Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
rayoliviero #18099 üzenetére
Ez attól függ melyik böngészőt használod...pl a chrome(kb a gyári is) ha beírtad a jelszót,akkor felajánlja az értesítő sáv alatt sárga csíkban,hogy mentse-e.
-
rayoliviero
veterán
Azt akartam, hogy az előfizetéses számomat rendeljék a kicserélt sim kártyához (nanot cserélték mikrora), hogy megmaradjon a számom. De megcsinálták rendesen, ingyen.
Azt, hogy tudom a telóban beállítani, hogy megjegyezze a jelszavakat? Pl. ph belépési jelszót, facebook jelszót.
-
twon
tag
válasz
rayoliviero #17979 üzenetére
Ez miért fontos? Nem mindegy mi az új sim száma?
-
pit stop
addikt
Okosórával esetleg használja valaki? Jól együttműködnek? Köszönet a válaszért!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sanyika987 #18093 üzenetére
Az utolső mondatot már később írtad hozzá
-
sanyika987
aktív tag
válasz
vadászcsiga #18091 üzenetére
olvasd el mit írtam megint légyszíves
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sanyika987 #18090 üzenetére
Origohóz minek root? Egy német 10E vagy egy holland 10F oszt volt origo nincs origo
-
sanyika987
aktív tag
válasz
rayoliviero #18089 üzenetére
rootolni kell és kell mellé egy root explorer
bemész a system fájlba azon belül app
és ott törölgeted ami nem kell.
De vigyázz mit törölsz mert ha olyat is törölsz akkor húzhatod újra a telefont
(így jártam most én is )de fel tehetsz egy független romot is amin nincsenek a t-mobile hülyeségei
-
hcs57
addikt
válasz
rayoliviero #18087 üzenetére
A gép kb 500 mA-t ad neki, a töltő pedig 1,8 A-t.. ha jól emlékszem. Ha veszel hozzá otg kábelt, akkor pendrive-ról is tudsz rá másolni.
-
hcs57
addikt
válasz
rayoliviero #18054 üzenetére
Ha eléri a 100%-t, utána kb 0,5 órát még hagyhatod.. többet felesleges.
-
Bossi
őstag
Akkor valami tényleg ott lehet kezdtem megijedni... de, tényleg idegesítő.
-
Bossi
őstag
válasz
vadászcsiga #18079 üzenetére
Nekem sehogy nem megy nem akarom elhinni... mi a franc lehet ez...?
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ha minden jó megy, holnap tudom elhozni a telt!
Fehér 32Gb-os lesz a kicsike. Rengeteget gondolkodtam ez vagy N5. Nyolc hónapot használtam N4-et, szénné romoltam, és most egy Lumia 920-ról költözök majd át. A telóboltos /gyerekkori ismim, barátom/, is inkább a G2-t javasolta. Hát remélem jól döntöttem. Még időben beszéljetek le róla...
-
Bossi
őstag
válasz
vadászcsiga #18077 üzenetére
Nekem nem megy most sem nem értem bármit csinálok sz...r
másik készüléken megy
-
szabyka95
őstag
válasz
sanyika987 #18073 üzenetére
szia
itt
ctrl+F, ird be hogy v10F
ne a kinait toltsd le
azert nem adtam direkt linket, mert nem irtad h 16 v 32 gb s kell -
sanyika987
aktív tag
hali skacok egy nagyon sürgős kérdésem /kérésem lenne
van valakinek d80210F rom linkje kdz ha lehet nem kell módolt
elörre is köszi és nagyon sürgős lenne -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Elég furcsa kérdésem lesz.Ha OTG kábel segítségével csatlakoztatok egy olyan USB kulcsot amiben van mobilnetes simkártya azt fogom tudni használni mobilnetezésre?
A jelenlegi előfizetésemre körülménye lenne a mobilnet és csak akkor van rá szükségem ha utazom ami ritkán van.
-
Bossi
őstag
Valaki tudna segíteni feltettem a 10E romot csináltam gyári visszaállítást de, sajnos nem megy a Play áruház ez a hiba fogad bármit frissítenék:
alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt 403
egyébként az alábbit próbáltam de, mivel teljesen le volt gyalulva a készülék szerintem fölösleges volt...
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #18066 üzenetére
Nem tudod, mert nem kompatibilis a stock romos g2-vel
( nekem is, mondtam magamban , na majd most a g2-vel.... de hát nem )
szabyka95 és akkor mi van, ha 80% vagy 65%-on teszem este repülőbe és nem merül semmit reggelig?
mert ilyen is volt nem egyszer
-
noxon
őstag
válasz
DroiDMester #18064 üzenetére
Hm
érdekes amit írtál erről a 90%on van még csak és tölti tovább 1 órát.. jó tudni, ha tényleg így van
-
rayoliviero
veterán
Asphalt 8-at hogy tudom feltenni? Playben nincs ott.
noxon.
Kedvenc játékom pont.
-
szabyka95
őstag
válasz
DroiDMester #18064 üzenetére
igy van, ez az oka, hogy reggel meg mindig 100 % on van az akku
"nem merult semmit" -
Gondolod a gyártók annyira hülyék hogy engedik annyira lemeríteni hogy kárt keletkezzen az aksiban?
Nyugodtan le lehet CSONTRA KIKAPCSOLÁSIG meríteni! És semmi károsodás vagy gyengülés nem keletkezik az aksiban, többszörös védelem van ez ellen is ugyan úgy ahogy túltölteni, túl meríteni sem lehet mivel az elektronika előbb kikapcsol mint hogy károsodás érné az aksit!
Azt se felejtsétek el, hogy a G2.ben nem Li-ion aksi van, hanem speckó Li-Polymer ami jóval strapabíróbb mint a li-ion -os társa!
És Töltésnél ha jelez a telefon hogy 100.% ot elérte a töltés húzd ki a kábelt energia gazdálkodási célból! ilyenkor még VIDÁMAN töltődik 500-700.mA -el itt valójában még csak kb 90.% on van az aksi, még kb 1.óra a 100.% os szint elérése!
Aki nem hiszi tegye fel a Current Widget -et és monitorozza töltés közben ill. a 100.% os töltöttség jelzés után, megfogja látni hogy még simán töltődik kb 1.órát és amikor ~12-13.mA re beáll a Current Widget akkor van teljesen 100.% ra töltődve az aksi.
De magán a töltőfejen is lehet érezni hogy 100% töltöttség jelzés után még langyos a töltő, tehát még dolgozik és amikor már teljesen hideg akkor van készen teljesen a töltés! -
iOnizer
tag
A Telekom egyébként saját szoftverrel adja a készülékeket, ezért nem találtok frissítést. Majd megkérdezem hogy állnak vele.
-
iOnizer
tag
válasz
*121# hívd fel, kiírja a számod
-
Sragi
őstag
válasz
rayoliviero #18054 üzenetére
Túltölteni nem lehet ugy sem.Max feleslegesen fogy az áram ha bedugva marad.Kb 3-4 töltés utan beáll az akku id.
-
fishme
tag
Olyan problémám van hogy nem rezzen a telefon amikor a másik fél felveszi kb azóta van ez mióta fent van a gravitybox esetleg az lehet a gond?
-
hcs57
addikt
válasz
rayoliviero #18052 üzenetére
Ezeket már nem kell lemeríteni.. nem is szeretik, ha csontra meríted. Néhány töltés után lesz 100%-s.
-
Sragi
őstag
Már nem fogom KDZ-vel megvárom az OTA-t aztán kész.De a lényeg kiderült a tavalyi 10a T-s telefonokat nem lehet frissíteni.
-
zragon18
tag
Sziasztok, Pár napja már eléggé idegesít egy hiba ! Akár milyen időjárás Widget-et rakok ki mindíg megáll rajta az idő
Nem jó a BW se. se a HD Widget De még a gyárin is megáll az idő ! Gyári 10e szoftvert használok. És semmilyen task killer-t Vagy Vírusírtót nem használok.. Mi lehet a gond?
-
Azharel
aktív tag
Nekem is decemberi T-s és nem frissült, de kdz-vel ráraktam már a v10e/f -et is. Semmi másban nem különbözik a t-s rom a simától, mint hogy mindenféle használhatatlan appal tele van rakva. KDZ-vel rakjatok rá másikat aztán ennyi. Ráadásul mikor még lg l9-em volt, sokszor a hivatalos frissítő lefagyott, brickelve a telefont. KDZ-vel soha semmi gond nem volt.
-
Danny365
őstag
Én meg azelőtt feltettem a kdz-t, mielőtt megnéztem volna a frissitést PC Suite-on.
OTA-n viszont biztos nem akart frissiteni, szintén T-s decemberi. De szerintem tök felesleges ezen a frissités témán pörögni, mikor bárki bármikor felteheti kdz-vel. Nem is értem a kérdéseket, hogy érdemes-e, meg ilyenek. -
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #18031 üzenetére
Nincs, hálistennek
Rádugod a gépre, és felmásolod, amit akarsz.
Appot a play áruházból telepítesz, ami van a telefonon. Vagy ha nem tetszik, akkor a play.google.com-on.
Zenét meg könyvet is onnan tudsz beszerezni, filmet meg újságot egyelőre nem.Az almával ellentétben itt úgy is tudsz appot telepíteni, hogy a telepítő fájlt (ami egy .apk kiterjesztésű fájl) felmásolod, és elindítod fájlkezelőből.
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #18031 üzenetére
Alkalmazások -> Zene -> kiválasztod a zeneszámot és rajta tartod az ujjad és a felugró menüből kiválasztod amit szeretnél...
-
Misi1980
senior tag
-
r3dwo0d
tag
Fagyott-e már ki valakinek a telefon? Teljesen gyári állapotban lévő 32 GB-s verzió töltés közben kifagyott és csak a bekapcsológomb hosszú nyomva tartására indult újra. Mitől lehetett? Nem raktam fel semmi új eddig nem használt alkalmazást...
Ui: Hopp, nem válaszolni szerettem volna bocsi érte
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Három betüs navigációt használok.A gondom az vele hogy elég gyakran eldobja a gps jelet.Egyedi eset vagy másnál is van ilyen probléma?A gyári időjárás widget bal sarka nektek is nagyon áttetsző?Gyárilag telepített zöldes hátteret használok és a widget bal sarka zavaróan zöld.
-
gusthy
veterán
válasz
Sim cserénél automatikusan aktiválódik a sim a meglévő számra, nincs mit "átírni" (nincs neki saját száma).
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Csillag01 #18010 üzenetére
Szerintem nem a telefon volt 500k hanem az előfizetés havidíjja. Ezt a 2 dolgot nem kellene összekeverni.
Bossi
Hosszan nyomod a bekapcsolót míg újra nem indul. Ekkor nyomod a hangerő le + power gombot, amíg fel nem villan a LED. Pillanatra elengeded, és újra megnyomod mindkettőt.
-
Bossi
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy van a bill. kombinációs factory reset?
köszönöm
-
Saccco
nagyúr
válasz
rayoliviero #18018 üzenetére
Lépj be a gmail-be asztali gépen és bal felül válts át címtárra, ott pikk-pakk ki tudsz törölni mindent ami nem kell (egyszerűbb, mint telefonról) .
-
Mantin
aktív tag
random fényerő-villogásra valami megoldás? 10e van rajta..
-
rayoliviero
veterán
Beállítottam a google mailem fióknak és barátnőm összes telószámát feltette a telefonra (régen ezt a google mailemet kölcsönadtam barátnőmnek, hogy tudjon letölteni, amikor még droidja volt). gondolom csinált a telója valami biztonsági mentést, ezt hogy tudom törölni?
-
Gaberking
senior tag
válasz
zragon18 #17997 üzenetére
Szia!
A telefonodon használsz valamilyen víruskereső programot?
Mert elképzelhető, hogy a képernyő lezárása után automatikusan leállítja a háttérben futó programokat és ez okozza a "megáll az idő" -t. A 360 Security ezen funkciójának engedélyezése, nekem is "megáll az idő" problémát okozott. -
Csillag01
aktív tag
válasz
rayoliviero #17917 üzenetére
Sztem nincs semmi hatranyod ha gsm boltba vasarolsz.plane ha kozismert.
1 fogorvos ismerosom anno 2 ev huseggel vett iphone 4s telot a t-nel megjelenes napjan,es kiszamolta hogy kb 500k volta teloja mire kifizette.azt mondta tobbet nem vesz elofizetesre.az iphone 5s mar fuggetlenul rendelte. -
válasz
rayoliviero #18004 üzenetére
Programban is kikapcsoltad? Ott is kikell, nem elég csak a telefonon.
-
törölt tag
Sziasztok!
Debrecenben jó áron 32 GB-os változatot tudja valaki hol lehetne kapni?
Vagy ha nincs partnero-tól érdemes?köszi
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #18002 üzenetére
Nem recseg amúgy a teló. De a halk viberre nem találok megoldást. És közben rezeg is, pedig minden rezgést kikapcsoltam.
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #17989 üzenetére
Már gsm boltban megkérdeztem a számom.
Viber hangjelzése nagyon halk, ezt hallani nem lehet.
Minden hangerőt maxra tettem. amikor elküldök egy viber üzenetet is, akkor harmad olyan halk, mint iPhone-on volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest