Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocka88
tag
Az elso komolyabb telefonom volt, amit sajat keresetbol elofzura kihoztam. 💪 Sajnos par napja sikerult masodjara is osszetorni, pedig 5 honapos koraban mar tulelt egy leejtest, es kapott uj kijelzot. Vegul 2 ev hasznalat utan s6ra valtottam, es hugom elkapta. O egeszen tavaly decemberig hasznalta masodlagos telefonkent, illetve egyszer beaztatta, amitol meghalt az elolapi kamera, es a jack aljzat erzekelese, hogy fules kerult bele. Utobbit egy programmal kellett vezerelni, hogy atkapcsolja a jelet.
Es most rendelhetek megint egy uj kijezot bele. Imadtam, a legkiralyabb telefonom volt. 💪🫶
-
karmaresz
senior tag
válasz
sefan67 #76215 üzenetére
Korának egyik legjobb telefonja volt, de 5 év után, épp most februárban nyugdíjaztam legfrissebb utódját, az LG V50-et is. Közben volt G4 és V20 is.
Gratulálok a kitartásodhoz.
A romolás sajna már nem a műfajom vagy 10-12 éve.
Maradtam volna LG vonalon, de hát nem nagyon volt mire váltani. -
sefan67
aktív tag
Lassan 11 éve használom ezt a telefont. Eszméletlen...
3 romot használok, gyári kitkat (4), aosp extended (9) vagy 2024 februári e/os (11) .
Valaki még használja napi szinten ezt a csoda készüléket? Milyen rom (volt) a kedvencetek?Ha nem ír senki már, akkor zárhatjuk a topikot
/s
-
kklausz
tag
Az egyik legkedvencebb telóm volt, így a mai napig megvan. Időnkét feltöltöm, firssítem az appokat rajta, amire még érkezik a régi droid miatt. De tökéletes állapotban van. Időközben rászoktam a nagy 6.4 feletti kijelzőre, így ez nekem a mindennapokban kicsi lenne. De ahogy fentebb is írták, ,ég mindig megállja a helyét.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kuyarashi #76206 üzenetére
igen, arra. ott az egy valid megoldás - és még úgy is szignifikáns mértékben nő a fogyasztás. LCD-nél szerintem ennek nem igazán van létjogosultsága, mert be kell világítani az egész kijelzőt azért, hogy az az 5%-nyi terület látszódjon. tudom, pont az LG erőltette ezt, G5-nél vagy G6-nál volt talán először.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kuyarashi #76204 üzenetére
volt már sokféle telefonom, én inkább jó és rossz kijelzőket különböztetek meg, technológiától függetlenül. az OLED egyébként jelenleg szerintem praktikusabb, mert ha már szinte minden készülékről lespórolták a notifikációs LED-et, legalább ki lehet váltani always on display funkcióval.
-
Vikooo
addikt
Egyetértek főleg a maga korában az RGB subpixel elrendezésű LCD-IPS kijelző köröket vert a Samsung féle PenTile AMOLED -re. Nem hiába volt az LG részéről az elnevezés True-HD.
Volt S4 -em, ehhez képest egy talicska sitt volt a kijelző minősége illetve a tipikus AMOLED betegségek (ami nem mellesleg a mai "csoda" AMOLED kijelzőknél is jelen van. R.I.P LCD lassan...). Ment is vissza az S4 RMA -ba...
A G4 volt még egy brutálisan jó telefon, szerintem egy 2022 Edition -nel bankot lehetne robbantani. De LG a mobilpiacon már nincs is sajnos, HTC -vel együtt ők voltak az igazi úttörők.
-
gyu456
tag
Sziasztok!
Valakinek meg van a LineagOS 14.1 utolsó update? -
bwoay
nagyúr
válasz
morneo.it #76192 üzenetére
csak érdekességképp, hátha valaki még olvassa:
egy hete üzemeltem be a gyakorlatilag vadiúj G2 telefonomat, amit 7 éve vásároltam.
a régi LG launchertől úgy szabadultam meg, hogy felkerült a 18-as Lineage OS.
Ez a készülék még ma is egy csoda. Ok, nekem nagyon alacsonyak az elvárásaim, de azon kívül, hogy ma már komótosnak számít a bazinagy és erőforrásigényes alkalmazások miatt, nálam teljesen megállja a helyét. És egy barom vagyok, hogy annak idején nem költöztem át, helyette egy fiókban tároltam. Utólag sem nehéz megérteni, miért ment a maga idején akkorát ez a készülék. És különösen fájó, hogy az LG kihullott a mobiltelefon piacról. -
Kíváncsiságból: valaki használja még a nevezett telekommunikációs eszközt?
-
kuyarashi
őstag
válasz
vilmose33 #76189 üzenetére
Szokásos.
Én arra jutottam, hogy alaplapcserével megy a legbiztosabban, viszont nincs garancia arra, hogy a donorban nem hal meg rövidesen.
A másik megoldás, ha egy elektroműszerész haver új wifit forraszt a régi helyére.
Utóbbit meg is akartam próbálni, de végül nem néztem utána. Most viszont rákeresek, hogy forgalmaznak-e még G2-höz alkatrészeket.Van. Gondolom utángyártott.
-
quby
őstag
Nekem még van két példányom. Az egyik hamarosan használva lesz ha sikerül újraéleszteni. Mindkettönak ugyanaz a baja. Lineage os 15 volt rajta és hardreseteltem, azota nem indulnak, csak TWRP-be. Ha újra húzom a rendszert akkor is oda bootol. Nem foglalkoztam vele túl sokat. Az egyik fekete a másik fehér, a fehében sárgulos kijelzö van akksi nagyon a végén. a fekete jó. A fehér lehet eladó lesz.
-
Nálam is tartalék volt múlt hétig, mikor is eladtam valakinek, akinek szüksége volt valamilyen telefonra.
Igazából másképp megtartottam volna, mert az akksiidőt tekintve hibátlanul üzemel, csak lett közben mégegy tartalék telefon, ami újabb a G2-nél és kettő tartalék telót meg nem tartunk szükségesnek.
-
Na, gyertek csak ide: LG G2 - Neked is megvolt?
-
Zé.
tag
Már hét éve, hogy Bog megírta a G2 tesztet... 2013-09-24
Tartalékként még mindig működik,...érdekes, hogy a többi régi teló egyáltalán nem érdekel. -
iceQ!
addikt
LineageOS 17.1-et dobtam fel + Gapps mini.
Nem tudom melyik a legjobb rendszer most, de szerintem ez a STOCK megoldás a legjobb jelenleg. Sallang mentes, nincs benne semmi extra + ahogy látom jönnek még a frissítések is a csapattól.
Kicsit használom, megnézem milyen aztán elrakom tarcsi telónak. (Pont ma tudtam függetleníteni a Telekom jóvoltából
, SMS-ben jött a kód, beírtam és WELLDÁN!)
Egyéb tapasztalat másnál esetleg ezzel a rendszerrel kapcsolatban?!
-
Jó ötlet
-
Most számoltam meg, itt 525 hozzászólásom volt, az első 2014-02-01-án
-
A fehér jó ritka volt nem? Hardveraprón is nézd meg.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Esetleg valakinek nincs elfekvőben egy donor fehér G2? Kijelző érdekelne a legjobban, illetve az aksi.
-
kuyarashi
őstag
válasz
SztiviVander #76167 üzenetére
Wifi-je jó lehet? Az és az akku is érdekelhet.
Kukába még ne dobd! -
SztiviVander
addikt
Kellhet még szerintetek valakinek pár alkatrész a megkotlott alaplapú g2-mből? Sárgaság- és karcmentes kijelző, kb 1 évet használt utángyártott akku meg pár apróság (hátlapok, tokok, védőüveg). Valami jelképes összegért érdemes lehet még felrakni hw apróra vagy inkább hajítsam ki a veszélyes hulladékba?
-
stefi68
addikt
Jónéhányunknak már csak a fiókban pihen a telefon, de a hozzávalók még megvannak.
Ha kell valami szóljatok és összekaparjuk... -
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Tudna adni valaki egy leírást, hogy a LineageOS 16.0-t hogyan lehet felrakni a G2-re?
Egész este azon kínlódtam, de semmi. Root-or megcsináltam (Oneclick root-al), TWRP frissítést megcsináltam, de Wipe után azt írja ki, hogy "Tároló csatolása sikertelen"...
A rendszert és a gapp-ot úgy mutatja, hogy felrakja, tehát nem ír ki semmi hibát, de újrainduláskor 2-3 perc, mint ha indulna a LineageOS, majd a TWRP-t adja be...Most visszaraktam a gyári stock 5.0.2-t, ez megy... Mit felejtek el, mit hagytam ki???
Már több telefonra is raktam főzött ROM-ot, de a G2 kifogott rajtam már máskor is
Akkor is csak többszöri alkalommal sikerült a 14.1-et rárakni, de nem volt stabil (gondolom a sok próbálkozás miatt, hogy nem tiszta rendszerre ment már fel)... -
kuyarashi
őstag
válasz
n0is3es #76157 üzenetére
Nemrég vettem "eredeti" akkut G2-höz, hazai forrásból. Semmit nem bír, egy nulla. A piktogramok nem stimmeltek, amit szóvá is tettem a boltnál. Azt mondták, hogy az akku eredeti, de ezek már "utángyártott eredetiek". Senki nem fog 7 éves telefonokhoz eredeti alkatrészeket készíteni. Ez logikus is, szóval nem lepődnék meg, ha itt is erről lenne szó. Esetleg megmaradt, 6 éves akkuval van dolgod, de akkor már jobban jársz egy jobb 3rd party gyártóval.
Szóval kíváncsi leszek.Enyémen LineageOS 16.0 fut. Nem rossz, de mivel béta, van 1-2 hiányossága. Az a baj, hogy az LG-nek már nem annyira jó a támogatottsága, ill. a legtöbb telefonnak már nem az igazi, ezért csak a legújabbak érik meg a hivatalos verziót. Például G6-hoz is csak "unofficial" Android 10 létezik (de javítsatok). A G7 viszont van annyira új, hogy készült hozzá 10.1. Kérdés lesz-e 11.1, vagy már abból is csak 11.0 (béta).
-
Jaja, nekem is kéne egy normálisabb akksi....hol lehetne venni vajon?
-
n0is3es
aktív tag
válasz
stefi68 #76156 üzenetére
Szia, 6000ft egy gsm bolton keresztül, tudják ha akku kell csak eredetit veszek
Az ott dolgozó szervizesnek van ismeretsége az lg-nél, és mivel szinte mindent náluk veszek és kapok rendesen kedvezményt így rákérdeztek nekem az akkura
Az S7 nedgemben is ők fogják cserélni, igaz bukom a vízállóságot de eredeti akkut tesznek bele, ami 20 ezer lenne a samsungnál, náluk törzsvásárlóként csak 1 10-s. Máshol is kérdeztem 12-13 ezret mondtak úgy hogy kétes az akku ami a telefonba kerül. J.9ah még annyi hogy használ valaki főzött romot G2-n, ajánlásokat várok, kinek mi vált be
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, G2-re nem tudtok véletlenül főzött smooth romot? A napokban kapok az lg-től gyári akkut egy ismerősön keresztül, már csak valami rom kellene. Az S7 edge-m melett megtartom másodlagos telefonnak. Válaszotok előre is köszönöm.
-
Az enyémbe csak új akksi kell
-
n0is3es
aktív tag
Srácok az gáz hogyha 16gb verzió helyett 32gb romot tettem a telefonra? Nem vagyok otthol lg romolásban, így a segitségetek megköszönném.
-
kuyarashi
őstag
Kb. ebben a pillanatban halt be a G4-em (fater vette 3-4 éve karácsonykor). Se kép, se hang. Pár hónapja használom, előtte cseréltem alaplapot. 406-os lap, ami elméletileg már nem bootloop-os. LineageOS 16.0 van rajta.
Akku még a gyári. Lehetséges, hogy ezzel van a probléma?
Töltőre dugtam, pár perc múlva vettem észre, hogy semmi életjel. Hiába veszem ki az akkumulátort és teszem vissza, stb., meg sem mukkan. Kevés használat mellet kibírta még az 1-2 napot egy töltéssel és nem láttam jelét a végleges "akkuhalál" különböző formáinak.Most visszabirtoklom' a G2-met, amiben a wifi kakukkos.
-
bwoay
nagyúr
2015-ben vettem egy piros G2-t. Nagyjából az utolsó elérhető szériában jelent meg ez a változat (a pezsgőszínűvel egyetemben). El is büszkélkedtem vele anno itt a topicban - talán ez volt az első ilyen színű G2 errefelé.
Ez a készülék egy Nexus 4-et lett volna hivatott váltani, de erre nem került sor, mert a Nexus a mai napig kiváló egészségnek örvend, nem esett nehezemre megtartani. Így a G2 5 éven át egy dobozban pihent, vadiúj állapotban, míg végül a barátnőmnek adtam, aki a Sony Z1 Compactját küldte nyugdíjba - már épp ideje volt. A vicc az egészben, hogy végül tudott rendelni hozzá egy Nillkin tokot. csak piros színben volt, persze tök más árnyalat, mint a telefoné, totál nem passzol. Gyanítom, hogy pezsgőt bontottak az üzletben, ahonnan megrendelte.
Ez van. Full old school arcok vagyunkgondoltam megosztom, ha már felmerült a kérdés, hogy hány aktív G2 lehet még használatban. Hát egy biztosan van, ami idén lett aktív
-
Nálunk még megy, anyós használja, csak aksit kéne cserélni benne. Pár hónappal ezelőtt vettem bele egy aksit Ali expresszről, de a cserénél letörött az aksinak a szarja, így vissza kellett adni a régi aksit. De mindenképp akarok beletetetni bármilyen utángyártottat, hogy még bírja egy darabig. Nagyon imádtam ezt a telefont.
-
Kajt
tag
A topik lassan kihal, értelemszerűen. Az én LG G2-m is a fiókban lapul backup mobilnak ha valami történne az aktuálissal, de nyáron szerintem már ez is le lesz cserélve S20-ra. Amúgy kíváncsi lennék hány aktív G2 van még használatban. Mobil youngtimer
-
Laca0
addikt
Szerintem igen. Ott van pl egy kisebb modell, a G4S. Még érkezik rá frissítés, de egyre lassabb. Felzabálja az erőforrásokat a frissítés. Teljesen betelik a tárhely, hiába minden tisztítás, takarítás, felzabálja a memóriát is.
Ha már készítenek frissítést, akkor gondolom tesztelik is. Nekik is látni kell, hogy meghal tőle a telefon. -
preludium975
tag
Nos, eljött az idő, hogy én is váltsak, eddig nem igazán akartam, nagyon minimálisan használtam a telómat, LOS-szel egész jól ment, de már igencsak kezdett érződni, hogy nem az igazi.
8/128-as Oneplus 5T lett az utód. -
Laca0
addikt
Látom, hogy sok embernél probléma az akku. Sajnos ez a jelenség fenn áll a későbbi modelleknél is. Én már a G6-ba sem tudtam normális akkut rakatni. Elvileg gyári, de ki tudja... viszont 2 éves gyártású. Alig bír többet, mint a kicserélt akku. És nem csak a merülés a gond, hanem instabil tőle a telefon. Belassul, szinte lefagy hosszú másodpercekre. Bár nem tudom, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, de kb egyszerre jelent meg ez a két hiba (merülés és instabilitás). Úgyhogy én már átpártoltam az LG-től egy olcsóbb, de jelenleg jobbnak tűnő márkára. Ezt már annyira nem sajnálja az ember 2-3 év múlva félretenni. Úgyhogy a G2 mellé a G4 és a G6 is fiókba került. RIP
-
válasz
SztiviVander #76128 üzenetére
Hát ja, a másik lehetőség hogy a nand flash sérült? De akkor nem is kéne elinduljon sehogy nem?
-
SztiviVander
addikt
-
-
szabyka95
őstag
válasz
SztiviVander #76125 üzenetére
Bootolj safe modeba
-
Szerintem ez akkor is aksi, szerintem ezért vannak ezek az anomáliák, én meg vagyok róla győződve.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Meggyi001 #76124 üzenetére
Töltő nélkül is simán megy, tehát az akku biztos hogy nem nulla %. Illetve factory reset után amikor az appokat újra cache-eli, akkor se kapcsol ki, ha tényleg kevés lenne az akkuban akkor már ott kikapcsolna. De azzal eljátszik jópár percig és csak amikor a gui bejön ott jut eszébe hogy ja, 0% akkor shutdown. Illetve most odáig jut el hogy select language, de nem reagál semmi érintésre, se next-re, se emergency call gombra, itt elvan egy darabig majd jön a shutdown. az a baj sehogy nem tudok rá tiszta rendszert se tenni, a factory reset meg ugye se a root-ot se az xposed-et nem szedi le. bár nem tudom azok hogy hülyítették volna így meg egyik napról a másikra.
-
válasz
SztiviVander #76123 üzenetére
Amikor twrp-ben elmegy bármeddig, rajta van a töltőn? Megy bele az áram akkor is?
-
SztiviVander
addikt
helohalo. próbáltam keresgélni a problémára de nemigen találtam megoldást, de még hasonló problémát se. fogta magát és elkezdte azt csinálni hogy 0%-nak mutatja az akkut, ahogy bejön a home screen rögtön ki is írja hogy leáll. töltőre rádugom és nem tölt, csak az lg logo jelenik meg, de nem jut el az akku töltés megjelenítéséig. az akku viszont nincs lemerülve, twrp-ben megy bármeddig. twrp-ben töröltem a system-en kívül mindent, semmi változás, annyi hogy utána az ország választásnál kapcsolt ki. törölgettem a batterystat-ot is, de annak kb semmi értelme. aztán rajta hagytam töltőn és egyszer csak fogta magát és elindult, akku 100%-on. hurrá, gondoltam naívan. frissítettem a supersu binárist és felraktam két appot (nova, youtube kids). aha, ment pár órát, akku 91%-on gondoltam na feldugom töltőre. hát persze hogy meg se mukkant, nem tölt. újraindítottam, na onnantól megint ugyanazt csinálja, akku 0% és kikapcsol. nyilván próbáltam egy halom töltőfejet meg kábelt, beleértve a sajátját meg a g4-ét is. szétkaptam, beraktam a régi akkuját (egy polarcell van benne amúgy), de semmi változás, azzal is ugyanezt műveli. usb csatinál semmi lötyögés, törés, sérülés nem látszik. oké, na akkor gondoltam újrarakom az LP-t az lg flash tool-al. download módba belép, tehát érzi a kábelt, de sem a gép nem látja (eszközkezelőben nem jelenik meg) és persze a flash tool is azt mondja nincs csatlakoztatva a telefon. twrp sem tud semmilyen otg cuccot felmountolni. na ilyenkor mit lehet még csinálni? kész vége nagykalapács? sajnálnám mert a kijelzője még makulátlan, végig üveg volt rajta és be se sárgult. esetleg valami egyéb ötlet ami még nem jutott eszembe?
-
válasz
preludium975 #76119 üzenetére
-
kuyarashi
őstag
válasz
De karaj!
-
válasz
Az elég nice-os! 😲
-
preludium975
tag
Fakadok, android 10 is van már G2-höz. Ezt is megélte, vágjátok, android 4.2.2-vel jött ki
[link]
-
Berendeltem egy ilyet, ma teszik bele, kíváncsi leszek, hogy mit produkál majd: [link]
-
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Következő problémám merült fel a telefonnal kapcsolatban. Egyik pillantról a másikra nem látja a sim kártyát. Szolgáltatónál is kicseréltettem a simet de ugysem. Bevittem pár szervízhez, két helyen azt mondták inkább vegyek újat egy helyen ötezerért cserélik a sim olvasót, de nem vagyok biztos benne hogy ránézés nélkül ez a baja.
Szerintetek mi lehet a baj? Hova érdemes fordulni? Vagy már tényleg fölösleges javíttatni? -
kuyarashi
őstag
Szűk 3.5 éve került hozzám a G2. Akkor cseréltem benne az akkumulátort és a telefon is akkor lett az enyém. Nem tudom, hogy a gyári akkuval hogy bírta, de az Ebay-essel (képen a középső) brutál jó volt. Készenlétben 10 nap felett volt, s 1 hónappal ezelőttig -amíg ki nem nyírtam-, szintén hozta ezt. Én elég keveset nyúzom a telefont, a fényerő is mindig alacsony, tehát odafigyeltem, de így 5-6 nap azért megvolt mindig. Csak akkor kapta az ívet, amikor -átlagban havi egyszer- GPS-nek használtam. Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, hogy a Sygic ~50%-ot zabált egy 150-200 km-es út alatt (GPS, wifi, nagy fényerő).
Igazából ott vettem észre, hogy öreg az akku, hogy meghalt.
Előtte viszont nem igazán tapasztaltam, hogy lefelé kúszna a teljesítménye. Csökkenhetett, de 3.5 évre elosztva ez nem igazán volt érzékelhető.
Az új akkut, péntek óta most töltöm kb. harmadjára. Még nem érte el a maximális kapacitását. Pár nap, vagy 1 hét múlva kiderül. Igazából 1.5 évet volt a bolt polcán. Beszerelést követően 37% töltöttséget mutatott a telefon.
Most még gyorsan merül, de minimális használattal 1 napot kibír. Hétvégén kb. 2 órán keresztül GPS-nek használtam.
Reménykedem, hogy azért az előző akkumhoz hasonlóan jó lesz az. -
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #76110 üzenetére
Akkucsere sem oldotta meg a problémát.
Szokásos jelenség okozza valószínűleg. Sok hő és hőingadozás hatására a wifi chip lábai elválnak az alaplaptól. A profik újraforrasztják, de meg lehet kókányolni úgy is, hogy nyomást gyakorolunk a chip tetejére, ilyenkor erősödik a kapcsolat a chip és az alaplap között. Vasárnap megint szétszedem a telefont és kipróbálom, hátha.Egyébként egy forró nap után, GPS + több órás napsütés után halt meg az enyém. Persze volt már ilyen, de az a nap volt az utolsó csepp.
Csak érdekességképp feltöltöm a gyári, az előző ("gyári", Ebay-es) és az új, Skyphone-nál vásárolt "gyári" akkum képét (ebben a sorrendben).
Eredeti: 46 g, Ebay-es: 37 g, Skyphone-os: 41 g -
stefi68
addikt
Én annak idején a SpeedShoppal leveleztem. Igaz még nem akartam akkut venni, csak akkortájt ez téma volt és gondoltam kinyomozom, hogy az általuk forgalmazott termék eredeti-e. Hát nem sikerült...
-
kuyarashi
őstag
válasz
kuyarashi #76108 üzenetére
Közben megkaptam az új, "gyári" akkut. Gyárinak gyári, de maximum "Cheng Fen" (Guangzhou, China). Naná, hogy hamisítvány. Javítsatok, ha tévedek!
Az összefoglaló szerint is kamu (11-ből 10 pontban).Itt a kép az új, kamu akkumról.
Egyből írtam is az eladó Skyphone Kft.-nek. Persze honlapjukon a kép egy eredeti akkuról készült. Szerintük álljak el a vételtől, de a visszajuttatás költségét ők nem térítik meg, csak szakvélemény alapján elbírált hamisítvány esetén, mert egy "internetes iromány" alapján ilyet nem jelenthetek ki. Ez igaz is. Egyébként a gyári 47 g-al szemben, csak 41 g ez az akku, ráadásul 1.5 éves. De ez már csak egy kis ráadás. Valószínűleg az utolsó darabot vettem meg.
Lehet van lehetőség ajánlott levélként is visszaküldhetem, ami filléres tétel, de nem ez a lényeg. Ilyenkor az emberek lenyelik a történetet, de ez baj. Nem mintha buzgómócsing szeretnék lenni, de a magyar törvény bünteti a hamisítványok forgalmazását. Lehet az eladót is átverték, de akkor jobb, ha tud róla. Én meg megszívatva érzem magam, főleg, mikor azt olvasom, hogy a BL-T7 akkukat már évek óta nem is gyártják, csak az utánzatokat. Ezt erősítsétek meg, légyszi!
Írtam az LG-nek, megadták egy nem túl távoli szerviz elérhetőségét. Lehet poénból bemegyek.
-
stefi68
addikt
válasz
kuyarashi #76106 üzenetére
Igen még az eredeti.
A telefon az elmúlt 1,5 évben többnyire a fiókban pihent 40-80% töltöttséggel.
Úgy látszik az sem jó neki...
A gyenge akku miatt nem lenne wifi és BT? Érdekes...
Ha 100%-on áll, továbbá ha töltőn van, akkor sem jó.
Szerintem nem sok köze van a kettőnek 1máshoz. De majd kiderül, he kicserélted az akkut. -
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #76105 üzenetére
Megjött a gyári akkum, valamikor berakom, s megírom tapasztalataimat. Szinte biztos, hogy a kipurcant akku okozza a problémát.
A tiédben gyári akkumulátor van?A kontaktspray-vel vigyázz, mert a G2-ben LCD kijelző van, ami több rétegből áll és a hajszálcsövesség elvén azonnal felszívják a folyadékokat, ami foltos képernyőt eredményez.
-
stefi68
addikt
válasz
kuyarashi #76101 üzenetére
Pont így jártam mint TE....
Bár nekem nagyrészt a fiókban pihen, néha navira használom a kocsiban.
Valamelyik este benne maradt 70% töltéssel, reggelre kikapcsolva találtam.
Ezután alig tudtam bekapcsolni, csak kb 1 óra töltés után.
Nem tudom van-e köze ehhez, de azóta nincs Wifi és BT sem.
Hátlapot levettem, érintkezőket kontakt spray-vel tisztogattam, de nincs változás.
Talán a GPS hamarabb talál jelet... legalább navira jó lesz talán még egy ideig. -
kuyarashi
őstag
Mint írtam, töltőre dugva is fennáll a probléma. Az akkut pedig kinyírtam pár hete. Azóta 5-6-7 nap helyett, 1-et sem bír ki. A wifi és a bluetooth viszont nem a kinyírás pillanatától rossz, illetve azt gondoltam, hogyha egy szűk napot kibír a telefon, akkor fullra töltve, kábelen működnie kellene a wifinek és a bluetooth-nak.
Tehát nem az a kérdés, hogy rossz-e az akkumulátor, hanem az, hogy okozhat-e ez ilyen jelenséget. Gondolom igen, csak fura, hogy eddig nem csinálta. Bár a rossz állapotú akkuk nehezen kiszámíthatóak.
-
kuyarashi
őstag
Ha wifit, vagy bluetooth-t kapcsolok, akkor mindkettő azonnal kikapcsol. Ez lehet a gyenge akkumulátor hozadéka?
Az akku 2-3 hete halt be, naponta 1-2-szer kell töltenem és a wifi, bluetooth 3-4 napja nem működik 100% kapacitás mellett sem, ill. töltés közben sem. GPS, adatkapcsolat kifogástalan.
Az új, gyári akku kb. holnap jön, a héten szakítok időt a cseréjére is, de jó volna tudnom, hogy esélyes-e, hogy ez megoldja a problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest