Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
watador600 #56893 üzenetére
Ez ismert dolog. Az Lg is elismeri a létét. Ők sem foglalkoznak vele.
Látom megelőztek :-)
-
gubolaa
tag
És akkor mivel lehet olyan vissza állítást csinálni amit vissza is tudok rakni?
-
kasata91
tag
Na én is rászántam magam a kdz-re, tényleg hülye biztos, ugyanis a legnagyobb feladat a PC-s driverek felrakása volt
És meg kell vallani nagyon baba a cucc. Eddig egy rossz szót sem lehetett szólni a sebességre. De ez még smoothabb. (vagy csak a placebo teszi velünk)
Eddig egyetlen negatívum az ÓRA. A feloldó képernyőn kicsike, a kezdőképernyőn meg az az időjárásos cucc ronda. (G2-é sem volt szebb - főleg Sense után - de ott legalább volt egyszerű analóg meg digit ami jól nézett ki, ez most eltűnt a widgetek közül) Még a végén a 4 éve nem használt beautyful widgets-re kell hagyatkoznom...
-
tomiii007
senior tag
Nekem is ezt csinálta.... nem értem, hogy miért....nagy nehezen én is eljutottam gyári adatok visszaállításra.. Én is csináltam FR-t előtte és úgy frissítettem...De azért ez vicc
És nekem is alul azt írta Rooted, pedig soha nem volt rootolva, mivel nagykerből vettem bontatlanul... Nem is értem, hogy lehet így frissítést kiadni... Ezek után nincsenek nagy elvárásaim a rendszertől.... -
2o1i
senior tag
válasz
watador600 #56893 üzenetére
Enyém is ilyen. Ne foglalkozz vele, semmi baj nem fog történni!
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #56890 üzenetére
Azt írja most amikor csinálja a frissítést, hogy ROOTED... ezt nem értem, nem nyultam hozzá, a stock felrakása után. De eddig csinálja a frissítést, remélem nem lesz baj...
-
gubolaa
tag
Helló mindenki. Nem nagyon néztem eddig a fórumot mert minden minőségben meg voltam elégedve a telóval. Nem úgy mint az előd xperia u-val
ott ment a barkács. Viszont jött az új Lolli. Egy kérdésre örülnék ha válaszolna egy segítőkész fórumos. A korábban megosztott pc suit proggal most csinálom a full backpot. Na most az egy olyan backup, hogy az egész kitkat-et vissza rakja úgy ahogy volt, ha esetleg nem tetszik a lolli? Vagy nem? Mert nem szeretnék root meg hasonlókat egy backuphoz.
Köszönöm
-
artbeat
csendes tag
Sziasztok, 32gb Német (DEU) telefonra melyik lollipopot tehetem fel?
Amúgy kapok erre OTA frissítést?
Köszi a választ előre is!
-
fodin
tag
válasz
watador600 #56884 üzenetére
Ha stock került vissza, akkor mehet nyugodtan az LG programmal.
-
Userlook
tag
Valaki rakot fel lollipopot D80220d-HKG-XX regiosra ami mukodik? Habigen akkor melyiket? Koszi
-
watador600
senior tag
Telómon volt már costum rom, de kdzvel visszaraktam a stockot.
Ha most az LG saját frissítő szoftverével gépről updatelek lolipopra akkor nekem abbol lesz bajom? -
Mike81
senior tag
válasz
cipofuzo87 #56881 üzenetére
Van olyan a hívás beállításoknál, hogy hang javítása. Ha aktív akkor pipa ki. Lehet hogy csak az szorakozik. Ez a hiba kk alatt is meg volt már. Ha úgy sem jó akkor lehet hogy hardveres vagy hálózati gondod van.
-
cipofuzo87
tag
Ma vettem egy G2-őt, egyből felraktam rá a stock lollipopot, csak ezután próbáltam ki jobban a telefont. Sajnos hívás közben a másik fél arról számolt be, hogy akadozik a hang, fél másodperces kihagyásokkal. Két embernél is előjött ez. Tud valaki rá megoldást?
-
kurion
senior tag
Valamiért FC-znek appok pedig mind ment anno CM alatt meg kaptak lollipop támogatást, valami javaslat rájuk?
-
Grecky
senior tag
válasz
#84221696 #56876 üzenetére
Kösz, de olyan h telenoros rom nincs, az open hun romot kapjuk mi is, legalábbis eddig így volt.
Pont emiatt kérdezősködöm, nem tudok 2 percenként a pc suite-al fw-t csekkolni, kdz-t egyenlőre hagynám.
Az imei alapján nézés meg már régóta semmit sem mutat régión és sn-en kívűl.
Nincs egy telenoros kolléga sem a fórumban? -
Grecky
senior tag
A nagy izgalmak közepette méltatna valaki válaszra?
Sztem elég egyszerű kérdést tettem fel.
Köszi! -
SUPREME7
őstag
válasz
bernina #56869 üzenetére
Milyen romról váltanál? Nekem is beállt 2%-nál, bármilyen KDZ-t próbáltam (Cloudy G3-ról akartam váltani), régebbi KK rom se indult el. Aztán a TOT módszerrel (görgess le) felhúztam egy régi romot, és utána már ment a lolli KDZ.
-
bernina
csendes tag
Szia!
Nekem ez nagyon nem megy. Próbáltam a DroiDMaster és a LG Flash Tool 2014 offline telepítővel is.
A download módba való belépés simán ment a hangerő + és usb bedug módszerrrel. Elindítottam a leírt paraméterekkel a telepítőt, ami mindig megszakad 2 % mellett. Már az is zavaró volt hogy a LG Flash Tool 2014 offline telepítő az indítás után valami meghiúsult server kapcsolati hibát is kiírt de itt még tovább ment.
Mit csinálok rosszul? Tudsz segíteni? -
rutika956
csendes tag
Én tegnap raktam fel a Lollit LGMobile Support Tool-al és nekem sokkal jobban tetszik mint a KK. Az akksi használat eddig kb ugyanaz, értesítési leddel semmi bajom, semmi akadás, lefagyás és szabad ram 500-700 MB között mozog.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Andrew10 #56863 üzenetére
Aztatat én nem toom...nekem az időképé van kint és ha azt kikapcsolom és más nincs kint,akkor kerek lesz az óra és nagyobb..
defygaben
Volt gyári visszaállítás?ha nem dobj egyet...ha esetleg backup ment fel az is hibás lehet...Más
Akinek még nem merült energiatakarékos üzemmódba ne lepődjön meg,ha bekapcsol az alsó és felső sáv piros lesz(értesítő meg a home gombos) -
defygaben77
tag
Tegnap felraktam KDZ-vel a független magyar Lollipopot, de nekem nagyon zabálja az aksit! Nem tudom, mi az oka, de 4 óra alatt 60 %-ot merült úgy, hogy alig-alig használtam!
-
kimi02
őstag
Akksi idővel , hogy álltok ?
A lányom F60-as telójára kb 1 hónapja raktam fel a lollit és baromi jól bírja.
2 nap , 4 óra használat mellett 12%-on áll , 10 óra 6 perc kijelző idővel.
Pedig aztán nyomja neki rendesen , videók stb.. -
bakkir
tag
Hali! 32gb német romos telom van. Várom a frissítést, de már elgondolkodtam a kdz-s frissítésen. Melyik verziót javasoljátok? A magyart 16gb open, vagy portugál 32gb romot, vagy mást?
Illetve ha így frissítem, akkor itt itt is meg fog változni a szoftver? Illetve azután tudom OTA frissítéseket telepíteni? -
Andrew10
aktív tag
A vodásat tettem fel de azt tapasztalom, hogy a bejövő emailt nem jelzi a led a kk jelezte, a hívásokat smst jelzi. Van tapasztalata valakinek a függetlenen is így működik vagy az esetleg jelzi az emailt? Előre is köszi.
-
-
Andrew10
aktív tag
Szerintetek melyik lollit érdemes fel tenni a vodásat vagy a függetlent bár én vodás kártyával használom? Nem tudom van e különbség a kettő között?
-
haypro
senior tag
válasz
Cingáriusz #56849 üzenetére
Miért nem használsz mondjuk SwiftKey-t? Százszor jobb mint a gyári.
-
A Lollipop-tól én leginkább a kamera javulását várom és azt, hogy ne fagyjon le állandóan az LG billentyűzet szoftvere.
-
törölt tag
válasz
extasymajom #56847 üzenetére
Valahogy így csináltam én is anno, de most valamiért nem jelenik meg a gmail címtárába a névjegyzékem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#07400704 #56842 üzenetére
Sajnos egyenként lehet a névjegyzékben, szerkesztés alatt átállítod telóról gmail címre.
vadászcsiga
Azt én is sajnálom,jó volt ott a kamera indító,van magyar nyelv és le is lehet tölteni a szavakat a nyelvbeállban.kirket
1.Hát sajna igen,nem sokkal lesz nagyobb és alapból nincs is alternatíva
3.bocs,rosszul emlékeztem..... -
Mozart62
csendes tag
válasz
#07400704 #56842 üzenetére
Lemented a telefonodról a névjegyeket a Google számára elfogadható csv formátumba.
Ha csoportjaid vannak, úgymint család, barátok, ismerősök, munkatársak stb. külön csv file-be.
Google-val megeteted csoportonként, ha kell, ott szerkeszted, képeket adsz hozzá stb...
majd vissza szinkron a telóra. Nyilván előtte törölsz mindent, különben felduplázódnak.
ennyi... -
vadászcsiga
félisten
Ja, a zarkepernyorol jobb swipe-al indítható kamera eltűnését sajnalom : (
-
törölt tag
Letudná valaki írni gyorsan, hogy hogyan tudom szinkronizálni a névjegyzékemet a gmail-es fiókommal?
Eddig csak a telefonon voltak a névjegyek, de készülékváltásnál jó lenne ha gyorsan szinkronizálná a névjegyeimet az új készülék, azt hiszem ez a legegyszerűbb módja ha nem tévedek...
Köszönöm! -
pocok86
csendes tag
válasz
extasymajom #56839 üzenetére
köszönöm
-
pocok86
csendes tag
Kirket, azt a zárolási képernyő háttérképet el árulod honnan tudom megszerezni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Fail3D! #56835 üzenetére
Erről jut eszembe, chrome szívja az akksit mint a fene. Én azt hittem már hogy a másfél evés g2nek annyi, de rátaláltam a UC browserre, most a nap felénél még mindig 60%-nál tart, azelott du. 2-3 felé már töltőre kellett rakni, és hasonló swipe-ok vannak benne mint chrome-ban
Gyári bill...bocs szokni kell
-
Aki chromot hasznal annak nem hianyzik a plusz jel az uj oldal hozza adasahoz? Most veszem eszre ezt a kenyelmetlenseget.
-
kirket
csendes tag
válasz
Quqesz #56825 üzenetére
1. kivettem, de az se sokkal nagyobb. [JB/KK G2 lock screen] és e között [G3 lock screen] azért jól látszik a különbség. Nincs rossz szemem de eddig "zsebből" is lelehett olvasni az időt most meg közelebb kell emelnem. Tudom vegyek szemüveget, meg okos órát...
3. de ha rádugod csat MTP,PTP és töltés only opció van.
A lock screen témához annyit hogy a Next lock screen-t probáltam ki most és egész jó is lenne de a menü sáv nem tűnik el(igaz hogy deaktiválja őket de hülyén néz ki) és néha egy pillanatra elfelejt zárolni dupla kopp után.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki használ triggert lolli alatt? Nekem nem működik. A rootot igénylő mobiladat forgalom kikapcsolása van beállítva, root megvolt, jogot megadtam de semmi.
Rootolas elsőre nehézkesnek tűnik, de igy utólag már fél kézzel is.
Illetve még annyi hogy a qwerty-t magyar bill alatt miért sajnálja tőlünk az lg? Vagy valakinek van ötlete rá?
Amúgy baromira tetszik a lolli, sok felesleges beállítást eltüntettek. Ne zavarj csillag ikonját nem értem mit akar szimbolizálni. Alsó gombok némelyiket szokni kell
Cingariusz
5.0.2 -
Még mindig nem akar frissítést kiadni a G2-esem
Egyébként melyik Lollipop jött rá? 5.0.1 vagy 5.0.2.? -
Grecky
senior tag
Telenoros G2-re nem jött még senkinek?
-
törölt tag
Nektek működik a megbízható arc funkció?
Nekem hiába van beállítva nem akarja feloldani a telefont.
Néha fel-fel ugrik egy kiírás a zárolt képernyőn, de azonnal el is tűnik.
Valamiért nem megy a dolog. -
Fredy02
tag
Van valami jó leírás KDZ-ből frissítésre, hirtelen nem találok. IMEI ellenőrzés szerint nincs rá még frissítés (NEU független) ezért PC suittal nem is próbálkoztam. Most Cloudy van fent. 32 GB telefon esetén a spanyol 32GB KDZ-t szedjem le?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kirket #56823 üzenetére
1. Ha kiveszed a menüben a képernyőzárról az értesítések megjelenítését,akkor nagyobb lesz az óra(ért sávban minden marad,ott lesznek)
2. Hát a kijelző ja,ez engem is bosszant...kapcsold ki ve a ledet a menüben és jó lesz sztem,nekem ok,de az első talán halványabb a hátsó fényesebb lett(és lassabban pulzál)
3.ha usb-re dugod a záróképernyőn kiirja(ért sávot nem néztem),hogy csatlakozott mtp-ben...ha rányomsz erre feldobja a választási lehetőséget egy ablakban mtp/ptp/lg szoftver között
4 passz
5.nincs -
drsanyo1977
csendes tag
Hali
Frissítettem lollira, de nekem is hard reset kellett. Sajnos a super backup progi mentését nem toltam fel a dropboxba, így elszálltak az sms-eim. Van mentésem (PCsuit), de még KK. Hogy tudnám belőle kinyerni az üzeneteket?
előre is köszi -
kirket
csendes tag
Egy két észrevétel a erről a LG féle lollipopról. Tegnap raktam fel kdz-vel előtte utána HR-el.
1. a lock srceen órája picsányi lett és nem is állítható cserélhető
(még a stock loliban is nagyobb az óra)
2. A notification LED jelzései halványabbak lettek (az hogy nem jelez mindig, be tudható az appoknak szerintem) + a kijelző is sötétebb ha automatán hagyjuk ugyanolyan % mellett mint KitKat-ben.
3. aki szereti használni a PC Suite-ot az mostantól felejtse el, ugyan úgy az OSP-t is. Bár a pc suite-hoz csaklakozható Wi-Fi-n keresztül de semmit nem lehet vele csinálni, se szinkron se backup.
4. PC-s USB töltéssel valami nem stimmel. Nálam legalábbis. Gyakran szoktam gépre dugva használni hogy ne merüljön le pl játék miatt vagy a miracast miatt. Tegnap nyomtam egy kis cut the rope-ot, 86%-on volt és mikor kiléptem a játékból már csak 80% volt.
KitKat-en ilyen soha nem volt, legrosszabb esetben is szinten tartotta az akksit.
5. Na igen nem kapta meg a Dual Window funkciót.
Ezeket leszámítva simán jár a rendszer, akadást nem láttam sehol.
Tetszik a kinézet is.egy-két ikon kivételével Az üzemidőről még kell legalább egy hét használat.
A lock screen elégé kiakaszt ha lesz valakinek valami módszer rá hogy az órát kicseréljük azt kérem ossza majd meg itt a fórumon is.Nem szeretnék csak emiatt elkezdeni romozni, mindig stock-ot használtam -
SUPREME7
őstag
Kipróbáltam a korábban linkelt TWRP recovery-t, tökéletesen működik a dolog. (SuperSU pro kell hozzá az ADB shell miatt)
Akinek Xposed miatt kell:
Ha van recovery, telepíted az Xposed apk-t a telefonra, majd felmásolod az Xposed flash zipet, és az "Xposed helper" zipet (ez kilövi a smartcover és weather appokat, különben FC-zik mint az őrült) a belső tárhelyre, és ez után indítod a recovery-t.
Flasheled mindkét zipet, nem kell semmi mást csinálni, reboot system és megy az xposed
-
Istyu74
aktív tag
Szisztok valakinek sikerült már recoveryt föltenni Lolli alá ?
Én e szerint a leírás szerint csináltam,de nem lett jó,csak az alábbi kép jön be recovery mód helyett
Egyébként a rendszer ettől függetlenül kikapcsolás után rendesen fel áll.
-
kasata91
tag
Én mostmár komolyan mondom az összes LG szoftverfejlesztőn átküldenék egy középkori kínzásokat végző vállalatot. Hogy lehet ilyen barbár módszert kitalálni egy telefon-PC kapcsolathoz. egy 3310-est hamarabb összekötöttem a tamagochival, mint ezt.
Hiába nekem az LG Support Tool, hiába az összes feltelepített driver (vagy 6x). LG Szoftver módban nem hajlandó az USB telepíteni az illesztőket. (MTP módban sikerült). Anélkül meg ugye no PC Suite-No party.... -
hobbitka_
tag
Sziasztok, mint magyar régiókódosnak, tegnap fel tudtam tenni a lollit pc suittel.
Eddig tetszik, de egy dolog baromira zavar: gyakran kapcsolom ki az automatikus frissítést, hogy spóroljak a neten (kb mindig, ha mobilnetrre kapcsolok) és most van egy felugró figyelmeztetés be és kikapcsolásnál is, hogy ez milyen következményekkel jár, amit mindig le kell okéznom. Szuper frusztráló.
Valami ötlet erre?
-
Lala6
őstag
válasz
Valaki1234 #56811 üzenetére
A korábbi frissítésnél írta valaki, hogy a 32GB-os telójából 16GB-ost csinált, ezért tartok egy kicsit a kézi frissítéstől.
-
spuros
őstag
Este fektettem a független hu-s nyalókát. Valóban szélsebes. Pedig azt hittem szmúszabb nem lehet a telefon mint KK alatt. Pedig de! A SwiftKey még nem teljesen kész a dologra mert nem minden leütött billentyű után rezeg. Ledes értesítés nálam ugyanúgy működik mint KK alatt.
-
akooos
veterán
válasz
HTCX715 #56756 üzenetére
Én mindenképpen boltból venném a helyedben. Nem azért, mert annyi pénzem van, hanem: sárgulás. Nagyon veszélyes, mert az egyébként tökéletes telefont elrontja. Én az elsők között vettem meg, 2013.októberében 170ezer forintért függetlenül 1 év rendes garanciával. Fél év után besárgult a kijelzőm. Kicseréltettem. 2 hete megint elkezdett besárgulni. Nem olyan vészes, mint az első, de akkor is sárga megint egy kis melegedéstől. Ezzel meg tudom cáfolni azt a kijelentést, hogy a cserélt kijelző nem sárgul
BTel-t nagyon sokan ajánlják, én ott venném a helyedben. Szerintem megéri a gyári garancia a többletköltséget. Az LG szerviz (nem a Telemax) hibátlanul, gyorsan és pontosan dolgozik. Ha azt mondják, hogy 4 munkanap alatt lesz kész, akkor legrosszabb esetben 4 munkanap alatt lesz kész. Én kétszer vittem szervizbe, soha nem volt 3 napnál tovább ott. Volt egy kijelzőcserém és egy alaplap+GPS antenna+mikrofon és környéke cserém. Volt a fórumban olyan is, akinek a garancia lejárta után néhány nappal ingyen felújították a telefonját.
Amit a neten írnak róla, az nem ámítás, tényleg istenkirály telefon még mindig. Főleg ilyen áron... Az előző telefonom ami eddig volt nálam az egy HTC HD2 volt, azóta sem húztam ki 1 évnél tovább ugyan azzal a készülékkel.
Végezetül: VEGYÉL G2-T
-
törölt tag
Szerintem meg nem.
Tegnap csak be volt kapcsolva, és semmit nem nyomkodtam rajta és a kezdeti 1,04GB szabad memória 480MB-ra csökkent szép lassan.
Hiába nyomtam rá karbantartást, 600MB fölé nem tudott már menni.
Mondjuk azt sem értem, hogy a droid miért foglal ilyen sok helyet a telefonon?
16GB-ból kb:10GB a használható terület. (kb:6GB-ot foglal???)Nos iPhone-on a 8.2-es (legújabb!) IOS is elvan 3,5-4 GB-ból. És fut a 2*1GHz-es procin is vidáman.
Azért ez szégyen a droidra nézve. És akkor egyes gyártók kiadnak bővítési lehetőség nélküli telefonokat csúcs készülékként. Amikor a legutolsó szaros samsumg is bővíthető minimum 32GB-os kártyával, a kínai mobilokról meg ne is beszéljünk.Ez nekem akkora szívfájdalmam, hogy azt elmondani sem lehet. (persze lehet mondani, hogy miért vettem meg akkor? Nos azért mert ugyan írták a tesztek, hogy nem bővíthető, de ezen átsiklottam és úgy általában fel sem merült bennem, hogy valaki egy szaros microSD bővítésen spórol...)
-
Lala6
őstag
Ezt már tényleg nem hiszem el, mindenféle szolgáltatós és nem szolgáltatós telóre megjött már a frissítés, csak az én független 32GB verziómra nem...
A legutóbbi frissítés is vagy 2-3 héttel a megjelenés után érkezett meg rá. Sima normál EU verzió, CZE régióval (mall.hu-ról vettem, az meg ugye cseh).Vajon mi a logika az LG-nél? Miért nem egyszerre jelenik meg a frissítés minden verzióra és régiókódra?
A másod telefonom egy IPhone, ha arra jön új fw, akkor azonnal tudom is tölteni a többiekkel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest