- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zachary
tag
Sziasztok!
Volt itt téma egy pár hete/napja, hogy volt akit másodszor is elért a bootloop téma, nos jelentem engem is.
Mivel elmúlt két éves szegénykém, így az amúgy is aktuális csere kicsit előbb következett be és egy 1+ 5t váltotta. Megyek még egy kört a szervizben hátha cserélnek megint alaplapot, mert másodlagos telefonnak még mindig tökéletes.
-
zachary
tag
válasz gixxergabi #45374 üzenetére
Nem tudom mitől függ, de azért elég nagy a szórás. Most a kezeim közé került egy J6 2016, sebességben elmarad tőle, bár nem idegesítően, viszont a 6-7 óra kijelzőidő mindenért kárpótol.
-
zachary
tag
válasz takcslajos1 #45371 üzenetére
Én 3 óra SOT-nál már össze tenném a két kezem, nekem max 2 óra szokott lenni, pedig szűzen húztam újra a rendszert és az akksim is viszonlag új. Ez is az egyik ok amiért váltani akarok.
-
zachary
tag
Elvileg van rá módszer hogy bootkoader nyitás nélkül is fel lehessen tenni, még nem próbáltam mindenki csak saját felelősségre.
-
zachary
tag
válasz takcslajos1 #44230 üzenetére
Az akkuidő azon is ennyire siralmas? Fél éve kaptam új akkut és már a 2,5 óra screentime is nagy szám, ha összejön. Illetve fel lehet tolni bootloader nyitás nélkül?
-
zachary
tag
válasz Millerchris #43109 üzenetére
Tudom nem fog megnyugtatni, de az enyém is ilyen, mondjuk nekem a kijelző aljánál a káva kezdeténél kezdett el elengedni ráadásul középen és mivel lejárt a garim, ez már ilyen is marad.
@Tutu7030 Ez szerintem ilyen melegben normális, nekem már a sima böngészéstől is forró.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Ilyen előfordult már valakivel? Olyan mintha kezdene elengedni a kijelző ragasztása. Javítják ezt vajon graiban vagy ráfogják, hogy elejtettem és user error?
-
zachary
tag
válasz killzone1987 #41227 üzenetére
Én úgy emlékszem volt már olyan, aki kétszer kapta be a bootloopot, de lehet az más probléma volt..
-
zachary
tag
válasz gixxergabi #40868 üzenetére
Az ciki, mert pont ilyet vettem Mostmár én is kíváncsi vagyok miért nem ajánlott.
-
zachary
tag
válasz Dluinet #40854 üzenetére
Ezt tapasztaltam én is, nagy kár mivel asztalin operát használok és az már teljesen személyre van szabva, de így muszáj leszek áttérni chrome-ra. Ami furcsa benne az az, hogy eddig tök jól működött, most meg hirtelen ilyen lett az összes oldal.
De hogy ne csak mindig panaszkodjak rendeltem Bangoodon Blitzwolf kábeleket a gyári helyett és nem csak, hogy sokkal gyorsabban tölt, de tovább is bírja a telefon. Be fogok nevezni egy chargingbrickre is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Srácok, használ valaki még Opera minit? Másnak is szétesnek a weboldalak vagy csak engem boldogít vele?
-
zachary
tag
Az akkuidő nagyban függ a használattól is, nálam is volt már 4+ óra kijelzőidő, amikor otthon használtam a telefont wifiről és 30%-os fényerőn. Amint bekapcsolod a mobilnetet és egy kicsit is hozzányúlsz a fényerőhöz, már nem fogsz tudni 4 óránál többet kifacsarni belőle, ha meg úgy csinálod, mint én, hogy vonatozol bekapcsolt mobilnettel, akkor úgy is képes merülni 15%-ot, hogy be sincs kapcsolva a mobilnet. Nálam az átlag kijelzőidő kb 2,5-3 óra között van, ami véleményem szerint botrányos, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz cicaslany86 #39658 üzenetére
Akkor, ha megnyitod a facebookot és rámész az events/eseményekre lent jobb oldalon lennie kell egy ilyen szövegnek: You can add your events to Microsoft Outlook, Google Calendar or Apple Calendar. Once you add them, they'll stay updated. Alatta lesz két link, ezeket kimásolod és a google calendarban pedig a Más naptárak melletti kis gombra nyomsz és hozzáadás URL alapján, így menni kéne neki.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz cicaslany86 #39654 üzenetére
Igen, de nem telefonon csináltam, hanem a rendes gugli naptárban. Ott oldalt hozzá lehet adni naptárakat és akkor szépen leszinkronizálja telefonra is.
-
zachary
tag
válasz joekajoeka #39603 üzenetére
Nem az a durva, hanem az, hogy anyám galaxy J5-je már a második frissítést kapja ebben az évben és valószínűleg a nougatot is hamarabb megkapja, mint mi.
-
zachary
tag
válasz Stauffenberg #39438 üzenetére
Itt már csak az lesz a vicces, amikor kiderül, hogy ugyan annyiba kerül majd az európai G6, mint az USA beli.
-
zachary
tag
-
-
zachary
tag
válasz Stauffenberg #38849 üzenetére
Én is leszedtem ezt az appot kemény 2 óra 40 perc alatt sikerült feltölteni 28%-ról, 675 mA-val létezik, hogy ez miatt merül sokkal gyorsabban a telefon vagy azért, mert amortizálódik az akksi?
-
zachary
tag
Aki feltette már a V20j-t az vett észre bármilyen nemű hangerő csökkenést? Igaz régen hallgattam telefonról zenét, de emlékszem, hogy ennél sokkal hangosabb volt. Jelenleg még annyira sem hangos, hogy a villamos zaját elbírja nyomni.
-
-
zachary
tag
válasz Elessar67 #36905 üzenetére
Be van állítva a tartózkodási hely otthonnak? Beállítások/kijelző/képernyő zárolása/Smart Lock/Megbízható helyek, ha itt meg van utána tudod amott a csúszkát használni.
Szerk.: most megnéztem az enyémen, de valamiért nekem is szürke a csúszka és nem is működik
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz ebegab92 #36884 üzenetére
1 óra 42 perc és 71%-on van? Az nagyon jó, ilyenkor nekem már kb 50% alatt szokott lenni. Mostanában jó, ha a két órát eléri a kijelzőidőm.
Kicsit off: használ valaki Samsung Evo sd kártyát? Ez mind ennyire hitvány minőség vagy csak nekem sikerült belenyúlni egymás után két hulladékba?
-
zachary
tag
-
zachary
tag
válasz ebegab92 #36879 üzenetére
Én a V20g-t ajánlom, nekem az volt a legjobb. Most V20i van fent (elvileg ugyan az, mint a V20l), de itt néha fogja magát és 10 perc alatt 20%-okat merül. Talán még a biztonsági csomag is ugyan az.
Ja, ROM-okhoz meg inkább az XDA-t ajánlom, itt még nem futottam bele semmi kétes eredetű ROM-ba.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz gipsztigris #36869 üzenetére
Ezek mennyire gyorsan töltenek? Nem vettél észre csökkenést akksi időben? Én csak a simával töltöm, de így is érezhetően kevesebbet bír az akksim szinte töltésről töltésre.
-
zachary
tag
válasz Gyugyu1987 #36792 üzenetére
Biztos lgd az? Eddig akinek cseréltek szerintem mindenki JDI-t kapott, ami egy kicsit gyengébb minőségű. Előtte milyen volt benne?
-
zachary
tag
-
zachary
tag
válasz alkatraz3000 #35061 üzenetére
Az én akku időm is gyenge, de azért nem ennyire. Ott valami gáz lesz, mi a legnagyobb fogyasztó?
-
zachary
tag
válasz #86973952 #34864 üzenetére
Az azért marha jó, hogy anyaghibás gyakorlatilag az egész telefon, de azért nem fedi le a garancia. Hát, jó, úgyis melegszik mintha fizetnének neki ez mellé még merül is, mint a Titanic, úgyhogy lassan ideje lesz meglátogatni a Váci utat, aztán meglátjuk ki tudom-e sírni magamnak a cserét.
@csiziktomi Én már feldobtam az i-t, nekem gyorsabb meg folyékonyabb is, viszont -nekem- nagyon merül, de ez mindnél megvolt és szerintem akksi baja van.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Régen írta itt valaki, hogy megrepedt neki a keret és beadta szervizbe, de most hirtelen nem találom, hogy mi lett a folytatás. Ma ahogy ápolóztam a hátlapot, meg törölgettem a keretet vettem észre, hogy a jobb felső saroknál egy jó 8-10 miliméteren meg van repedve a keretem. Először azt hittem, hogy karc, de akad benne a körmöm. Gondolom ezt így nem fogják nekem gariban cserélni, azért ilyenekre oda figyelhetne az LG igazán a G2-G3-as fiaskó után. A telefon amúgy egyszer sem volt leejtve.
-
zachary
tag
válasz cicaslany86 #34554 üzenetére
Ezt nálam nem csinálja, csak olyat, hogy ha beírok valamit fentre a kereső sávba akkor azt néha automatán webcímnek veszi és próbálna felmenni rá, hiába csak egy sima google keresést akartam, de ez szerintem opera betegség mert asztalin is csinálja.
-
zachary
tag
válasz cicaslany86 #34548 üzenetére
Igen, nálam operánál csinálja 20g és 20h alatt is. Eddig azt hittem csak akkor, ha kb 20 nyitott fül körül vagyok, de tegnap befagyott 3-nál is. Ezen kívül merül, mint a titanic, de azt már meg sem említem..
-
zachary
tag
Akkor ezt nem csak én vettem észre, király. A változatosság kedvéért most nem a play services, hanem az android rendszer tol 30%-ot, úgy hogy a GPS most jelen állás szerint 9 órát ment, ami jó mert be sincs kapcsolva.
@gatto_ Ezt nekem is csinálta, de meguntam és elvettem a hozzáférést egy-két programot leszámítva, de utána is csinálta. Egy pár napja teljesen ki van kapcsolva a GPS, úgy hogy minden hozzáférést elvettem és mégis hajtja egyfolytában valami. 2 óránál megint nem tudok többet kierőszakolni ebből a nyomorult telefonból, már kezd egy kicsit elegem lenni belőle...
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz szaszaboy0 #31313 üzenetére
Én is vigyázok rá, leejtve egyszer sem volt, mindig puha felületre teszzem stb. De azért ennél egy kicsit többet várok el egy ilyen arkategóriájú telefontól.
-
-
zachary
tag
Valahol láttam egyszer egy olyan opciót, hogy ne rakja ki az albumborítót lock screen-re, ezt nem tudja valaki merre van?
-
zachary
tag
Péntektől végre én is tulajdonosa lehetek egynek, életem legjobb döntése volt A telefon nagyon bejön, viszont másfél év wp-zés alatt nagyon sokat változott az android, úgyhogy lesz pár láma kérdésem. Kezdetnek: ahogy kivettem a dobozból belaktam, telepítgettem fel is frissítette magát 6.0-ra a régi 4.1-es időkben ajánlott volt hard resettel kezdeni frissítés után, kell ez még vagy ezt már elfelejthetem? Eddig nagyon bejön, az egyetlen dolog, ami eddig rosszul esett, hogy néha be-be döccen.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
válasz BigBlackDog #18345 üzenetére
Köszi, megnézem. Ma a Corvinnál rákérdeztem, azon felül, hogy rendesen meg voltak sértődve még teljesen hülyének is néztek. Mert, hogy máshol is ennyi (nem), a garit nem is említve.
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Szeretnék én is benevezni egy G4-re egy jó pár hónapja, de már feladtam, hogy a Telekom fogja valaha is árulni anélkül a nyomorult fejhallgató nélkül. Gondolkoztam, hogy megveszem kék ténél kártyásan plusz függetlenítem, vette már így valaki? Melyik Telenor az ahol ilyet csinálnak Pesten? Voltam itthon viszonteladóknál, de itt olyan szintű sötétség van, hogy az már fizikai fájdalmat okoz. Sufni boltokban meg nem merem megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest