Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredy02
tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Mostanában nektek nem csinál olyat a Quick Memo, hogy rányomtok, és messengeren nem, vagy csak nehezen küldi el a képet? Ez remélem a Messenger baja..
-
jani8787
tag
három kérdésem lenne, kérlek válaszoljatok ha tudtok
1. van-e olyan "youtube" lejátszó, ami a háttérben is megy és menti a telóra a zenét h offline is menjen? nekem a playtube régen a Sony Z-n így működött, de amit erre találtam playtube az semmirevaló...
2. ha Samsung okos TV-mel miracaston(vezeték nélküli kijelző tükrözés) összekapcsolom, mindig megszakad rövid idő után utánna megint jó és megint megszakad...erre vmi megoldás esetleg? itt is a Sony Z-vel jól működött, tablettemmel is jól megy...
3. van akinek van olyan érintőkijelzős kesztyűje amivel működik??? mert nekem van ilyen kesztyűm érintőkijelzős, de épphogy csak működik vele.
előre is köszi a válaszokért
-
válasz
Ferenczi Áko #55386 üzenetére
Tükröződés-csökkentő réteg magyarul nevezve.
Nem véletlenül szokott rajta lenni a lencséken.Csak hát karcolódik és ha nagyon karcos, akkor már több hátrányt okoz, mintha rajta sem lenne és sajnos védeni sem érdemes pl üvegfóliával sem, mert csúnyán ki tud hatni a fotókra bizonyos esetekben.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene. Van nálam egy fehér G2-es és újra szerettem volna tenni az SW-t rajta, mert ki lett kérve a fügetlenítés a T-Mobile-től. De hiána próbálom download modba tenni a telefont, sajnos sehogyan se megy.
Már 3 géppel és több különböző USB kábellel próbáltam, de csak a töltés animáció jön be.
4.4.2-es FW van rajta, ami Telekomos.
-
batai15
félisten
Nekem is jobbak lettek a fotók szvsz., minjá töltök fel
-
Zsolto
őstag
válasz
mouzrr #55369 üzenetére
Már többször linkeltem, itt van a végeredmény, ilyen lesz az üveg a sikálás után.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Mastershifu #55377 üzenetére
Az árazások egyre jobban kezdenek elszállni.
Régen még az iPhone volt a "drága" a 110 ezres árával, ma melyik gyártó adja ki az új készülékét 160 alatt? (sőt hamarosan 200 lesz az alsó határ)
Ha jó telefont akar venni az ember akkor meg kell várni, hogy megjelenjen a következő széria. -
batai15
félisten
Izé htc m8 vagy iPhone 6.
-
Marquess
tag
válasz
Mastershifu #55370 üzenetére
Igen én is így gondolom,nem szívesen cserélném le mert szerintem ez a legjobb telefonom,ami volt az elmúlt 10 évbe.
köszi -
Marquess
tag
válasz
fery02 #55365 üzenetére
huh köszi a sok infót!
Én nagyon nem mertem belenyúlni a szoftverbe ,mert féltem,hogy elrontom és elvesztem a garanciát.
nekem naponta egyszer kell tölteni azt is éjjel ,mert addig még bírja,de decemberbe simán ment 2 napig netezéssel...
Igen többen mondták ezt a Beragadt futó apps dolgot,de már mindent leszedtem és ugyan úgy .... -
laslie92
senior tag
Sziasztok kipróbáltam a fogrémes kamera lencsés réteg eltávolítást, de még jobban összekarcolta a kamera lencsét meddig kell ilyenkor úgy mond dörzsölni?
-
válasz
Marquess #55364 üzenetére
Az akksi "romlás" lehet akár szoftveres eredetű dolog is.
Pl valamelyik alkalmazás beragad vagy rég volt újrahúzva a rendszered, netán az időközbeni szoftverfrissítéseket simán csak OTA ráfrissítésekkel végezted.Legtisztább az lenne, hogy két Hard Reset között újrahúzni egy 20H-t kdz-vel és pár napig csak a legszükségesebb app-okat használni és úgy figyelni az akksit.
Jelenleg CM12-n én is úgy vagyok, hogy tucat telefon módjára merül az akksim, sűrűn előfordul, hogy naponta többször is töltöm.
Ha lesz majd valamikor hivatalos lolli (höhö), akkor majd azt tisztán felrakom és ha nem javul az akksi fogyasztásom, akkor nevezek majd be egy új akksira (időszerű is lehet, mert több, mint 1 éves a telefonom, gyötörten eddig orrba szájba és ez a féle akksi a sima lítiumhoz képest állítólag hamarabb gyengül).
Mert ugyanis a telefonnak maradnia kell nálam, imádom.
-
Marquess
tag
válasz
Mastershifu #55326 üzenetére
Hali
Annak mi értelme lenne? -
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Dexter-2000 #55148 üzenetére
Próbáld ki a Viral Pro nevű appot,tökéletesen működik lezárt képernyő mellett, és be is tudsz jelentkezni a youtube fiókodba.
Zergehell: +1 -
válasz
bsanya #55343 üzenetére
Igazán nincs mit!
@reap3r: Én arra esküszöm személy szerint, hogy nem sajnálom a pénzt egy normális fülesre és natúran, mindenféle plusz mahina és EQ állítás nélkül hallgatom a zenét, abban az állapotban, ahogyan a zenészek azt megalkották és ahogy gondolták a hangzását.
Van eredeti Poweramp-om nekem is, de mióta Play Music-on meghallgattam egy eredeti albumot, ott megvilágosodtam, hogy nekem bőven elég a Play Music is és nem kell mellé semmi, hangzást befolyásoló cucc.
Ha gyenge fülesem lenne, akkor lehet én is Viper-eskednék. -
zergehell
csendes tag
kamera lencs lekopott foncsorra sima fogkrém és egy puha törlőkendő elég.Nem kell Drága pénzeket polirpasztákra kiadni.
(#55353) reap3r
Pedig egy jó bekonfigolt viper agyonveri a sima lineáris powerasmp eq-t -
Zsolto
őstag
válasz
batai15 #55352 üzenetére
Tuti jó lesz, a lényeg, hogy nem az autó fényezéséhez használt finom paszta kell, hanem egy szemcsésebb. És a fémtisztítók ilyenek. Ragaszd körbe a lencsét, hogy ne (nagyon) maszatold össze a környezetét. Olvass vissza, írtam részletes leírást, hogy hogy lehet utána kipucolni a kis réseket.
-
Mike81
senior tag
válasz
crzygza87 #55328 üzenetére
Szia!
Ahogy a kolléga is mondta, teljesen kiszámíthatatlan, hogy kinél jön elő a sárgulás. Van akinél már pár hónapos telónál elő jött, van akinél meg 2 év után sem. Az én telóm is elmúlt 1 éves. Majdnem egész nap nyomkodom de nekem még nem sárgult be. Pedig néha bemelegszik bár nem annyira, hogy tojást lehetne rajta sütni, de azért érezhető
Szóval tényleg logikátlan az egész. De ha szolgáltatótól veszed akkor úgy is lesz 2 év garid
-
reap3r
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #55327 üzenetére
Én is rájöttem tegnap... Mindig is magam által belőtt poweramppel hallgattam zenét és azt kell, hogy mondjam a viper nem igazán tesz hozzá, nekem valahogy a poweramp equ-ja a legjobb, azzal tudom elérni a legjobb hangzást.... Tudom, hogy a fülhallgatóm hol gyengébb ,hol nem alapból és aszerint is állítgatok. Nekem a Viper4Android nem jött be.
-
batai15
félisten
Króm tisztito pasztám van. Ez jó?.
Keresés
Prevent krómtisztító paszta 150 ml7 993Ft/l
1 199FtTörlés
0Hozzáadás
TermékleírásJellemzők
Medikémia Műszaki Innováció
Termék információk
A paszta oxidálódott, rozsdafoltos krómozott, nikkelezett valamint színesfém felületek hatékony polírozására, ápolására alkalmas.
Csiszolóanyagot tartalmaz, eltávolítja a felületről a rozsdát, a kisebb karcolásokat, az oxidáció okozta foltokat.
A visszamaradó vékony filmréteg korrózióvédelmet, magas fényt és vízlepergető hatást biztosít.
Előírt terméknév
Krómtisztító paszta
Biztonsági figyelmeztetés
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.Figyelem!
Krómozott műanyag elemek ápolására nem alkalmas! Első használat előtt nem szembetűnő helyen végezzünk próbatisztítást! -
batai15
félisten
Na most én kérdezek. Kamera lencséről le akarom szedni a réteget bármilyen polir paszta jó rá?
Illetve csendes módba cloudy alatt meg vannak adva a számok hogy azoknál csendes időbe ki csörögjön. Mégis néma marad a telefon. -
FGyula30
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #55346 üzenetére
Te vmi más dimenzióban élsz. Neked a viber4android nem jó, neked az M8 szar. Életedben nem használtad egyiket se.
-
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #55346 üzenetére
Megint kezded? Ismét beszélgessünk?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #55344 üzenetére
Nem az a baj hogy totál hülyeséget írsz, hanem az hogy megcáfolhatatlan tényként állitod be.(Már sokadszor )
Poweramp hangzás valóban más dimenzió a többi zenelejátszóhoz képest,de Viperrel kombinálva olyat szól,amit te sosem hozol ki a powerampból szimplán.Ha tényleg használtál Vipert nem is értem hogy irhattál ekkora marhaságot. -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Ferenczi Áko #55325 üzenetére
Szegény ,ha megveszi felfog állni a szőr a hátán a vállalhatatlan akkuideje miatt pláne a G2 után!
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Danny365 #55340 üzenetére
Hozzáteszem ,ha valaki nem a powerampot használja valóban javít a hangminőségen,de itt amihez hozzászoltunk nem az az eset ,mert a srác powerampot használ tehát ebben az esetben felesleges az általad említett progit felrakni.Harman Kardon elé sem rakunk Videoton erősítőt.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Danny365 #55340 üzenetére
Használtam és tapasztalatból mondom a hangminőségen nem javít csak a hangképet változtatja meg + a hangerőt veszi fel alapból amit a poweramp saját equalizerével is megtehetsz!A poweramp kihasználja a G2 hangkártyáját ergo azon nincs mit javítani az általam fentebb leírtak miatt slussz passz !
-
Danny365
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #55327 üzenetére
Látszik te se használtad még a Vipert... Csak akkor minek mondod másnak, hogy felesleges.
-
w333
félisten
-
válasz
bsanya #55330 üzenetére
Szia!
Simán csak Összefoglaló szerint húzzál fel neki flashtool2014-el egy 20H kdz-t!
Végén természetesen egy Hars Reset.
Ennél gyáribb rendszert másképp nehezebben fog kapni.crzygza87:
Az ergya minőségű kijelző ragasztó hő hatására sárgulni kezd valamelyik sarokban, amit garanciálisan szervizelnek.
Aztán az az érdekes, hogy elvétve jelentkezik az embereknél és a kialakulása is elég logikát nélkülöző, szóval nem feltétlen csak azoknál jelentkezik, akik egész nap nyomkodják. -
válasz
crzygza87 #55328 üzenetére
Ilyesmi: [link], állítólag a fokozott megterheléstől /melegedéstől jön elő pár telónál. A ragasztó sárgul be talán
, ha nem majd javítanak a többiek...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#55330) bsanya: mindegyik rom aroma installos?
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Most faszán megy a telóm a 4.4.2.-vel 20c-.Nem tudom mikor jön a lolli hogy végre elb....ssza a telefonom.Türelmetlenül várom na......
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, párom megkapja az én G2 telefonom, gondoltam újrahúzom, hogy olyan legyen, mintha most vette volna ki a dobozból...
Azóta hibát-hibára halmozok...
Most ott tartok, hogy twrp bejön, elkezdi az install-t és ennél megáll:
(több ROM van a telefonon, mindegyiknél megáll itt)Mit rontottam el, mit tudok kezdeni vele?
Köszi
Sanya -
crzygza87
újonc
Sziasztok.
A vodától hoznám ki a telót. De olvastam ezt a kijelző sárgulást. Ez mit takar pontosan. -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
reap3r #55308 üzenetére
A poweramp úgy jó ahogy van szebb hangzást semmivel nem tudsz elérni!!!Ezek az izé ilyen olyan bizbaszok nem a hangzást javítják hanem a poweramp hangképét variálják mégpedig úgy ,hogy a magas közepes és mély hangzást emelik,vagy leveszik.Ezeket teis megteheted megán a progin belül az equalizerrel . Felesleges mással tovább terhelni a telefonod!
-
Marquess
tag
Hali
Én is gondolkozom,hogy esetleg lecseréljem a G2 telefonomat...
Ki mit tudna ajánlani,ami jó?
Amibe szépek a színek és jó a zenéje is és 5inch+++os
köszi. -
Mastershifu
tag
válasz
dongasre #55316 üzenetére
Szia! Osztom a véleményem az előttem szóló kollégával. Nekem egy Nokia Asha-t dobott a kislányom a medencébe. 2 hétig írta, hogy "Disconnect USB". Egy par napig nem kapcsoltam be, majd egyszer csak magától megjavult, gondolom, kiszáradt. Azért egy tisztítást megfontolnek a helyedben. Cheers, remélem, megjavul.
-
dongasre
tag
Sziasztok! Volt már problémátok a jack aljzattal ? Folyamatosan azt mutatja nekem hogy a füles van bedugva.
Mennyibe fájna nekem ez szerintetek ? -
válasz
Busterftw #55312 üzenetére
Hát én is alig várom már, hogy G2 specifikus friss hír legyen.......mondjuk Lolli féle...
...sajnos elég kevés LG hír van mostanság....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#55305) firemanus82 : sztem 90%-ban igaz lehet, az első ponttal nem értek egyet.....de lehet, hogy rosszul gondolom....
-
tjani11
újonc
Sziasztok! Mondhatni friss G2 tulaj vagyok (1 hónap).
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy volt már valakinek tapasztalata a következő üveggel?
http://www.ebay.com/itm/New-Premium-Tempered-Glass-Explosion-Proof-Screen-Protector-Film-Guard-for-LG-G2-/201247592171?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edb4a8eeb
Ugyanis az ára nagyon kecsegtető, minősége számomra kétséges. -
reap3r
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy miért nem megy a Viper4Android a Poweramp-pel? A gyári lejátszóval megy, de a poweramp-ben tudom, hogy nem ad a hangzásra, mert kikapcsol valamiért, onnan tudom, hogy a gyáriból lejátszok egy zenét és elindítom a poweramp-ben, akkor elég faszán szól és egy 5 mp után elkezd picit szarabbul szólni...
-
csiziktomi
senior tag
válasz
vadászcsiga #55306 üzenetére
Csak megjegyzem, egy hétig használtam egy z1 compact-ot. Vissza tértem a G2-re
-
vadászcsiga
félisten
Érdekes olvasni a G2 másodvirágzását az új tulajoktól, főleg ugy hogy mindjárt itt a G4. Az enyém lassan 1,5 éves de még mindig maximálisan meg vagyok vele elégedve, igaz ilyen akkuidőket nekem sosem produkált. Tegnap szedtem ki egy marék szöszt a töltő aljzatból úgyhogy végre ujra tudom használni a dokkolo töltőmet
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Mastershifu #55302 üzenetére
Passz. Még sose raktam rootolatlan mobilra.
[link]
Itt lent van hozzá segédlet a beállításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest