Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasata91
tag
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #54453 üzenetére
Elkiabáltam a dolgot, reggelre megdöglött az érintőm kb fele. Szóval most öröm van. Nem sok kedvem van hivatalosan javíttatni 30K+-ért, úgyhogy érdekelne, hogy valaki próbálkozott-e már kínai replacement kijelzővel. (érintő+kijelző+keret lenne 14K, és akkor csak át kell ügyesen pakolni a belsejét, nem tűnik nehéznek, nem kell a kijelzőt ragasztgatni és mégse több mint a duplája.) Vélemény?
Egyébként délutánra már jót tudtam röhögni azon, hogy felraktam egy nova launchert, hogy a főképernyő+appdrawer is elforduljon a kijelzővel, és a főképernyőn kipakoltam a lényeges appokat bal oldalra. Appokon belül pedig forgatom a telefont ha olyan funkciót akarok elérni ahol éppen nem érzékel.
Lehet amíg megjön a cserekijelző, addigra megszokom ezt a csodás technikát és furcsa lesz, hogy működik az egész
-
válasz
SUPREME7 #47202 üzenetére
A Hard Reset NEM TÜNTETI EL A ROOT -ot!
Ezt a marhaságot honnét vetted? Ez pont olyan hülyeség mint az aki töröl a redszer alkalmazásokból(pl nemrég volt valaki aki a gyári zenelejátszót törölte) valamit majd rájön hogy marhaságot csinált, és bőszen nyomkodja a hard resetet hogy majd az helyre állítja a hibát!A hard reset KIZÁRÓLAG A DATA PARTÍCIÓT(ide kerülnek a beállítások és az utólag feltelepített dolgok), ÉS A BELSŐ MEMÓRIÁT(SD.t) TÖRLI!
A SYSTEMHEZ NEM NYÚL, és a root pedig ide íródik be! És ugye a rendszer alkalmazások is itt találhatók
A többi dologban 1et értek, nem kell parázni a root végett, 10.perc alatt gyári állapotba hozható bármilyen root/rom van a telón!
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
SUPREME7 #46345 üzenetére
A másik nagy dolog benne, hogy akadozós fos, a hangminőség gondolom annál is egy nulla, mint az elődjénél, az anyagminőség szintén. A vicc iPhone-nak nincsenek ilyen problémái. Ja és a G3 is biztos szép sárga kijelzőjű lesz, mint az elődje. Az Iphone-ban ujjlenyomat-olvasós home gomb is van, ami növeli a méretet.
-
sgery
őstag
válasz
SUPREME7 #43871 üzenetére
Szerintem írjunk peticiót, hogy a telemax szünjön meg vagy rúgják ki a vezetést. Írtó lassúak és ha magánemberként javíttatnál náluk bármit is, hihetetlenül drágák.
Egy példa: a samu táblapc dokkolóján eltört a rögzítö fül. Két csavar fogja, 2 perc egy laikusnak a csere, hiba kizárva olyan primitív szerkezet. Emailben kerestem fel a telemaxot pontos típussal, leírással, képekkel szétszedve, erre a válaszuk: árat kizárólag bevizsgálás után tudnak adni, a bevizsgálás pár ezer forint. Leveleztem még velük, végül annyit elmondott hogy kb 15-20e körül lenne a vége, ennek nagyrésze a munkadíj. Átadtam üdvözletemet a vezetöjüknek. Szerintem csoda, hogy még üzemel ez a cég, a nagyvilágban szelektálódni szokott a hulladék, ezek mégis élnek.Néhány infó a cégröl amúgy: dolgozók száma 20 és 49 fö között, 2013-as adózott profit 100-200 millió között. Szóval a cég dübörög de létszámot az istenért sem növelnének...
Egyébként én így képzelem el a tökéletes szervízellátást: Beviszem a G2-öt, rádugják a gépre ahol teljes mentést végeznek róla. Rádugják a kölcsön G2-öt, arra rátöltenek mindent, majd ha kész a készülék ugyan ezt fordítva. Így igazából csak annyi marad a kellemetlenség, hogy 2x be kell menni a szervízbe.
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz
SUPREME7 #43701 üzenetére
Érdekes,tok nélkül meg egyből talál holdakat.
Milyen szoftververzió van fent neked?Kérdésem még az lenne,hogy vissza tudok térni 20f-ről mondjuk 20b-re?
Megnézném,hogy azzal is ilyen-e a GPS.
Nagyon érzékeny ezzel a ROM-mal lehet.TayRol,xSide köszi a válaszokat!
Nem szívesen cserélném le ezt a tokot,mert amúgy nagyon bejön.
Jó tapintású,kellemes. -
xSide
őstag
válasz
SUPREME7 #42378 üzenetére
Azért estem gondolkodóba, mert a dlna-s routerrel való megosztással a laptopon is elmélkedek mi lenne jó hozzá kábelezgetés nélkül.
Itthon digi van, amihez c-t kellene a mindigtv miatt. Még aminek utána olvasgatok tudja-e a router így megosztani.
Melóba meg a mindig tv extra conax-os számítana (sport tv-k).
Nem mindegy kábelezés+3 kütyü vagy 1 kábelezés nélkül legalább a mindig tv-hez, ha jó a g2-n (átalakítóval) a sima usb-s stick.
Play-en sok alkalmazás van fenn és youtube-on is videók a működésekről.
Másik amivel szemezgetek dlna-s wifi kütyü tv-hez a teló képét miracast-tal, képekeket/videókat kirakni bármilyen hdmi-s tv-re. -
kiezTe90
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SUPREME7 #41787 üzenetére
remélem kivéve a hűtőből nem kapcsolta ki, és lecsapódva egy kis pára jól hazavágta...
ezért is szoktam a mélyvíz topikokat szellemi recska helyeknek nevezni. gyakorlatilag az összeset. a résztvevők nagy része ezért is jár oda. aztán persze ezen végtelenü meg vannak ezen sértődve...
-
gretzky77
veterán
válasz
SUPREME7 #41605 üzenetére
Szia! Úgy gondolom,hogy a kolléga nem fogja bánni a BB-t! Mint írtad nem volt BB-d de hardverileg gyengébb tehát visszalépés! Na ez ami nem igaz! Igen gyengébb hardver valóban viszont a BB10 Os nagyon jól össze van rakva! Sokkal kevesebb hardverrel is beéri mint a droid és nagyon nagyon jó rendszer! Onnan jöttem úgyhogy tudom! Z10 volt G2 előtt és szvsz egy rettentően jó telefon és rendszer! Tudom akkor miért váltottam!? Nem sokáig szokta nálam bírni egy teló de a Z10-et használtam majdnem a legtovább! Amikor a váltás mellett döntöttem a másik kiszemelt a Z30 volt de használt nem nagyon van az új ára pedig nekem jelenleg sok! Egyszer még biztos lesz BB-m mert az egyik legjobb rendszernek tartom és csak ajánlani tudom mindenkinek aki teheti próbálja ki és állítom ,hogy pozitív irányban fog csalódni ! Eddig a G2-vel sincs gondom elégedett vagyok vele de lehet itt megfogtok kövezni de van olyan jó a BB mint a droid! Ott nincs lagg nincs fagyás vagy újraindulás , jó persze lehet van de sokkal sokkal kisebb számban mint droidon! Tehát bátran próbálja ki a BB-t és ha lehet jöjjön ide vissza és írja le a véleményét a BB-ről! Szerintem aki nem használta az ne itélkezzen a BB felett!
Remélem nincs harag nem szándékoztam senkit megbántani!
-
boken
senior tag
válasz
SUPREME7 #41602 üzenetére
Persze,átlagban 4 és 8 hónapig birom ki egy telefonnal,volt 2x winphone-om,simbyan-jaim,kb X PERIA ARC óta használom a droidot,IOS-em és BB-m nem volt még eddig,azalma valamiért nem vonz egyáltalán,új kihívás lesz a BB.Plusz én igazából munkára használoma telefont,3 email fiók,office plusz telfonálás.Egyszer még biztosan lesz G2-m mert az egyik legjobb készülék a piacon függetlenül hogy van új verziója (G3).Röviden ennyi.
-
wacek068
tag
válasz
SUPREME7 #41593 üzenetére
Törekedni kell a 15 napra!
Oké, de kinek? Ha rajtam múlott volna, már 2 nap után mentem volna érte!
A legszebb a dologban, hogy a boltot el sem érem! Ma próbáltam érdeklődni, de fel sem veszik a telefont!
Holnap is próbálom, és megy mail is nekik! Legalább valami infó lenne!
Azután törvényt ülök a fejük felett! -
Quqesz
nagyúr
válasz
SUPREME7 #41385 üzenetére
Tegnap volt nálunk a klímaszerelőnk és mesélte ő volt személyesen a telemaxban...szal golyóagyú és plázacicán kívül nem látott ott senki mást(hacsak hátúl nem volt eldugva egy szeműveges egyetemista mint szerelő)..nos ő S4-et vitt be,mert samu nem volt hajlandó vele foglalkozni a camponában...ennyit a tmaxról ha egyszer be kell vinnem szervízbe direkt kérni fogom, HOGY ODA NEEEE!..tök pici helyeségben vannak kb 5-en budaörsön a tecsó mögött a tmaxosok...a kép meg vszínű a víz nyomáspróba előtt készült
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SUPREME7 #41168 üzenetére
20-ból szeretném megoldani a kapacitív ceruzát, pendire-ot.
és valami tokot.
de lehet, hogy több lesz.
egy jó fólia, és készítettek hozzá egy protektoros, hátrahajtható flippes tokot,a miben a kiegészítők is elférnek.
és akkor legalább olyan lesz, amit akarok.
munkanélküli tásákás fél nap alatt bő 10-ért megcsinálja.
csak fel kell kutatnom.
bőrt nem tudok varrni.
2 évig úgyis ez lesz a telefonom, megéri.... -
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #41032 üzenetére
Na azt hiszem leírta magát előttem az LG. Fél3kor telefonáltam, hogy mi újság, volt-e telemaxos szállítás. Nem. Egy darab készüléket nem küldött vissza a telemax. Esetleg kedden ...
Már dühös voltam, elmondtam, hogy vagy a telefonomat kérem vagy adjanak egy cserekészüléket, vagy szóljanak a telemaxnak, hogy megyek a telefonért ha kész van ha nem. Meglepetésre azt mondja, ha bemegyek ad egy G2 cserekészüléket, mondom ezzel kellett volna kezdeni, már megyek is. Át a városon nagy reményekkel, több mint egy óra aszalódás a BKV vendégeként.
Bementem, szervizes srácnak mondom, jöttem a cserekészülékért, egy hölggyel beszéltem telefonon. Oké, máris hozza. Csak egy LG L1-et tud adni ... nincs bent más! - Hogymiabüdös****van? Mondom én egy G2-ért jöttem, telefonon lebeszéltem, ezért jöttem át a városon ... Ja hát valóban van két G2 cserekészülék, de csak a dobozok vannak a fiókban, a készülékek ki vannak adva.
Jött a hölgy akivel beszéltem, mondom akkor a telemaxnak szóljanak oda, 1 óra múlva ott vagyok a telefonomért. Áááá azt nem lehet ...
1, csak a menedzsernek van közvetlen kontaktja a telemaxal, aki szabadságon van. ők emailben tudnak velük beszélni, de már írtak nekik kettőt aznap és még nincs válasz.
2, nem mehetek el személyesen átvenni a készülékemet, mert zárt rendszer, a telemax nem adja ki, csak nekik, és le kell papírozni stb ...
A végén már ígérgettek mindent, hogy jövőhéten futárral oda küldik ahova akarom, mondom kösz ezzel marhára ki vagyok segítve. Akkor vigyem el az L1-et, az is valami. Ja prémium kategóriás készülék helyett vigyek el egy vicc kategóriásat ...
Aztán végül otthagytam őket, mert nem rajtuk akartam levezetni a feszkót, bár amiért beszivattak a cseretelefonnal megérdemelték volna, jövőhéten amint nálam a telefon, személyesen és írásban is megy a panasz az LG-nek.
Nevetséges, hogy ez a szarrágó telemax mit meg nem tehet, és az LG is mennyire szánalmasan védi őket.
Ja és ez a telemaxos balhé csak a múlt héten leadott készülékeket érinti, a héten leadott telefonokat már bőszen nyomkodják a tulajdonosok, mert azokat már az LG javította.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SUPREME7 #40880 üzenetére
most ne kezdjük el feszegetni, mert ez a voda topik témája lenne.
de az 500 mb nem a 16k-hoz jár, ahnem a 11k-hoz.
sőt 10 lenne csak, de én nem kétrtem az e pack-et.
az 5k az a készülék, + a vele járó szolgáltalátsok.én nem a redet akartam reklámozni.
csak arra reagáltam, hogy a vodánál is lehet szívni az lg garivala telemax miatt, de ez engem nem nagyon fog érinteni.
csak ezt akartam érinteni...****
(#40881) Gazsi00
12k 400 percért.
az jó....
a redben 10k-ért van korlátlan perc, 500mb. és vehetsz hozzá + adatot, ha kevés.
nekem 3-4 napra elég a 400 perc, de már nagyon jó, ha 1 hétre...
(én az 1 ft-ért elhozott g2, és a csekkes befizetés miatt fizetek 16k-t...)****
(#40883) supreme7
nem a szervízért vizetem ezt a csomagot.
látom, ez nem akar lejönni.
sokat beszélek.
és 105k-t, mert 24-3 hónap, és ez végül is egy kamatmentes részlet."5K-s céges csomagom van 7GB adattal és korlátlan telefonálással"
flotta nélkül, minden magyarországi hálózatba?
az nem gyenge.
és minek hívják ezt az üzleti csomagot? -
rayoliviero
veterán
válasz
SUPREME7 #40874 üzenetére
Én biztos nem hagynám magam, a T-hez mennék be, oda garis, írnék a vásárlók könyvébe, fogyasztóvédelem. És ha ezt többen megcsinálnátok, biztos lenne hatása. Nem tudom a többieké T-hez garis-e.
Ez a Telemax összekarcolja és hasonlók, át sem venném úgy a telót.Így akkor a garancia semmit nem ér. Direkt pedig ezért vettem LG garis telót, de ennyi erővel vehettem volna több tízezer Ft-tal olcsóbban bolti garisat is.
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #40868 üzenetére
Mint előző levelünkben említettük, ügyfélszolgálatunkon csak a nálunk a helyszínen leadott készülékek állapotát látjuk
rendszereinkben, így sajnos nem tudunk információt adni a jelenlegi státuszról.Kérjük, amennyiben a javítással kapcsolatban, vagy bármilyen technikai jellegű kérdése lenne, a gyártó ügyfélszolgálatánál, vagy a vásárlás helyszínén jelezze.
Hát ez komolyan mondom nevetséges. Az LG-nél nem tudják mikor lesz belőle valami mert lepasszolták a telemaxnak, a telemax meg még azt se tudja, hogy van-e náluk ilyen telefon, nemhogy éppen ki rejszol rá a szervizben unalmában. Undorító ez a hozzáállás, ügyfél és problémakezelés.
-
Azharel
aktív tag
válasz
SUPREME7 #40864 üzenetére
És akkor összeteheted a két kezedet ha a telemax normális állapotban adja vissza a telefonodat. Nekem 1 hét alatt lezajlott a gari, főlap csere volt. Hetekkel később vettem észre, hogy a kamerán ott van egy szösz vagy egy szőrszál, ami benne is van a képekben. A telefon hátlapját olyan szinten szétk*rták, hogy az egyik sarkánál recseg, ropog, kattog. A körmöm lazán befér a hátlap és a ház közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest