Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3
üzenetére
Itt.
Köszi, nekem is nagyon tetszik. 
Lecs@: állítólag csajszi lennék, vagy mifene
Aki nem hiszi, járjon utána a profilomban. 
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi
üzenetére
Ma láttam a magentánál egy bemutató darabot, na azt nem volt nagy élmény fogdosni, mivel tele volt mindenféle biztonsági kütyüvel... de az láttam, hogy nagyon gyönyörű... Bár tuti, hogy a sok kütyü nélkül sokkal nagyobb élmény a fogása... Az enyhén lakkozott hátlapja nem nagyon tetszett, tele volt tapicskolással, de egy jó ki tokkal megoldható... Láttam a tiéd, nagyon tuti. Hol vetted?
-
Lecs@
addikt
válasz
stonerzsebi
üzenetére
Csajszi vagy amúgy ?Ha igen, szép a tokod

-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3
üzenetére
Ne tedd, nekem nincs nagy kezem, de szerintem abszolut nem túl nagy, és azt sem mondanám, hogy pasis telefon. Szerintem fehérben pl. kimondottan csajos.
Tettem fel képet egy előző hsz-ben róla, megérkezett rá a tok is, ha ez valaki szerint nem nőcis, akkor nincs mit hozzáfűzni... 
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi
üzenetére
Nagyon szép lett, használd egészséggel. Amúgy honnan sikerült beszerezned?
-
morphin
tag
válasz
Speed limit
üzenetére
Nekem úton van már és több, mint egy hete el is hagyta HK-ot...nem tudom merre kószál jelenleg. Van itt tudtommal egy ember akinek már megjött, de idő hiányában "komolyabb tesztet" még nem tudott csinálni azt hiszem...én azért majd letesztelem gyakorlatban mennyire használható,hogyan kezeli a kártyákat stb aztán firkantok valamit ide. 3e pénzt szerintem megér...ki is néz valahogy és látszik, hogy nem gagyi.

-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
feelurself
üzenetére

-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi
üzenetére
Én pont a mérete miatt tartok tőle némileg...

-
Emilchen
tag
Gyári garival itthon csak a szolgáltatóknál lehet csal 16 GB-set venni. Igazából meg lehet fogalmazni, hogy a fennmaradó 10 GB nagyjából mire elég, és milyen igények azok, amelyek csak 32 GB telóval teljesíthetők?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569
üzenetére
Kíváncsi voltam az N5-re,de szoftverfrissítés ide vagy oda,G2 jobb mind árban,mind tudásban...csak az időpont kérdéses még,először a melónkat kell rendberakni,aztán jöhet a szórakozás...amúgy érdekes az lg tv-re nyomja a frissítést rendesen,fél év alatt 4x volt rá..
Piripi
Ne aggódj,nem vettél rossz gépet,csak az ázsiai import mivolta miatt ottani simmel kellene reggelni a telót.Frissíts kdzvel(sztem fognak a fiúk segíteni,kb 10perc) és aztán már lehet hogy lesz ota is(4x-nél jb után már ment az ota) -
toto0569
addikt
válasz
stonerzsebi
üzenetére
Én is rendeltem ,de Németbe van egy kint dolgozó haver és oda megy.Majd hozza...éppen ma beszéltem meg vele.
Quqesz:Örülnék nekik,1-2 segítő kéz...
Nincs a GSM boltosoknak semmi bajuk,vagy én fogtam ki mindet... -
Quqesz
nagyúr
-
stonerzsebi
tag
Hoztam én is képeket a szép új tokomról.

Recsegést nincs többé, csúszás sincs többé, és észre sem lehet venni, hogy rajta van, annyira vékony, stabil. Megérte.

-
toto0569
addikt
premete és rankesz,melyik volt nektek anno Nexus s,S2?Már találkoztunk,csak a sok telóm ami volt, bezavar

-
rankesz
veterán
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
Nagyon off, de azért pontosítok, nem hülyéztem le senkit!
Gyakorló szülőként teljesen tisztában vagyok vele hogy óriási különbség van a között hogy ha azt mondod a gyereknek hogy "buta vagy" mint hogy azt mondod hogy "butaságot csináltál"
Érzed a kettő között a különbséget?

A nexus 4 meg mivel referencia fejlesztői készülék, a világ minden táján azonos verzió kerül értékesítésre...
A google nem hogy a szolgáltatói baromságokat nem engedi beletenni, de még sim lock sincs bennük -
lajki7
senior tag
Srácok érdemes mst felraknom ezt a 10B Hungary Opent ?
vagy jo ez a EU Open 10A ?? Majd csak frissül B-re,egyszer,fél év mulva
???? -
feelurself
aktív tag
válasz
Sabinchen3
üzenetére
Hajajj, de meg mennyi oromot: epp ma ejtettem bele a set top box taviranyitojat a sloziba, de quickremotban el volt mentve cakkompakk.
-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3
üzenetére
Én megfogadtam anno, hogy egy 4,5 colos képernyő untig elég, az pont elfér a kezemben... Háát, ez is pont elfér.
Nem nagy (bár határeset), kényelmes a fogása is. -
Sabinchen3
csendes tag
Jó olvasni titeket, hogy mennyi örömet okoz nektek ez a remek teló... már fáj is a szívem....

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Speed limit
üzenetére
Axtaqvaaa!!!

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Fapuma77624
üzenetére
Legalabb nem untok egymasra!

-
toto0569
addikt
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
Ha a G2 -ben lévő szoftver frissítésre gondolsz,és mondjuk egy HKG-s teló akkor az arra fog frissíteni,amiben nem biztos,hogy van Magyar nyelv,de ha KDZ-vel csinálod akkor lehetőséged van kiválasztani a Magyart.Vagy eleve Magyart vagy Europe opent töltesz le.
premete:"Minden telefon szarakodhat nem hozzáértő kezekben" <---ez így igaz
abból viszont itt sok van,meg még mindenhol... -
Speed limit
tag
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok ennek a remek készüléknek. Tényleg úgy van, ahogy többen is írták már meglátni és megszeretni. Én egy Motorola Defy-röl váltottam és körübelül az elsö érzésem olyan volt mint ha egy Ladabol Ferrariba szálltam volna be

A mai napon végre megérkezett nekem is az SGP rá, már csak a fóliát várjuk.
Valaki nem gondolkozott még egy ilyen beszerezésén [link]?
-
lajki7
senior tag
10A Open EUs fw-t érdemes lecserélnem egy 10B Magyar fwre ??
Komolyan kérdem 
Zitta: jó emberrel kezdtél ilyen téren vitatkozni
sok sikert! 
-
premete
veterán
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
A szervizes emberkék azt is mondták, hogy nem létezik például az LG Blackre Android 4, és megmutattam neki az enyémben, hogy van (utánanézhetsz az xda developersen, tőlem származik az első rom.) Ugyanígy az Atrix2 magyar romja is, erre is rákereshetsz a fórumában.

Minden telefon szarakodhat nem hozzáértő kezekben, vannak olyan állatok például akik annak idején a HTC Universal romomat ráeröltették másik HTC telefonra, mert azt hitték, az "Universal" univerzálisat jelent.
Aztán csodálkoztak, hogy lett egy 200 ezres papírnehezékük.
-
Viper26
nagyúr
EFS backup-ot, hogyan lehet TWRP nélkül csinálni?Elég, ha simán kimásolom a mappát?
Közben találtam .zip-et hozzá XDA-n.
-
Fapuma77624
tag
válasz
Gonoszmanoka
üzenetére
Hol szerezted be az SGP-t és mennyi idő amig megérkezett?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
premete
üzenetére
Te varjal mar egy kicsit a jofej beszolasoddal!
Szervizes ember mondta kb. 5-6 telefon produkcioja utan es megerositette egy LG-s emberke is es csak ovra intettek egy esetleges azsiai Nexus 4 vasarlasatol!
Amugy igen benne van mindegyikben, aztan amikor tortura aran lefrissited (ha sikeresen vegbemegy egyaltalan), eltunik belole! Pfff
De engem aztan nem izgat - csak szoltam, gondolom a kollega telefonja is csak mero veletlensegbol szarakszik - ugyebar!?.

-
cheguevara82
csendes tag
válasz
feelurself
üzenetére
Nyugtáztam, köszönöm a segítséget!Out...
-
feelurself
aktív tag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Nyugodj mar meg konyorgom, minden ips ilyen. Teljesen normalis.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Surofkorsz!

-
bounty123
őstag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Szerintem inkább minden kapacitív kijelzőnél, nem csak az ips-eknél.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Ha a "kifeszitett teniszhalora" gondolsz, akkor , igen azt latod!?.

-
bigdee888
tag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Nyugodj meg, a kapacitiv szenzor erzelkeloit latod.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Erdekes dolgot mondtak ma nekem...
Figyelj!
Allitolag alapban azok a keszulekek ropogtak az LG-nel, amiket bemutato keszuleknek kuldtek es a nem vegleges hardverek/esetleges valtoztatasok miatt hagytak bennuk helyet es ez az "űr" generalja a ropogast...
De basszus, a tied egy T-s telefon, akkor most mi van?

Szoval ez egy "Tesz Vesz varosi rejtely" ...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Pipiripi
üzenetére
Jo lenne ha egyszer es mindenkorra megtanulna mindenki, hogy a gsm boltok 90%-a, NEM ERRE A REGIORA KALIBRALT keszulekeket arul es ha mukodik rendesen, akkor azt hivjak MAZLINAK!
Konkretan a Nexus 4-ek amik most porognek a finishben - szinten keleti regiora keszultek es a frissites sem sikerul minden esetben, illetve eltunik beloluk a magyar nyelv - es nincs maskent az altalad emlitett G2-vel sem - sajnos...
Vidd vissza!

-
Lecs@
addikt
válasz
Pipiripi
üzenetére
Ja, értem mire gondolsz. Én ma raktam fel a Magyar B-t. Érdekes.. : KÉP
(#6037) Viper26 sztem ha a gyökérbe rakod ( vagy ahova akarod ) a komplett /clockworkmod/backup mappát, Recovery meg kell hogy találja, ha odaviszed manuálisan a /clockworkmod - hoz. ( amúgy ez engem is érdekelne )
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Es te dontottel mar?
-
toto0569
addikt
Felraktam a legújabb Cam .mod-ot remélem megtudjátok nézni... Sajnos már csak vakuval tudtam fényképezni...
-
Pipiripi
senior tag
Üdv mindenkinek. Nemrég is is beszereztem magamnak egy ilyen készüléket. Sajnos szolgáltatótól nem tudtam megvenni, mert Vodás vagyok, ezért egy GSM boltban vettem. Tudtam, hogy van benne kockázat, de bevállaltam. A telefon hibátlanul működik, de van egy gondom vele, mégpedig, hogy szoftver frissítésre nyomva azt írja ki, hogy "készüléke még nincs regisztrálva". Szingapúri rom volt rajta eredetileg, ezért azt gondoltam, hogy ez lehet a gond. Felraktam rá az UK open, Europe open, és a HUN open -t is, de még mindig nem hajlandó OTA-n frissíteni. Van erre esetleg valamilyen megoldás? Mellesleg az LTE sem megy egyikkel sem, bár ez annyira nem érdekel.
-
akooos
veterán

Rootoltam, kipucoltam

-
Armahun
addikt
válasz
cheguevara82
üzenetére
Azok a csíkok nem az érintésérzékelő szenzorai?
-
cheguevara82
csendes tag
Akkor minden G2 tulajnál is állandó a kijelzőn megjelenő halvány csíkok a képernyő kikapcsolt állapotában?
-
Viper26
nagyúr
Root, és recovery megvan, viszont a backup-ot, csak recovery alatt látom, ha fut a rendszer nincs ott a cwm mappájában.Másnál is ez van?
Azért is jó lenne tudni, mert ha így nem kell egy backup, akkor törölni sem tudom... -
Gábor-KJ
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Honnan van a tied?

-
cheguevara82
csendes tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Köszi a gyors reagálást,akkor OK már aggódtam hogy cserés lesz. Ez a jelenség az IPS technológiája miatt jelentkezik?
-
adequate_cou
senior tag
válasz
cheguevara82
üzenetére
Teljesen normális, nálam N4 is ilyen.
-
cheguevara82
csendes tag
Sziasztok G2 tulaj vagyok lassan egy hete, minden szuperül üzemel a vasban, tökéletes választás volt. Viszont lenne egy kérdésem valaki segítsen, a telefon kijelzőjén bizonyos dőlésszögben, képernyő kikapcsolása után főként erős napsütésben hosszirányú halvány csíkozás látható, ez normális jelenség IPS panel esetében? vagy hibára utal? egyébként a telefon kifogástalanul működik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Igen, de nem volt raktáron, holnapra hoznak. Majd értesítenek.
Amúgy nagyon megszerettem, tegnap este éreztem először úgy hogy jól döntöttem. Előtte kétséges volt hogy marad e, nem barátkoztunk még össze
Remélem a másodikban már nem lesz ez az akksi leállós hibaüzi.
Nekem tökéletesen megfelel gyári állapotban, nem hiszem hogy rootolom késöbb, így is teli van olyan tudással ami sok telefonnál csak roottal lenne elérhető. Egy apró hibája van, mégpedig az infra távirányító. Nem túl nagy a hatótávolsága. Egyrészt tökéletesen rá kell irányítani a tv-re, másrészt max 2-2.5m-ről működik csak. De mivel a tv wifis, amúgy is a SmartTV appal irányítom. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Végül visszavitted? Hogy alakult?
-
Lecs@
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Amelyiket akarod
Amúgy láttam még valami modul okosságot, ami jó G2 - re is Xposeddel, de most nem találom. Sorrendet én is így adtam neki. -
Viper26
nagyúr
Asszem elveszem szeretett gékettőm ártatlanságát.

A következőt tervezem:
- root
- cwm
- backup
- xposed install
- G2 xposed installÚgy gondolom a sorrend rendben van, remélem minden rendben fog menni.

Jut eszembe G2 Xposed-ból a beta legyen, vagy a play-en megtalálható?Meg is vásárolható?Mert nem látok ilyen lehetőséget.
-
vadászcsiga
félisten
Ez a spigen tok élőben szép,? Mert képen marha ronda
-
toto0569
addikt
válasz
Sabinchen3
üzenetére
nem fogod látni a téglát a képernyőtől...

-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
toto0569
üzenetére
Hát lebeszélni nem tudnátok róla. Valóban igaz, hogy meglátni és megszeretni. Én már akkor beleszerettem, amikor még nem is láttam. Nagyon jó kis teló, imádom és akarom. De a párom nem nagyon akarja, hogy egy téglát vegyek, bár engem a tudása még jobban érdekel... Inkább az Alcatel One Touch Idol S-re, vagy majd az X-re akar némileg rábeszélni, de az LG G2 szerintem lényegesen jobb... -
PS7A
tag
Jejeje, most szóltak a Telenortól: csütörtökön mehetek érte
Most addig nem fogok tudni aludni 
-
Bossi
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Igaz amit írsz nekem S4-re volt Slim Armor és igen csak robusztus lett tőle... bár ami igaz az igaz, nagyon jól védi a készüléket!
(#6002) Szemikee én arról váltottam szerintem jobb szinte mindenben, esetleg a kamra gyengébb bár az is csak kicsivel.
(#6005) Szemikee igen optikai stabilizátor van benne szerintem jó képeket csinál de, visszaolvasva találsz is linkelve képeket...
(#6004) PS7A üdv a klubban azért szépen gyarapodunk az utóbbi időben

-
Szemikee
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valaki aki Galaxy S4 ről váltott G2-re.
Ha van ilyen kérem írja meg a tapasztalatait.
Illetve, hogy ajánljátok-e a cserét nekem.Néztem a teszteket. A Nexus5- öt is néztem, de ez a telefon jobban tetszik.
Köszönöm a korrekt hozzászólásokat
-
toto0569
addikt
válasz
Sabinchen3
üzenetére
Megpróbáljunk lebeszélni róla ?
Három nap után már a 4X-et is kopogtatva akartam éleszteni,és azóta is...Meglátni és megszeretni... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi, nekem is nagyon tetszik.
Aki nem hiszi, járjon utána a profilomban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
????