Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
Vennék egy törött kijelzős G2-t , az se baj ha csak az alaplap épp , nekem pont az a lényeg ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Meggyi001 #75333 üzenetére
Pontosan, emlékszem párszor letégláztam, mindig akadt segítség... Teló még meg van az asszony nyüstölti, mikor megkapta 2hétre betörte a kijelzőt, vettem donort azt eláztatta, most meg leejtette nincs térerő... Hát ha nem sikerül megcsinálni akkor megy a fiókba... Én magam a G2 után G4-et használok 708as alaplappal...
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok,sajnos az asszony leejtette a telót azóta nincs rajta térerö , mi lehet a gond? Ha csatlakozni akarok a hálózathoz azt írja hogy a sim kártya nem engedi a csatlakozást ... újratelepítés megvolt , másik sim is volt próbálva ...
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok valaki le tudná nekem ezt tölteni? Minden jó app régiós .... ez meg magyar fejlesztés! Köszönöm
-
ToomyC
aktív tag
Valaki karácsonyra linkelné nekem a legújabb eredmenyek apk-t ? Még mindig nem tudom letölteni mert régió korlátos ... Köszönöm.
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok , asszony kivégezte a telefont ...
Kijelzőt kell cserélni ... hol lehet javíttatni és kb. mennyiért ?
-
ToomyC
aktív tag
Valaki nem tudja miért nem szikronizál a CM 12.1 névjegy alkalmazása a Facebook-al? Sehogy se bírom rávenni...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
batai15 #55472 üzenetére
Gondoltam megkérdem a németeket , hátha többet tudnak mint a magyarok , megosztom , erre lehurrognak ... akkor minek a fórum ? Azért mert egy két emberkét nem érdekli a frissítés attól még lehet mást igen ... én se hurrogom le azt hogy milyen tokot vegyek ? De nem értem , azért van a fórum ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
neo_xperia #55469 üzenetére
Nem értem miért akadsz ki azon ha leszarozom a saját mobilom , hm ?
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #55466 üzenetére
ááá azért annyira nem az
, de lehet még a nexusnak adok esélyt , ha az se akkor WP ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
akooos #55462 üzenetére
Mi vaaan?
1.Kit érdekel mit csinál a Samsung ... majd ha azt használok akkor fog érdekelni ...
2.Nem azért vettem meg ezt a szart egy valag pénzért , hogy ne kapjak hozzá frissítést ...
3.Tákolt szarok nem érdekelnek,kipróbáltam nem jött be ...Amúgy meg azért vannak , hogy zaklasd őket minden nap minden szarral ...
WP-ről váltottam vissza androidra , hogy adjak egy esélyt ennek a szarnak ... kár volt ...
-
ToomyC
aktív tag
Már egy párszor ki lett vesézve , de azért csak leírom : tegnap beszéltem az LG Germany illetékesével mikorra várható a lollipop , hát ... a válasz az volt hogy fogalma sincs ... szóval ennyi . Talán karácsony ... addigra lesz 5.5 szopóka néven
-
ToomyC
aktív tag
Nova Launcher-ben , hogyan tudom a menüben az ikonokat rendezni,mert most abc szerint rendezi de ez így gagyi nekem ...
-
ToomyC
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek amivel egy vagy két gombnyomásra tudok hálózatot váltani , mert a határ közelébe lakom aztán elég sűrűn vált hálózatot a mobil , és mire a menüben végig zongorázom az idő ... na nem olyan sok , csak hát így egyszerűbb lenne .
-
ToomyC
aktív tag
Letöltöttem az Amazonról egy két appot, pl. a TuneIn Pro-t, az lenne a kérdés, hogy ez frissül e rendszeresen, mert a Play-en 12.9.x-es verzió van ez meg még a 12.8-as ...
-
ToomyC
aktív tag
Valaki letudná nekem tölteni és feltenni valahova ezt az alkalmazást , nekem azt írja nem kompatibilis , valószinű a szlovák régió végett ...
Meg az is érdekes hogy a Gangster Vegas idáig telepítve volt most meg azt írja hogy ez a verzió nem kompatibilis ....
-
ToomyC
aktív tag
válasz
neszoljalbe #50807 üzenetére
Én ezt raktam rá , teljesen jó ... főleg . hogy otthon raktam fel segítség nélkül ... de kinek a pap ...
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok , tudom 100x ki lett dumálva , de most én is megkérdezem , szeretnék egy szilikon tokot ... mit ajánlotok ?
-
ToomyC
aktív tag
Ma leesett a G2-m,sajnos pont a úgy esett hogy karcos lett a hátlap fent a mikrofon mellett meg a króm csík is .... lehet ezt cserélni vagy nem érdemes? Annyira nem nagy a sérülés csak zavar ....
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok , szükségem lenne egy jó időjárás widget-re ami a pontos helyet mutatja ... nem baj ha fizetős ....
-
ToomyC
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #44483 üzenetére
Pont ez benne a szomorú ... ha tudom nem veszem meg, még esetleg az L-ben reménykedem de ha nem kapja meg ...
-
ToomyC
aktív tag
Azért ez érdekes hogy a G3-hoz xarják a frissítéseket ehhez meg már semmi se jön ...
-
ToomyC
aktív tag
Valaki megtudná mondani , hogyan tudnám beírni a beállítások/általános/státusz-ban a saját telefonszámom?
Most azt írja ismeretlen szám és engem zavar ... PLS Help! -
ToomyC
aktív tag
Valaki tudna dobni egy friss LGCloud apk-t (2.7) ? Nekem az apkdownload oldal egy régebbi verziót tölt le (2.5),mobillal meg nem tudom leszedni ... (nem támogatott az országomban ... röhej)
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok,ez a hard reset a hátsó gombokkal csak akkor működik ha rootolt e teló ? Mert nekem sehogy se sikerül ...
-
ToomyC
aktív tag
Megtudja valaki mondani miért nem tudom letölteni a Play-ről az LGCloud-ot ?
Ezt a választ kapom : LG G2
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.Mi vaaan? -
ToomyC
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #34160 üzenetére
Ja-ja most olvasom,akkor inkáb hagyom ...
ezeket a nem müködö gyári alkalmazásokat le lehet valahogy szedni ? (elözö frissítésig még működtek )
Gondolok itt a voice mate-ra vagy szotár , jegyzetfüzet stb. -
ToomyC
aktív tag
Sziasztok , lenne egy kérdésem , ha Root-olom a telóm , utánna ráfogok tudni frissíteni ha jön új frissítés ? Gyári Rom-ra gondolok ...
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok ,
kb. két hete nyúzom a G2-m , nagyon meg vagyok vele elégedve ,Nokia Lumia 820-ról váltottam ....
Viszont most azt vettem észre hogy a kuka ürítésénél nem játsza le az oda illő hangot ... nem lehet ezt valahogy visszaállítani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest