- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz ToniSoprano #35398 üzenetére
banggood, gearbest, +aliexpress gyémántos eladók. Ezekkel nem lehet mellé lőni. Ebay-t régen szerettem, de általában az a tapasztalat, hogy a selejtet olcsóbban eladják, pl. hibás tempered glass, ugyanabból a normált meg drágábban. Viszont az előbb felsoroltak mind megbízható áruházak, és ha problémád van azonnal térítenek. Gearbest pl. lefényképezi neked a becsomagolt árut, postai feladás előtt, kedves gesztus.
Lehet, hogy egy pár dolcsival drágábbak mint az ebay, viszont vannak akcióik folyamatosan, ill. pontokat gyűjtesz a vásárlásaiddal, amiket bármire levásárolhatsz. Ennyi az ingyen reklám -
ToniSoprano
addikt
Még annyi, hogy megjött a kamera lencse védő tempered glass.[link] Feltettem tök jó, alig észrevehető csak közleről és nem éreztem változást a fénykép minőségben, viszont nem kell a kamera karcolódás miatt aggódni. Ha valakinek kell van még egy 750 Ft-ért adom, nekem még ennyibe került. Bp-en népliget környékén Vajda Péter utcánál átvehető.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz gipsztigris #35397 üzenetére
Ár érték arányban nagyon jó, igazán a gyárihoz tudom hasonlítani annál sokkal jobb, van egy 4000-es Ft-os régebbi sennheiserem, annál is jobb. Ütni vágni táskában hordani kiváló, mert ilyan használat esetén úgyis 1 év alatt tönkremegy bármelyik.
Amit még ajánlok ebay-ről rendeni ez a töltő, ez tényleg gyári, teljesen olyan mint amit kaptam hozzá, a munkahelyemen elég hasznos: [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz ToniSoprano #35386 üzenetére
Ez 100%, hogy kamu Xiaomi! ....de ettől még elég jól szólnak. Nekem is volt.
(#35390) Vikooo
Micsodaaa!? A saját cuccaikat hamisítják a legjobban. Xiaomiból nagyon meg kell nézni, hogy hol veszel ha eredeti tartozékot akarsz.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Quqesz
nagyúr
válasz FerNandor #35393 üzenetére
Gps bekapcsol-->a gyári időjárás appban helyi lokalizációt megvárod(lehet frissítened kell manuálisan az időjárás adatokat)--> ha megvan gps kikapcs és a képernyőzárnál bekapcsolod az animációt. Ezután megy a megszokott szerint..általad megadott városnévnél nem adja az animációt, csak a gps alapú lokalizációra.
Adam
👍👏LG[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
FerNandor
őstag
Hali, egy kérdés: régebben a zárolt képernyőn, ha esett vagy ilyesmi, akkor megjelent animáció. Ezt hogy lehet bekapcsolni?
Mert nekem a kijelző zárolása menüben, ha rányomok, akkor azt akarja, úgy engedélyezzem, hogy továbbítsa a hely adataimat stb. Régen ilyet én nem engedélyeztem soha és mégis ott volt az animáció. Hogy kell?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Mike81
senior tag
válasz ToniSoprano #35391 üzenetére
Most már megnéztem , hogy nekem pontosan milyen is van,és nekem nem így néz ki a füles. Nekem hybrid van most már rájöttem. 😂
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Koszi szepen
Nekem is gyanusan olcsonak tunt, mar a kinait is hamisitjak? Nem lehet, hogy ugyan az a belseje es ez sima OEM?[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Ma vissza is kaptam a G4-emet amit hétfőn adtam le.
Most már müködik rajta minden.Szervizelésről:
Vodafone székház, hétfőn adtam le Sony Z2-t kaptam cserébe, ma elhoztam a 2. G4-emet alaplap cserével, az üvegfóliám legalább megmaradt. -
Balzak83
senior tag
Gyanúsan olcsó. Nézted a vonalkódot, hogy eredeti-e? Mindehol 4000Ft körül ment az eredeti, ráadásul már nem gyártják, sehol nincs belőle.
Bár írtad, hogy jól szólt.
Operából a sima van fent, optimalizálás nélkül használom. A bétát már próbáltam, hát addig örüljünk amig nem cserélik le arra a mostanit az új kínai tulajok.
Minimális a fogyasztás. 3:40 a képernyőidő 28%-nál, ebből 90% az opera használat volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sziasztok tegnap estére a telefonom tönkrement ... állandóan lefagy / újraindul ... újraindulás közben lefagy ... nem kapcsol be ...
Gariztatáshoz mi kell? Elég a telenoros számla?
Plusz mivel android fejlesztő vagyok így a telefonon aktiválva volt a fejlesztő mód ... bár tuti nem az kavart be mert csak minimal appokat írunk cordovaba
-
Balzak83
senior tag
válasz vigyori78 #35379 üzenetére
Jajj a szemem! Azok a hátlapi kezelőszervek kicsit összementek.
@Technoman; ToniSoprano: köszönöm a tippeket. Olyanra gondoltam, ami lejátszó nélkül fut, mert pl. a poweramp is olyan, hogy nem tudod külső appal használni a beállításait. A deezer meg a spotify is is olyan, hogy külső equalizerre ad linket az appban, nincs saját beállítási lehetőség. Csak ugye a g4-ben nincs központi equalizer mint pl. a V10-ben, vagy a miui-ban. Emiatt szívok, mert g3-nál ott volt a viper opció aroma installban, de itt ugye nincs root.
-
Vikooo
addikt
válasz ToniSoprano #35368 üzenetére
Tudnal kuldeni egy ebay linket ahonnan vetted?
Koszi! -
Technoman
őstag
válasz kelly416 #35375 üzenetére
kelly416
Dehogy vettem magamra, nem vagyok én annyira sértődős. Amúgy vicces srác vagyok, csak néha szeretek fontoskodni itt a fórumon.Mike81
Mivel én is ebben a stílusban + egy jó adag Trance-be szoktam zeneileg utazni, tudom hogy mennyire fontos ennél a stílusnál a lágy, öblös mélyhang (ezért is írtam le a márkát) A telóhoz adott gyári füles- ahogy fentebb már írták- nekem is katasztrofális élményt nyújtott, cca 10 mp-ig tudtam elviselni.
Ha esetleg vásárolni is szeretnél, találtam egy olyan boltot, ahol még a füleseket is ki lehet próbálni (ott vettem a JBL fülesemet anno)Balzak83 A Jet Audionak volt egy olyan, külön megvásárolható EQ kiegészítő appja , ami nekem régen nagyon bejött (ha jól emlékszem EQ Plus néven futott) Tök jó hangképek voltak benne.
Ha jól látom, ezt most -a fő appal együtt- 1.400 csengő-bongó magyar aranyforintért árusítják a play-en.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz Mike81 #35373 üzenetére
Én is Piston 3-at használok, Deezerrel kicsit keveslem a mély hangzást, a magas viszont kicsit túlhúzott. Egy gyári Eq nagyon hiányzik nekem a telefonhoz, mert amit playről eddig próbáltam azok inkább rontottak az összképen.
Esetleg valakinek van tippje egy jó eq alkalmazásra? A vipert vagy a divine beats-et kivéve, nem szeretnék rootolni.@kelly: csak kiváncsiságból, milyen böngészőt használsz? Egy ideig próbálkoztam UC browserrel, de operához képest 1.5-2X-es a fogyasztása. Ha sokat megy, az simán levehet 1 óra képernyőidőt töltésenként.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Technoman #35370 üzenetére
Nem gondoltam, hogy kereskedelmi szándékod lenne az adott h.sz-ből, csak arra céloztam, ha 74198 Szerinted 72 misi, akkor nagyon átkormolod magad egy-egy üzlettel.
Sajnálom, hogy nem néztem a műsort, így nekem nem esett le a 20fillér.Még egyszer, semmi rossz szándék, így a misi-mókusos félreírással már értem a többit nagyjából úgy, ahogy szántad. De volt direkt szájli is, hogy ne vedd ennyire komolyan Te sem.
ToniSoprano:
Unom már az egészet, nem azért vettem egy jó telefont, hogy mindent letiltsak, töröljek. Ha nem lesz jobb (márpedig sokkal nem lesz jobb) a napi töltéssel elért SOT időm, veszek egy új akkut, ha az sem segít, keresek majd egyszer másik telefont, amikor lesz rá pénzem, addig meg kevesebbet játszom, mint napi 20perc. -
Technoman
őstag
válasz ToniSoprano #35371 üzenetére
-
Mike81
senior tag
válasz ToniSoprano #35368 üzenetére
Most pontosan nem is tudom hogy nekem P3 vagy Hybrid van e. Bár volt olyan oldal ahol a kettő egy és ugyanaz volt, de szerintem a 3 van nekem is. Én leginkább elektronikus zenét hallgatok (Deep & progressive house ) Amikhez igen jó ha nem ,,kopogós" hanem finom öblös a mély Ilyen szempontból jó választás a P3 Az S2 fülesét is azért használtam nagyon sokáig mert erre a műfajra nagyon alkalmas volt
(#35369) porterocka ; A HTC füleseiről is jókat hallani. Bevallom nem volt még alkalmam kipróbálni de ha a mostani bedöglik akkor lehet adok neki egy esélyt
Ui; Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz kelly416 #35363 üzenetére
kelly416 Semmi rosszindulatot nem vettem ki az írásodból, de nem kell mindenben hátsó (kereskedelmi)szándékot sejteni (főleg, hogy nem tegnap kezdtem el ide írogatni) Az írásom lényege egyébként ez lett volna: [link], s mivel LG G4-hez is lehet kapni, ezért linkeltem ide be. Egyébként a számtant ismerem, csak ezek szerint a humoromat nem mindenki fogja, ezért tettem "-be a "tízezres" pontot. Csak a misit kevertem tévesen bele (a Barátok közöttből Na, de mindegy.
somé Csatlakozom Vikooo kollégához a hangzáskép javításában.
Valóban a PowerAmp erre a legjobb megoldás. Ezen szoktam hallgatni, a többnyire .flac zenéimet + ehhez egy masszírozós -értsd: a mélyeket öblösen kiadó-Skullcandy Ink'd 2-öt használok. A boldogságomhoz ennyi pont elég. -
törölt tag
válasz Mike81 #35367 üzenetére
Én ugyan nem szoktam a telefonon zenét hallgatni, meg BT kihangositót használok, de nyáron a strandon nagyon jól jött a HTC A9 gyári füles. Nagyon szép a hangzása és szinte fillérekért be lehet szerezni azt is.
Tehát sok tapasztalatom nincs a telefonos zenehallgatásban, de hangszeres zene azzal a fülessel remek volt.
-
ToniSoprano
addikt
-
Mike81
senior tag
válasz Quqesz #35365 üzenetére
Hát én nem tudom. Amìg az S2 fülesèt hasznàltam a telòhoz addig tökéletes volt az NRG Player. Nekem megfelelt a hangzàs is és a dinamika is. Viszont mikor berendeltem a piston fülest akkor akárhogy is álìtgattam az appot nem volt az igazi. Viszont meglepő módon a pistonhoz a gyári lejátszó sokkal jobb hangzást produkál számomra
-
Medocsabi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
A gyári lejátszó nem jó minőségű! A gogli music is jobb már nála, de a fejlettebbek helyreteszik a dolgot. A vicc az, hogy pl a tunein is jobban szól rajta mint a gyári lejátszó.
Kelly
Lgup, gyerünk! Jobb lesz a v20g![ Szerkesztve ]
-
somé
őstag
válasz Vikooo #35362 üzenetére
Kicsit árnyalnám pozitív irányba, azért nem annyira rossz, most kipróbáltam a régebben használt sony (nem tudom a típusát) fülhallgatóval, ennél sokkal jobb a helyzet, jobb a hangképe, terjedelme, főleg mélyhangzás tekintetébe. Úgy látszik, jobban "összepasszolnak".
Tech-No-Logical World.
