Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastershifu
tag
válasz
akooos #54999 üzenetére
Köszi a helpet és a türelmet.
Igazából okt. eleje óta olvasom a fórumot, 2 hónapig csak tanultam, mielőtt megvettem a G2-t. De még mindig csak ámulok, hogy egy ilyen okostelefon miket tud. Az ilyen kdz-apk-wipe-root-kernel-rom-hardreset (most hirtelen ennyi ugrik be) meg olyan szinten kínai nekem, hogy csak kamillázok.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54994 üzenetére
Az NFC elég sok mindenre használható. Maga a betűszó azt jelenti, hogy Near Field Communication. Igazából ez egy trigger sok dolognál. Ennél a fülesnél pl úgy működik, hogy hozzáérintem a telefonhoz és a telefon bekapcsolja a BT-t és össze is kapcsolódik vele 5 mp belül. Nem kell külön kiválasztani, összetanítani, bármi
-
Mastershifu
tag
válasz
Dexter-2000 #54997 üzenetére
Szia, nekem egy első! generációs Shuffle van. Nem tudom, hány éves, de könnyen lehet, hogy 8+. Működik, pedig bicajon sikerült párszor megáznom vele. (Jah, s 512MB-os!)
Szuper az, csak akkor az appokról kell lemondanod, amik szerintem tök sokat hozzátesznek az élményhez. Ha meg valaki edz, akkor meg pláne.
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54994 üzenetére
Fulesbol van olyan ami direktbe olyan kialakitasu hogy sportolni való és nem jön ki a fuledbol.
Próbáltam Énis már az úgy nevezett arm bandot de, féltem h kiesik, na meg a fulelmbol is kijon mindig. -
Mastershifu
tag
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54991 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Nem olcsó, de baromi jó minősége van. NFC-vel érintem, BT-n már csatlakozik is. Akkuja kb 4-5 óra folyamatos zenét bír ki, a hozzá kapott fülhallgató minősége sem rossz, de ebbe akár a Xiaomi Pistont is bedughatod. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem meg
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54991 üzenetére
Csak bt fulesbol minőségibb kell ha nem akarod hogy olyan legyen mint egy szokol rádió. Jó bt 15 körül van.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54988 üzenetére
Érzékeli a tokon keresztül az érintést, úgyhogy minden igényt kielégít
Bár kicsit néha nehézkes úgy fordítani a karom, hogy lássam is ami rajta van és nyomkodni is tudjam
Zenehallgatásra pedig BT fülest használok futáshoz
-
Mastershifu
tag
válasz
Tsebacsi #54987 üzenetére
Bocsánat, nincs szerk.
Szia, köszönöm, az is jó ötlet. Régen, amikor rendesen tekertem, mindig övtáskát vittem magammal. Pótbelső, banán, kispumpa, gumileszedő... nem gondoltam, hogy egyszer telefont is viszek.
Tökéletes megoldás, zenét is lehet hallgatni tekerés közben szó szerint fél füllel.
Cheers, thx.
-
-
válasz
Mastershifu #54984 üzenetére
Én pl. erre vettem elő újra a régen fiókban porosodó övtáskámat, pont jól elér a telefon fülese a táskától a fülemig. Bicajozás közben meg nem zavar, ha a hátad felé fordítod.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #54977 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, a Htc kamerája gyorsabban lövi a képeket és jobbakat mint a G2.. Ez van. Elfogult lehetnék a G2-vel kapcsolatban, de nem vagyok az. A Sense viszont nem jött be soha.. Az anyaghasználata is prémium, a kijelzője szebb. Újabb telefon, jobb, el kell fogadni. Ennek ellenére ár - értékben még mindig a G2 a legjobb választás, és egyáltalán nem, vagy csak egynnagyon picit van lemaradva a frissebb telefonoktól. Egyébként 2 M8 tulaj barátom is mondta, hogy nem cserélik le M9-re,mert annyival nem ad többet nekik. Én sem cserélem le a G2-t G3-ra,hanem majd kb 1 év múlva G4-re..
Arra pedig tényleg nem tudom mi szükség, hogy önkéntes hero-ként jössz, és nekiállsz itt okos lenni.. Örül az ember, hogy van más téma is, nem csak a tokok meg a Lolliopop.. És emellett akinek kell, segítünk is, nem csak a saját m8 témánkat fújjuk.. Ha nem tetszik ne olvasd el, vagy ha már elolvasod és nem tetszik, ne állj neki trollkodni.. -
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54984 üzenetére
Karpánt!
[link]
-
Mastershifu
tag
válasz
fery02 #54833 üzenetére
Hopp, teszünk egy gyors kísérletet a HTC vita megtörésére.
Szia Fery02! Köszönöm az app-ot (Runtastic PRO), amit javasoltál, brutális. Nem mint sportember próbáltam ki, egyelőre, csak reggeli séták közben a 2 vizslámmal. ("Walking" éppúgy van benne, mint ezer sport.) Egyszerűen brutális. Én nem használtam előtte semmi ilyet, szóval leesett az állam.
Azóta is volt erre vonatkozó kérdés is a Fórumon, szóval csak megerősítés annak, aki gyalogolni, futni, tekerni akar: fantasztikusan jó, s 28Ft. Egy vizes zsemle meg 30Ft.
Egy kérdés a tapasztaltabbakhoz, akik ezt meg az Endomondo-t már sporthoz használták. Ekkora bazinagy telefont futáskor, tekeréskor hova raktok?! Köszi. Cheers.
-
akooos
veterán
Kedves Voltcraft, az LG topicban a HTC tabu de te ugathatsz, mintha te szartad volna a spanyol viaszt?
Ha nem tetszik lépjél túl rajta. Nem értem ezt a fajta felháborodást, azért mert más telefonról van szó. Javasolj egy fórumot, ahol EZ a közösség meg tudja beszélni, hogy kinek melyik telefon tetszik?
Mit szeretnél látni ebben a topicban? Tokokat, Lollipop hisztit?
Mutasd meg azt a szabályt ami megtiltja más téma kitárgyalását, ami nem a témaadó telefonról szól.
Ja és, hogy legyen egy kis ON is: egy elbaxott ROM csere hazavághatja a kijelzőt: [link]
link -
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #54981 üzenetére
Aha.... Okos vagy.
Nem megyek a HTC be mert nincs is rá pénzem és szándékom se lecserelni a telefonom
Ja és értő olvasás. Nem te vagy a köcsög hanem én. -
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #54977 üzenetére
Aha. Bocs de nem teljesen így van . Ne oszd már az eszet.
Herótom van már attól hogy
-ha valami bejön köcsög fanboysag van.
-minden áron be akarjátok bizonyítani hogy nektek van igazatok
-saját véleményetek kész tényként kezelitek amit szint úgy rá akarjátok a másikra erőltetni.
Fogadjátok el a másik szubjektív véleményét és pont.
Kurvára nem vagyok kíváncsi a sok okoska emberre akikkel nem lehet normális keretek közt meg vitatni valamit.
Ott beszélek és annyit a többiekkel amennyit akarok. Ha nem tetszik eredj a modkerbe sírni. -
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #54972 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Jó lenne ha nem lenne szar valami csak mert van olyan jó, vagy esetleg jobban bejön mint az adott termék amit használunk jelenleg itt kezdődik a fanboysag ha nem bírja az ember el ismerni a másik telefont, mert csak a g2 az isten. Ez is jó az is. Pont. Ezt már múltkor az iPhone 6 esetében is közöltem mikor szint úgy hit téríteni akartatok. Ezt az alpári egyetek vegyétek hang nemet velem szembe meg hanyagold legyél szíves.
Ja amúgy a g2be is bele lehet kötni bőven. -
Mastershifu
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #54972 üzenetére
Megjött a hangulatfelelős!
Amúgy teljesen jogos. +1
-
Tüske0614
aktív tag
Egy új rom felrakása után egy csík beégett a kijelzőbe.. hogyan lehet ilyen?
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
batai15 #54965 üzenetére
Nem ez lenne a véleményed,ha ugyan olyan használat mellett félnaponként tölthetnéd az M8-at. Az akkuideje büntetően sz@r!Az 5 MB-os használhatatlanul zajos kamerájáról nem is beszélve.Az agyonistenített fém váza pedig a legkisebb mechanikus érintéstől is megsérül!Ergo,ha nem akarod hogy lekopjon az eloxált felület rakhatod tokba. Akkor meg minek a szép külső,ha a szilikontokot bámulod amikor a kezedbe veszed. A súlyát még megsem említettem,ha beletennéd az inged feső zsebébe olyan mintha egy féltéglát cipelnél.Az indokolatlanul megnyúlt előlap "esztétikája" pedig össze sem hasonlítható.Úgyhogy egyétek és vegyétek!
-
Monyos
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #54968 üzenetére
G2 alapjáraton is olyan jól össze van rakva, hogy csak a vetélytársak hibáiról lehet beszélgetni, vagy valakinek kell néha egy jó tok.
-
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #54968 üzenetére
Nyugi van na. Senki nem szapulja a g2őt.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Mi történt itt? Ez LG G2 topic akinek ez nem világos húzzon át a HTC hez!
-
kiezTe90
senior tag
válasz
FGyula30 #54966 üzenetére
Igen az alapok adottak. Ugye a snapi processzor stb.
Remélem designe szempontból marad a nagyon vékony káva, plusz a fém külső.
Valamint remélem az akksira is rámennek keményen.
Kíváncsi leszek az új LG UI-ra (nemtudom hol olvastam hogy új lesz de tegyél helyre ha csak álmodtam)
Nálam a HTC sajnos nem játszik, a samsung alapból nem, bár az s6 edge még tetszik is, de az a samsung árazás nem az igazi.
Megszerettem az LG-t szarok a lollipopra, meg hogy "jajjj de lassan frissít". Jó telefonokat gyárt szerintem, szóval a G4-be nagy reményt ölök. -
FGyula30
aktív tag
válasz
kiezTe90 #54964 üzenetére
Batai: M8 szintén, csakhát használtan 100e...
Kölyök: A G4-nek muszáj lesz fémet kapni, mert különben lemarad. Prémium szegmensben már nem lehet kihagyni. Hardveresen úgyis snapi 810 + 3gb ram lesz mint a többinek. Itt már csak a design+ár dönt jóformán. Az lg ui már jó, nincs elmaradva a sense-től.
-
batai15
félisten
válasz
Ferenczi Áko #54961 üzenetére
1 értelmű... Nálam is best az m8.
-
kiezTe90
senior tag
Én is a G4et várom hogy milyen lesz. Remélem jó.
A HTC-nél Nekem is az a nagy üres sáv nem tetszik. Szerintem borzasztó. Az M9 se lett nagy durranás szerintem.
A passport nekem valamiért tetszik, de os-hez nemtudom hogy tudnék hozzászokni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #54961 üzenetére
Nekem is tetszik az M8,de az a hatalmas üres felület a kijelző körül.....pl a HTC feliratnál.....majd a G4-re leszek kiváncsi, de bejön a Lenovo Vibe Z2 pro is. Apropó BB Passport?
-
joshua7
veterán
Sikerült elhagyni az egyik gumiharangot, több szettem meg nincs. Hol tudok ilyet venni a füleshez?
-
laverdadb
tag
válasz
Dexter-2000 #54952 üzenetére
Ph?
M8 kamera minusz nagyon. En dolgozok is a megapixelekkel igy kiesik.
Igazabol nekem ez a 5,2 kicsi mar..
Kristof_: Csaladban van G3 Lollipoppal, es egyatalan nem tapasztaltam ezeket a problemakat.
-
batai15
félisten
Mindenki m8r a vált? Hmm na az a másik nagy szerelem..
-
V.T.
aktív tag
Búcsúzom én is tőletek. Vettem egy htc one m8at . Régóta szerettem volna. Elvileg hétfőn el is viszik a 32 gigás G2t.
köszi az eddigieket. -
Dexter-2000
őstag
válasz
laverdadb #54951 üzenetére
olx-et használok még meg a ph-t, de mást nemigazán.
htc m8-on nem gondolkoztál?
(nekem a g3 nagyon nem jön be főleg a mérete miatt, direkt amiatt vettem inkább g2-t)lollipop ide vagy oda, sajnos meg kell válogatni milyen márkát választunk (oké az egy dolog hogy a htc-n ugrálok) de pl nevettem mikor megtudtam hogy a one m7 megkapta a lollit
ahogy elnézem pl a sony is már csak a Z sorozatos telefonokat fogja támogatni(habár ha kiszáll a mobilpiacról nem tudom mi lesz mind nem vagyok sony-s)
-
laverdadb
tag
válasz
Dexter-2000 #54948 üzenetére
Oh, eszben tartom. Amugy az Olx-en es a jofogason van valami mas lehetoseg hirdetesre?
Note 4 vagy G3 (3gbos verzio) a cel.
-
kimi02
őstag
válasz
FGyula30 #54945 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek !
Csak azért kérdeztem mert nem akarom a telefont téglázni.
Volt Samsung telefonom , azokat is húztam újra és különböző romokat próbáltam , nem volt gondom soha.
Még LG telefonom nem volt , ezért inkább kérdezek.És tapasztalat a 20H verzióval kapcsolatba ?
Akku idő , hibák , stb..... -
kimi02
őstag
Előre is bocs a kérdésekért megint.
Akkor összefoglalva a dolgot.Minden gyári a telon.
Kártyafüggetlen , 2 hete vásároltam kb , újonnan üzletből.
16GB-os.
A dobozon ezt találtam 6RE
Ezek szerint UNITED ARAB EMIRATES OPEN 16GErre fel lehet rakni a magyar 6HU/HUNGARY OPEN 16G-t V20H ? Ez független ?
A frisebb FW miatt akarom ezt felrakni.
Ettől az IMEI nem mászik el ugye ?
Persze úgy gondoltam , hogy totál újra húzással mindent gyaluljon.
A SIM maradhat újrahúzásnál nem kell ki venni ?Köszi előre is a segítségeteket !
-
laverdadb
tag
Nos, eladova valt az en G2es keszulekem. Akit esetleg erdekel itt a forumon irjon privatot
-
Nfsman20
tag
Srácok, megtört a jég!
-
Sanki
addikt
válasz
plaszy #54931 üzenetére
Én is egy ilyet használok felváltva egy iMak tokkal. Előző telefonom is ilyen volt, nálam is bevált.
Illetve most másik 2 tokot is néztem:
1 Ebben az tetszik, hogy amibe a telefont bele kell rakni az (legalábbis a képről) olyan, mint egy sima TPU tok. Tehát védi körbe is, nem úgy, mint a hasonló fajtájú tokok, hogy azok csak a 4 sarkát illetve egy kicsit a 2 szélét védik.
2 Ennek az ára tetszik, illetve, hogy az asztalra le lehet így "állítva" tenni.Nem volt még ilyen tokom és ki szeretném próbálni.
Valakinek van esetleg tapasztalata valamelyik 2 fenti tokkal kapcsolatban? -
snow2014
aktív tag
ezzel a nyalokaval mostmar jol megvarokaztatnak minket
-
SUPREME7
őstag
Valaki használ ilyen tokot? Nem túl elegáns, de valamiért most ez nagyon megtetszett
3 dollárt vígan megérhet.
-
-
Szkipi
tag
Srácok most mi a különbség a HU/HUNGARY V20H és a 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20H rom között
-
sziasztok!
ha valakinek lenne hozzá való fölös töltője, kérem dobjon egy privit.
köszi -
akos727
senior tag
Melyik romokat ajanljatok meg a cloudyn kivul (4.4), ami tudja knock code funkciot? Kivancsi vagyok mik az alternativak.
-
kimi02
őstag
Ja , és kártyafüggetlen , 2 hete vásároltam kb , újonnan.
16GB-os.
Azt , hogy lehet kideríteni , hogy EU-s vagy milyen ? -
A legelső Nillkin tokom mágneses volt, eredeti hologramos matricával ellátott tokban. Az pöpec volt. A Nillkin üveg
fólialap is dobozos eredeti. Az utolsó kettő tok volt zacsizva, ebből az első nem mágneses (oldalán), az fityeg, a második meg bár mágneses, de nem kapcsolja a telefont becsukást követően Smart Cover állapotba... -
kimi02
őstag
A telefonomon 20c verzió van.
Akartam wifin frissíteni de azt írja , hogy a legújabb van rajta.
Minden gyári a telon.
A 20H a legújabb nem ? -
-
válasz
Mastershifu #54907 üzenetére
Kettő dolog. Az első, hogy a SONY nem fog bővelkedni nyalóka terén... A másik, hogy megjött tegnap a mágneses/flippes tok, csak épp a SmartCover nem megy vele. Nillkin Fresh tok. Ami nem dobozba, csak zacsiban jött - persze ezt megírták. Szerintem hamis. Ezt vettem az eBayen. Az előző (nem mágneses, fityegős) tok sem volt dobozba, de másképp van a Nillkin felirat is rajta, bár azzal megy a fent említett funkció. Teljes visszatérítést fogok kérni...
-
válasz
FGyula30 #54888 üzenetére
Jo, majd ha megjelenik a hivatalosan. Es oks legyen inkabb alma ennyiert, de varjuk meg, hogy fog menni a rendszer, az osszerakas minosege, a fenykepezes stb... lehet annyira eros lesz a hw, hogy optimalizalas ide, andorid rendszerehseg oda, ez lesz az etalon. Bar 200k-t. Egy telefonert sem adnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest