Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
b_alazs
üzenetére
Szia!
Sokan használunk már lollit persze.

Az a CM12-es leírás meg, amit bemásoltál elég régi már. Jó ideje használhatóak az aktuális nightly verziók hétköznapi szinten már (videó rögzítés is ok, meg cm fícsörök is vannak).
Többen használnak megelégedéssel CM12 alapú ROM-okat is, pl AICP vagy Resurrection Remix.Ha kell, vannak már LG lolli port-ok is, de azokat nem feltétlen ajánlom (másik ROM-ra váltáskor könnyű hibázni és elrontani a telefont).
@MegesJedve: Root-oláshoz ne youtube-ot nézz, hanem a fent lévő Összefoglalót olvasgasd!

@Tüske0614 (#55781): Ha "nem sikerült a visszaállítás" alatt csak arra gondolsz, hogy Download módban root-ot jelez, akkor azzal úgy semmi probléma, ugyanis az LG is elismerte, hogy az ő hibájuk miatt jelzi root-oltnak a közben nem-root-olt készülékeket és ha ilyet látnak, nem kötnek bele.
KK ROM-okon ez ilyen.@Laca0: Eddig még senkit sem hallottam panaszkodni a Nekeda tokokról itt a topikban.
-
djzoy
tag
Sziasztok! A segitségetekre lenne szükségem! nem tudom behozni a downloader modot a telon a logoig jön be aztán nem megy tovább a telefon. mit tudok tenni?? a recowery az bejön de meg van fagyva valamiért és semmire sem reagál.
-
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Az a buliteló: microSIM-es?
Tudok a szép bulákkal selfie-t csinálni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
MegesJedve
üzenetére
Én ezt szoktam csinálni:gps otthon bekapcs a beáll-ban,majd csak az agps-t hagyni bekapcsolva. Kilép és wifi bekapcs majd elindítom a gogli mapsot ami wifi alapján belő kb 100m pontosan. Kilép majd gps nagy pontosságra visszakapcsol és szabad ég alatt megkeresem magam,ez lehet 1 perc is. Utána én is a gps test appal keresem meg magam navi előtt. Már volt hosszú úton tesztelve...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Nem tudom mennyiért vesztegetnek ilyen töltőket, de lehet nem lenne hülyeség nézned valami olcsó butafont 3 ezerért, ami microusb-s, és akkor van egy bulitelód, meg töltőd is.
A legtöbbhöz 1Amperest adnak, az elég a G2höz is, max lassabban tölt kicsit, mert a gyárija 1,8 Amperes.
DH
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
LP alapú ROM-ot használ valaki?
CloudyG2 Rom-ot kipróbáltam, de még nem laktam be.Ha valaki tud javasolni/linkelni Lolli alapú ROM-ot azt megköszönném.
A CM12-es ROM leírásában:What doesn't work (as of November 17):
Video recording
CM features (yet to be ported)
Data/Mobile Network on LS/VS980 report roaming incorrectly sometimes
GPS for some peopleSzóval ezt kihagynám...

Üdv,
Balázs -
MegesJedve
újonc
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Igen én is láttam azt az appot, de ahhoz rootolni kellene... szóval ha más nem marad akkor megcsinálom.
Ez esetben tud valaki biztonságos eljárást? Több videót néztem YT-n de többen is írták egyikre másikra hogy nem megy így eléggé elbizonytalanodtam.. -
kiezTe90
senior tag
válasz
Balazska15
üzenetére
És milyen univerzálisat vegyek? Valamit figyelni kell? Hány amperos stb...
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Nemtudjátok hol lehet venni a telefonhoz töltőt? Mediamarktban nem lehet véletlenül?
S.O.S.-be kellene!
Köszi előre is! -
Ferenczi Áko
addikt
-
akooos
veterán
válasz
stefi68
üzenetére
Nem tudom, hogy mi a lényege vagy elve a papírozásnak, de tényleg működik. Én sem hittem el amíg ki nem próbáltam.. MIUI-t használtam, egyáltalán nem talált GPS-t, sehogyan sem. Betettem a kis szaros papírokat az érintkezőkhöz és 10 mp alatt 8 holdat lockolt. Engem meggyőzött
De nyilván ha van rá garancia, akkor inkább elvittem egy rendes szervizre.Egyébként nem tudom, hogy mind a három a GPS-hez tartozik-e, de másra nem tudok gondolni. NFC esetleg?!
Más házi receptről én nem tudok, de biztos van még

Nekem egyébként az a gitárpengető kinézetű szerelőeszköz a legjobb barátom. Nekem is szétroncsolódott egy kissé, de nem vészes, ugyanúgy használható szerencsére.
-
Zsolto
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Én rendeltem olyat, az egy-két angol fontoskategóriából. A pengetős feszítő szarrá csorbult a feszegetéskor, egyáltalán nem tudtam használni. A hajlított spatula egy kicsit jobban bírta, de az is komoly károkat szenvedett. Szóval ha rendelsz, valami drágábbat nézz, ezek nem érnek semmit -- egy SIM-kártya műanyag kerete is tud ugyanennyit.
-
stefi68
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Az mind a három GPS antenna?
Gondolom azért rakta alá a papírokat, hogy magasabbra kerüljenek az érintkezők, jobban oda nyomódjanak a másik oldali párjukhoz. Ez max akkor segít, ha csak érintkezési hiba volt.
Én ha már lefejtem a hátlapot, akkor már csak letisztítottam volna azokat az érintkezőket valami kontakt tisztító, fülpucoló párossal...Amúgy nem semmi milyen házi megoldások vannak...
Valami hasonló még?Ha már szétszerelésnél tartunk. Nem rendelt (akar rendelni) valaki olyan szerelő szettet amiben mindenféle hajlított végű feszítők, kipattintók és egyebek vannak, amivel egy hátlap egyszerűen lefejthető?
Én is vevő lennék egyre. -
akooos
veterán
válasz
MegesJedve
üzenetére
Üdv,
Van pár G2 aminek a GPS antennája gatya. Az, hogy korábban ment a Maps azért nem mérvadó, mivel az internet alapú, csak GPS-el nagyon gagyin működik. (Ha sikerült csak GPS-el használnod, akkor sorry.)
Kétlem, hogy egy futós app tette volna tönkre, nekem több appal is teljesen jól működött eleinte (Runtastic, Endomondo, Map My Run). Egy ROM csere után ment tropára az enyém, MIUI után nem akart működni.
Két megoldás létezik:
1. Házilag szétszeded a telefont, a hátlapon található antenna végek alá pedig beteszel kicsi papírdarabkákat így: YouTube videó
2. Ha még van rá garancia, akkor futás a szervizbe ahol kicserélteted a GPS antennát.Bevallom én mind a kettőt elvégeztem. Először a házi megoldást, aztán mivel volt még rá jótállás elvittem a szervizbe egy antenna cserére.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
MegesJedve
üzenetére
Próbáld ki a Faster Gps nevű appet. Bár gyanús, hogy komoly gond van, mert nekem a pozíciószerzés kb 10 mp, és Endomondoval tökéletesen működik, navi megy, stb...
-
MegesJedve
újonc
Üdv!
A történet:
Szóval lőn a fent említett masina (LG G2). Kevesebb mint fél éves, bótpócró' vásárolt. Eddig semmi gond nem volt vele.. gyors, pontos... bla, bla.. szóval minden oké. Egy nap úgy döntöttem hogy leszedek egy appot futáshoz (egészség fontos ugye). Na akkor kezdtem tapasztalni hogy a kicsike nem hajlandó kommunikálni a szatellitekkel. Erre találtam ilyen GPS Test és ehhez hasonló appokat a play áruházban, hogy majd én jól kiderítem mi a fennforgás itten mostan. Ezek királyul ki is mutatták hogy 20 sat-ot lát de 0-ra kapcsolódik. A GPS ikonom fent meg közben szürke színben pompázott (a fehér helyett).
Nagy elkeseredésemben elsírtam bánatom egy haveromnak akinek szintén G2-je van minek hatására ő is leszedte a GPS Test csodaappot hogy megnézzük milyen királyul műxik nála. Na most abban a nanomásodpercben ahogy landolt a progi a telóján a kis ikonja neki is átment szürkébe és azóta sem tért jobb belátásra (megjegyzem az enyém sem).
Gugel a barátom:
Hát nem az. Viszont sokan azt írták hogy pontatlan meg lassan lock-kol a GPS, meg hogy hardver hiba, stb. Viszont ahogy mondtam itt volt 2 királyul működő teló amire rákerült egy új, gps-t használó app és abban a pillanatban megadta magát. És igen az egyik pillanatról a másikra történt szó szerint.. legalább is a haverom telóján. A sajátomon csak sejtem hogy a futós app miatt halt be mert korábban a Maps és a Traffi hunter is gond nélkül ment.
Amiket próbáltam már:
Állítgatni a GPS beállításokat pontos meghatározásról (gps, wifi, telóhálózat) csak GPS-esre és vissza.
Más GPS tesztelő programokat leszedni -nincs vétel egyiken sem-
Más navigálós appokat feltenni... nincs adás
Gyorsítótár ürítés
Gyári hard reset... still nothing
Utolsó mentsvár:
Sok okosság között találtam egy cikket amiben a gps.conf nevű fájl módosításáról szól. Ahogy néztem ebben vannak azok az adatok amik kellenek a csodaszép kapcsolat kialakításához a telóm és a szatelitek között. Viszont ehhez rootolnom kell a gépet, amit szeretnék elkerülni ha van rá valami egyszerűbb megoldás.
Halp me pls:
Egyedül vagyok, kicsi vagyok, éhes vagyok...
Szóval igen nagy örömömre szolgálna ha valaki ki tudna segíteni.
Köszöntem a figyelmet! -
bwoay
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
csakhogy az nem az ázsiai, hanem egy koreai dvb-t-s valtozat. az itthoni boltokban kaphato azsiai telefonok global d802-esek, csak azsiai ROM-mal, meg toltovel.
-
b_alazs
tag
válasz
Balazska15
üzenetére
Szia!
Köszi, ezt megnézem.

Ha vissza szeretném állítani gíári állapotba (unroot) akkor az macerás?
Még anno l3-ason az LG stock appjával két kattintásos feladat volt.Köszi,
Balázs -
extasymajom
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Nekem van egy másik g2 és azon cloudyfa g3 romja van fenn. ez a lollipop is hasonlóan néz ki de azért az értesitési sáv picit más és persze a virtuális gombok is. a menü ugyanaz.
+RAYBOMB: xposed felrakása után elbaszodott a virtuális gombom variációs lehetősége emiatt TWRP alatt nyomtam neki egy Wipe data részt. a rom teljesen megmaradt és bekapcsolás utén olyan volt mint amikor elöször kapcsolod be a telefont ztehát ujra be kellett állitani mindent. Ha systemet is wipeolod akkor gyalul mindent.
-
Laca0
addikt
u.i.: eszembe se jutott visszapostázni Kínába. Csak az eladó minősítésére írtam.
Korábban is volt már problémám néhány dologgal, de azok az eladók azonnal küldtek másikat. Volt olyan, ami nem érkezett meg, volt ami sérült volt. Az újabb 3-4 hét várakozáson kívül más kár nem ért. Párszáz forintos tételeknél nem is kerestem meg az eladót, így jártam és kész. Azért 2500 ft-ot nem szívesen dobtam ki az ablakon...
Ezért is jók ezek a fórumok, hogy tudunk tanácsot adni a másiknak. Több embernek bevált a Nekeda, nekem nem. Ha annó valaki megosztotta volna a negatív tapasztalatait, nem vettem volna ilyet. -
Laca0
addikt
Mintha összezsugorodott volna. Egyszer azt vettem észre, hogy a bal felső sarkára már nem fordul rá a tok. Automatikusan mindig visszaerőltettem, de később már nem sikerült. Annyiszor vissza kellett nyomni, hogy lekopott az a kis ezüst keret a széléről.
Úgyhogy visszament rá az Sline tpu tok, ami bár nem olyan szép, de jobb a fogása és nem esik ki belőle a készülék.
Szép volt a Nekeda, tapintásra minőségi érzete volt, de mégsem az. Egy drága hulladék. -
ad4m1337
aktív tag
Valakinek volt már ilyennel dolga?
[link]Nincs kedve valakinek beszállni a rendelésbe? Bár így se egy ökör ára...
-
sonkamiki
tag
Valaki tudna olyan névnap widgetet ajánlani ahol az aktuális névnapokat kiírja egy kis ikonban? Nem az értesítősávban hanem mintha egy kis ikon lenne és persze napi frissítéssel?
Hiába kerestem nem találtam, pedig anno a HTC-n volt ilyen.. -
Balazska15
senior tag
válasz
b_alazs
üzenetére
Szia! Én ezt a Cloudy G2 2.2 romot használom. G3 UI-val, gyönyörű szép, teljesen stabil, kb. két hete van fent és semmi problémám nem volt vele! Egyedül a vezeték nélküli átvitel hiányzik, vagy lehet csak nekem hiányzott, de azt meg pótolod AirDroid-dal, ha szükséges!

-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ma készülök a gyári ROM-ot kicserélni.
Mit javasoltok? Melyik a legjobb rom a telefonra?Valamint a g3 romját fel lehet erre varázsolni?
Köszi,
Balázs -
RAYBOMB
tag
válasz
extasymajom
üzenetére
Arra gondoltam h TWRP s formazas utan megmarad e a rom...es lesz e bootloop...vagy csak siman letorol mindent
-
Nightman1
tag
válasz
extasymajom
üzenetére
Tv antenna,mért,dvb-t képes?
-
snefftamas
aktív tag
válasz
extasymajom
üzenetére
Köszi ha az aksi nem lenne kisebb az ázsiai akár jobb is lehetne. Optikai képstabilizátor van az összesen ha jól tudom. Amit feltéttel lollipop hivatalos rom ott már a G3 ui is hozta magával?
-
RAYBOMB
tag
Srácok!
Ha a Stock Lollipop(Vodafone-os rom) van fent. és twrpből nyomnék egy format data-t...ugyen eltünik minden...de nem lesz belőle bootloop?
-
extasymajom
aktív tag
A forrás ahonnan a leirás származik itt elerhető
-
extasymajom
aktív tag
válasz
berczy77
üzenetére
Csak 1,7gb bár szerintem ez még igy is sok.. nekem is vagy 6 óra volt mig lejött és csak harmadszor sikerült. ezért raktam fel driveba hátha onnan stabilabb a letöltés.
+barmar: ha dobsz egy privátot akkor leirom részletesen, hogy ne legyen gond.
+RAYBOMB
igen twrp 2 8 5 kellene hozzá de ez csak tanács mert én régebbivel csináltam és nem volt semmi gond. Flasheled a romot, majd reboot nélkül a SuperSU-t utána Wipe, data,dalvik, cache és csak utána rebbot.közben megvan látom.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Koreai változat - F320K - levehető hátlap, TV antenna, SD slot, 2610mAh akku
A fényképező modul optikai stabilizátorral ellátott, így a videók minősége nagyon jó, nem rázkódik, ráadásul 1080p-ben 60FPS-t is tud.
Qualcomm WCD9320 audio chipset - 24-bit/192kHz-et tud a tökéletes hangminőség érdekében. -
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu
üzenetére
Egy sima s-line tpu tokot és egy imak tokot használok felváltva.

Na majd még egy esélyt kap.
-
RAYBOMB
tag
Srácok!
Flasheltem menetrendszerűen a Lollit...minden rendben van...bekapcsol...bugmentes...de nincs hang a telefonon...nem jatszik le egy zenét sem...semmi. SEGITSETEK KÉRLEK!
-
alex devil
senior tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Ez miért baj? Belassul a telefonod?
-
Nightman1
tag
Gyerekek,pár napja nem voltam,már rendes hiányérzetem van,szóval ha valaki tudja mikor jön a lolli,ne tartsa magában!
Juppííííííí,ma én voltam az első!
Tok? Esetleg?
-
tomika9988
tag
skacok valaki tud segíteni ? cloudyg2 2.2 rom van fent +optimus 1.3 kernel mikor bekapcsolom a telefont van 1-1.1 gb szabad ramom (betöltés után ) majd ez kb 10-15 perc mulva lemegy 500-ra (ritkán 600) és innentől szokott 280-335 mb lenni miért megy le ennyire ? ha tisztítom a ramot akkor 800-900mb lessz de pár perc mulva megint 300-500
-
laslie92
senior tag
válasz
barmar
üzenetére
Szia ha kivan rootolva a telefonod és van rajta TWRP akkor. Felmásolod a telefonodra a lollit és a supersut. Ha megvan csinálsz egy wipe data cachet a telefonodon. Aztán fel flasheled a elöször a lollit majd a super su-t .Ha ez is megvan megint wipe data cache és reboot system now
-
barmar
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Látom h leirta de szerettem volna kicsit részletesebben. Addig nem is fogom tudni amíg valaki el nem mondja...
-
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu
üzenetére
Akkor azon a részen én valószínűleg átfutottam.

Köszi, hogy jelezted, akkor úgy néz ki, hogy eredeti.
Viszont a minősége attól függetlenül nekem nem jön be, az egész hátsó része csúszik, pedig úgy van feltüntetve, hogy az pu leather. Az oldalak tapintása ugyanolyan, mint hátul. -
Mastershifu
tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
Szia, en Sanyi elott rendeltem 2 hettel. Az mar az uj. Re CM: OK! Cheers.
-
Mastershifu
tag
Szia, erre akartalak figyelmeztetni, amikor rendelted, hogy ne lepődj majd meg, a hátulja ez lesz!Uggggyanígy jártam, csak nem a fórumon érdeklődtem, hanem a kománál, akitől vettem. Levél és válasz alább. Cheers. (Amúgy baromijó, minőség pöpec, felirat nem kopik, nem gagyi, a csávó nem linkel.)
Dear Richbud,
I received the item today. Perfect condition and very-very fast shipping, Thank you. My only concern is that this item is Nekeda MISOZO.
Is it the same as the Nekeda Design 2013 case? I like this case, but I want the best quality for my LG G2, so please tell me if I didn't order the right case.I want the best Nekeda Saffiano, even if I have to pay more.
Thank you for everything. Cheers.
Hello,
It is a new product of 2015.
Do not worry about it.
The same products.
Best regards,- richbud
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Képernyő természetesen.
Két huvelykujjal belenagyitok, es már feljebb is tálalom magam. Teljesen átlagosan akarok böngészni. Itt ph-n tapasztalom, más weboldalaknal nem figyeltem még még de lehet azoknal is. Most gyárival irom es érdekes módon itt jó. Összes telefonomnál, ipaden így nagyítok -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én ezzel a buggal sem Firefox sem Opera alatt nem találkoztam, pedig felváltva használom őket.

A merülés szvsz kevésbé szoftver, mintsem kijelzőfüggő. Mit jelez az akkufigyelő neked legnagyobb fogyasztónak? Mert nekem a képernyőt, szinte mindig az az első (mondjuk nem is vagyok hajlandó az automata fényerőt használni, mert szerintem nagyon agresszíven leveszi, nekem manuálban szokott 80-100% között lenni, kivéve persze este a lakásban).
DH
-
barmar
aktív tag
válasz
extasymajom
üzenetére
Szia.
Leirnad részletesen a telepítés menetét? Ugyan úgy kell kdz-vel ahogy az osszefoglaloban le van írva? Bocsi, annyira nem sűrűn romolgtok.
Köszi szépen! -
berczy77
csendes tag
válasz
extasymajom
üzenetére
-
Sanki
addikt
Akinek van Nekeda tokja, az le tudná írni, hogy mi van a hátuljára írva?
Nekem: NEKEDA, copyright (c)by misozo Co.,LTD. A képeken viszont amiket találtam azokon az van, hogy: (c)2013 Designed by NEKEDA.
Lehetséges, hogy nem eredeti lenne? Valahol esetleg tudom ellenőrizni az eredetiségét, mint a nillkinnél?
Azért érdekelne, mert a fogása nem sokban különbözik a sima TPU tokhoz képest, illetve csúszik is..
Ezt rendeltem, kb. 2 hete. -
vadászcsiga
félisten
Nos kipróbáltam a cm browsert, ahogy másfél év alatt többször is, tényleg jó meg minden de ahogy ez azelött is volt vannak apróbb hibai. A legnagyobb hogy pl itt a fórumban amikor csippentessel ranagyitanek egy hozzászólásra, felugrik vagy 10 hsz-el feljebb, aztán győzzem megkeresni hol tartottam. Ez a bug chrome-on és operán kívül mindegyiknél meg van. Sajnos ez óriási hibája az androidnak hogy nincs egy jól optimalizált bongeszoje mint ios-en a safari. Tudom hogy itt telotól függ de én másfél éve kérésem a megfelelő böngészőt és még mindig nincs meg. Chrome ideális lenne mert kezreesik de látom az akkuszazalekot lefelé számolni amikor hasznalom, hiába a 3000mA-es akku.
-
Kajt
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam a Dolphin Browser vált be minden téren. Könyvjelzők balra, beállítások (asztali, éjszakai, teljes képernyős mód, stb.) jobbra. AdBlock kiegészítő. Fülek kezelése. Mind mind gyorsan és kényelmesen elérhető. Én nem tapasztaltam, hogy jobban merítené a készüléket mint bármi más.
-
Mastershifu
tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
Szia, ez nagyon jónak tűnik az értékelések alapján. Én a gyárit használom, arról érdemes erre váltani? Thx. Cheers.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Adj egy esélyt a Firefoxnak, én telón nagyon szeretem.
Viszont az igaz, hogy a fényerővel tudsz a legtöbbet nyerni akksit tekintve.
Üdv:
DH -
laslie92
senior tag
Feltettem én is. Elég furcsa úgy kapcsolbe mint egy hivatalos frissítés után
De tényleg stabil a rendszer nem akad nem fagy sőt lehet egy hangya... nyit még gyorsabb is.. nekem bejön addig már kihúzom még megjön a hivatalos -
Ferenczi Áko
addikt
Úgy látom, hogy a tok meg a Lolliopop téma már unalmas, most az Eu vs Ázsiai telefont vegyek téma a topp..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
snefftamas
aktív tag
Sziasztok
Szemezek egy lg g2 32gb verzióval a btelnél. És itt olvastam hogy van EU és Ázsiai régiós verzió. Mi a különbség közöttük és melyiket kérjem? -
Spooky
tag
Sziasztok kb 1 hete léptem be a "klubba" egy 16 gb verzióval v20h sw vel. Telenornál nem volt 4g-m sim csere oldotta meg a problémám pedig 2 éves volt a simem.Tanulságként jeleztem.
-
perge666
veterán
válasz
extasymajom
üzenetére
Ez jól hangzik
-
Molk
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezzel sokkal lejjebb tudod állítani a fényerőt, mint amennyire alapból lehetne. (Este nagyon hasznos tud lenni).
-
extasymajom
aktív tag
Szevasztok.
Az XDA-n pár napja megjelent egy hivatalos 5.0.2 rom LG g2-re, aztán hamar el is tünt. Nekem még sikerült letöltenem és felraknom. Köszöni szépen tökéletesen és stabilan fut.Vodás bootképernyő de azon kivül semmi voda nem kell megijedni.

Szóval feltöltöttem drive-ba ha esetleg valakinek kellene.
Gyári 4.2.2 romra kell felrakni, Menete: Rom flash-supersu flash- wipe cache data dalvik, reboot. És kész.
Használjátok egészséggel.

-
neo_xperia
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
bigdee888
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A gyari nem fogyaszt annyit, mint a Chrome, en is azert hasznalom azt.
Alternativa lehet meg a CM Browser is. Az is gyors, es kicsi az eroforrasigenye.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudok a szép bulákkal selfie-t csinálni?

De nyilván ha van rá garancia, akkor inkább elvittem egy rendes szervizre.

De tényleg stabil a rendszer nem akad nem fagy sőt lehet egy hangya... nyit még gyorsabb is.. nekem bejön addig már kihúzom még megjön a hivatalos