Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
neo_xperia #63634 üzenetére
+1 én kb 3-4szer mentem vissza Lolliopop-ról kit-kat-re mindenféle gond nélkül..
-
Ferenczi Áko
addikt
Ma jön meg a Huawei Ascend Mate 7-em.. Szombaton írunk az egyik jóbarátommal egy Mate 7 vs Vibe z2 pro logout cikket, aminek a végén leírom azt is, hogy milyen a Mate 7 a G2 után..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #63114 üzenetére
Mert ha pl besárgul a kijelző, akkor a cseréje nem olcsó..és ha kicserélik és fél év múlva újra sárgul,az cumi. Volt már rá példa itt a fórumban is. Az enyémre 9 hónap gari volt még és tökéletes állapotban vokt. Jól járt aki megvette.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #63108 üzenetére
Jó kis G Pro..mennyire imádtam azt a telefont!!! Sajnos lejárt a garija és eladtam..
Ahogyan a G2-t is az előbb vitték el..
Tovább kell lépnem,pedig best buy telefon volt! Most egy olyan telefonom van,amivel csak telefonálni meg smsezni lehet..Amíg nem lesz más,itt maradokVeletek
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
akooos #63026 üzenetére
Nem mondtam, hogy az lesz helyette..
Amúgy vagy Lenovo vibe z2 pro, vagy Note 4 a kiszemelt.. Egyszerűen nem tudom megszokni az Lg Lolliopop-ot. Egyszer váltanom kell mindenképp, mielőtt a gari lejár . A G4-nél nem tudom kikerülni sajnos, a G2-n megoldottam egy ddowngrade-el..
-
Ferenczi Áko
addikt
Volt ma szerencsém megnyomkodni a G4-et.. Semmi olyan érzésem nem volt, hogy lecseréljem rá a G2-t, pedig nagyon vártam és akartam először.. Nincs akkora különbség, ami a felárat indokolja!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
firemanus82 #62861 üzenetére
Automatikus szójavaslatnál? Nekem a SwiftKey-el csinálja ezt, ha rányomok a felajánlott szóra.. Azt hittem a Dolphin csinálja ezt..
-
Ferenczi Áko
addikt
Én a helyedben kihagynám.. Ha eredetiek is a képek,felmerül a kérdés,hogy miért van lekapva a hátlap..? Sőt, az is látszik,hogy van benne micro sd foglalat, ami ugye eleve kizárt,mert a G2 nem bővíthető..(bár lehet, hogy a külföldi verzió igen)
Most nem tudom megnyitni eredeti méretben a képeket,de az első képen amin látszik a telefon kijelzője, egyáltalán magyar szöveg van a telefonon?Én a helyedben inkább fizetnék egy 10-15-el többet egy olyanért, ami nem gyanús..mert ez szerintem az..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bernel #62496 üzenetére
Teljesen random jön elő.. Elvileg a hő hatására, a ragasztó sárgul be.. Nekem több mint egy éves a telefonom, volt amikor rettenetesen meleg volt, de nem sárga a kijelzője. Valaki meg vigyáz rá, aaztán elkezd sárgulni. Gyári garisat vegyél, aztán úgy nem kekeckednek ha gondod lenne..
-
-
Ferenczi Áko
addikt
Esetleg próbáld meg ŐT,már többen is ajánlották itt a fórumon..
Más: Nem sok híja volt,hogy eladjam a G2-t..Már le volt beszélve az üzlet, meg lett volna az utód egy Lenovo Vibe Z2 pro személyében,(jobb telefon kétségtelenül) de egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy megváljak a G2-től.. Indulás előtt a kocsiban beütött az érzés, hogy nem adhatom el, túlságosan hiányozna..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rangersanyi #62360 üzenetére
A közelség szenzor működik? Mert ha az pl le van takarva akkor nem tudod feloldani a kijelzőt. Próbáld ki egy hívásnál, ha nem sötétül el a kijelző, akkor valószínűleg ott lesz a gond. Szerintem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
FrozenThrone #62340 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
norbert1998 #62192 üzenetére
Volt nekem is Sony Z1-em a G2 előtt. Ha elfogadsz egy tanácsot, elkerülöd azt a telefont..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
vadászcsiga #61906 üzenetére
Nem adod el?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
vadászcsiga #61860 üzenetére
Én nem tudok rendelni..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
dannie_Hun #60813 üzenetére
Htc m8..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
biznisz-elek #60505 üzenetére
Hát igen..A G2 ilyen.. Rabul tudja ejteni a használóját..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
biznisz-elek #60499 üzenetére
Szia! Üdv itt! Örülök, hogy tetszik a ttelefon, normális csapat van itt, bármikkérdésed van, segítséget fogsz találni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Erre esetleg valaki?
-
Ferenczi Áko
addikt
A gyári böngészőnél van olyan lehetőség, hogy felhőbe mentse a könyvjelzőket? Pl, hogy egy rendeszer újrahúzás után ne kelljen megint egyesével beállítani, hanem szinkronizálja egy kattintással..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DroiDMester #60447 üzenetére
Köszönöm.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Na, ha már témánál vagyunk : nekem most múlt 1éves a teló, használtan vettem. Wifi hotspotként használom, és ha pluszban még töltőn is van, piszkosul meleg szokott lenni! Viszont szerencsére nem sárgult meg. Én arra gyanakszom, hogy a ragasztó mennyisége és az, hogy mennyire van egyenletesen szétterülve plusz a hőhatás befolyásolja a dolgokat..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
neo_xperia #59724 üzenetére
Én ezért szedtem le. Félek, hogy oda a rés alá bemegy a por és karcolja az érintőt..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
mentosatti76 #59306 üzenetére
Ár-érték arányban a G2-t vedd.. Ha egy árban lennének, én az S5-öt venném.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
morneo.it #59297 üzenetére
A Cordont meg a Sony tulajok szokták szidni..
A Vodafone-ró meg annyit, hogy a barátom beadta szervizbe a HTC M7 telóját a Vodához, azok meg elkeverték, és kapott a HTC-től egy M8-at.. A többit gondolom a háttérben majd a Voda meg a Htc elintézi,nekik az elégedett ügyfél volt a fontos.. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
drsanyo1977 #59066 üzenetére
Én nem értem, hogy miért írjátok ezt mostanában páran.. Ugyan annyira kockázatos downgrade-elni mint upgradelni. Az összefoglalóban a quangnhut123 nevű ember leírásánál eegyszerűbben nem lehet megcsinálni. Én többször csináltam, oda-vissza, soha nem volt vele semmi bajom, kb 5 perc alatt meg lett csinálva a down/uprgade is..
-
Ferenczi Áko
addikt
Lg Watch R-el van valakinek tapasztalata?
-
Ferenczi Áko
addikt
Adok ma még egy esélyt a Lolliopop-nak..
Egyszer csak meg kell barátkoznom vele..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
takacsbotond #58700 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem nem jött be a Lolliopop, ezért a legutolsó, 4.4-es rom-ot használom, ami a V20H. Tökéletes.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
takacsbotond #58700 üzenetére
Esetleg Lollipop, 5.0.2?
-
Ferenczi Áko
addikt
Valószínűleg én vagyok a béna, de a hátsó led az mikor világít? Be lehet kapcsolni, hogy bejövő hívásnál, hívás közben és ébresztőnél világítson, de nekem egyiknél sem világít.. Tulajdonképpen ez a vaku, vagy a bekapcsoló gomb körül kellene világítania?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
homeless09 #58303 üzenetére
Nem is kell annyit, csak kb 10et
-
Ferenczi Áko
addikt
Úgy lemerítettem a telefonomat, hogy kikapcsolt magától. A teljes feltöltésig várható idő 2 óra, 4 perc. Gyári töltő és kábel.
Amikor volt G pro-m, ott egy év alatt gallyra ment a gyári töltő, azzal egész éjjel nem töltött már fel a végén.. -
Ferenczi Áko
addikt
Várja itt valaki rajtam kívül a Mortal Kombat X-et?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
watador600 #57985 üzenetére
Amíg bejön a download, ne parázz!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
watador600 #57975 üzenetére
Mi baj lenne? Ha Innen töltöd le, baj nem lehet! Sok sikert!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
watador600 #57973 üzenetére
Semmi hókuszpókusz, simán visszarakod.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ASUSSACAHD #57874 üzenetére
Tedd fel a 16 gb-ost, látni fogja a 32 gb-ot..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
eladogeppc #57858 üzenetére
Simán vissza tudod rakni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Akinek eláll az üvegfólia, nem megy be a hézagok alá a por? Tartok tőle, hogy ha felteszem, bemegy alá a por, és meghúzza a kijelzőt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest