-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
válasz
bounty123 #31467 üzenetére
Köszi Neked is!
A kb 3 éves telefonom, sőt a még régebbi, ami lassan 5-6 éves lesz (Nokia C7), azon sincsen semmilyen sérülés. Igyekszek vigyázni a dolgaimra, ahogyan csak tudok. Igaz, hogy eddig csak olyan tokot használtam, ami ilyen univerzális tok volt:
Ez is bőven jó volt eddig, de szeretném, ha nagyobb biztonságban lenne majd a G4-es, ezért is tervezek egy Verus Verge-t majd beszerezni...
Ha gond lenne, abban a pár napban, főleg ha hétvége előtt (mondjuk pénteken már meglenne) meglenne, s a hétvégén bármilyen gond előjönne, csak nem esik semmi baja.
No mindegy, mégegyszer köszi a Te segítségedet is!
-
Nagytoll
senior tag
válasz
bounty123 #30357 üzenetére
Pont a fehérség égeti be, ahol sokáig fehér akármi van, ott utána lilásan ott marad a nyoma. Tudom, hogy csak oled éghet be permanensen, de eddig nekem mindig eltűnt ez az anomáliákat, most pedig teljesen hideg a telefon, alig ment valamit a kijelző, és csak nem akar eltűnni
Most konkrétan amég megírtam ezt a hsz-t, beégett a chrome keresősávja, ami fehér. Kintvan a kezdőképernyőn az m.mobilarena szöveg -
zombinyul
addikt
válasz
bounty123 #13449 üzenetére
Kellett volna szinkronizalnia, de barhogy probalom elocsikarni, nincsenek meg. Teljesen elvesztek, ugy fest semmit nem szinkronizalt semmivel, hiaba volt beallitva.
Stauffenberg: 40 giga van a laptopon szabadon (Parom gyomlalt egy kicsit). Annyinak elegnek kell lennie. Mindenesetre nem eroltetem inkabb a b-t, nem hianyzik ez nekem. Egy szem dzabadnapom, van jobb dolgom is...
Szerk.: ujraszinkronizaltam Googlebol. Minden megvan, csak a nevjegyzek nem.
Plusz egy csomo alkalmazasom elveszett. Ugy a 80%-uk kerult elo, meg vissza a telefonra. -
BloodRay
veterán
válasz
bounty123 #5513 üzenetére
Neked kézbevételkor nem vágta/vágja a kezed a készülék oldala?? Csak mert nekem is rettentően tetszett külsőre(pedig Samsungot a hátam közepére...) de valami rettenet kényelmetlen ahányszor csak kézbe fogok egyet. Egy oldalon lekerekítés még csak csak, de ez a mindkét oldalas nagyon debil ötlet lett ergonómiai szempontból szerintem.
Mellesleg nem tudom volt-e már, de Erica Griffin S6/Note5 vs LG G4 videóját láttátok? Kegyetlen és döbbenetes szerintem( https://youtu.be/hm2DP3o8cYw ).
-
-
Mike81
senior tag
válasz
bounty123 #5516 üzenetére
Ja bocsi figyelmetlen voltam ha Edge-d van akkor elhiszem hogy a.formára gondoltál. Én a sima.S6-ra gondoltam. Mert abban a dizájnban van fantázia 😎
Hard74:
Nem biztos hogy szoftver baja lesz. G2-nél is volt aki ilyen problémával küzdött, és kiderült hogy a szenzor ment tönkre neki.Első körben szerintem reset ha az sem.segít akkor újrahúzás. De ha így sem lesz ok akkor hardver baj lesz -
ctvagyok
őstag
válasz
bounty123 #5325 üzenetére
Én úgy tudom 3 napig bármilyen terméket kötelesek visszavenni, akkor is ha tökéletesen működik. Ha nem jó a ruha akinek vetted akkor visszaviheted, és vehetsz másikat. A pénzt meg ugyanott el lehet költeni újra, mert azt nem adják vissza. Pénzt akkor szoktak visszaadni, ha hibásat viszel be, és nem tudják javítani vagy cserélni garanciaidő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest