Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Van olyan oldal ami összegyűjti az Lg mobiltelefonokkal kapcsolatos híreket? Nem baj ha külföldi..
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Azharel #54876 üzenetére
Mert nagyon jó áron jutottam hozzá, majdnem annyiért, amennyiért eladtam a régi S3 -at.
Az a baj, hogy hozzászoktam a veszteségmentes flack zenékhez, így egy albumom is kb 1,2 Gb, így hamar elhasználható az a 10,6 Gb. Nem beszélve a HD játékokról, amik már 1.5 Gb-ot foglalnak (én nem játszok rajta, csak mondom), így eléggé megszivatták a usereket, itt ez a baromi jó telefon, de nem fér rá sok minden...
-
mouzrr
őstag
A runtastic appok tenyleg 28 forintba kerulnek?
-
kasata91
tag
Én is előszeretettel olvasgatok leendő telefonom után (jelenleg is ezért vagyok itt
) kiegészítve sebesség/teljesítmény összehasonlító videókkal, drop test-ekkel.
Azonban kis híjján erre fáztam rá 2 hete. Az a k..rva galaxy A5. Annyira szép, hogy majdnem megszegtem a több éves fogadalmam, hogy nem Samuzok. Minden tesztben, videóban villámgyors, nem akad, 2GB RAM stb stb. És mivel én nem vagyok az a " vakítsunk parasztot a telefonunkkal, hogy papíron mindenből a legerősebb van benne" típus. Így beértem azzal hogy ha gyors meg szép meg jól működik, akkor nem érdekel mi van a papíron, ez az én telefonom az erre szánt 90e Ft-omért. Már a zsebemben a pénzzel mentem a kereskedőhöz, akivel váltottam pár szót a telefonról. Aztán zuhant bennem a tantusz, hogy nehogy már egy 2GB RAM-os, fémdobozos S3-at vegyek ennyiért .... ami mellesleg fél év, egy kis zsebkopás és már 30 ezret ér csak.
Na azóta támadtam be a G2-t, és hétfőn már (remélem boldog) tulaj leszek.
-
Laca0
addikt
Én mindig olvasok teszteket telefonvásárlás előtt, de a szívem többet nyom a latba. Tehát ha nagyon tetszik egy telefon, akkor annak ellenére is azt veszem meg, ha nem az a tesztgyőztes!
Arra viszont mindig figyelek, hogy a fontos igényeimnek teljesen megfeleljen!
A G2 kamerája lehet, hogy nem a legjobb a piacon, de nekem maximálisan megfelel! Kellően gyors a beltéri fotózásokhoz, gyorsan rendelkezésre áll, amikor kell, nagy hasznát veszem az automatikus makro módnak is!
A hangfelvétele is nagyon jó egy telefonhoz képest! Szerintem akinek baja van vele, az hibás készülék miatt van. Egy zeneiskolai rendezvényen felvettem a gyerekeim műsorszámait a nézőtér közepéről, fejek között lyukat keresve, hogy teszteljem. Mivel profi felvételt is készítettek a szervezők, így nem volt túl nagy tétje... gondoltam... a profi felvétel ugyanis megsemmisült és csak az az 1 felvétel maradt meg, amit én a telefonnal csináltam. Csodálkozott mindenki, hogy ilyen jó minőségbe vette fel a hangot a telefon! A kép persze nem lett tökéletes, mert nagyon messze voltam és a fény is elég gyenge volt. Engem meggyőzött a tudása!
Nyaralni persze rendes fényképezőt és kamerát viszek mindig, de egyre ritkábban használom őket. A telefon mindig kéznél van, gyorsan lehet élesíteni -
stefi68
addikt
Zte Blade korszakban (ugye ismerős
) kiélhettem ROM-olási vágyaimat.
Azután jött egy kis szünet, majd S2 kánaán volt ilyen szempontból, majd váltás LG középkategória.
Már nem vágyom a heti szintű ROM tesztelésekre és tesztüzemekre.A G2 méretű, kaliberű telefonok nem igazán vonzottak, pont azért, hogy ne kelljen már azon rettegnem, mikor ejtem le, lopják el, stb.
100e Ft-okat sosem szántam erre.Csak azért csábultam el végül, mert szinte én szégyeltem magam, hogy ennyiért hozzá lehet jutni egy ilyen 2 hónapos telefonhoz.
-
FGyula30
aktív tag
250e egy S6 az xxlgsm-nél. Azért ez fájt...
-
xSide
őstag
válasz
stefi68 #54885 üzenetére
Dettó több fórumon olvasottak alapján veszem meg a telefonjaimat.
Sajnos a romolgatások miatt viszont tévútra visz mind.
Ki kell szürni a rom(b)olások okozta keserű tapasztalatokat és az alap problémákat.
Ezek alapján pénztárcámhoz mérten vett telókban nem csalódtam
Best a G2 még nyalóka nélkül is...- Mikor lesz?
- Frissítettem...
- Hogy lehet macskára visszatérni?
- Oldd meg -
-
stefi68
addikt
válasz
kocsij #54882 üzenetére
A tesztek önmagukban semmit nem jelentenek, való igaz.
Viszont a felhasználói tapasztalatokkal kiegészítve már lehet elég jó véleményt formálni egy adott termékről.A G2 fórumot a telefonvétel előtt 2 hónappal is olvasgattam.
Nekem nem volt sürgős a vétel, vártam a kedvező alkalomra. Nem is csalódtam benne, azt kaptam amit vártam, vagy még többet is. -
Pavua
csendes tag
Sikerült a CM12 nightly titkosítás az alábbi szerint:
Visszatettem a gyári romot. Azt titkosítottam. Mivel ekkor a TWRP recovery sem látja a titkosítot file-okat így nem tudtam feltenni a CM12-t, ezért kinyitottam a gyárit és ezt követően tettem fel a CM12, ami így már meg tudta csináni a titkosítást.Valahol azt olvastam, hogy a titkosított CM-et is lehet frissíteni, de hogyan, ha a TWRP-ben nem látszik a zip amit flashelni kellene? Vagy esetleg van olyan mappa amibe beletéve látszik, mert nincs minden titkosítva? Vagy fel lehet oldani a TWRP-ben a titkosítást, hogy lássa?
köszi, remélem a fenti hasznos.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FGyula30 #54881 üzenetére
54606 hsz-t ajánlom. Az tény sötétben lassan fókuszál(gyorsan mozgó dolgot nem lehet szinte vele lefotózni),de világosban minden ok és az eredmény is.
stefi68
+1
Nem habókra veszek én sem.kocsij
Sok szerencsét hozzá,majd egy év múlva kiderül jó döntés volt-e.....én megvárom a G4-et. -
kocsij
tag
válasz
stefi68 #54880 üzenetére
Felesleges teszteket olvasgatnod, mindenkinek más az igénye. Van akinek megfelelő egy telefon más meg azt mondja rá hogy szar. Többet ér ha elmész a boltba és a kezedbe fogod és kipróbálod aztán ha tetszik megveszed. Sok idióta a telefonok fényképezőjével nem elégedett, csak az ilyet nem értem akkor miért nem vesz inkább fényképezőgépet. Az én következő telefonom a Samsung S6 lesz már le is adtam a telenornál az előrendelést rá. Nekem ennyi elég volt az LG-ből.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Quqesz #54879 üzenetére
Az M8 kamerája megeszi a G2-t reggelire.
Volt M7 is nekem és nagyon jó. Csak a megapixel szám ugye! 4mp az kevés.
A G2 kamera egyszerűen lassú, rosszul fokuszál, este halott. Nem úgy találtam ki, használjuk, tapasztalatot írok. Kövezzetek meg nyugodtan, de ez akkor is így van. Hangszóróról meg ne is beszéljünk...
A G2 ár+teljesítmény bajnok, ezért vettem. -
Quqesz
nagyúr
válasz
laslie92 #54878 üzenetére
Gogli keresőbe írd be,hogy lg firmware és egyből azt az oldalt adja be,amin ott lesz minden rom és letölthető. Ha kdz-vel felteszed lesz ota tudtommal,csak ha rootolva vab nem szabad otan frissíteni.
takaros
Nokia 1100+kompakt fényképező...és nem lesznek gondjaid,vagy vegyél szifont az is ocso,vagy M8-at csak hát a kamera.........amúgy ha nem elég a tárhely van felhő meg otg..... -
laslie92
senior tag
Sziasztok tudom,hogy már a ... tele van az ilyen kérdésekkel de kérlek segítsetek. Van egy T-mobilos telefonom. Szeretnék rátenni egy független romot,hogy a Sok T-s katyvasz eltűnjön róla. Ha én egy gyári független teszek fel,és ha jön OTA-n a frissítés akkor szabad majd frissíteni 5.0 ra? És még egy kérés. Valaki linkelne egy gyárilag független romot ami magyar vagy legalább Európai? Előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz
Azharel #54876 üzenetére
Ennek én is aláfutottam.
Annyi telefont néztem akkoriban, hogy egyszerűen kimaradt ez a bővíthetőség hiánya. És mivel évek óta majdnem mindegyik telefon bővíthető, így fel sem merült bennem, hogy az LG a zászlóshajójába nem tesz bővítési lehetőséget!
Azóta is rossz a szájízem miatta.
Bár most, hogy a fiókban pihen csak, így nem zavar annyira. El kellene adni, csak nem tudom, hogy mi legyen helyette. -
-
rolland88
tag
Üdv.
Én április környékén tervezek új telót venni, van a családban két LG G2, most elég jó árban van már, gondolkodtam hogy nekem is ilyet kéne vennem. Kérdés az lenne érdemes ezt a telót választani, ilyen árkategóriában találok jobb újabb választást?
Hosszú távra tervezném venni. -
Inarus
addikt
válasz
Dexter-2000 #54865 üzenetére
Óhogyaszapora...!
-
törölt tag
válasz
Szerintem sincs! Ráadásul offban is volt.
Nekem semmi bajom ezzel a telefonnal! Azt hiszem, a legjobb választásom volt tavaj. Nem is kívánom még egy ideig lecserélni, ha van loli , ha nincs. Igazából sz@rok a lolira, amikor a telefon ezzel a 4.4.2-vel is teljesen tökéletes.
Ezt a fórumot is csak olvasni szoktam, mert nincs semmi panaszom vele, így nem is szaporítom a felesleges hsz-ek tömegét. -
válasz
Baz#&@...majdnem kiesett a telefon a kezemből... ááááááááá
-
Dexter-2000
őstag
-
-
törölt tag
Mikor jön a lolipopi?
-
Laca0
addikt
válasz
DCI_market #54856 üzenetére
Milyen az az aktív tok? Mit csinál amitől aktív?
-
laverdadb
tag
Szerintem ket es fel heten belul megvalok a szeretett G2omtol. Szerintetek hova erdemes felrakni? 32es fehér hibátlan, uvegfoliazott. 3db nillkin tok, ketto ultra vekony tok, egy eredeti quickwindow is van hozza. Plusz, 2folia. Szinte uj allpot, plusz 6honap gari meg, igaz bolti de rendesek hala a garival. No meg mennyiert erdemes igy meghirdetni?
-
mihione
őstag
-
Laca0
addikt
válasz
Ferenczi Áko #54855 üzenetére
Egyetértek!
-
DCI_market
tag
haliho
Vettem egy Nillkin aktiv tokot, csak hol aktiv hol inaktiv
2 vettem, a páromé zsir hibátlan, a sajátom meg hol oké hol nem. mit kéne megbirizgálni? -
Ferenczi Áko
addikt
Igaz, hogy másfé éves lesz a G2,de egyáltalán nem érzem elavultnak, hogy cserélnem kelljen..
-
válasz
Musaka #54848 üzenetére
Úgy várom már, mint állat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#54851) Danny365 :A jóisten tudja...tuti megint az van, mint tavaly, hogy kivárásra jáccanak. Lesik egymást, hogy mit dob ki a másik, aztán gyerünk fiúk tegyük még bele ezt meg azt.... ettől függetlenül kíváncsian várom...
-
Laca0
addikt
válasz
kocsij #54841 üzenetére
Mi a bajod ezzel a telóval?
Mit nem tud, amire ma szükség van?
Nem tudok most jobb telefont ettől! Egyes paramétereiben lehet jobb egy telefon, de egyenlőre nem látom értelmét.
Persze én is tudnék dolgokat kitalálni, hogy mi kellene bele, de az jelenleg nem reális.
Úgyhogy nem tudom értelmezni ezt az "elavult" jelzőt... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Cingáriusz #54840 üzenetére
Nem uncsi még?
-
BeastMode
őstag
Srácok!
Csak a bal oldali hangszóró szól, a jobb tök süket!
Mit csináljak?
Egyébként tokot hol érdemes venni?
Mikor jön már az Android 5.1 a telefonra? -
kocsij
tag
válasz
Cingáriusz #54836 üzenetére
Én semmi esélyét nem látom a Lollipopnak a kiadását erre a telefonra úgyhogy szerintem nekem ennyi elég is volt az LG-ből. Mire kiadják addigra ez a telefon már elavult lesz.
-
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Mastershifu #54834 üzenetére
Én évekig tekertem Endomondoval, a free verzió is mindent tud, amire szükséged lehet.
Amúgy meg értem én ezt a poénkodást a Lollipop meg a tokok körül, de legalább tennétek offba, hogy ne kelljen végigolvasni, erősen kezdtek átmenni ripacskodásba, csak teleszemetelődik ez az amúgy is terjengős fórum.
Köszönöm:
DH
-
w333
félisten
válasz
Cingáriusz #54836 üzenetére
Nem ...
-
Jól emlékszem, hogy ebben a hónapban jön a Lollipop G2-re?
-
válasz
Mastershifu #54820 üzenetére
Runastic Running Pro-t azonnal szerezd be!
Most valameddig még 28 Ft, Play 3. szülinap alkalmából (plusz még néhány egyéb, szintén olcsósított app).Mielőtt kételkednél, ebben van Cycling üzemmód is, nem csak Running.
-
Laca0
addikt
válasz
adidas4death #54829 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Én egy átlátszó öntapadós fóliával védtem, de addigra már félig lekopott...
akkor le is szedem... -
adidas4death
aktív tag
Nekem pár nap után már elkezdett kopni pedig vettem hozzá neoprém belsejú bújtatós bőr tokot, aztán a végén a matrica teljesen elfehéredett és leszedtem.
Semmi gond nincs vele, csak olyan adatok vannak rajta amik a teló dobozán, és a telefon beállításain belül is elérhetőek.
-
Laca0
addikt
A hátulján az IMEI cimke ha lekopik az gond?
-
kasata91
tag
válasz
Marquess #54815 üzenetére
Lehurroghattok, de nekem a samsung S4-hez járó (mittudomén hanyadik generációs) agyba dugós fülese nagyon bejött. HTC hez is azt használtam, persze a beats gondolom még inkább dobott rajta.
De ebayről 600 forintért jött. Egyből vettem is 3-at.Bár nekem a tönkremenetelt mindig megelőzi az elvesztés
-
akooos
veterán
válasz
Mastershifu #54820 üzenetére
Runtastic, Endomondo. Mind a kettő jó, Runtasticcal van személyes tapasztalatom is, hibátlan
-
mihione
őstag
válasz
Marquess #54818 üzenetére
Garancia???Bnom 3 ezer ftos maxell fulest hasznal kb egy ev alatt most tart a 3.nal 2 ev garival igy orokke lesz negyedevente uj fulese
Egyebkent meg valszeg a jack csatlakozo folott tort meg ujralehet forrasztani egy jo dugoval,vagy rendelsz ebayrol awei-t sokfele van szep designal es brutalul szol,1500-2000 ft kozott mozog az aruk.
-
Mastershifu
tag
Sziasztok!
Bringas van koztetek? Lassan itt a joido, s nem is komolyan, de a kislanyomat kerekparos utanfutoban erre-arra vontatva tekernek mar szivem szerint. Van valami jo App, ami nezi, merre mesz es mennyit stb? Hobbi celokra megfelelo nekem tokeletes, nem akarom tudni az atlag pedalfordulatot, meg hogy a jobb labammal nyomtam-e erosebben, vagy a ballal...
Thx.
-
-conrad-
addikt
válasz
adidas4death #54817 üzenetére
Appokat meg wifit nem ment le, mindig sikertelen
-
adidas4death
aktív tag
válasz
-conrad- #54814 üzenetére
Az LG gyári Backupja nem tud ennyire részletes mentést?
Még nem néztem bele abba a progiba mélyebben, csak pár hónapja van meg a telóm de azért csak tudnia kell ilyet is elméletileg."LG Backup" néven keresd a menüben
upd.: Ahogy látom tud, mert elég részletes mentést/visszaállítást tud csinálni.
-
Marquess
tag
Hali
Segítséget kérnék tőletek....
Már második Lg g2-es füllesemet (quad beat2 )veszem és 2 hónap alatt tönkre ment......
Nem tudnátok valami biztosat és jót ajánlani,amibe van ilyen szintű Bass vagy esetleg jobb hangzású?!
Privibe vagy megjelölve írjon,ha valaki tud segíteni ebbe.
Köszönöm -
-conrad-
addikt
Hali
ma visszavinném a telómat a vodához, mert már nagyon sárga. :S
Tudtok egy olyan appot, amivel tudnék olyan backupot csinálni ami leszed mindent a telefonról, (wifi jelszavak stb, mindent) és vissza is tudja állítani?
Nincs rootolva, nem is tervezem. Gyárilag 4.4.2 van rajta, erre kellene app.
Tud esetleg valaki ebben segíteni?
Köszi -
Danny365
őstag
Amúgy nagy az esély rá, hogy az 5.0.2-t nem lehet majd rootolni. Mármint biztos megoldják majd valahogy, hogy bizonyos partíciókat nem frissítünk Lollipopra, de stock kdz-t G3-on se lehet rootolni.
Én már eléggé elveszettnek érezném magam root nélkül, se adblock, se Viper, se menthető Snapchatek, stb.
-
kasata91
tag
válasz
Dexxter182 #54809 üzenetére
Remélem ha házibulit lehet tartani róla, akkor az utcán hallgatáshoz is elég hangos az a két hangszóró
-
Mastershifu
tag
válasz
Dexxter182 #54809 üzenetére
Dehülyékvagyunk.
-
Dexxter182
tag
válasz
Mastershifu #54805 üzenetére
Az kizárt dolog, múltkor házibuliban erről ment a zene és mindkét hangszóró ment rendesen, szóval szerintem irány a szerviz: Természetesen Telemax
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54807 üzenetére
Örülök neki.
majd nekem is lesz valami gondom jelzem.
-
batai15
félisten
válasz
Mastershifu #54805 üzenetére
Wd40 fujjal bele.
-
batai15
félisten
Van már lolipop?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest