Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
-
magicbox
senior tag
De kipróbáltam, és mindig visszaolvasok. De ezen a foson se a hard reset, se a download mód se jön be gombokkal. Írta egy srác, hogy az LG Support Tool segített neki download módba lépni, nekem nem mert azt írja ki, hogy nincs hozzá frissebb szoftver, és ezért nem tudok a frissítésre kattintani ami átváltaná download módba. A T-Online-os utolsó 20D van rajta. Összesen annyi történt, hogy az itt közzétett iroot25-el rootoltam. Gyanítom innentől kezdve baszhatom is... Van itt valaki aki megtudta oldani ezt a gondot? Mert több embernél olvastam, hogy behalt a hardreset és a download mód is, de épkézláb megoldást eddig sajnos sehol. Még egy megoldást láttam a mélyvíz fórumban, hogy linux alól írogassam felül a partíciókat egyesével, de az nagyon beteg...
-
-
reap3r
aktív tag
válasz
Nightman1 #57391 üzenetére
Egyáltalán nem lett rossz a Lolli official update, nincs tele buggal és használható a telefon ugyanúgy, mint előtte. Viszont nekem egyszerűen nem tetszik ez a Lollipop, nem érzem azt, hogy ez bármivel jobb lenne, mint előtte, sőt inkább rosszabb az én szemszögemből nézve. Én Cloudy G2-ről tértem át, mert gondoltam, hogy megnézem mégis, mit tudna a telefon a legfrissebb official rommal. Az az igazság, hogy ha alap KitKat-en lettem volna maradna biztosra a Lolli, de nekem ez a Cloudy után iszonyatosan fapados és néhol visszalépésnek érzem.
-
Fredy02
tag
Nálatok is gyengébb lett az értesítésjelző led a lollin?
A másik, normális dolog, ha alkalmazásból kilépés után, előbb fekete a háttér és utána tölti be a képet? -
Nightman1
tag
válasz
Ferenczi Áko #57381 üzenetére
Lg g2-re biztosan jobb a gyári lolli mint a gyári kitkat,de nagy visszalépés egy módosított 100%-ban testreszabható kitkat romnak,legyen az Cloudy,vagy Cm..
Szerintem..
A lolli azoknak nyerheti el a tetszését,akik nem rootoltak,nem romoltak.. -
Istyu74
aktív tag
Hali,
Tudtok ajánlani valami Lillo alapú custom romot ami elég megbízható. ? -
válasz
Ferenczi Áko #57381 üzenetére
en a lollira szavazok!
Bar mar azert annyira megsem smooth, de meg mindig jobbnak tunik.. Lehet en mar inkabb iphonos buzi leszek, de nem szeretek baszakodni a belenyulassal csak hasznalni akarom.
-
FGyula30
aktív tag
Új trend van.
Nézd csak meg a touchwiz/sense/lg ui-t. Mindegyik egyszerűsödik, kevesebb csicsa, az appok igazodnak a material design-hoz.
Ez a jövő még 1-2évig biztosan.
Laca0: nálam jó a chrome -
Ferenczi Áko
addikt
Na, 2 részre szakad a tábor? Kit-kat vs. Lolliopop!
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
fery02 #57369 üzenetére
Arra gondolok, hogy pl. használom az eWeather HD-t (ha már időjárás app-ok a téma...
), és az értesítési sávra kiteszi a hőfokot, égboltot. Ez nagyon jó, de a zárképernyőn is megjelenik így két értesítés, ez viszont marha szar... Nem értem, miért nem lehet szétválasztani a kettőt. Ezt szerintem elkalapálták.
Nincs valami app, amivel ezt lehetne orvosolni? -
Laca0
addikt
válasz
firemanus82 #57364 üzenetére
+1 az időképnek! Már 1 éve biztos használom. Elég pontosak a viharjelzői is, úgyhogy nagyon hasznos!
A chrome gyakran megbénul lolli alatt. Nem fagy le csak nem tölt be semmit, mintha nem lenne net. A böngésző meg egyből betölti az oldalt. Ti tapasztalatok ilyesmit?
-
xSide
őstag
válasz
dzsordzs69 #57367 üzenetére
Nagy visszalépés minden, nagyot csalódtam...
Mondjuk nem vártam, de akkor is gáz az ui.
Na de ez a záróképernyős figyelemfelhívás legfőképp!
A navkey-ről nem is írok semmit, kk alatt tudtam variálni és tetszetős kinézetűvé tenni, de most egy fos.
Se gravidation és még a google is az alkalmazásaiban csak a statusbar-t erőlteti.
Bánom nyuszi mit hoztál
Ám kamera jobb sokkal minden téren, de xcam tudását messze elkerüli.
Chrome-ban a szűkített keret q gáz...
Statbar, navkey fekete!
No a zárképernyő knockcode stb. látható f@szságai meg legfőképp miután magamnak nem lehet testreszabni...
Visszalépés a nyalóka az már biztos!
Engem nem kárpótol a szmúszosság, nézzen ki ahogyan szeretném és kész...
RAM kezelés nálam kicsivel rosszabb, eddig 800 körül voltam, most 400 és a feladatkezelőnek nincs widget-e mondjuk Nova alatt?
WHYYYYYYY???
Nyalóka magyarra fordítva Gyászhuszár -
válasz
dzsordzs69 #57367 üzenetére
Ha arra gondolok, amire te, akkor itt nézelődj:
Beállítások/ Hang/ Értesítések bekezdés/ Alkalmazások.
Itt pedig kijelölöd a kívánt az alkalmazást és a "Bizalmas"-t bepipálod.Gyakorlatban ez nem tudom úgy működik-e majd, ahogyan azt te szeretnéd, de próbáld ki!
-
dzsordzs69
senior tag
A lolli értesítéseknél meg lehet azt oldani, hogy adott alkalmazásnál csak az értesítési sávon jelenjen meg, a záró képernyőn ne? Köszönöm
-
Fredy02
tag
válasz
A legjobb szerintem is az időkép. Egy bajom van vele az a 4x2 widget nem igaz hogy nem lehet átméretezni csak más launcherrel.
-
válasz
Én is ez mellett döntök valószínűleg.
Direkt utánanéztem délelőtt Android alkalmazások topikban, hogy a legutóbbi ilyesmi kérdésnél miket ajánlanak a többiek és bár csak 1 valaki válaszolt, de az a valaki szintén az Időképet javasolta (ha lenne jobb, gondolom mások is javasoltak volna valamit). -
firemanus82
senior tag
Apropó időkép. Ez lesz a legpontosabb, mivel "real time" a felhasználók észlelései és automatáik mérései alapján jeleníti meg a widgetet. Mellesleg magyar, így az előrejelzés is pontosabb. Én csak ajánlani tudom.
-
Pedig jó lenne tudni, hogy neked is elérhető-e már hivatalos úton a lolli, mert akkor neked is bátran ajánlanám a nemrégiben alaki másnak linkelt megodásomat (nem is kell hozzá sokat visszaolvasni).
De ha függetlened van, én lehet mindezektől függetlenül kipróbálnám a fentebbi módszeremet.
Max ha nem ajánl fel PC Suite valamilyen lolli-s frissítést, akkor root, Autorec, majd vissza a Cloudy-s backup és minden megy tovább, mint eddig és kb 1 hónap múlva újrapróbálni.Neked most a kdz lenne a legbiztosabb (bár én továbbra sem ajánlom), de abban sajnos saját tapasztalat hiányában nem tudok segíteni.
-
batai15
félisten
Nem értem mi a problémád..
Oké hiányoznak dolgok a cloudybol , de nálam eddig nagyon gyors hiba mentes a rom. -
Nightman1
tag
No hát,mindenkinek kösz a segítséget a lollival kapcsolatban,akár kérdeztem,akár visszaolvastam.
Amíg most a topic a fapados lolli hiánypótló alkalmazásairól pörög,addig én egy nap kínlódás után visszatértem aCloudy 2.2re.
Xposed neccesen működött,időjárás animációk,de ez a legkevesebb,a testreszabhatóság,visszalépés sztem.
Próbáltam még a Blisspop romot is,ami arra volt jó hogy negyed óráig tanulmányozhattam az lg lógóját,míg a teló vadul rezegni nem kezdett..
Szóval marad a bugmentes,atomstabil 4.4, 1giga szabad rammal..
Azért kösz mindenkinek! -
-
sagit
veterán
Hátha előbb nézi itt valaki, KDZ problémám van, mélyvízibe írtam is.
Valaki?
-
Disla87
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már cseréltettem kijelzőt sárgulás miatt, de most megint kezd előjönni. Az érdekessége, hogy most csak akkor, ha sokat használom és felmelegszik a teló, aztán ha lehűl (szinte) láthatatlan. Szerintetek így is kicserélik gariban a vácin, hogy ha odaviszem és lehet épp nem is látszik?
-
válasz
cbdevil84 #57343 üzenetére
Szia!
Ebben a válaszomban a Tatylának szánt részt ajánlom neked is!
Én pár napja így telepítettemnek magamnak a hivatalos lolli-t (kdz-s eljárást így elkerülve, de mégis full tiszta rendszert kapva).
Annyit kell csak kiegészítés képpen hozzátenni az egészhez, hogy a legvégén szükséges lesz egy Hard Reset még, mert nélküle dobálni fogva az összeomlós üzeneteket a Lolli. -
petipetya
nagyúr
válasz
Endr00 #57353 üzenetére
Mit értesz kilépés alatt? Mert én azt, hogy kilövöd a feladatkezelőben.
Szimplán csak át szoktam váltani át alkalmazások között és így nem rajzolja újra a fórumot a Chrome-ban (más oldalt persze szokott). Egyébként ezeket az appokat nem bántom és állandóan nyitva vannak a könnyebb váltás miatt (míg a többit mindig kitolom oldalra az utoljára megnyitott alkalmazások listájáról): Chrome, Hangouts, Play Könyvek, Messenger, WhatsApp, Gmail és Google+.
-
Endr00
aktív tag
Nektek is újra rajzolja a felületet ha kiléptek mondjuk a Chrome - ból?
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Milk_n_Coffe #57347 üzenetére
Ugyan azt csináltam mint upgrade-nél, semmi extra nincsen benne!
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
Ferenczi Áko #57345 üzenetére
Rendesen csak kdz-vel felraktad az előző verziót vagy van benne valami "turpisság" is?
-
eXodus
őstag
válasz
rangersanyi #57320 üzenetére
Aha, így már jó lett.
Köszi a segítséget. -
Ferenczi Áko
addikt
4.4.2. Downgrade complete!
-
cbdevil84
csendes tag
Üdv!
Cloudy 1.3 van a telefonomon. Szerintetek lolli előtt vissza kellene raknom egy 20-as romot twrp-ből, vagy mehet erre a kdz?!
-
Quqesz
nagyúr
Apropó az időképben ki lehet rakni egy csíkban az aktuális időt a képernyőzárra.
-
Apaxp
senior tag
válasz
kasata91 #57329 üzenetére
időjárásra én ezt használom Transparent clock & weather
jól testreszabható, gyors és keveset eszik.
hátránya hogy reklámmal terhelt, de root+adaway ezt is megoldja -
Quqesz
nagyúr
válasz
LittleSami #57326 üzenetére
Folyt.
Ha olyan romot raksz fel,ami rá való,akkor utána minden frissítés megérkezik rá ota-n,ha nem marad a kdz. Az első kdz telepítéstől agyvérzést kapsz,majd két napig röhögni fogsz magadon, hogy ez nem is vészes.Más
Asszony G3s-ét most indítottam újra 1338 óra után...... -
Quqesz
nagyúr
válasz
petipetya #57330 üzenetére
Nekem nem megy direkt figyeltem,csak hívás és sms esetén,de flipper tok esetében mind1.
Littlesami
A kéz egy nyers egyszerű telepítési felület,ami csak rom telepítésre szolgá, nem lehet vele mást csinálni(mint ők lg suite). Leírás az összefoglalóját és többször olvasd át. Elvileg nem lehet vele téglából,mert amíg nem fut le 100%bán,addig a régi él. Ha olyan szokott raksz fel,amely hivatalos(tehát tré esetén tréfát,Voda esetén vodás) a gyári nem vész el,de ha mást raksz fel(független) bármikor vissza tudod rakni a gyárit. -
petipetya
nagyúr
Egyébként pedig Lollipop alatt is működik a led értesítés Gmail alatt. Kb. 10 másodpercenként villog - lassabban mint a kitkat alatt, de hát ez Lollipop sajátosság. Ha valaki gyorsabbra szeretné állítani, akkor arra vannak külső appok.
-
kasata91
tag
Na időjárás app...
Gyári lolli: 2fok
Időkép: 7fok
Amber weather: 5fokA következő napi előrejelzés pedig meg ennél is színesebb. Lesz itt elvileg esős,felhős,és napos idő is.
Innentől kb az egész arra jo hogy kiderítsük hogy tél van e vagy nyar... -
petipetya
nagyúr
válasz
LittleSami #57326 üzenetére
Most nem azért a 20 fillérért, de nem tök mindegy minek a rövidítése a kdz? Nem gondolkoztam el rajta és nem is érdekel.
A téma összefoglalóban le van írva minden lépésről-lépésre az "automatikus offline frissítő" címszó alatt. Egyszerűen csak követni kell a lépéseket és ennyi.
Sokan nem olvasták el azt a részt, így nem is értem hogyan akartak belevágni a dologba. Ezt onnan tudom, hogy a hard reset a menüpont többeknek nem jött be, holott az is világosan le van írva az előbb említett összefoglalóban, kétféle módon is.
Egyébként pedig nem görgetni kell itt a topicban, hanem a keresőt kell használni.
A driverekről annyit, hogy nekem alapból fent volt a gépen az LG PC Suite és az LG Flash Tool, ám ennek ellenére feltelepíettem az összefoglalóban írt kdz-hez tartozó drivereket is.
Szóval olvasd csak el végig a frissítés menetét, és előtte kérdezd meg itt a topicban azt a mondatot, lépést vagy kifejezést, amit nem értesz. Miután minden tiszta lesz és újra elolvasod, összeáll a dolog a fejedben és simán menni fog.
-
petipetya
nagyúr
-
LittleSami
csendes tag
Na sok sok kérdés!!!!
- Mi az a KDZ minek a rövidítése?
- Hogyan tudok KDZ-vel lollipopot felrakni G2-re?
- Hivatalos e ez a KDZ "micsoda", szóval meg marad e. garim?
- Ha esetleg később kijönne a 5.1, 5.2, 5.3... feltudom e rakni a KDZ-vel frissített telefonomra? a nélkül hogy kinlódnék minden féle ide-rakd- oda telepítsd-ezt másold-most lett tégla-lépj a kukához-dobd bele baromságokkal!
A válaszokat előre is köszi!Ui.: görgettem én vissza hogy mi a fene! De nekem úgy kellene a leírás meg még sokkan másoknak: "Hogy fogd meg fiam a telefont! Nem most tedd le a vezetékes, fogd meg az LG G2-őt..."
-
gubolaa
tag
Nem tudom érdemleges infó e vagy nem de melóban durva 18 óra teljes idő mellett 6 óra képernyő idő automata fényerő mellett böngésző játék letöltés alkalmazások basztatása stb.. Szerintem az nem rossz idő
-
Laca0
addikt
válasz
magicbox #57311 üzenetére
Keress rá a topic keresőjével, kb 2 hete tettem közzé az alternatív megoldásomat a download módra. Pont tegnap írtam az is, hogy senki sem keres, senki sem olvas vissza 1 hetet sem...
Lollipop:
ébresztés: ha az óra app be van állítva, hogy prioritást élvez, akkor működik a hangos ébresztés!
Időjárás:
Én az időkép átlátszó widget-jét használom, kk-en is ez volt fenn, itt is jól működik.
Lock booster progival le lehet cserélni a lockscreen-t. Lesz dinamikus hatású háttérkép és több alkalmazás-indítás, pl zseblámpa is. Valamint felszabadítja a memóriát minden feloldáskor. -
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #57322 üzenetére
Ja az időjárás app grafikailag minimalizált rendesen,de g3 ui-val kezdődött a hanyatlás...persze ez az android...az aksi nekem kb ega...nekem amúgy bejön a loli
meg én is az időképet használom...
eXodus
Ahogy rangersanyi írt:na most nyomj egy hr-t és rendben lesz az. Örülök,hogy sikerült! -
firemanus82
senior tag
Az időjárás widget elég tré, megoldás lehet az időkép. A virtuális gombokat nem tudom elfogadni... Az akksi idő nekem javult.
-
petipetya
nagyúr
Megnéztem és nálam a linuxos laptop esetén is bejön a download mód a telón. Nem tudom, hogy ezt befolyásolják-e az LG Nexushoz való régebben telepített adb driverek. Mindenesetre nem tudtam meg, hogy többeknél a windowsos driverek hiánya miatt nincs download mód, vagy más miatt.
-
Quqesz
nagyúr
Üdv a klubban! Nem volt rossz a 4x de ez sokkal jobb,hamar meg fogod szeretni.
eXodus
Endro tippjét nézd meg első körben.
Ha nem megy,akkor legyen egy hr,majd kiderül mi maradt,sztem a kk még fent lesz. Ha igen,akkor talán újra el tudod kezdeni a frissítést. Elvileg kdz esetében ha nem futott le végig,akkor maradt a régi rendszer jól. -
Istyu74
aktív tag
Valaki nemtudja véletlenül,a KK-s időjárás widgetet Lillora föl lehet valahogy varázsolni ?
Elég puritán a ez a Lollis. -
magicbox
senior tag
Az asszony telója így fog elrohadni kitkat-el. Órák után se sikerült belépni download módba, csak a töltés jön be. Iszonyat szopás ez a telefon a Nexus 5 után. Vicc, hogy nincs erre semmi normális megoldás. Egy normális adb-s parancs se működik ezen a telefonon. Az ujjam meg már szétment a nyomkodásból.
Hálás lennék, ha senki nem user error-nak titulálná. Gyanítom nem ugyanaz a telefon, és ezeknél (asszonyé 3 hónapos, telekom) máshogy lehet belépni, mint a régebbi G2-n. A root miatt meg nem vihetem a LG szervizbe, hogy frissítsék...
-
Tex
senior tag
V10e volt rajta gyorsan fel is toltam a 20h-t rá még belakás előtt. Mindent megtaláltam az összefoglalóban köszönet érte!
-
kurion
senior tag
válasz
eXodus #57305 üzenetére
hard res-et bejön tolj rá egy hard resetet, neked is javaslom a gépre dugott telefont powergomb+hang fel, és ha elmegy a kép akkor a powert elengeded. ha a gép felismeri akkor esetleg videó alaján is megpróbálhatod helyrerakni a dolgokat bár ez nem tudom hogy ebben a helyzetben segít e.
-
snefftamas
aktív tag
Sziasztok tudtok olyan alkalmazást amivel a bejövő hívások minőségén lehet javítani módosítani? Például a magas hangok kiemelése stb...? A telefonon nem ha fülhallgatót használ az ember. Nem ha kívángosítom, hanem simán telefonálás közben.
Köszi -
Tex
senior tag
Üdv a lakóknak mától én is tag lettem egy 16-sal.
-
Quqesz
nagyúr
Az érdekes,mert nekem is az egyikre lassút ír,de már kk alatt is pedig több mint 1A
exodus
Hát ez jó kérdés. Mivel gondolom nem volt még szerencséd kdz-hez első körben én letölteném az lg oldaláról az lg mobile support toolst és abban van egy olyan menüpont,hogy "frissítés hibajavítása" vmi hasonló. Ez lehet segít,de ha nem , akkor kdz....igazából nem tudom mit tenne a hr,lehet csak lg logoig jutna el....Más
Nekem kicsit fura,hogy minden telót istenítenek ha kijön rá a loli(s4,s5,htc),de a g2-ről egy sornyi hírt sem adnak.....bezzeg amikor arról volt szó,hogy lehet nem kapja meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Windows 10
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest