Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
defygaben77
tag
Bocsi, ha láma kérdéseket teszek fel, de szeretnék biztosra menni a lolli flash-eléssel kapcsolatban! Nem tudom miért, olvastam itt olyat, aki nem ajánlja a KDZ-s frissítést! Én viszont ezt ismerem, a mostani D80220d Vodás romomat is így tettem fel. Ha jól olvastam, az új, független magyar Lollipop rom is mehet így, semmi különbség a KK-hez képest! Ez valóban így van? Én még mindig nem tudom, milyen régiós a telefonom, de ha jól tudom, KDZ-nél ennek nincs is jelentősége!? Olvastam, hogy már a rootolás is működik a Lollipopon? A kérdésem még az, ha valami oknál fogva szeretnék visszatérni KK-re, akkor azt a megszokott KDZ-s flasheléssel ugyanúgy meg tudom tenni, mint eddig?
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy felszedtem a Nilkin üveget, mert ferdén raktam rá, és véletlenül megfogtam azt a felét ami rátapad a telefonra, és koszos lett ott, valamint nem akar azon a részen ráragadni a felületre. Esetleg van valami ötlet hogy mivel tudnám megpucolni? Vagy dobhatom is ki?
Köszi -
Balazska15
senior tag
Az előlapi értesítő led nekem sem működik! A power gomb körüli villog, de az előlapi nem, pedig be van kapcsolva. Egyenlőre még csak sms-nél tudtam tesztelni.
Szerk.: fb messenger-nél elől is villog

-
Dexter-2000
őstag
felkelek, gondoltam beírom ma is ide hogy "na lollipoppal mi a helyzet?"
erre látom több mint 700 hozzászólás 1 nap alatt...
na mondom baszki kijött a lollipop![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fel is tettem, de egy felugró ablak mindig azt írta hogy leállt az android rendszer na mondom köszi karma

újratettem a telefont, most működik az új dizájn is nagyon bejön.
amúgy
itt hogy működik a hard reset?
nem nagyon akart működni..ismét a régebbi fajta: Nyomd hosszan a hangerő le és a bekapcsoló gombot és amikor megjelenik az lg logó, akkor engedd el a gombokat, majd gyorsan nyomd őket újra...
-
Istyu74
aktív tag
Kösz mind kettőtöknek.

-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
KDZ vel való frissítésnél törlődik a belső térhely ?Kösz mind kettőtöknek.

-
válasz
Levi941127
üzenetére
Amíg 2014-es a legutóbbi frissítése az app-nak, én nem nagyon távolítanék el vele semmit sem ennél az eléggé új rendszernél.
Később tuti lesznek egyéb megoldások, de még túl friss a rendszer.@Tatyla: Felrakható igen, bár én még mindig azt mondom, ha van rá mód, kerüljük a kdz-t!
Ellenőrizd le inkább a fenti Összefoglalóban található IMEI ellenőrző link segítségével, hogy elérhető-e már a telefonodra hivatalosan a lolli és ha igen, TWRP-ben mindenekelőtt flash-elj egy stock 20G ROM (by DroidMester) zip-et, amivel totál gyári állapotba hozod a telefonodat, majd PC Suite segítségével biztonságosan telepítsd fel a Lolli-dat!@kristof: Összefoglalóban megtalálod a részletes módját a Hard Reset folyamatának.
Tömören amúgy annyi, hogy a telefon kikapcsolt állapotában power + hang le gomb nyomva tart, majd LG logo felvillanáskor gyorsan felenged, majd gyorsan nyomva tartani a két hangerő gombot.
Ez a menete a Hard Reset menübe való lépésnek.
Hard Reset-elés amúgy valamivel részletesebb takarítást végez, mintha telefonon simán csak Gyári Visszaállítást nyomnál.Quqesz meg úgy értette, hogy a telefon beállításaiban kell átállítani a PC Csatlakozás menüben a dolgokat (pl MTP --> LG szoftver).
@Laca0: Lehet később OTA frissítésben is megkapnád (valakinek már kínálta), azokra viszont sokszor kell várni heteket is pluszba.
De én ilyen főverzió váltást mindenképp vezetékes úton pakolnék fel a telefonra.@Levi941127: Többen is root-olták már sikeresen a gyári Lolli-t.
Éjszaka posztoltam 2 féle megoldást is. Mindkettő verzió működik.@neo_xperia: Köszi a visszaigazolást!

Nekem is jelzi már IMEI ellenőrző az én független telómra a 30A-t, de bezzeg pont nem érek már rá feltenni, mert mindjárt megyek dolgozni és legközelebb csak szombat délután fogok tudni időt szánni rá. :/@Istyu74:
Ha flash-eléskor Normál flash-t nyomsz (CSE helyett), akkor megmaradnak a belső táron lévő dolgaid. -
spuros
őstag
Most beszéltem az LG szervizzel a frissítéssel kapcsolatban. Nos ők nem kaptam még Lolit.
Megcsinálnák, de nincs szoft. Pedig nagyon csapatnám a KDZ-t, csak tartok a téglától. Meg akkor a garancia is tisztább lenne mert ők tették fel és ez vezetve lenne a gari papíron.
Hozzászoktam a Nexus kényelemhez.. Azt bottal meg kövekkel sem lehet(ett) téglázni.

-
kristof_
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ja, hogy a factory reset az ugyan az, mint a hard reset? Azt hittem valami speciális gombnyomkodást kell csinálni. Azért írtam oda, hogy semmit nem csináltam még vele, mert nem tudtam, hogy kell e neki recovery vagy bármi, de köszi a segítséget, remélem működni fog.
-
kristof_
tag
OTA-n keresztül feltettem a nyalókát viszont folyamatosan leáll a com.android.phone. Előttem írták, hogy a hard reset megoldja. Ezt hogyan kéne véghezvinni? Semmi nem bütyköltem még a telefonnal, még nem is rootoltam ki.
-
FGyula30
aktív tag
A feladatkezelő widget nem laggol, csak lassabb lett. Ha laggolna, akkor akadna. Ez csak simán lassabb lett, mindegyik lg lolli romon ilyen amit próbáltam.
-
stefi68
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
System App Remover tuti működik...
(#56668) Ferenczi Áko: Szerintem meg úgy értette, hogy mi a különbség a Leaked és a mostani hivatalos között. Ez mondjuk engem is érdekelne. Az én gyanúm is az, hogy semmi.
-
Endr00
aktív tag
Nem tudom nálatok hogy van, de nálam kissé hektikusak az értesítések:
Van olyan app, ahol van notification counter (badge), pl FB Messenger,
Van olyan app, ahol felvillan a kijelző, pl. beépített üzenetküldő,
Van olyan app, ahol nem jön toast notification, pl GMail,
Van olyan app, ahol nem megy a LED értesítés, GMail, FB Messenger -
aya
addikt
A felső sáv szerkesztéséből elő lehet hozni a led értesitőt. ( ott ahol az adat, wifi, elforgatás stb van )
-
Tatyla
őstag
ha fenn van a cloudy g2 2.2 az offline frissítővel fel rakható a kdz?
-
ClioRS
őstag
De amikor rádugod akkor is nyomva tartod ugye? Én csak akkor engedtem el, mikor bejött a download mód.
kasata91
Már hogy ne lenne
Van ledes értesítés.batai15
Vodás van fent független telón, reggel óta nyomom, nincs lag. Este felteszem majd az opent, írok, hogy változott-e valami, de nem hiszem, hogy fog.
Egyedül a Feladatkezelő widgeten a mutató laggol, ha rábökök a törlésre. Elég fura
-
kasata91
tag
Már nem először olvasom, hogy lollin nincs értesítő LED ?

-
batai15
félisten
Akkor várom a vissza jelzéseket ez ügybe.
-
SUPREME7
őstag
Valaki próbálta Ligh flow-val (full) működtetni az értesítő ledet? Ha igen, és sikerült, írja meg

-
fodin
tag
válasz
Levi941127
üzenetére
ES File Explorerben van root explorer, az működik (persze root kell hozzá).
-
Laca0
addikt
Nekem most kiírta, hogy új szoftver érkezett és dugjam rá a pc-re. OTA nem tölti le ezt, mint a korábbiakat?
-
Levi941127
senior tag
Valaki nem tud olyan rendszer alkalmazás eltávolító alkalmazást, ami Lollipop alatt is működik?
-
batai15
félisten
azt mondod akkor neked is néha be tud laggolni?
-
törölt tag
válasz
Gergőő7225
üzenetére
És nyomtál hard resetet is.
Nekem azután javult meg a dolog.
-
batai15
félisten
akkor az open a leaked vodásra mehet fel simán?
-
Quqesz
nagyúr
Most itt ülök pesten a kocsiban és 4g-n netezek és így baromi gyors a a teló ezzel a lolival....jó lesz ez!
-
Gergőő7225
csendes tag
válasz
üzenetére
Próbáltam, be is jött a hard reset (nem tudom hányadik próbálkozásra) többször is, de amikor elindítom a fríssítést (LG Flash Tool 2014), akkor beugrik egy ablak, akármilyen gyorsan próbálom is, hogy nem találja a készüléket, két gomb van, a "Cancel" és a "Retry". Nem ment így, megint az a felirat jött be egy pár másodpercnyi LG logó után, ezért megpróbáltam, hogy gépen egyfolytában nyomogatom a "Retry"-t, de így is az újraindításig ment, utána akármilyen gyorsan próbálgattam is, nem jött be a Download Mode

-
kopi73
tag
Ez érdekes de lehet csak nálam van így.Feltettem a Vodás 5.0.2 majd tegnap valaki ezt követően linkelte hogy van magyar is azt csak letöltöttem és kíváncsiságból MD5-el le ellenőriztem és érdekes mód mind kettőnek ugyan azt a számot dobta ki.
Ez hogy lehet? -
Endr00
aktív tag
Pár észrevétel pár óra használat után (open, 30a):
- Csak az sms (a default) értesítései ébresztik fel a kijelzőt. Nem tudom beállítani, hogy minden értesítés vagy csak amit én kiválasztok ébressze fel.
- Valamiért nem működik a LED visszajelzés.
- FB Messenger nem ad notification-t. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Endr00
üzenetére
Nekem a vodás van fent(v30d 5.0.2).
Más
Aki lg pc suite,vagy lg mobile st-vel akarja feltenni a lolit az ugye átállítja a pc csatit mtp-ről!Nekem eddig bejön a nyalifali. Vannak még kérdések,de eddig jó.
Chrome
Ha több lapot megnyittok,akkor nem lehúzással lehet választani a lapok közt,hanem a bal alsó kocka ikonnal a home mellett,ott lesz az öaazes lap. -
Peet
senior tag
2 kérdésem lenne azokhoz akik már felrakták a megjelent 264 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V30a magyar verziót:
- Mi az Android verziószáma? 5.01?
- Telekomos, nem független telefonra hivatalosan garanciavesztés nélkül felrakhatom?
-
firemanus82
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köszönöm! Este nekiugrok! Akkor itt is mindegy, hogy 16 vagy 32gb?
Bocsánat Balázs, hogy neked címeztem, mellényúltam. A kdz nekem valamiért szimpatikusabb...
-
törölt tag
válasz
Balazska15
üzenetére
KDZ.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
firemanus82
üzenetére
tegnap este csináltam a 0.HSZben levő leírás alapján, pont úgy,mint a 4.4.
-
Balazska15
senior tag
válasz
firemanus82
üzenetére
Igen. ZIP telefonra másolára, Wipe és "Swipe to factory reset" majd install és ennyi.
-
firemanus82
senior tag
válasz
Balazska15
üzenetére
A KDZ telepítés ugyanúgy megy mint kitkat esetén?
-
dongasre
tag
válasz
Gergőő7225
üzenetére
Nyugodtan nyomj rà a Retry gomra
nekem is csak úgy sikerült. -
fodin
tag
válasz
Istyu74
üzenetére
Igen, ugyanígy megvan a menüpont.
batai15: Open Hungary v30a
bernina: igen felrakható rá, én a flashtool2014-et használtam, droidmester telepítőjével nincs tapasztalatom.
Levi941127: nekem lefutott, lehet, hogy csak a 2. enterre indult el.
-
Xmodule
őstag
válasz
kissoliver
üzenetére
Igen. Amikor a csatlakozasi tipust kell valasztani a telefonon LG software ikonra kell menni nem a MTP -re.
Amugy nekem nincs még lolli frissités pc suittal sem. /svéd, 32gb, független/
-
Grecky
senior tag
Üdv!
Telenoros g2-m van, a pc suite sajnos még nem ajánlja fel a lollipopot, és kdz-ni még nem akarok.
Tudtommal a 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V30a rom az telenoros.
Írtam a telenornak, hátha megtudok valamit, de a válaszuk (szokás szerint) sz*rnak egy pofon:
"Szia, egyeztettünk technikus kollégáinkkal az LG G2-ről. A Lollipop frissítéssel kapcsolatban egyelőre nekik sincs információjuk, érdemes az LG kommunikációját figyelned ezzel kapcsolatban. Köszönjük türelmedet!" -
batai15
félisten
Dobjatok már akkor egy hungary kdz linket. Köszike.
-
törölt tag
válasz
Gergőő7225
üzenetére
Ezt már próbáltad?
"
Laca0 nevű fórumozó készített egy leírást, hogy hogyan lehet kitrükközni a download módot akkor, ha az nem jön be a szokásos módon.
Teljesen kikapcsolt telefon állapota mellett:
1. - Hang le + power gombot hosszan lenyomjuk és az LG logó megjelenésénél elengedjük, majd gyorsan lenyomjuk a hang le + hang fel gombokat
(ezzel belépünk a hard reset menübe).
2. - Az USB kábelt most kell csatlakoztatnunk a telefonhoz.
3. - Elindítjuk a frissítő programot. Berakjuk a KDZ fájlt és elvégezzük a szükséges beállításokat. Elindítjuk a frissítést, majd ekkor a program megpróbál kapcsolódni a készülékhez.
A következőket a lehető leggyorsabban kell elvégezni:
4. - Hang fel folyamatos nyomása mellett, folyamatosan nyomjuk a power-t, amíg újra nem indul a telefon.
5. - Az LG logó megjelenésekor felengedjük a power-t, de a hangerő fel gombot még mindig nyomva tartjuk. Mindaddig nyomva kell tartani a hangerő fel gombot, amíg a program el nem kezd kapcsolódni.
6. - Ekkor a program kiírja, hogy csatlakozás és kb. 1 perc alatt behozza a készülék típusát.
"Nekem is hasonlóan járt a telefon. Download helyet rögtön a frissítésbe lépett be és a gép nem ismerte fel. Végül a quangnhut123 telepítési módszerével felment rá az új rom. Mondjuk nekem azért állt meg szerintem, mert a G2 rom miatt nem stimmelhettek a dolgok a telefonon. Nyomtam egy hard resetet és utána már a telepítővel újra próbálkozva felment rá a lolli is.
-
batai15
félisten
Várjatok most akkor van hungary rom is?
-
törölt tag
Olyan történt amit nem tudok mire vélni.
Feltettem az Open Europe Lollit és szépen be is laktam. De nem volt SIM kártya a telefonba.
Mindent beállítottam és kikapcsoltam a készüléket. Betettem a SIM kártyámat és amikor bekapcsoltam meglepődve tapasztaltam, hogy minden addigi beállításom eltűnt.A letöltött programok meg voltak, de a főképernyő visszaállt gyári állapotra. (Mint a bekapcsolás után az első indításnál)
Nem értem, hogy mi lelete.
-
Gergőő7225
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A problémám az lenne, hogy sikeresen letégláztam a telefont. CloudyG2 2.2 volt rajta, rátettem a Ressurection Remix-et, nem tetszett, na mondom akkor kipróbálom az AOKP-t. Ezzel csak az volt a baj, hogy a recovery-ben nem engedte feltelepíteni, és ez volt az egyetlen rom a telefonomon. Akkor mondom jön a KDZ, úgyis kijött a Lollipop. El is kezdtem telepítgetni, viszont valahány százaléknál mindig megállt. Most ott tartok, hogy nem tudom behozni a recovery-t (lehet, hogy csak lassú vagyok), csak a hard resetet, download mód nekem nem jelenik meg, és ha bekapcsolom, azt írja ki, hogy:
"Secure booting errorError:
Boot Certification Verify!"Most döntöttem úgy, hogy segítséget kérek tőletek, mitévő legyek. Az összes fájlom szerencsére le van mentve, most már csak a telefon miatt aggódom. Ha ez számít, van rajta garancia, és mivel nem jön be a download mód, nem írja ki, hogy ROOTED, elvigyem, vagy hülyeség? Vagy ugorjak neki adamzflash megoldásának?

Köszönöm előre is válaszotokat

-
Straw
senior tag
válasz
ClioRS
üzenetére
Elvileg igen, de ezek szerinte mégsem. Bejön a reset mode, majd USB csatlakoztatás, program elindít és beállít, utánna rányomok a flash-re és ekkor kéne nagyon gyorsan a hang+ és a Bekapcs gomb, majd LG logónál bekapcs elenged és nyomva tart a Hang+. Na itt nálam az történik hogy a Program kiírja hogy USB kapcsolat megszakadt, a telefon ujraindul ahogy kell, viszont a progi nem kapcsolódik újra.
Merjek Retry-t nyomni? Vagy akkor tégla lesz? -
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Arab Emirátus régiós (6RE) LG G2 (16 GB)telefonom van. Ehhez a régióhoz tavaly júniusban jött ki az utolsó hivatalos rom (20c). Érdemes szerintetek arra várni, hogy kijöjjön rá a hivatalos 30a?
Az én telefonomra is felrakható a kdz-ben a open hungary 30a az összefoglalóban leírt DroiDMaster által készített automatikus offline frissítővel? -
DBC
tag
válasz
Levi941127
üzenetére
hülye kérdés, ütöttél entert? simán megy a root.
-
SUPREME7
őstag
Van elvileg recovery. Sajnos melóba vagyok, így kipróbálni nem tudom.
[ [GUIDE] [D802] Bumped_TWRP Recovery on Stock V30d Lollipop rom ]
Elvileg v30d-hez van, de szerintem mennie kéne a hungary openen. (Valaki bátor próbálja ki
) -
Xmodule
őstag
LG Pc suite sehogy sem latja a telefonom. Valami ötlet?
-
Straw
senior tag
Ti hogy raktátok fel? A droidmester féle módszerrel vagy a másikkal is működött, mert én a 2 verziót próbáltam, de rohadtul nem kezdi el felrakni csak újraindul a teló.
-
Levi941127
senior tag
Aki próbálta rootolni a gyári lollipop-ot, annak sikerült? A legutolsó parancs indításakor semmi nem történik.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Már csinálta kettőt de nem lett jó. Sőt felraktam a TWRP-t is és ott is wipeoltam egyet de az sem oldotta meg.
Se a mail app se a play app se a youtube app nem enged emailt regisztrálni. Szóval semmi ami google cucc.Böngészőből minden megy rendesen. Most emiatt rakjam újra a gyári romot

XDA-n sajnos találtam sok leírást erről de amit írnak megoldást az sem műxik@akooos nem tudok róla hogy lett e volna rajta elötte.(nem is tudom miaz
) -
kornel1000
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszönöm!
-
akooos
veterán
válasz
Balazska15
üzenetére
Van TWRP recoveryd, akkor előtte tegyél fel egy droidmester által készített V20X zipet. Utána próbálkozzál vele, ha még szeretnéd használni a telefonodat valaha
Nem tart semeddig sem normálisan csinálni és utána nem kell kétségbe esni hogy mi történt. -
Balazska15
senior tag
Cloudy G2 2.2-re tudom Pc Suite-al frissíteni lollira? Egyenlőre sajnos nem csatlakozik a programhoz a telefon, feltettem az összefoglalóban található drivert, lenne még egyéb driver amit telepíteni kéne hozzá?
-
Quqesz
nagyúr
Sokak örömére ha a tárcsázót megnyitjuk és a hívásnaplóra lépünk,majd kilépés után megint megnyomjuk a tárcsázó gombját,akkor nem a tárcsázót nyitja meg hanem a hívásnaplót.
Cloris
Mert szolgáltatós és vannak benne szolgáltatós appok,emiatt sokszor másik verziószámot kap.ennyi... -
ClioRS
őstag
Lehet hülye kérdés, de miért v30a a gyári független rom, és miért v30d a szolgáltatói?

-
fodin
tag
válasz
kornel1000
üzenetére
Szerk: Megelőztek...Kettővel feljebb a válasz...
Laca0: nem tudom, én hard resetet követően raktam fel (szerintem verzióváltásnál szerencsésebb).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kornel1000
üzenetére
2(!!!) azaz KETTŐ hozzászólással előtted írták!

-
kornel1000
tag
Sziasztok!
Hungary 16 GB D80230d_00.kdz fel tudom rakni független 32Gb-os változatra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"Sziasztok srácok, meghoztam a lollipop-ot"