-
kelly416
veterán
válasz Quqesz #35344 üzenetére
Független szerintem, szolgáltatói logóm sincs, meg kézből véve már bármilyen lehetett, szinte mindenki függetlent tesz fel, de maga a készülék is független, úgyhogy annak van a leginkább értelme, ha független van rajta. Amúgy ezt honnan lehet megtudni?
v20d-opt2-hq ha ez mond valamit.Ma még tesztelem ToniSoprano szerintem paranoid ötletét, hogy kikapcsolom a GPS-t, de már látom, nincs értelme, ugyanúgy merül, pedig direkt újra is indítottam kikapcsolás után. Úgyhogy ez egy placebó lehet... -ne, de nekem teljesen hatástalan. Este 90%-on hagytam az ágyam mellett, reggel 82% volt, máskor legalább "csak" 3-4%-ot veszít egy éjszaka alatt 10-11-től 6-ig, most a dupláját 0:40-től 6-ig, de nem akarok következtetést levonni ebből, ragadhatott be bármi.
Úgyhogy ha van egy szemhunyásnyi időm ma, teszem is fel a legújabb romot, ha lesz elég bátorságom. Még csak Sony-t romoltam, ennek is nemsokára utána olvasok, aztán ha kérdésem van, nem fogok habozni feltenni.
Technoman:
Mindenféle rosszindulat nélkül vagy rossz a link, vagy ne üzletelj hardveraprón, kérlek.
"HUF74,194
Only 1 available
"
Egyrészt tízezres pont nincs, csak ezres; milliós és felette, másrészt ez úgy 74 ezer ahogy le van írva, nincs semmi milliós tétel. Igaz, így is eszméletlen drága és meg lehet venni belőle azt, amit felsoroltál.[ Szerkesztve ]
-
somé
őstag
Kicsivel több, mint egy hete használok egy dual készüléket, elérkeztem a gyenge pontjához, amire nem számítottam. Ez a silány hangminőség a fejhallgató kimeneten. Évek óta nem változtak a zenehallgatási szokásaim, így kellő összehasonlítái alappal rendelkezem. A fülhallgató SoundMagic ES18, a gyári ehhez mérten persze jóval silányabb.
Szóval, az ES18 úgy szól, mint egy 2 dolláros vacak, holott az előző Honor 7-tel ódákat lehetett róla zengeni, de még a 4X- nél is. XdTech-No-Logical World.
-
Bass
addikt
Nekem van de nem a fogdosás miatt egyszeruen ha be van kapcsolva a mobilnet akkor atvalt arra pedig a szemben ulő feleségemnek az ace 4-n full wifi kapcsolata van a router meg kb 3 meterre. Olyan mint ha eldobna a jelet
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
rolandi350
csendes tag
Ezt a Google Playes dolgot 6.0-án megpróbáltam úgy megoldani, hogy letiltottam a Google alkalmazást és a Play Áruházt. Eddig nem tapasztaltam letiltása miatt hátrányt, majd engedélyezem mikor szükség van rá két hetente egyszer.
Most töltőn a telló, majd 2 nap múlva kiderül hogy merített-e a Play bármennyit is.
2 napot 2,5 óra SOT-ot nekem simán bír a telló. Igaz egész nap csak a 2G-t használja ebédszünetben van rálőve a 4G vagy 5 percre, éjszaka pedig energiatakarékosan van.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
Máriusz TO
csendes tag
-
SZATA
senior tag
Nektek nincs gondotok a wifivel? Telekomos készülék, V20g fw. Ha alul fogom meg, időnként leesik felére a wifi térerő, pedig 2-4 méterre vagyok a routertől, szabad rálátással. Net lassulást nem veszek észre.
Két hónapja vettem a telefont, eddig ilyet nem vettem észre, mint ahogy az előző G3-nál sem volt ilyen gond és a többi eszközzel sem tapasztalom most sem. Az az érdekes, ha a mifihez kapcsolódom, és figyelem a "vezetékes" router jelerősségét, az nem ugrál.
Nem gariztatnám egyből, mert nem akarom ilyen rövid időn belül újra belakni, ha egy mód van rá. -
törölt tag
válasz Máriusz TO #35352 üzenetére
Nálam stabil, de lehet én nem használom azokat a programokat. Telepítés után volt egy kezdőképernyő leállásom, meg a widget menünél vannak gondok. Más problémám nincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Máriusz TO #35350 üzenetére
Nincs annyira UX5ötösítve. Olyan a felület, mint a 4.6, 4.5 -nél. Pl. az értesítési is a régi.
dkovizoli:
Lassan szerintem azt is megoldja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Genisys 4.8 -nak már kész a régebbi verzióra épülő változata is. HA valakit érdekel, bár ez UX4-UX5 keverék, lehet valakinek jobban bejön. Szintén v20j alapra épül.
-
senior tag
válasz gipsztigris #35317 üzenetére
Nekem is ilyen gyorsan, ennyi mindent + akkut cseréltek
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Quqesz
nagyúr
válasz kelly416 #35326 üzenetére
Milyen v20D-d van? Független v szolgáltatós? Amúgy a legjobban úgy járnál, ha feltennél egy újabb romot, mert a v20d szívta rendesen, míg pl a g már jobban kezeli az aksit. Én így kezdeném a helyedben....
[ Szerkesztve ]
-
-
Technoman
őstag
Na, ki akar űűűŰŰŰŰŰŰber brutál, totál egyedi tokot, a telójához?
Annak ide
-
DaDa
senior tag
válasz kelly416 #35336 üzenetére
A GPS sok esetben be tud ragadni kikapcsolás után főleg ha olyan helyen kapcsolja ki az ember ahol nincs jel. nekem szinte minden kikapcsolás után újra kell indítani telefont mert beragad és jobban fogyaszt mintha bekapcsolva hagytam volna.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kelly416
veterán
válasz ToniSoprano #35334 üzenetére
Mondtam, kipróbálom. Ma kikapcsolom, holnap meglátom, úgyis mennem kell oktatásra, egy óra oda, egy óra vissza vonattal, lesz időm nyomkodni, mert melóban tuti nincs.
-
DaDa
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz kelly416 #35332 üzenetére
Egyébként a GPS fogyasztás asszem a google szolgáltatásoknál jelenik meg. És a GPS mindig a legnagyobb fogyasztó 20200 km magasságban vannak a műholdak, a küldött jel idejéből számítja ki a távolságot 3-5 méter pontossággal mozgás közben is. Ehhez a jelvisszaverődéseket stb. is felhasználja kb matematikai szimulációnak felel meg, izzaszja is a kütyüt rendesen, meg ügye 20 km-es távolságból a jel sem egyenlő közegben terjed ezzel is korrigálni kell: [link]
Ez egy szemléletes ábra, egy gömb átmérője 40400 km, ezek metszéspontja alapján határozódik meg a helyzeted, ami a kis zöld pötty:Szerintem a bekapcsolt GPS valódi használat nélkül is kb 1 óra kijelző csökkenést jelent. Plusz naplóz mindent, a google szerverén. Hidd el mindig bekapcsol az, főleg droidon ha akarod ha nem a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz ToniSoprano #35331 üzenetére
Attol hogy be van kapcsolva a GPS modul nem feltetlen van hasznalva. Onmagaban a bekapcsolt GPS nem merit, akkor van gond ha valami a hatterben folyamatosan hasznalja de az megjelenik az akkustatban (AndroidOS pl es azalatt a GPS) illetve az allapot soron is latszik a jel.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz ToniSoprano #35331 üzenetére
Akkor meg is jelenne a fogyasztók közt akku stat-ban, de nem jelenik meg. Majd kipróbálok azért, elég sok mindenre hajlandó vagyok egy sokkal jobb SOT-ért.
Az meg, hogy ki "követi" az utamat, magas ívben... Ha akarják, cellainfók alapján úgyis megkeresnek, azok is rögzítve vannak, vissza kereshető adatok tudtommal. Ettől kezdve nem mindegy, hogy két méteres vagy 5 méteres pontossággal találnak meg?
Nekem sok ez a kikapcsolás, kezdem unni. Nem azért van egy sok mindenre használható okos telefon a zsebemben, hogy paranoiddá legyek, leragasszam a kamerákat, eldugjam a mikrofonokat, kikapcsoljak mindent rajta, kivegyem az akkut (mert ebben még ki lehet)... akkor inkább vissza térek a személyes találkozókra, meg levelet írok a postán, már úgysem dolgozik ott Gizi néni, akinek ideje van elolvasni mindenki levelét. -
ToniSoprano
addikt
Szerintem a folyamatos GPS szívja neked, én csak akkor kapcsolom be ha navigálok. Egyrészt az irodám le van árnyékolva a vasbeton és üveg miatt, ott folyamatosan keresne és ez szívná az akkut. Másrészt ne tudja mindenki merre járok, az androidon sajna ez szépen lementésre kerül a google szervereire, talán még el is adják üzleti célra.
A hidden menüben a LG folyamatos naplózását, érdemes kikapcsolni, és a biztonsági mentéseket, szinkronizációt ami nem kell kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz Technoman #35328 üzenetére
Akkor hasonló a menetrend mint tavaly 6.0-nál. Akkor az G3 decemberben kapta meg, G4 novemberben(?). Most viszont van egy V10 is azóta.
Közben az Usa-ban elkezdődött a V20 előrendelés, hogy egy kicsit off legyek. $767 a T-Mobilenál, ottani belépő szintű iphone áron kezd. Megkérik az árát, de ha a mindennapi használatban is olyan jól teljesít, mint amilyennek ígérkezik, akkor az ár teljesen rendben van.
-
Technoman
őstag
Android 7.0: Bár G5 hír, de -gondolom- közvetve minket is érint(eni fog)
-
DaDa
senior tag
Végre valaki akinek hasonló a SOT-ja. Nekem az átlag 2 óra 30 perc. Új korától kezdve bármelyik szoftverrel. Hasonló használattal, én már nem várok "csodát" megszoktam. Az érdekes az, hogy egyszer kipróbáltam tiszta telepítéssel és akkor is annyi volt mint belakás után mindent használva. Nagyon ritkán elérem a 3 órát. Az eddigi rekordom 4 óra volt de az majdnem folyamatos használattal egy utazásnál.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kelly416
veterán
Mióta megvettem, nagyjából 2 óra SOT jön össze, mindegy mit csinálok. Reggel töltőről le, játszom vele, netezek, filmezek (na jó, ezt kicsit jobban bírja, össze jöhet akár 3 óra is), vagy éppen elhavazott melós napjaim vannak és egész nap alig nyúlok hozzá 3 napon keresztül, akkor is nagyjából 2 óra SOT-tal teszem töltőre 15-20% körül.
Wifi instant on, mobilnet instant on, fényerő automata, gps on (nem cellainformáció, gps). V20D, minden alkalmazás engedélyezve vagy válogatva, vagy összes google letiltva, mindig ugyanez a végeredmény. Nagy csodát nem várok a legújabb független rom-tól, de azért megkérdezlek Titeket, Szerintetek van-e bármi esélyem jobb eredményre, vagy ne is reménykedjek? Karácsonyra meglepem magam egy új akkuval, ez kétségtelen, mindenképp kell, de a válaszotokra ettől függetlenül vagyok kíváncsi. -
Mikemend
senior tag
válasz mikesa #35313 üzenetére
Hálás köszönet a válaszért!
Akkor ha jól értelmezem: az LG-nél ott vannak a romok és ha valamelyik szolgáltató reklamál a hálózat miatt, akkor már nem egy korábbit, hanem mondjuk az épp aktuálisat adja ki nekik az LG. Ezért van ennyiféle új rom. Gondolom az meg az LG-nek lenne nagy feladat, hogy minden szolgáltató igényeit minden havi kiadásba beletenni, tesztelni, ezért nem kapunk havi frissítéseket. Ezt a biztonsági frissítéses rendszert a gugli anno nagyon hülyén találta ki. -
Mike81
senior tag
Bocsi lejárt a szerkesztési idő; Szóval ezt nem produkálra még. Azóta is minden f@sza csak érdekes volt. Lehet ez valaminek az előjele.
#35321;Mert az LG így is cseréli az alaplapot? Ez jó hír!Akkor egyeztetek velük és rászánom magam😉
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz gipsztigris #35317 üzenetére
1 even belul voltal meg? A 2. evben milyen a hozzaallasuk? Telenornal vettem a telefont, ott a 2. ev garancia vagy szavatossag?
-
Vikooo
addikt
válasz Mike81 #35316 üzenetére
Errol irtak paran par hsz -al korabban, feltetelezheto, hogy az LG nem olyan hulye, hogy a cseres PCB -k is hibasak, nem akarnak vasarlot vesziteni.
Sajnos ez a kis malor mar nagyon sokaknal kiveri a biztositekot es ha ujraindul 2x a telefonja (akar mas LG modell) mar bootloopot kialtanak.
Szoval szerintem rendben vannak a cseresek.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Ismét csak le a kalappal az LG központi márkaszerviz előtt!
Október 13-án adtam le javításra a telefont, tegnap már át is vettük.
Új alaplap, új kijelző+keret. Ergo, van egy új telefonom!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagyon nagyon rég nem követtem a topikot mert egyszeruen nincs bajom a telefonal😁
Viszont többen is írták hogy a bootloop miatt alaplap cserés lett a telefon. A kérdés az lenne, hogy a kicserélt alaplappal megszunt ez a hiba vagy a mai napig fent áll még a cserélt alaplap ellenére is? A telo decemberi de a pontos gyártási időt most nemtudom fejből. De gyanítom hogy a rizikós szériából való😂Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mikesa
tag
válasz Mikemend #35305 üzenetére
Egyszer és mindenkorra jegyezzük meg végre! NEM a szolgáltató adja ki a ROM-okat! A következő képen működik a dolog:
Minden szolgáltatnak másképp műkodik a hálózata. (ebből földi halandó semmit nem fog eszrevenni) Ha kijön egy új telefon vagy rom, értelem szerűen azt kell optimalizálni, hozzá igazítani a hálózathoz. (Mert így gyorsabb és olcsobb) A szolgáltató leteszteli a rom-ot és kéri a gyártót, hogy mit változtassanak rajta. (és most itt nem a szolgáltatói alkalmazásokról beszélünk) ha rossz a rom, és azt sokan használják, egyszerűen leterheli az adott cellát, így mások sem tudják használni. Nem tudom emlekeztek-e rá, pár éve nem csatlakoztak az iPhone-ok a hálózatra. Ezer számra kellett ledobnunk őket a hálózatról. Ha a rom nem felel meg a követelményeknek, visszadobják a gyártónak. A forgalomban lévő független romok a kis számuk miatt a rendszer még ki tudja javítani ezeket az egyszerű feljelentkezési hibákat. -
deny330
aktív tag
válasz Máriusz TO #35309 üzenetére
Jesus.. Nagyon beteg!
Szerk: Ha nem jelentkeznek problémák, droid 7.0-ig simán fent hagynám.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz Máriusz TO #35307 üzenetére
Állítólag.. én már ezt sem tudom követni, hogy melyik szolgáltatónak melyik a jelenlegi gyári roomja. Ha jól tudom, a telekomnál most a V20h, de lehet, hogy jött már ota-n frissítés.
Genisys felment, kíváncsi leszek milyen ez az UX 5.0 .
-
Mikemend
senior tag
Felmerült bennem, hogy ha már kijöttek a h, i, j jelölésű romok, akkor vajon a szolgáltatók tartják vissza a patcheket? Ha már itt-ott jelennek meg elszórva.
-
Reinkz
senior tag
ez a v20i jön otan is? vagy lguppal megy?
-
deny330
aktív tag
válasz Máriusz TO #35301 üzenetére
Jó kis B terved van akkor.
-
Máriusz TO
csendes tag
válasz deny330 #35298 üzenetére
Nem tudom ,hogy a váci úti szervizben hogy dolgoznak ,Nagyváradi vagyok (Romania) ,es emag os a telefonom ok eddig nem kekeckedtek pedig mar volt mással gondom de mindég korekttul megcsináltak ,ha meg minden kötél szakad felviszem Pestre EU-s telefon ,max 4 óra vonattal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest