni GSM-től, akkor meg benne van ez a pakliban.
A boltot egyébként törvény kötelezi a jótállás vagy szavatosság biztosítására, teljesen mindegy honnan van a készülék. Az LG-t nem, az ő szervizük önkéntes alapon működik.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz ToniSoprano #36553 üzenetére
A telefon papírjai szerint 2015 dec. lett megvásárolva a gsm boltban de már használt készülékként lett eladva úgyhogy nem lehet tudni pontosan. Kb 1 éves a papírok szerint. Biztos nincs B20? Én vodás vagyok, nem tűnt fel, hogy lassú lenne..
Tudom, hogy zsebbe nyúlós de mit tehetnék..? Vegyek egy másik ugyanilyet? Az se olcsó. Kell a Dual, elegem van a két mobilból.. ebbe mindkét kártya aktív ami tök jó és elfér mellette a mikro sd, nem úgy, mint sok kínai telefonban vagy dual, vagy mikro sd.. Mint mondtam csípem az LG-t és jó lenne, ha meg tudnák csinálni..nem szeretnék másik telefont.. kicsit tartok a ,,legó,, G5 től nincs alternatíva.
-
ToniSoprano
addikt
válasz RomiJosy #36552 üzenetére
Nem csak azért nem cserélik, mert nincs alkatrész, hanem mert nem is kötelező nem ide való modell, pl. a 818P ismeri az EU-ban használt B20-at, a 818n nem. Remélem a bolt kitalál valami megoldást. Mennyi idős a telefon?
A 818P alaplap szerintem jó lenne bele, de lehet nekik azt is meg kell rendelni, de egy alaplap csere nem olcsó mulatság kb. 50 rugó.[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Új vagyok köztetek. A G2-ről jöttem egy G4 Dual 818n telefonnal. Nagy megelégedéssel használtam a telefont kb 2 hétig majd pár újraindulás után vasárnap utolért a bootlop probléma. Sajnos mivel az ,,n,,-es jelzés van a típusszám után a Váci úti szerviz közölte, nem tudják javítani mert nem kapnak alaplapot a keleti modellekhez rendelni sem tudnak.. gondolom bürokrácia, beletörődtem. Most annál a telefonboltnál van a telefon, ahol az eredeti tulaj megvette mert megpróbálnak intézni hozzá alaplapot.. mondtam, ha más nem lehet tőlem bármilyen széria csak hozzák vissza a telefont. Kicsit bánom azt, hogy ,,n,,-est vettem, nem gondoltam, hogy itthon nem tudják megjavítani pénzért se. Azért osztom meg ezt veletek, hogy ha valaki vásárlás előtt áll és duál sim a kiszemelt, óvakodjon ettől a típustól mert befürödhet. Ha szerencsém van és sikerül visszahozni a telefont, megírom azt is. Ha esetleg valakinek van ilyen jellegű tapasztalata megoszthatná velem.Csendben megjegyzem, csípem az LG-t.. mindenem LG. telefon, tv, dvd, mikró, monitor, de kicsit csalódott vagyok, hogy az itthoni vezetőség (mert gondolom ez üzleti döntés) nem intézi el annak a telefonnak a javítását, amit nem az EUban vettek..nem erre a piacra szánták. Nem tudhatom, csak tippelek de szerintem ha nagyon akarnák, áthidalhatnák a problémát pl a 818p alaplapja lehet ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Fagyasztos modszer, 50-50% eselyes. Laptop huto ele, telo bebugyolal valamibe, hogy viz ne erje, osszekot laptoppal, es imadkozas kozben. Es mellette rohadt gyorsnak kell lenni. Kb ennyi. Van korabban leiras, volt akinek igy sikerult.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Most böngésztem a gyári böngészővel 1,5 órát és az Aida64 szerint 43°-os lett a telefonom....
-
chavy
újonc
Hali!
Engem is elért ez a bootolási hiba, még garis a teló,úgyhogy az a kisebb baj. Igazából a fő kérdésem az lenne, hogy van-e bármi mód rá, hogy a telón lévő adatokat (fényképek,videók) le tudjam még szedni vagy már nincs?
Köszi előre is!! -
dkovizoli
addikt
G5-re már rakható a nugat kdz. Talán mégis úgy lesz mint egy évvel ezelőtt a mályva a g4 és g3 esetén és erre is megérkezik a nugát idén.
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Ugy dontottem multhet szerdan, hogy nem varom meg a bootloopot es beadom szervizbe a telefont. Mondtam hogy neha random ujraindul,valamint hogy beeg a kijelző (a beeges valoban megvolt). Tegnap irt az lg, hogy kesz a telefon, csak sajna nem tudom felveni munka miatt, csak a jovoheten. Kivancsi vagyok, hogy a kijelzot csereltek-e. Amugy 505-os csoda nulla hibaval (a beegest leszamitva). Bocs a helyesirasert, de a pottelefon kijelzoje be van torve!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
Stauffenberg
nagyúr
Arra kérek mindenkit, hogy ha hirdetést (keres-kínál) talál a topikban, arra ne válaszoljon, ne oktassa ki az illetőt, csak jelezze a Moderátort keresek a fórumhoz! topikban vagy nálam privát üzenetben!
Ha válaszoltok rá, csak a törölni való hozzászólások számát növelitek.
Köszi!
-
Quqesz
nagyúr
-
Ubul86
őstag
válasz Quqesz #36540 üzenetére
"bemész a váci útra"
gondolom ha fővárosi az illető persze ok, vidéki is be tud menni, csak gondoltam neten rendelve is lehet jó akksit rendelni. LEgalábbis amit láttam 3000 m.amperest az ~6500 volt.
De ha más lehetőség nem lesz, és Pesten járok, akkor megfogadom a tanácsod
amúgy van egy olyan érzésem ,hogy akkor ment gallyra a töltő/akksi, mikor kint angliában töltögettem 3 hónapon keresztül , átalakítóval :/ mert ott is 3-4 óra volt egy egy töltés ~20%-ról 100-ra
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Ubul86 #36538 üzenetére
1. Fr, újrahúzása a romnak,bemész a váci útra és kb 5e az új gyári aksi
2.tölthezed bármivel, aminek 5V a kimeneti feszültsége. A gyári fjet és usb kábelt húzd szét/rakd össze és nézd meg nem lett-e jó. Ha nem teszteld külön.Roninnn
Hardverapró!!!!!!hard74
+1[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
Sziasztok. A telefonom most volt 1 éves, több furcsaságot vettem észre:
1. Az akksi mostanság alig bírja ki az egy napot, átlag használat mellett (be van kapcsolva az adatforgalom,wifi - gps,bluetooth, nfc nincs - fényerő kb 60%-on átlagosan. Ez korábban 2 nap volt ugyanolyan használat mellett, új program nem került rá. Kérdés: akksi probléma esetén hol érdemes bele venni új akksit? (utángyártottat gondolom nem éri meg), és ha vett már valaki belé, honnét-milyet vett, és bevált -e?
2. valószínűleg töltő probléma ,mert másik töltővel a probléma minimalizálódott, de az alap töltővel volt hogy délben feldugtam tölteni, és este 11kor is még csak 89%-on volt a töltés, annyira lassan töltötte. Szerintetek az nem gáz, hogy másik töltővel töltögetem? (Samsung) . Vagy inkább vegyek azt is hozzá pluszba, olyat, ami a sajátja?
-
Vikooo
addikt
válasz RealZuperman #36527 üzenetére
Havi biztonsagi patch ezeket javitja.
Mindegy, nem akarlak meggyozni
-
Busterftw
nagyúr
válasz RealZuperman #36525 üzenetére
Szóval eleve hibákkal adják ki a rendszert amit heti/havi patchekkel foltoznak.
Amit te úgy látsz, hogy hogy folyamat van support..
Ellenben a G4 eleve atomstabil rendszerrel jött, és nincs olyan gondja amin kb egy factory reset ne oldana meg.
Illetve azért itt is 3-4 havonta kb megjelent egy új rom.
A többi meg user error. Végső esetben is ott a kiváló szerviz. -
hard74
senior tag
Azért vannak hibátlan g4-ek is. Az enyém 505-ös telekomos, egy hét múlva 16 hónapja használatban. Fagyás, reboot, indokolatlan melegedés még sosem volt. Plussz a kijelző sincs beégve.Gondolkodtam rajta, hogy felküldöm a váci útra alaplapcserére, de minek, ha bincs hiba.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
vigyori78
őstag
válasz RealZuperman #36527 üzenetére
Az oldal amit linkeltél tele van iOS-el és Safari-val azokat nem olvastad.
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
válasz #86973952 #36521 üzenetére
Most úgy nézem jó. Kicsivel több mint 4 óra használat és 82%. Képernyő, facebook(amit le szoktam állítani), android op.rendszer, anroid rendszer így sorban. Ahogy a grafikont nézem, állat meredek szokott lenni, most nem vészes. Meghát ugyanazok az alkalmazások vannak most, mint ezelőtt, vagy még kevesebb is talán, ezért nem értem sokszor.
-
GEIL
addikt
válasz Reinkz #36528 üzenetére
Volt itt 1-2 napja "2016.februári" G4....bootloop hibával... enyém is az a kiadás...tartok is már tőle...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Vikooo
addikt
válasz RealZuperman #36525 üzenetére
Melyik hiba nincs javitva ami ennyire eltantorit az Androidrol?
Nalam ilyen hiba nincs. Kovetkezo?
[ Szerkesztve ]
-
RealZuperman
tag
válasz Vikooo #36518 üzenetére
Okés, értem én. Informatikus vagyok, nem probléma a manuális frissítés. De nem csak frissítéseknek kell jönni, hanem hibajavításoknak is.
Az utóbbi időben előjöttek kisebb problémák, hogy hiába állítottam rezgőre a telót, hangosan csöngött, amikor hívtak. Kis baj, de bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
válasz jimmedly #36510 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő;
Én pont így jártam. Csak egyszer indult újra a hiba bekövetkezése előtt, kb 3 héttel. Aztán egyik du kopogtatom a telefont de semmi, próbálom gombbal arra sem reagál. Aksi ki majd vissza és csak a logoig jut.
Szóval elég váratlanul ért a történet. De nekem nem fagyott meg laggolt. Max melegedett de azt betudtam a hálozat keresésnek.[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
Hali!
Nekem kb 2 hete volt ilyen köröm a szervízel. Felhívtam őket mondtam hogy utolért a BL hiba és futárral szeretném fel küldeni. Mondták hogy ok. Csomagoljam be a telót a számlával vagy esetleg a gari levéllel. A vissza utat meg ők fizették pedig emlékszem rá tisztán hogy a kis csaj mondta hogy nem áll módjukban a szállítást fizetni. Aztán jött a meglepi hogy ingyen hozta a futár. Kb 1 hét alatt megvolt úgy hogy rögtön november első hetén küldtem fel ami ugye csak 3 munkanapos volt.
-
törölt tag
Tegnap este töltés közben (gyári töltővel) égett, büdös műanyag szag lett a szobában. A telefonból jött a szag, a tetejénél még ma is érezni, mintha megpörkölődött volna benne valami, ugyanakkor minden működik rendesen. 2016/08 havi gyártású. Találkoztatok már ilyennel?
-
ninjago
tag
válasz #86973952 #36519 üzenetére
Nem rootolgatok nincs rá szükség. Kb.két hónapja vettem nem tudom melyik verzió volt fent, de nem volt gondom vele. Érdekesnek tartom, hogy ennyire merül, szinte egyik napról a másikra. Újra fogom raknni, próba szerencse. Használtad 5.1-el? G2-met is visszatettem 1 verzióval, az KK-en működött tökéletesen
-
törölt tag
-
Vikooo
addikt
válasz RealZuperman #36515 üzenetére
Manualis frissites megoldja a problemadat. Amugy egy OS nem attol lesz jo vagy rossz, hogy mennyi frissites jon ra.
-
ninjago
tag
Sziasztok.
6.0-val vettem a telefont a vodától, vissza lehet gond nélkül tenni rá az 5.1-et, ami még nem volt rajta? Azt gondolom, hogy simán fel tudnám tenni a v20i-t, mert nekem a v20g nagyon eszi az aksit. Nem ezzel vettem, nem tudom már melyik volt előtte, de azt is vissza lehetne rakni? Este csak azért tettem fel töklteni, nehogy másnap lemerülve menjek dolgozni. Ugyanazok a programok vannak rajta.
grafikus72 linkjeit most látom, azzal megpróbálom[ Szerkesztve ]
-
RealZuperman
tag
A hétvégén leteszem én is a G4-t. 2015. augusztusi, semmi baja nem volt. De... Amit az Androiddal művelnek, hát...
Friss telóként bekapcsolás után szinte azonnal frissítés. Teljesen okés. Az első hónapban frissítés OTÁn keresztül. Kezdtem nagyon megörülni. Aztán hatalmas nagy csend, sehol semmi. Március körül MM, apró javítással. Van egy évek óta fennálló hiba, amit 2 hónapja felfedeztek, hivatalos javítás sehol. Tudom, a szolgáltatók felelőssége is, nem kizárólag az LG-é.
Előttem sokszor elmondták, hogy az Android fel van aprózva, a gyártók a sokszínűség miatt (is) nem törődnek a telefonokkal.
Ha minden igaz, a hétvégén Almás leszek. Nagyjából 2 hónapja nyüstölök egy 6S-t, teljes megelégedéssel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhol még el vannak maradva ezzel-azzal (többnyire régi beidegződés miatt írom), de megszokható. Az elmúlt időszakban FOLYAMATOSAN jöttek a frissítések (még ha ennek egy része a cég saját hibájából adódott).
További hibamentes, hosszú használatot kívánok mindenkinek! -
törölt tag
Ahogy érzitek. Én júliusban úgy terveztem, hogy szervizeltetem annak ellenére is, hogy nincs baja. Aztán augusztusban csak kb. 1 hetet voltam Magyarországon, és akkor jöttek a kjelző problémák. Tehát egy kicsit (nem túl jó értelemben) izgalmasabb volt a távollétem...
Utána vittem be a Váci úti szervizbe. Akkor mondta bent a figura, hogy ezt nem kellett volna megvárni.
Szóval úgy gondolom, hogy nagyon rossz helyzetben is érkezhet a meghibásodás.
Szerk.:
Bootloop nem volt, meg más különösebb probléma sem, csak időnként már nem láttam normálisan a kijelzőt az "ideiglenes beégés" miatt.[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
A vodánál vásárolt készüléket hová küldik szervizbe szerintetek?
-
törölt tag
válasz Zolee11 #36497 üzenetére
Függetlenül az itteni hibától eleve nem a legjobb konstrukció a 808 és a 810. Viszont...legalább már elég jó áron is hozzá lehet jutni a G4 -hez, és ettől függetlenül jó telefon.
A bootloop és az LGD problémát észben kell tartani és tiszta garanciális körülmények között érdemes vásárolni.
-
deny330
aktív tag
Törölve.[ Szerkesztve ]
-
Taybor
tag
Akkor ezek szerint inkább a régebbi gyártásúakra jellemző a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest