- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Netfone
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
jose999 #53130 üzenetére
Meggyi is g3ra váltott, ő írta, hogy az 5.0 jót tett az optimalizálásának, megközelíti gyorsaságban a g2.t
Nekem nincs g3 és csak más véleményére tudok sajnos alapozni. Nemrég mondtam is itt-ott, ha tehetném, g3ra cserélnék a lézeres fénykép és a fiatalsága miatt. Engem nem zavarna, ha egy hangyányit lassabb lenne ez miatt.
Várom a g4et.Az majd talán telefoncserére késztet. -
pappkarcsi
senior tag
válasz
jose999 #50371 üzenetére
Köszönöm, rendelek én is egyet, gyorsan!
A 2db kameralencsevédő üveg az 1 előre, 1 hátra, vagy mind2 hátra és a 2. tartalék?Más kérdés!
Mióta van a telefon hátulján az imei a matricán? Nagyon furcsán néz ki.batai15! Az ilyen egysejtű, primitív kommentjeidtől, mint, hogy "A két kezével..", meg "Telekinézissel nem?" kímélj már meg minket! Szerintem, senki nem kíváncsi rá. Ha érdemben nem sikerül hozzászólni, minek teszed? Persze, nagyon szépen mutat a statisztikádban, de ilyennel növelni..
Másik, hogy ha meg egyszer elmagyaráztam, hogy az egyenlőre nem az, mint az egyelőre, akkor miért nem jegyzed meg? Meg fogom neked írni minden alkalommal.. Pedig nem túl bonyolult szó. -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jose999 #41842 üzenetére
a régi telefonomon régebben használtam, az újon még nincs, de 90%, hogy igen.
a 2. 4. 5. képeken jól látható a dupla csúszka.
azokkal tudod az expozíciós értékeket belőni.
(pl. az ellenfény mértéke szerint.)de ezt az androidos topikban biztosan jobban tudják, mert általános kérdés ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest