- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz Viktor0610 #36199 üzenetére
Messenger lite azért megoldható nem hivatalos is.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
MODERÁTOR
-
jimmedly
senior tag
Bocs, tudom volt már téma, de mobilról nem tudok most keresni. A facebook messengert mivel lehet kiváltani ami mem zabál annyit? Facebook lite, v lite messenger for facebook?
-
Game-over
aktív tag
válasz aszti75 #36196 üzenetére
Ez már nagyon off, de mikor volt a Telekom dolgozói vásár, direkt felhívtam a Sony Magyarországot, hogy garanciajegy nékül is van-e garancia.
Másnapra derítették ki, hogy elég az IMEI szám is, de csak a hivatalos szervizhez. Ez nagyon dícsérendő hozzáállás, de azért nem hibáztatom az LG-t, hogy ők legalább számlát kérnek (végülis nyugodtan kérhetik is).
Ez a sufninál vásárlás nem hiszem hogy túl nagy százalékot fedne le eladások tekintetében, így gondolom nem is igazán foglalkoznak ezzel. Én már annak is örülök, hogy EU-s garancia van, nem kell hazai vásárlásnak lennie (sokan még ezt sem engedik meg.)De az érmének két oldala van: ha belegondolsz hogy ellopják a Sony telefonodat és nincs meg neked az imei száma, akkor nyugodtan bevihetik a szervizbe ha gond van, sosem derül ki hogy lopott.
-
aszti75
senior tag
válasz kelly416 #36194 üzenetére
Na ezt szerettem volna megertetni,de nem sikerult.
M2,E4,Z1C,M4Aqua 2x utan furcsa is,hogy LG nem ad hasonlo lehetoseget.
Valoban eleg "xar" kepeket keszit a Sony.
Ezert is jottem LG-hez. Na meg a botranyosan keves tarhely az M4 Aquanal
Amig van Sony arancia nem kell se szamla,se garijegy,se kutyanak a fule.
IMEI alapjan javitanak.
Nekik mind1 kinek. Ok vallaltak a 2 ev garit azt teljesitik is.Hisz a johiruk forog kockan.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Quqesz #36169 üzenetére
Igazából a Sony többször javíttatta már fórumtárs telefonját papírok nélkül. Z1C és Z2 biztos járta meg így a szervizt, azokat a fórumokat eléggé lekövettem mostanában. Ja a Sony honlapon IMEI szerint van rá gari, hiába vetted meg másfél éve a telefont zugGSMben 1év garival, vagy akár 3 hóna ragival, mégis javítja a hivatalos szerviz. Ha nem lenne annyira borzalmasan unalmas az UI és nem csinálna olyan gatya képet a Sony a saját kamerájával, akkor nem jöttem volna át, de ezek két év alatt elérték, hogy leváltsam a Sony-t.
-
Rockland
tag
válasz nünüke1975 #36186 üzenetére
V20g van nekem is, de ha megy a messenger pl 1órába beszélgetek rajta lemegy vagy 15%-is
-
aszti75
senior tag
Koszonom mindenkinek a javaslatokat.
-
veterán
válasz Remekelek28 #36182 üzenetére
Az elején asszem megkérdezi, hogy akarsz e kapni értesítéseket, stb. Vagy telepítsd újra vagy töröld az adatait, azt megint megkérdi sztem.
https://gamergep.hu/
-
Remekelek28
őstag
Üdv
A mobilos chrome-ban hogy lehet leállitani,h ne kapjak értesitést üzenetekről,meg értesitésekről. Itt az sms szerű értesitésre gondolok. Vagy 2 hete mindig küldi,pedig ez nincs beállitva.
Nektek nem? -
törölt tag
válasz aszti75 #36178 üzenetére
Én évek óta Dolphin -t használok. A kezelőfelület is barátságosabb, illetve fogyasztásban is jobb.
iiborka:
Többet tudnánk segíteni, ha tennél fel képet a fogyasztó alkalmazásokról, elemekről, képernyő időről. Az sem baj, ha látszik a cella használat.Messenger és az FB egyébként elég hektikus fogyasztó. Plusz a folyamatos leállítgatás nagyobb energiát fog felhasználni, mert a szinkron folyamatosan újra fogja ébreszteni.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Valaki legyen szives es mondjon nekem egy hasznalhato,kevesbe akkuzabalo bongeszot. Mit hasznaltok?
A chrome sokszor 37-40%-ot hasznal az akksibol.Tiltottam.
A gyari bongeszo meg konkretan ugy ahogy van hasznalhatatlan. Lassu,nem ugy nagyit ahogy kell,stb.Koszonom.
-
Rockland
tag
Heló!
Már lassan 1 éves lesz a G4-em és a 6.0-ra váltásnál is észre vettem hogy jobban merül a telefon, de mostanában az elmúlt hétben mintha még jobban merülne, kérdésem az lenne hogy ez lehet valami gyári hibás dolog a telónál vagy érdemes visszarakni rá valamelyik 5.0-át?
Mindig áleállítom az alkalmazásokat, és akkukímélőbe is van meg mindent próbálok elkövetni hogy lassabban merüljön de nem igaz h nekem lemerül max 6óra alatt messenger face stb-től, amit közbe leállítgatok. Egy más Huawei vagy LG G2 vagy bármi más meg kihúzza a 12órás műszakba...
Valaki ötlet? -
ToniSoprano
addikt
válasz aszti75 #36174 üzenetére
Vannak Ázsiai piacra szánt telok, teljesen feketén behozott telok. Az lg szervíz a gsm boltokban vett telokat is javítja ha eu piacra szánt modellek és van áfás számla tehát nen teljesen szürke import, nem teljesen adocsaló a cég . Ezt nem sok cég csinálja hogy a gsm boltban vett telokat a gyári szervíz javítja. Mondjuk egy próbát lehet megér ha már volt javítva náluk akkor lehet regisztrált az imei és akkor lehet javítják számla nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
válasz DonMaster #36173 üzenetére
Valamiben eggyezzunk meg!
Nem az a problemam,hogy papir nelkul vettem a telefont!
Sot! Abszolute nincs gondom a telefonnal!
Tobbszor nem irom le,mire szerettem volna ramutatni.
Megvannak a megfelelo eszkozeim ahhoz,ha valaki atver.
Maradjunk ennyiben.
Lathatolag nem ertheto,hogy mit akartam mondani vagy en fogalmaztam rosszul.
Zarjuk is a temat. -
aszti75
senior tag
válasz ToniSoprano #36171 üzenetére
Nekem eleg. Nem errol szolt a hsz-em,ha elolvastad volna rendesen. Feldobtam egy szemelyes velemenyt.
Akkora okor sem vagyok,hogy ne tudnam,mas gyarto sem javit garancia nelkul ingyen.
En arra probaltam celozni, hogy ha valaki ugy mint en vesz egy ilyen telefont papirok nelkul,beismert gyari hibaval,igazan megtehetne annyit az LG,hogy ha elojon a hiba,akkor azt is dijmentesen javitja,mint a meglevo garancia jegyeseket.
Pl: Sony garis telefon,futar rendel,jon es viszi. IMEI alapjan megnezik,meddig garis. Javitjak,visszakuldik. Mindezt szamla,garipapir nelkul. Legjobb tudomasom szerint.
Vagy hasonlo. -
ToniSoprano
addikt
válasz aszti75 #36152 üzenetére
2 évig szavatosságban javítja az lg az alaolaphibat ez nem elég neked, mit akarsz még? Tök gyorsan és korrekten javítanak. Mit akarsz még melyik cég javít számla nélkül? Szerintem semelyik. Ha valaki olyan balfék, hogy számla nélkül vesz használt telefont, gondolom jó olcsón megérdemeli szerintem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz aszti75 #36152 üzenetére
Mondj egy terméket, amit gari,számla v bármi papír nélkül tudsz ingyen javittatni. Ezt meg törvény írja elő mi kell hozzá. Ráadásul az lg szervíz eddig korrekt hely volt, nem úgy mint egyesek.....ha meg beviszed az imei szám alapján ellenőrzik és csak utána javítják...
Ha jól emlékszem a flash memoria forrasztása a hibás...márakinél...
Számla
Miért nem kértél másolatot? A garijegy amúgy elég lesz.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Mike81 #36161 üzenetére
Hogy mivel kerultek be azt nem tudom. De gondolom komolyabb gonddal ha mar ott van, mert azet ha ugy vesszuk, a G4 a bootloopot leszamitva qrvajo telefon.
V10nel is vannak mostanaban problemak, talan 1x lattam bootloopos problemat. Ott inkabb a halozati gondok vannak mostanaban, csak meg nem tudjak hogy a telo hibaja a frissites miatt, vagy a szolgaltato sz@rakodik..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vigyori78
őstag
válasz aszti75 #36155 üzenetére
Nem azt fogjak gondolni a legtöbben,hogy milyen hülye volt a tulaj(bar lesznek olyanok is) hanem azt,hogy mekkora egy szar cég az LG,hogy szériahibás telefont dob piacra,majd csak kifejezetten garanciába javítja a saját hibájukból elcseszerintett telefont.
Csak bosszant,hogy egy felső kategóriás telefon szériahibásként hagyja el a gyárat,majd xarnak rá miután a tulaj kifizette a nagy lóvét. Na ez ami bosszant.
1.
Jó pár hónap kellet, hogy kiderüljön létezik ez a probléma, nem így adták ki a telefont, később elismerték a hibát.2.
Gariban kicserélik ingyen az alaplapot, no problem ezért fizette ki a tulaj a nagy lóvét.
2 évig cserélik olyan telefonban is amit 1 év garival vettek ! !3.
+ Más gyártó jóval drágább telefonjában, pl.: beég vagy foltos a kijelző és nem cserélik csak pénzért ! -
Laca0
addikt
Tudtok nekem javasolni olyan QI töltőt és matricát, ami meglévő (bőr hátlappal+átlátszó szilikon tok) is működik?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Aryon87
félisten
Lg szerviz.. Kapasbol 2 G4 mar kerul felvezetesre
Megint dugig lesznek...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
Egy nagyon szakerto cikk, ha keresed a megoldast miert merul gyorsan a mobilod
http://index.hu/tech/helpdeszka/2016/11/11/hogyan_sporoljunk_a_mobil_akkumulatoran/
-
törölt tag
válasz aszti75 #36155 üzenetére
De, van hozzá közük. Éppen ezért nem fog a problémáddal más sem foglalkozni. Sem a hivatalos szervek, sem a fogyasztóvédelem, se senki, mert semmilyen papír nincs a készülékhez.
Az, hogy a függetlenítés legális vagy illegális volt, csak másodlagos. Viszont ha legálisan lett függetlenítve, akkor besétál az ismerősőd a szolgáltatóhoz és megkéri őket, hogy nyomtassák ki újra a garancia jegyet. Kb. 3-4 perc keresgéléssel, nyomtatással, aláírással, pecséttel együtt. Ennyit igazán megtehet, ha már papírt nem adott.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
válasz #86973952 #36154 üzenetére
Odaig meg nem jutottam a bootloop temaval,hogy szamomra kideruljon,forrasztasi hiba okozza a bootloopot.
Attol fuggetlenul,hogy a tulajdonjogot nem tudod igazolni meg javithatnak a sajat hibajukat.Nekik aztan mind1 lehet,hogy ne adj isten lopott a telefon vagy siman csak a buta/felelotlen user elhagyta a telefon papirjait.
Nem azt fogjak gondolni a legtobben,hogy milyen hulye volt a tulaj(bar lesznek olyanok is) hanem azt,hogy mekora egy szar ceg az LG,hogy szeriahibas telefont dob piacra,majd csak kifejezetten garanciaba javitja a sajat hibajukbol elcseszerintett telefont.A fuggetlenitesre visszaterve.Nem biztos az,hogy nem hivatalosan fuggetlenitettek.Nem kerdeztem meg az eladot,de akar ki is fizethette a kotbert,mar ha volt es nem feltoltosen vette.
Persze mindezt nem oktatasbol/okoskodasbol irom.Csak bosszant,hogy egy felsokategorias telefon szeriahibaskent hagyja el a gyarat,majd xarnak ra miutan a tulaj kifizette a nagy lovet.Na ez ami bosszant.
Mas tema,de a Sony ps3 elso ereszteseben is volt yello led-es konzol,jo sok.Az is forrasztasi vagy hutesi hiba volt.Mar nem emlekszem.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Mar nem azert,de semmi info arrol,hogy mitol hal meg az alaplap?
Az LG azert megtisztelhetne a vasarloit,hogy legalabb egy kis infot dobna az usereknek,hogy mi nyekken meg az alaplapon ami a cseret indokolja.
Szandekosan eloidezheto vagy csak az ido mulasaval jon elo?Esetleges akksi elhasznalodas okozza vagy mi a fene?
A masik meg az,hogy ha mar szeria hibasak a 2015-os keszulekek es ezt az LG is tudja/beismerte,akkor legyen ver a pucajaban es azoknak is cserelje dijtalanul akiknek mar nincs vagy lejart a gari.Esetleg ugy vette ahogy en.Hasznaltan,palirok nelkul.
Ha valaki ezzel a telefonnal akarna az LG telefonos vilagaba cseppeni es hasznaltan vesz egy ilyen keszuleket,mert mondjuk ujra nincs penze es "bootloopos"lesz a telefon,majd palirok nelkul nem javitjak a sajat hibajukbol elkovetett gyartasi hibat....
Hat az az user az eletbe tobbet LG termeket nem vesz!Lehet rossz a gondolatmenetem,de ugy erzem ennyi jarna az LG felhasznaloknak.
-
cheetah_
csendes tag
Sziasztok!
Most már engem is felcsigázott ez a bootloop téma.
Megnéztem az én telóm 2016.06.26-i gyártású.Szóval a szórásba van. Eddig szerencsére semmi baja. Telekomtól vettem 2 év gari van rá. 2017 augusztusban fog lejárni.
A kérdés, hogy csak a már bootloopos készülékeket "javítják" gariban, vagy bevihetem úgy is, hogy nincs baja, csak esélyes. Még van időm, de nem szeretném, ha jövő szeptemberben adná be a kulcsot
-
Aryon87
félisten
MM-es vasarlas. LG garipapirom van, vannak adatok beleirva. Otthon jobban atnezem, de sztem van rajta annyi info, hogy azzal tudom gariztatni habugy adodna. Kb 9 honap gari van meg ra.
Koszonom a segitseget, ma megyek a G5-el szervizbe, ott okosodom tovabb (igen, megint megyek vele...).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bigdigit #36142 üzenetére
Sok helyen nem tudjak a helyes felrakasat, anno nekem 4 foliat bsztak el, mert mindig a vegerol lapitottak. Kozeprol kell kiindulni kifele..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bigdigit
addikt
Pesten van olyan pláza ahol tökéletesen raknak üvegfóliát? Alle-ban ma két helyen 4 fóliát vetettem le...
-
Aryon87
félisten
Ez .ajd mindjart kiderul. Bar az elado szerint a szamlaval lehet gariztatni... Kb 20 perc es okosabb leszek. Bar amennyit hasznalva lesz majd az a telo, nem hiszem hogy igenyelni fogja a szervizt
A lenyeg hogy a garipapir is eleg csak IMEI legyen rajta foleg..
KosziXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DaDa
senior tag
válasz Aryon87 #36139 üzenetére
Elég a garancia papír is. Bár ebben az esetben valószínűleg LG garancia papír kell, hogy legyen. Azt nem tudom, hogy egy sufni GSM sima kinyomtatott garanciája elég-e. Talán valaki tudja. és persze rajta kell lennie az IMEI számnak az eladás dátumának és a pecsétnek is.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #36138 üzenetére
Mellekkerdes, nem G4, de LG telo.
A szervizelteteshez elegendo a garanciapapir is ugye, vagy a szamla kell inkabb? (Fuggetlen K8-at veszek hasznaltan, es csak a garipapirt kapom meg, szamla marad az eladonal, mert mas cikk is van rajta elmondasa szerint)
Bocs az offert, de gari teren LG-LG
-
Technoman
őstag
Srácok, hol lehet lecsekkolni, hogy mikor volt a telefon utoljára kikapcsolva?
thx -
aszti75
senior tag
Lehet en vagyok lama(sot biztos ),de hol tudnam azt megnezni,hogy mikor gyartottak a keszuleket?
-
g947
tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget, mert magamtól nem boldogulok.
Azt vettem észre a telefonomon hogy akkum gyorsan merül. Megnéztem az akkumulátor használat menüt és abban azt láttam, hogy a Chrome áll az élen 37%-os használattal és mellette a gomb, hogy "Leállít".
Egész éjjel nem használtam a gépet és reggelre újra 30% fölötti értéket mutat a Chrome és újra ott a "Leállít" gomb.
Valamit véletlenül elprogramozhattam, gondolom.
Ha van valakinek ötlete, szívesen venném.
üdv g947[ Szerkesztve ]
-
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
G2,Flex,G3,G4 után áttérek a Samu oldalára egy S7 Edge-vel.
Szuper volt eddig az LG-nél A G4 szuper telefon lett de ideje kipróbálni a kék oldalt is.
Sajnos A G5 nem hozott annyira lázba talán majd a G6.
További szép napot.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Aryon87
félisten
válasz feca81 #36119 üzenetére
13. ker vaci utcaban van (dozsa gyorgy ut metronal)
Eddig par embernek bevalt az a modszer hogy a telot legmentesen zarva, zacsiba rakva a fagyasztoban volt, onnan kabellel laptopra dug, es ugy kb ki lehet menteni a belso tarolo cuccait[ Szerkesztve ]
-
feca81
aktív tag
sziasztok!
SOS segítség kellene. A telefonom valószínűleg bootloopos lett, legalább is ezt a hibát mutatja. befagy a boot képernyőnél, újraindul stb. Az 1 év gari 17 nap múlva lejár. (Emag-nál vásároltam a Black Friday-en)
Kérdés:
1. Hol található Budapesten 6. ker. vagy 16. ker. környékén márkaszerviz, ahova beadhatom?
2. van bármi esélyem, hogy az adataimat valahogy lementsem,megmaradjanak?Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Aryon87
félisten
-
Mike81
senior tag
válasz Cartmen25 #36116 üzenetére
Hali!
Lehet hogy a háttérben fut valami ami zabálja az aksidat. Pár hsz-el fentebb valaki linkelte hogy miket érdemes tiltani ha nem használod őket. Adatgyűjtést is ajánlott offolni De az is lehet hogy csak szimplán sz@r az aksid.
Esetleg egy harmadik lehetőség hogy az alaplapod vacakol már, és lassan utolér a bootloop hiba. Mivel ez a széria érintett lehet ezzel a hibával kapcsolatban. De gariban cserélik ha esetleg ez a baja. Az új eredeti aksi meg kb 4000 Ft ha az kezdi megadni magát.[ Szerkesztve ]
-
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hete vagy egy G4 tulaja!
2015.05 havi keszülék!
Azt vettem észre hogy nagyon melegszik és szerintem gyorsan merűl! Átlagos felhasználó vagyok! Ha elinditok egy alkalmazást pl soccer stars sitty sutty lemerűl! Kb 2 óra képernyő időt tud és tölteni kell!
Szerintetek ez garanciás hibajelenség? Itt a tesztben amit irnak akuidőt nem igen tudja az enyém!
Nem játszok extrém grafikát igénylő játékkal!
33% -on újraindítottam a telót és mire bekapcsolt 22 %ot írt!
Mit tegyek szerintetek?
Köszi a választ!
Üdv mindenkinek -
Mike81
senior tag
Lehet hogy így van. Mert valaki itt pár nappal ezelőtt linkelt egy fotót amin kikapcsolt állapotban nagyon lehetett látni a vonalakat. A másik képen pedig fekete háttérnél oldalról olyan fényszivárgás volt hogy az valami kritikán aluli volt. Na most én direkt elkezdtem figyelni ezeket a dolgokat. De szerencsére nálam nincs ilyen.
-
SybenX
őstag
Nekem is JDI van gyárilag és valóban látszanak a rácsok.Aki nem veszi észre az nézze meg erős fénynél és közelről,fog az látszani.Bár nem bírom elhinni,hogy valakit ez zavarna.Én eddig azt hittem az összes telefonnak ilyen a kijelzője,mert eddig bármilyen telefonnal találkoztam ilyen volt.
-
-
Bass
addikt
-
Vikooo
addikt
válasz TeeJay #36107 üzenetére
Akkor meg nem lattad az LG gyartmanyu kijelzoket. Magasabb fenyero, nagyobb betekintesi szog (nincs fenyero csokkenes) es nem latszodik a digitizer racsa -ami nem nevezheto hibanak.
In-Cell technologia ami annyit tesz, hogy a digitizer egybe van epitve (legmentesen) az LCD -vel es a vedouveggel.
Lehet csak beavatott szemek latjak ezeket a kulonbsegeket es a szinvonalasabb tech magazinok (Anandtech pl) hozzak le, mas nem foglalkozik ezekkel ilyen melysegekben.
Ennyi erovel az IPS es az IPS-NEO kozott sincs kulonbseg
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Mike81 #36106 üzenetére
nekem is JDI van de én még ilyen gyönyörű kijelzőt életemben nem láttam
bármelyik ismerősöm jön a szifonjával mindegyik mondja milyen gyönyörű színei vannak az enyémnek
úgy irigyelnek érteén semmi hibát nem találtam szóval etalon kijelző
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Ma végre visszatértem közétek a szeretett kis készülékemmel
Nagyon jó gyors lett a teló. V20G-t kapott előtte talán D-s vagy valamelyik újabb volt fent, de nem a G jelölésű.
Kíváncsi leszek hogy muzsikál majd.
Párnappal ezelőtt szó volt a kettő display minőségéről (LGD vs. JDI), akkor páran nehezményezték a JDI minőségét. (Látszik a digitizer, fény szivárgás stb...)Ma első dolgom volt az Aida-val csekkolni a kijelző gyártmányát.Jelentem nekem is JDI van a telóban, és nem volt kijelzőcserém. Viszont nekem tökéletes a fekete nem látszanak az érzékelők, és fényszivárgásom sincsEgy kérdés. Az lg adatgyüjtőt hol is találom pontosan a rejtett menüben? Elfelejtettem és most nem találom
[ Szerkesztve ]
-
hirannor
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék nektek beszámolni a telemaxos kis történetemről
Hetekkel ezelőtt kezdődött az egész dolog. A G4-em touch screen-je olykor olykor nem reagált bizonyos tappokra, persze én nem foglalkoztam vele, mert mások is panaszkodtak erre, hogy szoftveres gond lehet. Aztán egyik nap töltőre raktam a telefonomat, majd mikor másnap ébredtem fel az ébresztőre nem tudtam kilőni szerencsétlent, mert a digitizerem totál tönkrement, nem reagált semmilyen érintésre. Nos hát, leadtam a telefont az itteni miskolci interGSM-be, ahol a telefont felküldték a telemax-hoz. Ez múlthét szerdán volt, a telefon pedig ezen a héten hétfőn érkezett meg a telemaxhoz. Elsőre mikor megláttam a munkalapot a telefonról készült képekkel együtt, mondhatni befostam, mert durva karcokat láttam a telefon kijelzőjén. Mérgelődtem is,hogy ezek a "retkek" szétbaszták a telefonomat..De ez csak egy kezdeti állapot volt, kellett azért egy 10-15perc mire feltűnt, hogy más egyéb helyeken is vannak karcok, pl a zacskón (), utána esett le,hogy a scannerük karcos mint az állat. Másnapra már kész is volt a telóm. Szinte az egészet kicserélték amin meg is lepődtem LCD+Digitizeren kívül az alaplapot is (alaplap 2016-09 gyártmány), valamint a headset-et is. Az utóbbi 2-t igazából nem is értem,mert semmi baj nem volt vele, pláne a headset-nek. Na de mind1 is. Eléggé pozitiv benyomást keltettek számomra, pedig elég sok negatív dolgot hallottam a szervízről, de hát nem így lett!
Kiszolgálásban és gyorsaságban nálam ötös[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
-
gabenh
tag
P8 lite-mat váltanám G4-re de sok helyen hallottam hogy alaplap hibásak?? mit tudni erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest