- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Sziasztok,
Melyik romot ajánljátok most?
Rég romoltam, még mindig 1.1-es optimus G3-al nyomom.
-
SztiviVander
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #48066 üzenetére
nekem a hangerő fel a ledet kapcsolja be
tweaksboxban át lehet állítani a quick memo-nál valami hasznosabbra is
-
tapaizo -
lacko6
senior tag
Heló.
Ebbe a CloudyG3-ban.Hol lehet bekapcsolni az NFC-t és a rádiót sem találom?
Vagy esetleg valami külső app kell? -
törölt tag
Érdekes ez a tok mizéria, persze, nagyon jó a nilkin, és a többi hasonló nagyobb márka is, nekem is volt nilkinem még a G1-re,(eredeti), és láss csodát, magától szét foszlott, egyszerűen eltöredezett és elemeire hullott, talán már volt aki hasonlóan járt, na de mindegy is..., a lényeg, ez a híres nilkin azért a telefon tetejét és az alját mégsem védi, az meg azért lássuk be, hogy az meglehetősen ritka, hogy ha esik a telefon az pont a hátlapjára essen
Én pl. bementem az első utamba kerülő mobiltelefon üzletbe és mondtam, hogy kellene egy tok, kitettek vagy 5 félét, azonnal láttam is melyik lesz a befutó, és most kapaszkodjon meg minden márkavadász, nagy neveket kereső user, ami most a telefont védi olyan névtelen, hogy hozzá képest az amazóniai esőerdő közepén egy tökéletesen ismeretlen törzsben született újszülött hozzá képest a világ minden táján ünnepelt híresség, de ennél tökéletesebben rápasszoló, mindenhol védő tokot ritkán látni, félkemény szilikon, fekete, az oldalán ahol telefonálás közben fogjuk a telt. ott érdesített, a kijelzőtől kb. 1.1.5mm perem van, úgyhogy pofára is eshet, (persze ettől még ha valami kiálló tárgyra esik akkor még törhet a kijelző), alul. felől, oldalt, szóval körbe védi a telefon éleit, kitűnő a tapintása, tökéletesen illeszkedik, és 1500huf volt az ára.
Ezt csak azért tartottam fontosnak elmondani, mert napok óta olvasom a nyűglődést, hogy milyen tokot rendeljek? honnan? mennyiért? mikorra érkezik meg? biztos jó lesz? stb. gyerekek!! be kell menni 1-2 üzletbe, felpróbálni és amelyik jó azt megvenni, miért kell a faéket túlbonyolítani? abból sosem lesz integrált áramkör -
Quqesz
nagyúr
válasz
Ha pedig bekapcsolod a kijelzőt és a záró képernyőn a dátumtól lefele húzod az ujjad,akkor eltűnik a dátum és balra app, jobbra húzva pedig a kamera indul el. De a gombos dolog nekem is új volt! Köszi (sony dedikált gomb meg szeva)
-
-
iceQ!
addikt
-
Danny365
őstag
válasz
tibbike01 #48087 üzenetére
Na a rendes hátlap itt kezdődik, nem annál a vacak 1 dolláros kacatnál. Amúgy egy pillanatra azt hittem, az enyém nem eredeti, mert nem volt hozzá kaparós sorsjegy, de most látom, hogy a hátulján van egy arany matrica, és azt lehet lekaparni. Sose jutott volna eszembe.
-
tibbike01
őstag
-
Harcsai
senior tag
v20H-ból még nincs twrp-s zip?
-
-
Azharel
aktív tag
[v20H]
<suffix>A6HUBK</suffix> -
laverdadb
tag
Valaki tud linket adni a Magyar független 20H frissítéshez?
-
tomatos
aktív tag
Köszi az infot! Akkor már csak kernel csere kell, mert a Cloudyba lévő nem támogatott
OFF: Láttam az aláírásodban, hogy OptimusG3-at és Dorimanx 8.6 kernel használsz. Bevállt? Jól működik, van battery drain? A 8.6-os kernel jól működik? Nem tapasztaltál semmi furcsát? Köszi az infokat
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
nekem új volt, köszönet!
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Aki még nem tudta annak szánom..Készenléti állapotban ,ha folyamatosan nyomjátok a hangerő fel gombot a quick memo jön elő.Ha a le gombot folyamatosan nyomva tartod a fényképezőgép fog előjönni így vehetjük őket dedikált gomboknak !!!A SONY meg bekaphatja
!
-
tomatos
aktív tag
válasz
Real_Necro #48063 üzenetére
Tudnám állítani gondolom. Biztos van valami app / tweak vagy valami amivel lehet, erre szeretnék ötleteket kapni. Biztos más is foglalkozott már ezzel a problémával.
-
Real_Necro
veterán
válasz
tomatos #48062 üzenetére
Ez esetben elrakod zsebre, egyik kezedben fogsz egy sört, másikban ölelsz egy bögyöset és tombolsz a többiekkel.
Ha a mikrofon érzékenységét nem tudod állítani, akkor sajnos ez van, esetleg húzol egy gumit a teló aljára, bár az meg elég gázul fog kinézni, meg még palack hangja is lesz.
-
tomatos
aktív tag
válasz
Real_Necro #48061 üzenetére
Köszi
Sajnos ez nem megy, kb 5-10 ezer ember miatt 1 kedvéért nem halkítja le.
-
tomatos
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnék jobb hangot rögzíteni video alatt discoban, koncerten? Torzít mint állat. LG beépített photo progit használok? Más progi esetleg? Root van, tehát sok mindent meg tudok csinálni. Köszi
-
felali
tag
Sziaszok.Nekem 20f van fent de nem ajánl fel frissitést.
-
Laca0
addikt
Regisztráltam az LG Cloud szolgáltatásra. Hogyan lehet ez a telón használni?
A felhő szolgáltatások alatt csak Dropbox és Box van...Más:
Midway, head1shot!
Már van 20h ROM is?!?!? Mikor jelent meg?
Eddig mindig az elsők között kaptam meg mindent, most nincs frissítésem... -
Azharel
aktív tag
A telefonom ki van rootolva, ennek ellenére felment a v20h OTA. Egy bloatware sem volt kitörölve, csak letiltva. És most megmaradt a download módom is... csodák még léteznek.
-
Drahcir
csendes tag
sziasztok! Mitől csinálja azt a g2 hogy éjszaka készenlétben lemerül kb 6 óra alatt. Az akku használatnál sz operációs rendszer 80%...nem tudom mi eszik ennyit készenlétben...wifi meg a szinkronizáció van bekapcsolva.
-
merlin201
tag
Sziasztok !
Megjelent egy új update magyar független telefonra a 20h. 7.5MB alkalmazás frissítést tartalmaz. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
Nightman1 #48044 üzenetére
Cianogen (c11 night) nagyon jó,gyors,kevés helyet használ,spórol a rammal. Pár dolog hiányzik belőle. Ha minden igaz kijavították az érzékelő hibát. Nekem hiányoztak kicsit az lg alkalmazások pl vezeték nélküli átvitel,quick memo,távirányító, stb. Ezeket lehet pótolni.
A g3 optimus 1.4.1 nagyon jól bánik az aksival,szép és gyors,több számomra felesleges progi van pl képernyő megosztás,sportolást segítő kütyü.
Én most visszatértem DM féle 20g-re. Ez elég jó.
Bármit csinálsz ,csinálj twrp vel full mentést,próbálj ki mindent,ha nem tetszik,5 perc alatt visszarakod a neked tetszőt,az a tuti ami neked tetszik,nem az,ami másnak. -
Nightman1
tag
Ki milyen romra esküszik? Van eltérő különbség sebességben,teljesítményben bármiben,vagy csak a rendszer testreszabhatósága a jobb?
Cyanogen rom pl? -
válasz
Sterilzona #47990 üzenetére
Szia!
Én egy ilyet vettem még régebben (nem direkt ehhez a telóhoz) 740 Ft-ért szintén eBay-ről és megvagyok vele elégedve nagyon, stabilan áll benne a G2-m.
De azért ha esetleg lesz vele valami, szerintem bevállalok egy hírhedt Exogear félét. Drágább jóval, de az a telós autós tartók ásza és az ilyen telefonok megérdemlik.
Murciélago (#47996) :
Korábbi kérdéseidre sokra válaszoltam már, nem is olyan sok hozzászólással ezelőtt. Ha esetleg átsiklottál felette véletlenül, visszakereshetsz.noxon (#48028):
Sima fóliánál kb 2x olyan vastagnak gondolnám, szóval határozottan látszik, hogy rajta van a kijelzőn, de ennek ellenére nem igen van jobb, én is csak dícsérni tudom. -
ates2
senior tag
Sziasztok!
D80220G_00.kdz ezt próbáltam már valaki? van benne hiba vagy minden progi megy rendesen?!
-
Midway
senior tag
ez normális a programoknál?
-
Midway
senior tag
válasz
rayoliviero #48031 üzenetére
Már vagy 10x. csináltam resetet is . érdekes azt elő tudom hozni.
-
Midway
senior tag
Hi
Nem tudom előhozni a download módot sehogy.
állandóan az lg logó jön be, hiába nyomom a hangerő fel gombot miközben bedugom az usb kábelt.
Csak rootot csináltam ami az összefoglalóban le van írva.
szoftver D80220GTud valaki segíteni?
-
Icetee
aktív tag
válasz
1kawarider #48026 üzenetére
Nekem amikor még Samsungom volt utána jártam, azt mondta a szerviz, hogy ha van gyári gari levél és mellé (Magyar) számla, akkor minden gond nélkül elfogadják bárhonnan származik is a készülék.
Az LG-t is meg kéne kérdezni hogyan is működik ez pontosan.
-
1kawarider
csendes tag
Sziasztok!
Találtam egy Mobil boltot ahol még lehet venni gyári garanciás G2-t 32gb-st 102 Ezerért. Elméletileg európai régiós.
Szerintetek lehet valami buktató benne? -
Midway
senior tag
Felkínált valami szoftver frissítést a telefon. Nektek nem?
Én nem mertem elindítani , mert rootolt. -
Nightman1
tag
Kösz a tippet az alsó sávra!
Gond van..
Kipróbáltam a vezeték nélküli küldést,lapi,és teló közt.
Minden működött,4 gigányi adat vándorolt át,legalábbis a gép ezt jelezte,és 4Mb/sec volt a sebesség,tehát közben a folyamatjelzőn láttam is,mindent,hogy épp mit küld a gép,és mennyi idő van hátra.
Mikor végzett,a telón u.annyi hely maradt szabadon mint küldés előtt,és a célhelyen látom,hogy üres almappák vannak csak.
Usb rádug gépre,mtp,média küldés,gép látja is telóm,célmappa,másol..de felugró ablak jelenik meg a gépen,hogy nem látja a telóm..
Valakinél volt ilyen gond???
Megoldás?
Gyári 4.4 g-s szoft..
Ha helyesírási hibát láttok nálam a jövőben,az nem az ált.iskola hiánya,hanem túl picik a betűk az újjaimhoz.. -
zazenke
őstag
válasz
Murciélago #48000 üzenetére
a kamera hang szakadozása tipus hiba amit nekem fél év alatt kiadott frissítések sem oldottak meg , pedig sima szoftveres gond. a megoldást droid mester romja hozta el. tehát le kell cserélni az egész firmwaret. utána rendbe jön a hang és jobb lesz a kamera gyorsasága is . a mikrofon is sokkal érzékenyebb lesz diktafon funkciónál. a lecserélést én "szakemberre " biztam azóta nincs gondom. a garit természetesen veszti a telefon abban az esetben ha a szerviz előtt nem cseréled vissza a gyári szoftra . Magyarán ha a szoft csere után úgy menne tönkre a telefon hogy nem bírod visszacserélni . de a szerviz mégis életre kelti a telefont amin a csere szoftver van akkor buktad a garit. nekem akkor is megérte mert azóta megszünt az örökös szívás és idegeskedés. És szégyennek tartom hogy az lg nem oldotta meg ezt a problémát.
-
batai15
félisten
[link]
hát ez a telefon valami csúcs. van benne minden. samsung , lg , miui . -
batai15
félisten
válasz
akooos #48010 üzenetére
az van tervben csak ahoz mélyebbre kell nyúlni a bukszába.
szóval egyenlőre várok-de mivel erre a telóra tökéletesen illik a megfizethető zászlóshajó címke ahogy bog mondta, azt hiszem nem fog elévülni még jó darabig és 2-3 hónap várakozás nem lesz gond.
Egy ilyen cuccnál szeretném azt hogy én bontom ki elsőnek, elég sokszor használt cuccot vettem már most zsír újat szeretnék, de persze bármi közbe jöhet sajnos, de akkor is be fogok szerezni egy ilyen telót. -
batai15
félisten
Na én meg várok aszem kicsit még a g2 vásárral.
Kicsit beijeszt a kijelző sárgulás, így még kicsit gyűjtöm a pénzem és valszeg meg veszem ujonnan .
Figyelem a topikot mert eldöntönttem végleg hogy ilyen telót akarok. -
noxon
őstag
Ezt a Nillkin 9H-t lehet M.O.-n is rendelni vagy csak ebayes? Valóban eltűnik róla az ujjlenyomat? Csak ez érdekel emiatt rendelnék esetleg én is.
-
G33Z@
tag
sziasztok csak egy gyors kérdés: gyári rom alatt fejlesztői lehetőségek között a hw átfedés opciót bepipáltam, de minden restartnál elfeljti és újra be kell kapcsolnom. Ez így természetes, vagy van valami tippetek, arra hogy megjegyezze? A többi beállítás megmarad restart alkalmával, csak ez nem.
-
concrete
csendes tag
válasz
Meggyi001 #47991 üzenetére
Nem erre gondoltam, szerintem ez csak rootolva működik, nem? A Samsungjaimon, Sonyjaimon és a HTC-men is volt olyan az alkalmazásokon belül (a kényszerített leállítás és törlés mellett) olyan opció, hogy "tiltás". Na azt keresem, egyrészt, hogy ne induljanak el maguktól felesleges memóriazabáló dolgok, valamint mert nem vagyok hajlandó a facebook messengert üzenetküldésre használni, annak a telepítése nélkül viszont sehogyan sem tudok. A HTC M7-en letöltöttem a messengert, letiltottam, és már tudtam is a Facebook alkalmazással üzengetni.
-
válasz
akooos #47992 üzenetére
Antutuja persze sokkal gyengébb, 17500, de használatra nem sokkal gyengébb, majdnem olyan jól reagál mindenre. Egy kicsit pixelesebb, de tudom hogy csak azért mert a G2 höz szokott a szemünk. Kijelző nagysága jó. Ha nem lenne a G2, tök ellenék vele, kijelzö idő 4-4.30 kb....így röviden.
-
álarc
aktív tag
válasz
tibbike01 #47999 üzenetére
Ez mi? Üveg?
Nincs ilyen eladó darabotok? A mostani pp, vagy up pu, valami műanyag, de néha az érintés érzéketlen!
Igaz ujjaim is fásak már, de nem tapasztaltam ilyet eddigi telóknál. Most vagy a fólia sz.r, vagy a kijelző.
Nincs tippetek ez ellen? Nem lehet állítani érzékenységet? Nem találtam rá semmi megoldást
Kernelek jöttek mentek, romok is, a probléma marad. Basebandok is..
sz: touch firmverő is lett frissítve
Plííz help me!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest