Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Nightman1 #60728 üzenetére
Nem sok hely van pesten sem, ahol tudnak ilyet javítani, én anno a Váci úti nokiába vittem a készülékemet, 10ért cserélték a SIM olvasót benne, mert csak abban a szervizben volt hozzá megfelelő eszköz. Nyilván te ne vidd nokiába, a Váci úti LG szervizt kérdezd meg, hátha.....
-
Molk
tag
-
david.magony
csendes tag
válasz
Nightman1 #58921 üzenetére
Nekem sikerült felrakni csak figyelni kell, hogy vagy jb stock legyen a telón és úgy rootoljuk és használjuk az autorecet, vagy ha lollirol csinaljuk akkor a play storeos autorecet használjuk és akkor kötelező flashelni JB modemet. En nekem nem ment az, hogy lollirol rakjam fel a romot ezert downgradeltem jb-re a telefont és úgy elsőre sikerült. (A sim pint ki kell kapcsolni mert azt eddig egy 5.1.1es rom se tudja kezelni) Ha ezeket már mind tudjátok, akkor bocsi a spamért.
-
válasz
Nightman1 #58826 üzenetére
Az enyém olyat csinál, hogy navigálás közben (pl. navigon vagy új igo) amikor állok a pirosnál, néha eltéveszti merre is mentem eddig, merre áll az autó eleje. Elindulás után szinte azonnal visszaáll, de ha pont kanyarodnál, az kicsit átverős tud lenni, mert ugye amint másfele nézel, átírja az útvonalat is. Szerintem ez is lehet GPS hiba, de annyira minimális, hogy nem is törődnének vele.
-
sefan67
aktív tag
válasz
Nightman1 #58516 üzenetére
Hali!
Nekem ugyanez van már a 4. telefonommal.. egyszerűen szar GPS modult tettek bele, fél év után elszáll/elgyengül... többször leírtam már itt fórumon, most nem részletezem. Egyszerűen szar. 6db LG G2 van/volt már a tulajdonomban, ebből 4nek ez a hibája.
Megoldás? Nincs... Sajnálom. Tapasztalat. LG nem akar tudomást venni róla mert nem több ezer embert érint csak párat, legtöbben észre sem veszik.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Nightman1 #57391 üzenetére
Egyáltalán nem lett rossz a Lolli official update, nincs tele buggal és használható a telefon ugyanúgy, mint előtte. Viszont nekem egyszerűen nem tetszik ez a Lollipop, nem érzem azt, hogy ez bármivel jobb lenne, mint előtte, sőt inkább rosszabb az én szemszögemből nézve. Én Cloudy G2-ről tértem át, mert gondoltam, hogy megnézem mégis, mit tudna a telefon a legfrissebb official rommal. Az az igazság, hogy ha alap KitKat-en lettem volna maradna biztosra a Lolli, de nekem ez a Cloudy után iszonyatosan fapados és néhol visszalépésnek érzem.
-
SUPREME7
őstag
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Nightman1 #54103 üzenetére
Nem célom cáfolni, csak abszolút érdekesnek tartom a kérdést... Valaki pont az írta itt, hogy gyengébb akkuidőt kapott, amikor nem a gyári fejet (ill. annál gyengébbet) használt. Én magam is szeretem inkább éjszaka gyenge töltőárrammal etetni a telefont... Ennek ellenére napi szinten egy 2 amperes Samsung fejet használok.
Ma kipróbálom egy 800 mAh-s Motorola töltővel -
-
Wucky
senior tag
-
batai15
félisten
válasz
Nightman1 #53541 üzenetére
Az hogy többet fognak foglalni az appok. Ezáltal úgymond nem kell a rendszernek első inditaskor v ram uriteskor úgymond nem csomagolja ki. Hanem eleve ki lesz. Nagyon legyszerusitve . Persze lehet nagyon hivatalosan fogalmazni de kb ez a lényege. Ezáltal meg gyorsabb az indulnak az appok stb.
-
stefi68
addikt
válasz
Nightman1 #53162 üzenetére
Na ez pont az utolsó hsz.-em után jutott eszembe, úgyhogy kettőt meg is néztem délután.
Az az igazság, hogy az F6 mellett elszoktam a ROMolástól, meg az ezzel járó kutakodástól, mivel arra nem volt semmi. Elfogadtuk úgy, ahogy volt. Nem mellékesen azért megjegyzem egy remek középkategóriás készülék, remekül működő JB rommal. Adtak ki rá KK-ot de az egy hulladék volt, úgyhogy azóta sem használja senki azzal.
Itt egy kicsit S2 filinget érzek, mivel ott milliónyi ROM és azok alváltozatai voltak, hetente kijövő frissítésekkel és izgalmakkal, hogy éppen mit javítottak ki és mi romlott el.
Igazából egy hete vagyok csak G2 birtokos, egyelőre jónak tűnik a stock KK is.
Kicsit kiegészítettem pár xposed modul hasznosságával.Egyelőre csak tájékozódok mik a lehetőségek és miben nyújtanak többet.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Nightman1 #53125 üzenetére
Sok profi jár ide,persze mind elfogult kicsit és sokszor elhangzott már az,hogy a jelenlegi piacon ár-érték arányt is tekintve nincs alternatíva a g2 mellett.Hiába öregszik,nem tudnak annyival többet az új versenyzők,hogy megérje lecserélni. A szifon6 biztos kenterbe veri de drága mint a sz@r és elhajlik a farzsebedben. A samu drágább,a g3 kijelzője miatt nem olyan gyors. Sony-m még nem volt,de sokan irogatták itt annó,hogy nem tudják optimalizálni a készülékre rendesen a romot,a kínai csodák törnek föl mint a termál és valószinűleg övék a jövő de hiába a 8 mag,sógorom pl azt mondta,még a samu s4 is gyorsabb volt neki .
A g2 sok kritikát kap a lassú fókusz miatt,de ha az összképet nézzük,megállja a helyét a nagyok közt. -
Nightman1
tag
válasz
Nightman1 #53101 üzenetére
No nagynehezen az xperia z2-es képe is felment,íme
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=hmukn7itihprumalm3xn.jpg
Nem kis különbség van a két kép közt.
Mindkét kép 16:9 formátumú,tehát a g2 10,a z2 15,5Megapixelen készült.
A z2 vakuja felér egy gyertyalánggal a g2höz képest..
felajánlottak egy cserét a g2m,z2ért,de mostmár fontolom hogy meglépjem e.. -
-
Atish19
őstag
válasz
Nightman1 #50713 üzenetére
A sima távirányító nálam is tökéletes, de LG tv-nél van egy Magic Remote távirányító amit egyes készülékekhez adnak más készülékekhez meg lehet venni. Az enyémhez sajnos nem kaptam és sajnos nincs a támogatott tv-k listáján
pedig a tv maga fel van készítve a funkcióra. Van egy lg webos alkalmazás amivel ezt ki lehet váltani, de nem szeretnék még egy plussz alkalmazást, ha a gyárival is meg lehet oldani.
Más: Van értelme regisztrálnom az LG termékeim az LG honlapján? Samsung anno ezért adott plusz garanciát az LG-nél mit nyerek vele? -
sonkamiki
tag
válasz
Nightman1 #50012 üzenetére
Saját tapasztalatom, hogy a frek.tartomány csak az egyik tényező! Igen, persze lényeges az hogy mélyhangoknál 20Hz alatti legyen ( ne csak ráírva) de 180000Hz felett már csak a denevérek hallanak
. Véleményem szerint még ami hasznos adat az az érzékenység, hogy hány dB-t tud a füles. Azt vettem észre, hogy a 106 dB felettiek már elég szépen és "hangosan" is szólnak. Jelenleg hagyományos (nem agyba dugós) Sennheiser MX560-t használok (4000Ft) ,amire 19-20000Hz; 112dB; 32 Ohm van ráírva és hangzásban, hangminőségben veri bármelyik eddig használt drágább ( 8-12ezer) SONY-t. Számíthat még a hangszóró mérete is, de a mai "agyba dugósaknál" már nincs is különbség. Ha lehet vétel előtt próbáld ki és ne csak az ár határozza meg a dolgot. "..szemével lát, fülével hall az ember" mindenkinek más a "jó". Édesanyámnak is hiába kapcsolom be a 7.1 HI-FI rendszert, hogy azon hallgassa a "Muzsika TV szupersztárjait", Ő megelégszik a TV hangminőségével
.
-
mouzrr
őstag
válasz
Nightman1 #48879 üzenetére
Ezekbol te mennyit hasznalsz? Marmint azokbol amiket letiltott. Lehet o mast hasznal helyette, vagy nem kell neki. En se hagyok rajta mindent. Ha kell valami akkor hagyom, vagy keresek jobb alternativat. Vegyel egy 30ezres android telot azon is tudsz ugykodni de nem lesz ilyen gyors. Remelem erted mire celzok
-
Danny365
őstag
válasz
Nightman1 #48268 üzenetére
Mivel a szenzor 4:3 arányú, ezért fizikailag képtelenség 13MP-es képet csinálni 16:9 kép-aránnyal...
Az a 10MP-es 16:9-es kép lényegében egy croppolt 13MP-es kép, alul-felül megvágva.
Ez nem bug, nem hiba, egyszerűen így működnek a fényképezők.
@xSide
Az utolsó 100+ hsz.-ben szó se volt ROM-okról, miről beszélsz egyáltalán... -
RomiJosy
aktív tag
válasz
Nightman1 #48044 üzenetére
Cianogen (c11 night) nagyon jó,gyors,kevés helyet használ,spórol a rammal. Pár dolog hiányzik belőle. Ha minden igaz kijavították az érzékelő hibát. Nekem hiányoztak kicsit az lg alkalmazások pl vezeték nélküli átvitel,quick memo,távirányító, stb. Ezeket lehet pótolni.
A g3 optimus 1.4.1 nagyon jól bánik az aksival,szép és gyors,több számomra felesleges progi van pl képernyő megosztás,sportolást segítő kütyü.
Én most visszatértem DM féle 20g-re. Ez elég jó.
Bármit csinálsz ,csinálj twrp vel full mentést,próbálj ki mindent,ha nem tetszik,5 perc alatt visszarakod a neked tetszőt,az a tuti ami neked tetszik,nem az,ami másnak. -
válasz
Nightman1 #47983 üzenetére
Ha ennyire zavar, hogy a kijelzőből vesz el a navigációs sáv, akkor tölthetők play-ről navigációs sáv elrejtő app-ok (Összefoglalóban is találhatsz néhány félét) vagy ha ROM-olásra szánod magad és kipróbálnál valami G3 portot, akkor ott helyből kapsz olyan opciót, hogy megadhatod, mely alkalmazásoknál tűnjön el a sáv.
Procit lentebb húzva természetesen jobb üzemidő érhető el, de akkor már a hatékonyság kedvéért egy kis alulfeszeléssel is próbálkozhatsz.
Ezekhez viszont már kernelt is kell cserélned egy olyanra, ami ezeket támogatja.Murciélago (#47975):
Korábbról is ismert hibák ezek, amiket írsz (nekem mondjuk pont nincs tapasztalatom, mert nem szoktam videózni), de ha nagyon okádék nálad a helyzet, akkor végülis felveheted a Váci úti LG szervizzel a kapcsolatot, elvégre is jogosan várns el az ember, hogy ilyen kategóriás teló normálisan csináljon videofelvételt.Kamera laggolás is általános, főleg gyenge fényviszonyoknál. Viszont az újabb firmware-eken javítás történt-e téren.
IMEI szám alapján meg pont, hogy a régiót nem tudod megnézni. A dobozán keresd az ehhez tartozó infót, ami általában 3 betűből áll. Pl EUR, AME...
Rájmó (#47924):
Kösd rá a telódat PC-re és kerestess frissítést a PC Suit programmal! Hátha azzal talál. -
snow2014
aktív tag
válasz
Nightman1 #47983 üzenetére
ha az also panel ahogy te nevezted tehat a harweres gombok hianya miatt a kepernyom elhelyezkedo 3 vagy talan 4 ki hogy allitja be gombok zavarnak (home, vissza....stb gombok) itt egy remek alkalmazas azok automatikus eltuntetesere.......
konkretan en hasznalom es nagyon megvagyok vele elegedve
-
Laca0
addikt
válasz
Nightman1 #47935 üzenetére
Azért az nagyon érdekes, hogy olyan tulajdonságok miatt (is) fikázod, amit vásárlás előtt is megismerhettél!
2 jellemző hiba szokott előfordulni összesen: kijelző sárgulás (ritka, de garanciában cserélik), GPS érintekzési probléma (garanciában javítják vagy házilag is egyszerűen javítható).
A "média chip" legkevésbé számító funkciója az FM rádió. Ennél az egynél olyan külső tényezők is számítanak, hogy helyileg hol vagy, milyenek a távolsági, árnyékolási viszonyok, milyen az antenna (ez headset függő). A tárolt médiákat gyönyörűen viszi!
Az adatforgalom állíthatósága szolgáltató és szerződés függő is.
"Gps-ről úgy nincs benne infó,de semmi,mintha nem is lenne benne.." Ezt még értelmezni sem tudom... mit szeretnél látni belőle? Hogy milyen tranzisztorokat tartalmaz? A lényeg, hogy bekapcsolod és szinte azonnal holdat talál és már navigál is a célpontba! Ennél gyorsabb, stabilabb GPS-el rendelkező telefonom még sohasem volt! Külső GPS-el sem tudtam ilyen jól navigálni! -
-
válasz
Nightman1 #47901 üzenetére
Haszáld a ketesőt!!
Már nemegyszer belinkeltem!
V20G.re root => de segítek katt ide második fele a hsz.emnek!
----------------------
akooos v20g nem rootolhato a TowelRoot.al! -
FGyula30
aktív tag
válasz
Nightman1 #47779 üzenetére
Most adtam le a rendelést. 20perc mulva hívtak, h holnap hozzák. 83350Ft.
Minden tartozék, 1+1 év gari.Nem gyári garancia, de ez van, ezt kell szeretni.
Mindenkit üdvözlök a klubban amúgy. M7-ról váltottam, meglátjuk mit tud a kicsike. :-)
Előszőr megnézzük a gyári romokat, majd jöhetnek a custom romok. Természetesen először olvasok, utána kérdezek, ha kell. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Robot fűnyírók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest