Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
A megunhatatlan téma: tok.
Ez az utángyártott ablakos tok mágneses és így rendelkezik a gyári funkcióval is, de ezt leszámítva egy hányás. Az anyaghasználata és a kinézete hagy némi kívánnivalót maga után.
A Nilkin mágneses nem tetszik, mert ott a dudor a jobb oldalán. Gyárit keresek, de a ténél ki tudja mikor lesz újra fekete színű, és a Speedshopban is csak fehér/kék van belőle.
Vegyem meg ebay-ről 8ezerért, amikor idehaza olcsóbb (lenne, ha lenne)?
-
banán007
tag
válasz
Taybor #55094 üzenetére
+1 fekete;
mindkettő ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatokat, feketén tokok szebbek, és amit már mondtak hogy a kamera is szebb!
(persze ezek szubjektív vélemények)Szerk.
Amúgy miután a security error után újratettem a CM11et, ugyanúgy nincs recovery. Na majd máskor még jobban utánanézek mit is lehetne csinálni
-
petipetya
nagyúr
válasz
Taybor #55094 üzenetére
1. A Partneronál nem tudta a 4G-t az ázsiai régiós G2, aztán utána még hülyének is néztek.
2. Szerintem egy fehér telefon akkor néz ki jól, ha az eleje fekete, míg a hátulja fehér. Amelyik tiszta fehér, az elég csúnyán néz ki a fekete kijelzővel. Ebből kifolyólag a feketét venném.
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Lassan én is egy G2 tulajdonosa leszek egy 32gb-os verzió személyében. Gsm boltban fogom venni és lenne két kérdésem:
1, Mennyire fontos hogy EU régiókódos legyen a készülék? Frissítések vagy LTE miatt?
2, Nagyon szubjektív kérdés, de fehér vagy fekete? Férfiként először azt mondtam fekete, de miután láttam fehérben nagyon megtetszett, pláne egy fekete tokkal nézne ki jól szerintem. És a fekete állítólag nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat is?
-
banán007
tag
válasz
banán007 #55088 üzenetére
Már megoldottam AutoRec.apk-val
Persze utána most Security Error...Ez is megoldva -
reap3r
aktív tag
válasz
ToomyC #55087 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem-e, de ha manuálisra/kézire állítod mondjuk a T-mobile Hungary-re akkor nem fog váltani pl. a külföldi T-mobile hálózatra. Amennyiben nem ez a cél, akkor pedig szerintem szintén a kézi lesz a nyerő, mert ha eldobja a hálózatot, akkor talán egyből feldobja, hogy miből választhatsz, de erre nem vennék mérget!
-
banán007
tag
válasz
FGyula30 #55086 üzenetére
Köszi!
LG-D802_TWRP_2.7.0.0_DroiDMester.7z
Ezt telepíthetem a CM11re? Mert azt írja, hogy gyári 4.4re nem lehet vele -
ToomyC
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek amivel egy vagy két gombnyomásra tudok hálózatot váltani , mert a határ közelébe lakom aztán elég sűrűn vált hálózatot a mobil , és mire a menüben végig zongorázom az idő ... na nem olyan sok , csak hát így egyszerűbb lenne .
-
w333
félisten
válasz
batai15 #55083 üzenetére
Hát ennyi ... türelmesen várunk még !
Különben most olvasom az "LG Magyarország" facebook oldalát,. valaki kérdezte idézem ... Szeretném megtudni, hogy az LG G2- re lessz-e még az idén lollipop? majd jött a válasz : Kedves XY! Elindult a frissítés, egyenlőre több információnk sajnos nincsen.
Szóval szerintem fingjuk nincs az egészről, lesz ebből simán Május is
-
mrcutter
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már róla szó (sőt biztos), de nem tudnátok valami tippet adni, hogy hogyan lehet beállítani a gyári névjegyzékben, hogy ne legyenek olyan pixelesek a profilképek?
Segítségeteket előre is köszi!
-
banán007
tag
Sziasztok!
Pár napja telepítettem CM11-et a G2-mre, előtte CloudyG2 volt rajta. TWRP recovery is volt, de azt most sehogy se tudom előhozni...rá lehet tenni valahogyan esetleg(, vagy hogy hozhatnám elő, ha mégis rajta lenne)?
-
batai15
félisten
nekem kifejezetten tetszett a 2 lw.
Más :dexxter182 kollega által szert tettem egy imak tokra. nagyon csecse! -
Mike81
senior tag
válasz
Dexter-2000 #55075 üzenetére
1 samsungon több hulladékot találsz szerintem :-)
-
w333
félisten
Köszi ... nincs több kérdésem
-
Dexter-2000
őstag
mi a rákért vagy a telefonon ilyenek rajta miután hard-resetet toltam rajta, hogy:
A kis herceg
jeges medve
Toll ?!?!?!?!!?!?!?WTF ezen kiakadtam kb..tudom hogy le lehet szedni de azért eléggé bosszantó hogy gyárilag ennyi retek van rajta...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Leventeee_ #55067 üzenetére
Jómagam ebben a boltban vettem a telót. Igaz hogy nincs személyes átvétel, de a futár elég rugalmas volt és inkább összefutottam vele korábban a városban, mint hogy várjak.
A teló egy 32 GB-os EU régiós modell. Ha ezt rendeled, akkor szögezd le, hogy EU régiós telót akarsz. A 16 GB-os modellek alapból azok.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ha nézed akkor oda lesz írva milyen gari van rá,a gyári 1 év ajánlott! Nem tudom hol mi van most,de btel jó cég.
Dexter-2000
Szíjgyártó Peti most volt dél-koreában és azt üzeni,hogy jönni fog!csak az a baj,hogy a Habony Gucci-jába nem fért bele,ezért késik. Meg tudod a déli áramlat sem készült el,azért kerülő útvonalon jön....
Leventeee
Sony sztem is felejtős. Ha szolgáltató,akkor sztem is G3 v G3s( az elvárásaid függvényében)..Iceq999
Az lehet,de most dobták piacra hivatalosan. -
Mike81
senior tag
válasz
Sajnos ebben nem tudok neked segíteni. Mert az enyém Telenyomoros. De valaki itt biztos fog segíteni. De mintha a Btelt sokan emlegették volna. Hogy megbízható.
De tuti kapsz választ ;-) -
Indiant
addikt
-
törölt tag
válasz
Dexter-2000 #55066 üzenetére
Én is ezért írtam meg engem nem is zavar! Sőt, örülök, hogy más is szereti a bajuszt cibálni!
-
Mike81
senior tag
válasz
Leventeee_ #55062 üzenetére
Szia!
Szerintem a Z3c-t húzd ki a listáról. Nem valami jól sikerült darab szerintem. A G3 nem rossz, de azért neki is vannak tipushibái. Viszont ha szolgáltatónál veszed akkor jól járnál vele. Mert 2 év garit ad rá az LG. Viszont a függetlenekre meg csak 1 év van. Ez sem egy utolsó szempont. Ha G2-t vennél. Akkor ott ugye az említett 1 év garit kapod. Ha nem sufni gsmből veszed. Mert ha onnan veszel, akkor lehet annyit sem kapsz.Viszont itt is van pár típushiba, amikre nagyon jó hogy ha 2 év gari van. A G3 G2 között nincs nagy méretbeli különbség. Viszont a vasat jobban terheli a G3 QHD kijelzője. A G2 szerintem jobb egy picivel. Ha G2 melett döntesz akkor azért van pár megbízható gsm bolt ahonnan be lehet szerezni, és a garival sem sumákolnak.
-
Leventeee_
csendes tag
válasz
#84221696 #55063 üzenetére
igen látom, hogy vannak ilyen b-tel, újgsm, gsmvonal féle boltok ahol 80 körül lehet hozni, de nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a boltok ez a legnagyobb bajom. Garancia milyen ezeknél? Volt már tapasztalatotok ezzel? 80ért inkább G2 ilyen nevesincs helyről, mint 106ért G3 telenoros 2 év gyári garanciával??? ennyivel jobb a g2?
-
törölt tag
válasz
Leventeee_ #55062 üzenetére
Most néztem a G2 ára nagyon leesett. Valahol újonnan lehet 80000 alatt is kapni. Szerintem best buy vétel.
-
Leventeee_
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, előző telóm a sima G volt és maximálisan megvoltam vele elégedve!
G3 vásárlásán is gondolkozok, meg a Z3C van még lehetőségként, de komolyan gondolkozok a G2-n, mivel nem tudom megtudnám-e szokni a G3 5,5" nagyságát.
Fő szempontjaim: design, aksi, sok netezés, fényképező, viber, gps és másfél-két évre venném a telefont, ezért nem tudom, hogy megéri-e nekem a G2, mivel viszonylag régi telefon. Mi a véleményetek? G3at 106ezerért tudnám megvenni, Z3C-t 113ért, G2-t pedig netről, mivel nincs már telenornál. -
törölt tag
válasz
Dexter-2000 #55060 üzenetére
Mikor ezt kérdeztem, akkor megkaptam a pofámra, hogy szánalmas vagyok!
Most meg Te vagy a harmadik ma, de senki sem pofázik, hogy ezt most minek!
Egyébként szerintem meg a franc se tudja. Ha nem kapjuk meg, engem az sem zavar! -
Dexter-2000
őstag
mikornjön ki a lollipop?
-
kasata91
tag
Na jelentem immáron 24 órája újdonsült dzsítú tulaj vagyok.
Egyetlen fokin' nagy hátrányt véltem felfedezni a OneX után! Az még oké, hogy mindkét telefon hasonló méretű fekete előlappal bír,és hogy közel azonos a lekerekítés.
DEVISZONTaz hogy amíg a htc-n a kijelző fölött, addig az LG-n a kijelző alatt van az ezüst márkajelzés felirat.....
Hát én ennyit telefont fejjel lefelé nem kezdtem el használni egész életemben, mint az elmúlt 1 napban! -
batai15
félisten
Akit idegel hogy nincs 5.0, annak meg sugom. Kijott az 5.1 is!
-
bounty123
őstag
válasz
Mastershifu #55009 üzenetére
Simán 28Ft volt kiírva, 1500-ra nem nyomtam volna rá. Főleg, hogy az endomondo-t használom, csak 28-ért gondoltam miért ne próbáljam ki
Írtam a program fejlesztőjének, de szerintem így jártam. Több is veszett Mohácsnál
-
Quqesz
nagyúr
Kint van a hivatalos 5.1...a gogli megint kezdi,csak a nexusok fogják tudni követni,a többi gyártó nem..
-
Mastershifu
tag
válasz
fery02 #55043 üzenetére
Szia!
Szuper ötlet volt, még1x is köszi! Hát, könnyen lehet, sokaknak ez nem akkora előrelépés, de nekem már csak azért is brutális, mert sosem használtam ilyet. Első okosteló stb-stb, amit már írtam.
Ami tetszik: gyönyörűen követhető útvonalat rajzol (ha a mezőn sétálok akkor is), eltelt idő, megtett út, max sebesség, számol, s mondja közben, hogy milyen a tempód, kalória, szintkülönbség stb. összegez, elment, emailben küldi, ha arról van szó. Plusz összesíti a hetedet, automatikusan küldi azt is mailben, megoszthatod komákkal közösségin (FB, Tw -- mondjuk ilyenen én nem vagyok, de valakinek tuti jó). A végén meg kiértékelheted smiley-kkal, hogy hogy ment a mozgás, képet csatolhatsz a tevékenységhez, ha volt útközben valami, esetleg ami erre a napra emlékeztet, megjegyzést is tehetsz. Mindehhez időpontot meg hőmérsékletet társít, mindent ment, előzmények visszanézhetők, statisztikát készít. Hát, én ezeknek örülök nagyon. Anno versenyszerűen tekertem, futottam, ezeket mind kézzel írtam. Ezelőtt 10 évvel lett volna ilyenem, seggemet a földhöz vertem volna örömömben. Mondjuk most is.
Nem félteném a telefont, rátenném valahogy az egyik vizslámra.
Kíváncsi lennék, milyen adatok jönnek ki.
-
Mastershifu
tag
válasz
Dexxter182 #55014 üzenetére
Dexxter182, Reap3r & Quqesz
Ááá, lóf@xt... A helyi kricsmiben Ő a kidobó! Ukrán női dobócsapat kapitánya. Ha 76m-re dob el egy diszkoszt, akkor szerinted egy G2-est?!
Viccet félretéve: iszonyat jó fejek vagytok, de természetesen olyan band-et veszek, amilyet akarok, s ez így van rendjén, de tény, hogy nem tetszett Neki a MI Band.
K.Sanyi92
Amikor én vettem, akkor is többféle volt neki. Nekem Fery02 linkelte. Akkor az ár azonos volt. Szerintem egy kérdést megér. Én is kérdeztem "richbud"-tól, egy napon belül válaszolt, tök normális. Cheers.
-
iceQ!
addikt
28 Ft-os Runastic megvéve
-
válasz
Mastershifu #54984 üzenetére
Hali!
Na, akkor te is erősíted az elégedett Runastic felhasználók táborát.
Én igazából csak azért vettem meg, mert neves tracking app és ennyiért simán berántom, "akármikor jól jöhet még" alapon.
Élesben én még nem próbáltam és nem is tudom elképzelni, hogy mi lehet ilyen brutális (ahogy írod) egy ilyesféle appban.
De nyílván ez azért van, mert még nem próbáltam ki.Futás közben én fognám amúgy (nem futottam még vele). lyenkor erősebben szoktam alapon markolni, szóval nem esne ki.
Bicajozás közben meg zsebemben szokott lenni végig. Bő oldalzsebes laza nadrágban szoktam tekerni és abban biztosan elhelyeződik a telefon, nem tud kiesni.
Meg ilyenkor SlimArmor tokban hordom, már csak hogy határozottabban is lehessen érezni a telefont. -
reap3r
aktív tag
válasz
kristof_ #55032 üzenetére
Esetleg egy linket tudnál dobni? Az az igazság, hogy pont van egy 2 gigás kártyám , itt porosodik. Egy ilyen ketyerével megoldhatnám a tepsivel futás problémáját... Amúgy a tiédnek a hangzása milyen? Nem szól nagyon szarul az a pici valami? A zenéket közvetlenül rá lehet dobni?
Előre is köszi! -
xxman
senior tag
Lollipop updateről van valami hír?
-
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu #55034 üzenetére
Ezt is ő árulja, itt már 200Ft-tal olcsóbb, viszont sok különbséget nem látok köztük.
-
Sanki
addikt
Rendelnék egy ilyen Nekeda tokot, az lenne a kérdésem, hogy ez eredeti ugye? Esetleg, ha valaki tud olcsóbban, ami eredeti az dobhatna egy linket.
-
kristof_
tag
Egy kicsit a futás témára visszatérve. Én az ebay-ről rendeltem egy ipod shuffle méretű (igazándiból utánzatnak is lehet nevezni) mp3 lejátszót. Nincs kijelző, gatyára felcsíptethető és tökéletesen szól. Tettem bele egy 2gb-os kártyát, nekem annyi bőven elég bele. És mindez 200ft volt
Egyetlen hátránya, hogy nincs rajta shuffle kapcsoló, amit meg is írtam nekik és ennek a komoly árnak a 30%-át vissza is térítették
De úgy vagyok vele, hogy kondiba és futáshoz tökéletes és mégsem került annyiba, mint egy alma...sokszor még utazáshoz is használom. Fél éve tökéletesen működik. Ezt csak, mint alternatívát írom le.
szerl: És még az aksija is rohadt jó. -
batai15
félisten
Van már nyalóka?
-
petipetya
nagyúr
válasz
laverdadb #55025 üzenetére
Mármint a lollipopót? Én már több hónapja használtam az 5.0.1-et a Nexuson, de nem érzem hiányát itt a G2 alatt.
Ami igazán észrevehető a kitkathoz képest, az a zárképernyő értesítések és a heads up notification. Ez előbbi valóban kényelmes, míg az utóbbi idegesítő lehet ha éppen könyvet olvasok a telón (ha nem olvasok, akkor viszont roppant kényelmes).
Az ART futtatási környezet pedig egy perccel sem hoz majd több aksi időt. Tudom, mert teszteltem a 4.4.4 alatt wifin és mobilneten egyaránt.
Röviden, tömören, dióhéjban ennyi jutott eszembe.
-
Delfanboy
csendes tag
sziasztok!
A G2-őn megjelent egy probléma. A gyári camera alkalmazással amikor próbálok videót készíteni ez a szöveg fogad: "Hívás közben nem készíthető videofelvétel". Valami ötlet mi okozhatja? Előre is köszi! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Mastershifu #55004 üzenetére
Akkor az asszonnyal van a baj....tényleg nem ütöd eléggé
Nálunk az asszonynak egy beurer van(25e),nekem meg egy Technaxx t38(13e). Mind a kettő kijelzős és kijelzi az időt/lépésszámot/megtett km/kalória/cél elérése %-ban+ van alvásfigyelés funkció is. Mind a kettő fekete. A MiBand-ben nincsen kijelző,csak led. Vmint a progi sok mindent kínaiul ír ki állítólag... -
akooos
veterán
válasz
Tüske0614 #55012 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
Nem tudom mennyire működik, xda-n írják, hogy eltűntek tőle a csíkok. Előjöhetett egyébként hő miatt is. Ha jól emlékszem volt oylan panel ami valamilyen akció hatására így nézett ki. Ha nincs garanciád, próbáld ki az általam linkelt appot, xda-n is be van hivatkozva.szerk: most jobban beleolvastam.
Egy elmélet: extrém melegedéstől is előjöhet, nem kötelező, hogy flashelés közben. Igaz, flasheléskor rohadtul felmelegszik a G2, sajnos nem tudni miért. Ha egy készülék szarul lett összerakva (korai gyártású), akkor veszélyeztetve van. (Lekopogom, sokat flasheltem, sokat játszottam, sokat melegedett és a sárguláson kívül semmi baj nem történt)
Ha magától rebootolgat a felmelgedés miatt, attól is előjöhet. Kijelzőcsere a megoldás, vagy ez az app. -
reap3r
aktív tag
válasz
Dexxter182:
+1Mastershifu: Ne hagyd, hogy az asszony mindenbe beleszóljon, átérzem a helyzeted, de ne hallgass rá! Te mikor mondod meg neki, hogy milyen karkötőt vegyen magának, meg hogy mi néz ki jól és mi nem?
-
batai15
félisten
válasz
-
Dexxter182
tag
válasz
Vered Te rendesen az asszonyt?
A mi band nagyon jó, s olcsó -
reap3r
aktív tag
válasz
Mastershifu #55009 üzenetére
Ma én is meg akartam venni, rámentem de a keresésnél is már 1499-et írt,de utána meg 28-at. Aztán rámentem megint és mindenhol 1499-et írt, szóval ez egy az egyben a Play hibája, mert ha nem megyek vissza, akkor simán 1500ért megvettem volna... Amúgy napokig 28 Ft-ba került, ha jól tudom...
-
Mastershifu
tag
válasz
bounty123 #55008 üzenetére
Azta..., az nem mindegy. De az áránál mit írt ki Neked? Nekem 28Ft-ot, meg annyiért is vettem, meg annyit is vontak le. Sajnálom, pláne hogy direkt segíteni akartam másoknak... Nekem tényleg annyi volt, most nem tudom, de este belinkelem a képet, nem akarom, hogy azt higgye bárki, félrevezetésnek szántam.
Sorry.
-
bounty123
őstag
válasz
A 28ft-os akción fellelkesedve megvettem én is, aztán most látom, hogy 1500-at vontak le a kártyáról, nem 28-at. A 2 órán meg már kívül vagyok mire észrevettem, úgyhogy nem lehet redeem-elni, ügyes trükk.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #54997 üzenetére
Én is gondolkodtam egy iPod Shuffle-ben, de a fukarságom erősebbnek bizonyult...
Majd ha lesz úgy felesleges pénzem, akkor biztos beújítok egyet, de egy olcsón kifogott régebbi Sony mp3 lejátszó is megfelelne a célnak...
-
törölt tag
Néztem anno én is az M8-at, baromira tetszett is, de a G2 olcsóbb volt még kártyafüggetlenül is. Nálam egy telefonért a lélektani határ nagyjából 100 000 forint. Az M8 ezen a határon bőven túl volt, a 32-es G2 meg egy picivel alatta. Nem kérdés, hogy akkor melyiket választottam. És egy percig sem bántam meg.
-
batai15
félisten
válasz
+1
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Okoskarkötő(aktív karperec)....mondjuk zenehallgatásra nem jó,de van a huaweinek olyan,ami bt füles is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest