- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu #56437 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Nehezen, de lehet hozzá fogok szokni.
Múlt héten végig az volt rajta, most a héten a sima tpu-val használom, mert olajos-emulziós környezetben dolgozok, és inkább az legyen olyan.(#56435) Ferenczi Áko:
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Mastershifu #56359 üzenetére
+1
-
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu #55745 üzenetére
Egy sima s-line tpu tokot és egy imak tokot használok felváltva.
Na majd még egy esélyt kap. -
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu #55727 üzenetére
Akkor azon a részen én valószínűleg átfutottam.
Köszi, hogy jelezted, akkor úgy néz ki, hogy eredeti.
Viszont a minősége attól függetlenül nekem nem jön be, az egész hátsó része csúszik, pedig úgy van feltüntetve, hogy az pu leather. Az oldalak tapintása ugyanolyan, mint hátul. -
petipetya
nagyúr
válasz
Mastershifu #55690 üzenetére
Feltételezem, hogy hasonló lehet a különbség. Mivel annál nincs lehetőség a romolásra, így mindenképpen az EU-s modellt javaslom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Mastershifu #55662 üzenetére
Azért, mert nem akartam azzal mókolni, hogy én tegyem rá az EU-s romot, amely által állítólag lesz LTE. Biztosat akartam úgy, hogy a dobozból kivéve minden működjön.
Nekem a té biztosítja a lefedettséget Pesten, és úgy voltam vele hogy ha más is kapott EU kódos telefont, akkor nekem is biztosítsa a bolt.
Ezt meg is tették, nagyon rendesek voltak és le a kalappal előttük.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #55653 üzenetére
Nekem is van egy jó flottás sztorim.
Szüleim elmentek nyaralni 3 éve Görögországba. Éjszaka közepén csörgött a telefonom, fater hívott. Felvettem és csak futáshangot hallottam. Gondoltam biztos buliznak valahol. 5 perc múlva édesanyám hívott, de nem ő szólt bele, hanem fater... 5 perce ellopták a telefonját a szállásról, úgy hogy közben ők aludtak. Felhívtam a T-mobilt, előadtam, hogy van egy telefonszám, amit lediktáltam, aminek az előfizetője a Fővárosi Vízművek, a használó neve XY és a telefont sajnos ellopták Görögországban, ezért minél előbb le kellene tiltani a SIM-et. Hát az éjszakai ügyfélszolgálatos hölgy köpni-nyelni nem tudott (jogosan). Hiszen bárki szórakozhat egy név és egy telefonszám tudatában. Neki kellene egy hivatalos megerősítés legalább az előfizető informatikai vagy beszerzési osztályáról, hogy valóban megtörtént
Mondom az éjszaka közepén honnan szerezzek neked ilyet kedves? Hát ő azt nem tudja sajnos, valami kellene. Kb 1-1,5 óra alatt sikerült meggyőznöm, hogy tiltsa le, mert ha ők nekiállnak telefonálni, akkor abból hatalmas számlaterhelés lesz. A telefon közben végig kicsöngött... Nagy nehezen letiltotta azzal a feltétellel, hogy nappal fel kellett venni a kapcsolatot a céggel, akik megerősítették, hogy tényleg le kell tiltani. Amúgy a telefon nem lett meg, de a 200 forintos PÓLÓ amit szintén elvittek három utcával odébb az út közepén hevert
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #55651 üzenetére
Énis flottás vagyok, azt se szeretem hogy pl sok ügyet nem tudok intézni..
-
Zsolto
őstag
válasz
Mastershifu #55648 üzenetére
Ezzel nekem nincs is semmi bajom, de azt nem tudom felfogni, miért nem VEHET az ember plusz szolgáltatást, ha akar. A gyerekeim díjcsomagjához NEM LEHET 1 GB-os adatcsomagot venni, csak 500 megásat. Hogy miért? Mert csak.
De most -- hogy még offabb legyek -- nagyon úgy fest, hogy mindkettőjük előfizetését átviszem a UPC Freedom díjcsomagjába. Azt ugyanis pont a tiniknek találták ki, akik nem akarnak telefonálni, csak sokat netezni és esetleg SMS-ezni. Hallottatok már róla?
-
firemanus82
senior tag
válasz
Mastershifu #55648 üzenetére
A flottásokat mindenhol szeretik a jelek szerint. Vodkánál van 200mb adatforgalmam a csomagban, de ha 500at szeretnék fizessek rá még egy 1000 jó magyar forintot! Az anyukájukat!
-
Dabaka
csendes tag
válasz
Mastershifu #55613 üzenetére
Van olyan, hogy a SIM egyik napról a másikra meghal. Egy másik kártyával nem tudjátok megnézni?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Mastershifu #55603 üzenetére
Akkor nekem cumi.. 100 mb-os az előfizetésem.. Bár minden hónapban 2 Gb-ot elhasználok
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #55494 üzenetére
Elsőnek majdnem énis. De ott a majdnem.
-
stefi68
addikt
válasz
Mastershifu #55485 üzenetére
Kell egy Profile Scheduler a Playről (van egy csomó) és azzal minden testreszabható.
-
mateus
senior tag
válasz
Mastershifu #55483 üzenetére
Jó dolog ez az időzítés, én is használnám, de nekem hiába van rezgőn, reggel az időzítő lejártával mindig normálra állítja vissza, nem jegyzi meg milyen állapotban volt előtte:/
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #55405 üzenetére
Hát most nagyobb kereket kapott többet fog enni.
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #55398 üzenetére
Igen az valoba Subaru volt.
Nekünk jelenleg ilyenre tellett. Nem rosz kis kocsi fent bírjuk tartani. Javítani. Ja és csinositgatom kicsit. -
Monyos
aktív tag
válasz
Mastershifu #55377 üzenetére
Az árazások egyre jobban kezdenek elszállni.
Régen még az iPhone volt a "drága" a 110 ezres árával, ma melyik gyártó adja ki az új készülékét 160 alatt? (sőt hamarosan 200 lesz az alsó határ)
Ha jó telefont akar venni az ember akkor meg kell várni, hogy megjelenjen a következő széria. -
Marquess
tag
válasz
Mastershifu #55370 üzenetére
Igen én is így gondolom,nem szívesen cserélném le mert szerintem ez a legjobb telefonom,ami volt az elmúlt 10 évbe.
köszi -
Marquess
tag
válasz
Mastershifu #55326 üzenetére
Hali
Annak mi értelme lenne? -
FGyula30
aktív tag
válasz
Mastershifu #55302 üzenetére
Passz. Még sose raktam rootolatlan mobilra.
[link]
Itt lent van hozzá segédlet a beállításhoz. -
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #55247 üzenetére
Ha pénzt akarnak kérni, ne fizess. Ingyen kutya kötelesek cserélni. Fejeld meg hogy nem talál sokat hálózatot eldobja stb. Amúgy 4k gombolnanak le rólad.
-
válasz
Mastershifu #55047 üzenetére
Szia!
Ez után a hozzászólásod alapján teljesen értem már a rajongásodat az app iránt!
Örülök nagyon, hogy ennyire tetszik.
Az meg pluszban dobhat nálad az élményben valóban, hogy ez a G2 az első okostelód.beta:
Az ilyen app-ok és modulok természetesen nem találhatóak meg Play áruházban és innentől nincs is sok köze a google-nak a dologhoz.
Ha meg tiltana ilyesmiket mégis, az csak egy fokkal közelebb vinné az android rendszert a zártságbn iOS felé.Google-nek pont az a hasznos, ha youtube mellett megy a kép is, nem véletlenül működik már csak így a hivatalos youtube app.
Szóval gondolom ők tiltanák szívesen globálisan az ilyen mókolt youtube app-okat. -
bounty123
őstag
válasz
Mastershifu #55009 üzenetére
Simán 28Ft volt kiírva, 1500-ra nem nyomtam volna rá. Főleg, hogy az endomondo-t használom, csak 28-ért gondoltam miért ne próbáljam ki
Írtam a program fejlesztőjének, de szerintem így jártam. Több is veszett Mohácsnál
-
válasz
Mastershifu #54984 üzenetére
Hali!
Na, akkor te is erősíted az elégedett Runastic felhasználók táborát.
Én igazából csak azért vettem meg, mert neves tracking app és ennyiért simán berántom, "akármikor jól jöhet még" alapon.
Élesben én még nem próbáltam és nem is tudom elképzelni, hogy mi lehet ilyen brutális (ahogy írod) egy ilyesféle appban.
De nyílván ez azért van, mert még nem próbáltam ki.Futás közben én fognám amúgy (nem futottam még vele). lyenkor erősebben szoktam alapon markolni, szóval nem esne ki.
Bicajozás közben meg zsebemben szokott lenni végig. Bő oldalzsebes laza nadrágban szoktam tekerni és abban biztosan elhelyeződik a telefon, nem tud kiesni.
Meg ilyenkor SlimArmor tokban hordom, már csak hogy határozottabban is lehessen érezni a telefont. -
Sanki
addikt
válasz
Mastershifu #55034 üzenetére
Ezt is ő árulja, itt már 200Ft-tal olcsóbb, viszont sok különbséget nem látok köztük.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mastershifu #55004 üzenetére
Akkor az asszonnyal van a baj....tényleg nem ütöd eléggé
Nálunk az asszonynak egy beurer van(25e),nekem meg egy Technaxx t38(13e). Mind a kettő kijelzős és kijelzi az időt/lépésszámot/megtett km/kalória/cél elérése %-ban+ van alvásfigyelés funkció is. Mind a kettő fekete. A MiBand-ben nincsen kijelző,csak led. Vmint a progi sok mindent kínaiul ír ki állítólag... -
Dexxter182
tag
válasz
Vered Te rendesen az asszonyt?
A mi band nagyon jó, s olcsó -
reap3r
aktív tag
válasz
Mastershifu #55009 üzenetére
Ma én is meg akartam venni, rámentem de a keresésnél is már 1499-et írt,de utána meg 28-at. Aztán rámentem megint és mindenhol 1499-et írt, szóval ez egy az egyben a Play hibája, mert ha nem megyek vissza, akkor simán 1500ért megvettem volna... Amúgy napokig 28 Ft-ba került, ha jól tudom...
-
bounty123
őstag
válasz
A 28ft-os akción fellelkesedve megvettem én is, aztán most látom, hogy 1500-at vontak le a kártyáról, nem 28-at. A 2 órán meg már kívül vagyok mire észrevettem, úgyhogy nem lehet redeem-elni, ügyes trükk.
-
batai15
félisten
válasz
+1
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Okoskarkötő(aktív karperec)....mondjuk zenehallgatásra nem jó,de van a huaweinek olyan,ami bt füles is..
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54994 üzenetére
Az NFC elég sok mindenre használható. Maga a betűszó azt jelenti, hogy Near Field Communication. Igazából ez egy trigger sok dolognál. Ennél a fülesnél pl úgy működik, hogy hozzáérintem a telefonhoz és a telefon bekapcsolja a BT-t és össze is kapcsolódik vele 5 mp belül. Nem kell külön kiválasztani, összetanítani, bármi
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54994 üzenetére
Fulesbol van olyan ami direktbe olyan kialakitasu hogy sportolni való és nem jön ki a fuledbol.
Próbáltam Énis már az úgy nevezett arm bandot de, féltem h kiesik, na meg a fulelmbol is kijon mindig. -
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54991 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Nem olcsó, de baromi jó minősége van. NFC-vel érintem, BT-n már csatlakozik is. Akkuja kb 4-5 óra folyamatos zenét bír ki, a hozzá kapott fülhallgató minősége sem rossz, de ebbe akár a Xiaomi Pistont is bedughatod. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem meg
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54991 üzenetére
Csak bt fulesbol minőségibb kell ha nem akarod hogy olyan legyen mint egy szokol rádió. Jó bt 15 körül van.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54988 üzenetére
Érzékeli a tokon keresztül az érintést, úgyhogy minden igényt kielégít
Bár kicsit néha nehézkes úgy fordítani a karom, hogy lássam is ami rajta van és nyomkodni is tudjam
Zenehallgatásra pedig BT fülest használok futáshoz
-
válasz
Én pl. erre vettem elő újra a régen fiókban porosodó övtáskámat, pont jól elér a telefon fülese a táskától a fülemig. Bicajozás közben meg nem zavar, ha a hátad felé fordítod.
-
akooos
veterán
válasz
Karpánt!
[link]
-
válasz
Mastershifu #54907 üzenetére
Kettő dolog. Az első, hogy a SONY nem fog bővelkedni nyalóka terén... A másik, hogy megjött tegnap a mágneses/flippes tok, csak épp a SmartCover nem megy vele. Nillkin Fresh tok. Ami nem dobozba, csak zacsiban jött - persze ezt megírták. Szerintem hamis. Ezt vettem az eBayen. Az előző (nem mágneses, fityegős) tok sem volt dobozba, de másképp van a Nillkin felirat is rajta, bár azzal megy a fent említett funkció. Teljes visszatérítést fogok kérni...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Mastershifu #54834 üzenetére
Én évekig tekertem Endomondoval, a free verzió is mindent tud, amire szükséged lehet.
Amúgy meg értem én ezt a poénkodást a Lollipop meg a tokok körül, de legalább tennétek offba, hogy ne kelljen végigolvasni, erősen kezdtek átmenni ripacskodásba, csak teleszemetelődik ez az amúgy is terjengős fórum.
Köszönöm:
DH
-
válasz
Mastershifu #54820 üzenetére
Runastic Running Pro-t azonnal szerezd be!
Most valameddig még 28 Ft, Play 3. szülinap alkalmából (plusz még néhány egyéb, szintén olcsósított app).Mielőtt kételkednél, ebben van Cycling üzemmód is, nem csak Running.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54820 üzenetére
Runtastic, Endomondo. Mind a kettő jó, Runtasticcal van személyes tapasztalatom is, hibátlan
-
Dexxter182
tag
válasz
Mastershifu #54805 üzenetére
Az kizárt dolog, múltkor házibuliban erről ment a zene és mindkét hangszóró ment rendesen, szóval szerintem irány a szerviz: Természetesen Telemax
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54807 üzenetére
Örülök neki.
majd nekem is lesz valami gondom jelzem.
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54805 üzenetére
Wd40 fujjal bele.
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54750 üzenetére
iphone sehol nincs partiban a G2-vel. Az i6 sincs olyan erős hardverileg, mint ez. Viszont optimalizálva van annyira, hogy gyorsabbnak tűnik. Aki már használt iphone-t és androidot is (pl a G2-t) és mégis iphonera vágyik, azt tudom sajnálni,akárhogy is nézzük.. én pl egy ipad air-t 3 nap használat után adtam el hibátlan állapotban, mert SZAR. (szubjektív, nekem szar) Ami droidon alap azt ott jailbreakelni kell meg basztatni külön appal... Amennyit itt ROM-olok azt iOS-en más hasonló dologgal basznám el. Nem 16 éves lány vagyok (ti sem), hogy az iphone jól áll a kézben és lehet vele képet csinálni meg facebookozni...
Batai pedig arra gondolt, hogy amennyiért vett egy majdnem új G2-t, annyiért egy szar i5-öt vehetett volna agyon használva. Ergo az iphone krva drága. Feleslegesen.
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54750 üzenetére
5s minimum . ezért de vettem i5 használtan hanem g 2 majdnem újonnan.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mastershifu #54672 üzenetére
Érdemes picit foglalkozni vele mert van benne lehetőség. -
Dexxter182
tag
válasz
Mastershifu #54561 üzenetére
Hát ha jól emlékeszem akkor csak a Win8-ba van integrálva a OneDrive.
Bár bizonyára utólag is le lehet tölteni.
Mind három verzió, ugyan úgy működik, letöltöd az app-ot a playStore-ból
DropBox és OneDrive is csinálja az autó feltőltést, ha erre szükséged van akkor ezek között vallás alapján tudsz választani.Ha jó a manuális feltöltés akkor meg Google Drive, akkor legalább nem kell egy új terméket bevonni
és azon is van elég hely
-
Dexxter182
tag
válasz
Mastershifu #54559 üzenetére
Én a OneDrive-t használom. Van benne autó backUp a képekről videókról, ha van wifi feltölti, és mivel ugyan az az Account-om a Win8-on, egyből meg is jelennek a gépen a oneDrive mappában, anélkül hogy fel kellene oda telepítenem valamit.
Dropbox, nekem kevés volt, bár oda is megy az autómentés
A google drive pedig nem csinál autó mentést (mikor legutóbb próbáltam ~0.5 éve) -
Mike81
senior tag
válasz
Mastershifu #54475 üzenetére
A gyáritól minden jobb :-D
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Mastershifu #54443 üzenetére
Mind a két telefon fényerejét maxra vettem. Kb. 1,5m -ről tűnt fel, hogy elég nagy dőlésszöggel is, milyen élénkek a színek... nem vagyok almás (bár volt i4 -em), legutóbbi telefonom is androidos volt, de ha őszinte akarok lenni, akkor az i6 -nak egyértelműen szebb a kijelzője szvsz.
Egyébként azt tapasztaltam amit a neten is írtak, hogy az IPS erősebb fehér színekben, az AMOLED pedig a feketében (csak, hogy a régi S3 telefonomhoz viszonyítsam), kéne egy hibrid megoldás
-
Tonimcfish
tag
válasz
Mastershifu #54357 üzenetére
-
válasz
Mastershifu #54292 üzenetére
Be lehet állítani, hogy telefonon is legyen aláírás. Amit a fő Gmail oldalon állítasz be, azt a telefon nem küldi el csatolva, kimenő levélnél. Azaz nincs a webes, és a mobilappos beállítás szinkronban. Nekem a weben egy szép nagy aláírás szekció van, telefonon megint más
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Mastershifu #54287 üzenetére
Gmail - beállítások - aláírás
-
Hyoora
csendes tag
válasz
Mastershifu #54116 üzenetére
Lehet mert eddig auto frissítette a teló órájához! És lehet volt valami update-je ami miatt már külön frissíti az időt. De ez csak tipp.
Viszont csinálj egy restartot akkor, és teszteld le hogy helyrejött-e a dolog?!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Mastershifu #54116 üzenetére
Nem lehet, hogy a helyalapú widget frissítés van beállítva, és nincs bekapcsolva a GPS?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Mastershifu #54113 üzenetére
A widgeten lévő idő vagy a jobb felső sarokban?
fery04: Max egy újabb Lg-re cserélném
-
válasz
Mastershifu #53594 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy segíthettem. Szívesen!Más:
Van itt valaki, aki tájékozott vanilla Android verzióbeli változások terén?
Pontosabban itt az érdekelne, hogy az LG féle lolli az 5.0.1, miközben a CM 12-k meg 5.0.2.
Van olyan akármilyen lényegi változás, ami miatt ha van rá mód, érdemesebb az újabb Android alapú rendszeren lenni? -
SztiviVander
addikt
válasz
Mastershifu #53529 üzenetére
alapból nem lehet ilyesmit állítani. g2 xposed-el azt el lehet érni hogy a hívásinfó fül legyen az alapértelmezett, de hogy az utolsó használt fül jöjjön be azt nem. na de pont az ilyen hiányosságok miatt használok inkább exdialert.
-
válasz
Mastershifu #53011 üzenetére
Nincs mit, szívesen!
Vedd nyugodtan, csak arra figyelj, ha kicsit is koszosabb munkakörnyezetben is használnád a telót, akkor lehetőség szerint ne fehéret, mert ez a Nekeda tényleg tisztíthatatlan szinte.A Spigen tokom meg eredeti, szintén eBay-ről, wowsomethingnew nevű eladótól (ő eredetit árul).
firemanus82:
Fogalmam sincs neked miért nem segít és ezzel a témakörrel én már csak azért sem nagyon foglalkozom, mert településünkön még 3G sincs, amiért nagyon haragszom magentáékra. -
válasz
Mastershifu #52881 üzenetére
Szia!
Én richbud-tól rendeltem anno egy fél éve a sajátomat és azt kaptam, amire számítottam (nem is tudtam, hogy van több féle, lehet csak annyiról van szó, hogy egyik helyen így nevezik, máshol meg amúgy).
Szóval az enyém ez és nagyon szerettem (sajnos mára már nagyon csúnyán elkoszolódott, így lecseréltem).
Visszaolvasva találhatsz is róla képet tok trió néven.
-
steiger2
csendes tag
válasz
Mastershifu #51946 üzenetére
Ezek az adatok hektikusak-a nagy átlag ennek fele szokott lenni.Most próbálom,meddig bírja?Nem vagyok sem fontos ember-sem fontoskodó,hogy a telefonon kell lógjak állandóan.Hogy valami fehér-e,vagy fekete,igen,vagy nem:elég rá pár perc is!Én már az idősebb,és ezáltal a laikusabb korosztályhoz tartozom.Mindent célirányosan,és optimálisan próbálok használni-a telefont is.Ez a telefon-mint ahogy a többi is-kettő év után majd ajándék lesz,az általam ki nem használt lehetőségeivel együtt...Sajnos,kettő év körül szoktam belakni a telefonjaimat-majd jön egy másik,ez után.Szép estét!
-
válasz
Mastershifu #51941 üzenetére
Pontosan ezt rendeltem, de úgy, hogy nem tudom biztosan, hogy ez mennyire megbízható forrás (ezt a forrást nem találtam a topikban visszakeresve).
Tudomásom szerint ezt az IMAK tokot nem hamisítják, szóval szabadon választottam egyet a találatok közül és leadtam a rendelést.
gabenn4241:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez az IMAK nemigen véd, ha szerencsétlenül esik a telefon, de én most mégis bevállalom.
Szerencsére nem vagyok kimondottan lyukaskezű.Real_Necro:
Lehet, hogy már közben megosztottad a véleményedet az új üvegfóliádról, még nem olvastam végig a mai hozzászólásokat itt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez beválik-e majd nálad.Végre kapni fogunk egy reális képet erről a Nillkin üvegfólia "rejtélyről".
-
Sanki
addikt
válasz
Igen, ő az, ugyanezt rendeltem.
-
racerx
őstag
válasz
Ááá gyerek mellé minimum Slim Armor. Nekem is a vékonyabb tokok jönnek be, de amíg a 2 éves fiam telefon mániás (és a kamu játéktelefon, nem működő régi stb nem érdekli, csak a működő :-)), addig nem tudok mit tenni, védeni kell sajnos :-)
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
Na ez jó egy ilyen kell nekem is..
-
Sanki
addikt
válasz
Én ebay-ről rendeltem 1800-1900 Ft körül, de még nem érkezett meg sajnos.
Linket majd délután tudok adni, ha szükséges. -
sitotomi
tag
válasz
Mastershifu #51881 üzenetére
Igen, ahogy látom muszáj
Van itt valami láthatatlan fal, amin nem jut át az infó...Egyébként mielőtt bevittem a telót, a supportnak írtam az LG oldalon, becsatoltam az adás-vételit, hogy elfogadják-e, és ott is vissza írt egy Mende nevű kolléga, hogy elfogadják.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mastershifu #51872 üzenetére
ne haragudj de nekem sem volt egyértelmű. az a két vastag szó hiányzik onnan. de ha valóban garanciát vállalnak a szürkeimportos, áfacsalós telefonokra is (mert ezekről elég ritkán adnak ÁFÁ-s számlát) akkor innentől semmi értelme hogy kiadtunk 20-30e Ft-al többet a hivatalos LG garanciááért. akkor ezúton köszönöm az LG-nek a semmitérő LG-s garanciapapírt jó sok pénzért
mondjuk ezt azért majd akkor hiszem el teljesen amikor valaki bevitte a különbözeti adózós számlájával a ki tudja honnan származó telefonját és ingyen cserélnek benne pl kijelzőt. ügyfélszolgálat mondhat bármit, a szervízben simán mondhatják azt hogy ja bocs biztos valami félreértés volt és ez bizony mégiscsak fizetős műsor lesz.
"Most beszéltem az LG ügyfélszolgálatával, s egy az egyben megkérdeztem, hogy GSM boltban vásárolt telefonomat GARANCIÁBAN javítják-e, ha nincs hozzá gyári LG szavatossági jegy vagy ilyesmi, de számlám igen, bolti papír, pecsét stb. (úgyis tudjátok), igen.
A válasz: augusztus 15. óta igen, befogadják, GARANCIÁBAN javítják, cserélik stb." -
kocsij
tag
válasz
Mastershifu #51865 üzenetére
Ez mind oké csak az egészben az nem hangzik el hogy garanciába javítják vagy pénzért. Azért az nem mindegy. Nem hiába létezik a gyári garancia. Bolti garanciásat szerintem nem fogják ingyen javítani.
-
válasz
Ha én ezt korábban tudom
Köszi hogy utánanéztél, sokak életét megkönnyíted!
-
Dexxter182
tag
válasz
Hát meg azért is mert 32 GB-osat nem árultak csak GSM boltban. A 16-os meg igen karcsú....
Én is azért nem piszkáltam eddig a telefonom mert várom a sárgulástha jön...
de ez jó hír hogy kérdezés nélkül számlával dolgoznak. És vásárlástól számított 1 évig?
-
batai15
félisten
válasz
Ez valóban jó hír.
-
Mauzes
addikt
válasz
Mastershifu #51809 üzenetére
Ezt úgy értem, hogy a melóhelyen előttem fekszik a telefon, hallom az értesítést, hogy jött egy email, és villog a led. Én a telefonhoz hozzá sem érek, helyette egyből az asztali böngészőben megnyitom és elolvasom az emailt, majd bezárom. Na eztuán van, hogy a telefonon elalszik a led, de olyat is észrevettem, hogy villog tovább (és idegesít), ekkor csak képernyő feloldásra alszik el (de az látszik a notification bar-ban, hogy nincs olvasatlan email).
w333: D80220d-216-70
-
v2_rider
tag
válasz
Mastershifu #50481 üzenetére
Még az lg lehet korrekt. Megvárom mit döntenek. Azt tudom, hogy nem küldöm sehova a telefonom.
-
válasz
Mastershifu #50186 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy akkor késve, de segíthettem.
-
válasz
Mastershifu #49594 üzenetére
Üdv!
Kicsit ugyan megkésve írok, de azért még válaszolok.
Kerékpározáshoz (és amúgy egyéb szabadidős tevékenységeket is beleértve) semmi mást nem használok, csak is az Ingress-t (ez egy ilyen közösségi GPS-es AR játék).A "ki milyen navigációs app-ot ajánl" téma meg látom már ki lett vesézve időközben.
Lehet tudod már amúgy, de a Here navigációs app pár napja felkerült Play-re is, szóval most rákeresve már megtalálnád.
Viszont állítólag magyar nyelv és hang nincs (még) benne.
Azt nem tudom viszont, hogy a külső forrásból telepítettre is vonatkoznak-e ezek, de valószínűnek tartom.weee:
Szívesen!
Gondoltam, hogy akkorra már megoldottad, csak "hátha nem" alapon írtam be a megoldást. -
w333
félisten
válasz
Mastershifu #49883 üzenetére
Viccelsz ... Edigital 125k és Media M. 130k -ért árulják ugyanezt
Szóval a B-tel tényleg nagyon jó nyomott áron adja, gondolom lassan kifutó lesz !
-
Indiant
addikt
válasz
Mastershifu #49878 üzenetére
Én mindig gépről töltöm, A statusbar-on azt írja ,h. lassú töltés.
Lehet ezt valahogy gyorssá varázsolni ilyen módon? -
w333
félisten
válasz
Mastershifu #49853 üzenetére
Dobozon írja ... Kép
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #49763 üzenetére
Jajj nem bíráltalak. Csak kifejtettem hogy miért nem jó ide a kifutó szó. Azt hiszem egyet beszélünk csak 2 féle képpen.
-
Mike81
senior tag
válasz
Mastershifu #49707 üzenetére
+1 szerintem sem szabad már várni arra, hogy olcsóbb legyen. Főleg így hogy már kifutó készülék. Pár hete rám jött az 5 perc és gondolkoztam, hogy eladom. De aztán gondolkoztam hogy mire is cserélném? Mert még mindíg nagyon jó a külső, és a hardver is bőven jó még:-)
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #49727 üzenetére
A kifutó szó hát nem ide illik...
G2 se nem öreg se nem gyenge..
Bár igen szerettem volna egy aktuális komoly telefont ,de szerintem
Amíg: a hw mindenre elég
Van aktiv fóruma közössége
És custom rom támogatás addig egy telefon nem elavult és ha a jövőbeni telefon pl g4 ennek meg felel akkor nem bánom ha pl 1 évesen szerzem be.
Amugy ebbe a topikba hogy jött össsze a 44k hsz?
Nem láttam más telefonos topikba ennyit szvsz.. -
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #49722 üzenetére
Szerintem ez értékelhető upgrade lenne... erre már megérné váltani.
-
válasz
én stravat használok, nagyon megbizható
@pinceajto: próbáld ezzel
-
válasz
-
tibbike01
őstag
válasz
Mastershifu #49581 üzenetére
Szia, normális mivel gyárilag 5V=1.8A töltő jár hozzá! És ez bitang jó!
Nekem durván egy óra alatt feltölt 0%-ről 100%-a
-
Jippy
tag
válasz
Mastershifu #49581 üzenetére
Szia!
Ez teljesen normális.
-
xtevo
őstag
válasz
Mastershifu #49484 üzenetére
Jó tördelés, lassabb telefonon is jó sebesség. Android-os pályafutásom kezdete óta ezt használom.
-
Mike81
senior tag
válasz
Mastershifu #48780 üzenetére
Szia! Egy biztos. Nem fog csalódás érni. Nagyon jó kis teló. És baromira gyönyörű tok nélkül. Csak hát úgy rizikós használni :-))
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nekem április óta van meg és nincsen panaszom(jó gps,nincs sárgásodás,jó üzemidő,gyári rom mindég)...nem kell félned. Sokan nem írnak ide,csak használják...gondolj csak bele kb hány felhasználó ír ide:kb 200 na ha ennyi telót adna el az LG felkopna az álla.
Én egyből vettem rá tokot és fóliát és jól vagyok,pedig párszor esett kőre a sarkával a teló.
-
válasz
Az en reszemrol nem csak jo hszek vannak
de ar ertekben en se tudnek masra valtani, hogy ne bukjak megint egy csomot
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mastershifu #48778 üzenetére
Szia
Én annó az LG 4Xhd-t vettem a b-teltől bolti garival több mint két éve és a mai napig nincsen gond vele,amikor meg rányomtam ázsiai romot(nix magyar nyelv) egyből megcsinálták magyarra gariban...szal nem minden gsm bolt xar....szembe ültem a szervizes sráccal és azonnal megcsinálta nekem,nagyon jó fejek voltak. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Mastershifu #48773 üzenetére
A bolti garancia nyilván nem olyan életbiztosítás mint a gyártói,többek között ezért is olcsóbb a telefonod mint azoké akik plussz 30-40k- ért veszik gyártóival.
De a jogszabályok azért valamilyen szinten ezeket a gsm boltokat is kötelezik a vásárlóval szemben, tehát erős csúsztatás az hogy az ilyen garancia semmit nem érne. A telefonod meg végeredményben ugyanolyan. -
Doky586
félisten
válasz
Mastershifu #48773 üzenetére
"te mondod, fulldobozos változatot adnak minden gyári kiegészítővel"
Adnak olyat is, csak azért 20eFt-al többet kérnek.. de ez oda van írva a bolt honlapjára (csak a megfelelő helyre kell klikkelni hogy látható legyen)... -
tomiii007
senior tag
válasz
Mastershifu #48765 üzenetére
Hát ez csak sima bolti gari....
Itt semmiféle GYÁRI GARI nincsen.... szal nem tom te mit nézel -
rostasim
csendes tag
válasz
Mastershifu #48738 üzenetére
Sziasztok!Szeptemberben vettem az Lg g2-t gps problémával visszavittem a "boltba"ahol vettem és ennek lassan egy hónapja.Senki ne vásároljon gsm-bolti garanciás telefont.Én megtanultam...
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Mastershifu #48753 üzenetére
Vedd meg nyugodtan gsm boltból. Ha esetleg bármi gikszer lenne a szervizeléssel, a különbözetből akár te magad is meg tudod javittatni márkaszervizben.
Én már a harmadik telefonomat fogyasztom gsm boltból, igaz eddig egyiket sem kellett javittatni. Arra figyelj hogy full dobozos legyen,minden tartozékkal.
Egyébként hol akarod venni ha nem titok?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest