Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
rx8pencz #10086 üzenetére
A kepernyo bekapcs utani azonnali kikapcs sztem egy vesz megoldas olyan esetekre, ha zsebben erzekelne a telo duplakoppot (hogy ne kezdjen el magatol hivni embereket, stb.)
Az mas kerdes hogyha kikapcsolom a duplakoppot akkor miert csinalja... Egyebkent a kozelseg erzekelo az, hogyha nincs elotte a kezed, akkor nem nyomja ki a kijelzot.
-
vadgalagonya
csendes tag
Szintén telenor és szintén hibátlan :-)
-
laca.1
aktív tag
válasz
Absinthe16 #10090 üzenetére
nem vagyok valami szaki de nekem telenoros van,és soha semmi bajom vele.nem értem a t-minek nyúlbele milyen logo meg miket tesz bele a t-?szóval nem értem
amúgy ha meg figyelem a hsz-eket aki panaszkodik valamire mind t-től van.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Pityukaka #10057 üzenetére
Típushiba semmikép.Azt nem említetted,hogy amióta megvan kezdetektől ezt produkálja vagy egyszer csak elkezdte..Gyári visszaállítás után ha marad a hiba akkor szoftverfrissítés egy újabbra vagy a meglévőt is újrarakhatod Lg gyári uptater-el pc-ről szoftver javítás frissítéssel menübe bár elég lassan tölti le,ha azután is csinálja akkor próbáld ki egy másik sim kártyával(vagy mindezek előtt) lehetőleg egy újabbal vagy cseréltesd ki a sajátod ha régi és úgy vágtad csak bele bár ezt sokan megtették(régi átszabása)köztük én is és nem volt gond.Ha ez sem segít szerviz szerintem.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Ha zárolt képernyőre kiraktad a gmail nek a widget ét töröld ki és probléma megoldva.
-
tonlajn
csendes tag
sziasztok!
lenne egy olyan gondom, h egy másik fejhallgatóval nem működik a hangosítás/halkítás a kábelen lévő gombokkal, hanem tovább lépteti a számokat helyette. ez ellen lehet vmit csinálni? -
aszamóca
aktív tag
válasz
Szervíz.
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vagyok tulaja egy fekete T-mobilos készüléknek, mely igen nagy ugrás a ZTE Blade után, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, ugyanis az alábbi hibajelenség jön elő napjában egyszer kétszer:
A készüléket felébresztem, mert jött egy email, sms, stb. és véletlenszerűen újraindul, még hozzá gyorsan kétszer (kétszer töltődik be a T-mobil-os idegesítő intrója).
A készülék nincs rott-olva, semmit nem nyúltam hozzá, nincs feltelepítve sok app, csak pár amit eddig is használtam a Blade-n.
Szerintetek mi lehet a gond? Állítsam vissza a rendszert? Adjam vissza garanciális hibára hivatkozva a szervizbe? Mókolni nem akarom a rendszert, céges telefon, meg amúgy is. Egy ilyen áru mobiltól elvárnám, hogy ne produkáljon hibát, főleg ilyen fatálisat ne. Ennél még a Blade-m is kiforrottabb volt.
Egyébként nagyon tetszik, elégedett is lennék, de ez nagyon idegesít, főleg ha egy fontos híváskor indul újra.
Várom a javaslatokat. Az ügyfélszolgálatot még nem kerestem fel.
Üdv -
TechnicR
tag
Ti mennyire vagytok elegedettek az mp3 vagy inkább flac zenék lejátszásávall?
Eddig én abban a hitben voltam, hogy a G2 kiemelkedően jó és tiszta hangzású, de mióta megjötta Brainwavz R1 fülesem és komolyabban oda figyelek, hallom hogy nem olyan combos minthirdetik.Pl nekem ha leveszem a hangerőt minimumra akkorr lejátszás közben nagyon elő jön a statikus zaj, sistergés. Egy régi telefonnál még elnézhető volt, de már 2012-13 óta a csúcs készülékek ilyen sistergés nélkül, tisztán képesek lejátszani a zenéket.
Kérlek vegyétek le a hangerőt (fülesen keresztül) minimumra, és úgy nyomjátok play majd stoppot és hallgassátok hogy nektek is elkezd e sistetegni miközben játsza. Sok fórumon azt írják hogy tiszta, tehát lehet hogy csak az enyémmel van ilyen gond, kérlek jelezzetek vissza
-
F-ECT$
titán
válasz
homeless09 #10085 üzenetére
Hát az gáz. Én pont most szombaton nem tudtam használni, így hajnal 4 körül húztam le a töltőről, este 8-kor még 90% felett volt. Próbáld ki ezt, ha nincs rá szükséged: Beállítások / Személyes / Fiókok és szinkronizálás / Google / Helybeállítások / Ki. Majd restart.
-
rx8pencz
tag
Udv!Neha nem mukodik a billentyuzar rendesen,nem erzekeli a duplabokest,a gomb megnyomasa utan 0,1 mp-el meg eltunik a kep.Valaki talalkozott hasonloval?
-
F-ECT$
titán
válasz
homeless09 #10069 üzenetére
Hát ez így nagyon kevés. Mikor merül: ha használod vagy magától is? Pontos számok kellenek: hány percet/órát ment, hány százalékról hány százalékra, stb.
Mondok egy-két példát: ha nem nyúlok hozzá, akkor az enyém olyan 3 óránként esik 1%-ot folyamatos 4g mellett, tehát így elmenne 1 hétig is. De RR3-mal olyan 25%-ot esik óránként, ezzel lemerülne 4 óra alatt. Szóval hogy 2 napot elmegy-e, az erősen függ attól, hogy mire használod. -
F-ECT$
titán
válasz
feelurself #10067 üzenetére
Csak ez nem tud HD-t. (Persze a fizetős igen.)
-
pisti2216
tag
Hol tudom meg nézni hogy fel ment rá a Camera mod ?
-
Bandus99
őstag
válasz
Fapuma77624 #10080 üzenetére
no igen de ugye az akcio a el tehat csak akkor erek el vele vmit, ha ma ejfelig torlik
ha nem akkor, mar semmit nem nyerek vele....
holnap ujra rendelem...Nos van-e koztetek Tmobilos aki netan tudna abban segiteni, hogy a rendeles torles megtortenjen meg ma?
-
Fapuma77624
tag
válasz
Bandus99 #10076 üzenetére
Felhivod őket és megkérdezed h ilyenkor mi a szitu. Ha huzzak a szajukat akkor nen veszed at es kesz. Amig nem irsz alal semmit addig azt csinálsz amit akarsz. Ha ala is irtal volna akkor pedig 72 órán belül is elállhatsz. Azért-30% az nem kevés pénz. Mindenképp megéri.
-
pisti2216
tag
Jó reggelt, ma reggel neki álltam Root olni minden rendben ment, aztán fel tettem rá a TWRP, de a két gombos meg oldás nem akar működni. mi lehet a baj ? Először mikor reboot -oltam akkor be jött de aztán már nem akart....
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #10071 üzenetére
ezt azért már párszol leirták hoyg töltés kor is , de merüléskor is 100-rol lassan indul el de amikor elindult akkor begyorsul nagyon
-
Legendas
aktív tag
válasz
homeless09 #10069 üzenetére
Szerintem az nagyon jó arány, én örülnék annyinak bár én nyomom egyfolytában.
-
homeless09
őstag
Srácok nálam merül az aksi mint a vadbarom...
legalábbis 2 napot nagyon ritkán megy el...
-
Akve
tag
válasz
feelurself #10067 üzenetére
Köszönöm szépen, bevált.
-
Akve
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a készülékemen rendszeresen akad a youtube-on vidi, nektek is előfordult?
Lehet, hogy hr-t kéne csinálnom? Vagy szoftverhiba? -
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megjártam a v10e frissítéssel...
Eltűnt az efs mappa és nem volt róla mentés.
Hogyan tudnám helyreállítani? -
ßrainiac
addikt
válasz
feelurself #10060 üzenetére
A hidden menuben ki lehet kapcsolni, azt hiszem a 'thermal daemon mitigating' opcioval, igy nem fogja levenni a fenyerot, de nem tudom, hogy mennyire ajanlatos hosszu tavon igy hasznalni..;P
-
feelurself
aktív tag
-
Wade0303
aktív tag
Az Xdabbeb's Camera mod sajnos képtelen működni v10c és annál frisebb verziójú romon. Végig próbáltam az összes verziót rengeteg módon, de nem megy. V10B-n viszont tökéletesen megy.
-
Pityukaka
tag
válasz
Pityukaka #10055 üzenetére
ez lenne a kérdés, ami elég kritikus:
Tapasztaltatok már olyat, hogy beszélgetés közben váratlanul szakadozik a hang és el-elnémul-10-20 mp-ekre is? Már hetek óta csinálja, mindegy, hol vagyok és ki hív, tehát nem hiszem, h. a gyenge térerő miatt van. A vonal nem szakad meg ált., de teljesen használhatatlan. Típushiba? Szoftveres hiba? Bolti garanciás, és több hét a szervizelés, ezért csak végső esetben adnám be... -
Pityukaka
tag
[link]
Tud vki tanácsod adni ebben a kérdésben? -
FrankMonzano
őstag
válasz
vadászcsiga #10025 üzenetére
Azt meg nem neztem,a rendszer maga ugyanolyan,tan meg kicsit lassabb is
,lehet kell meg par nap,volt egy factory is.
Wifi jelet jobban tartja viszont. -
Apaxp
senior tag
válasz
vadászcsiga #10050 üzenetére
Ez a camera app egész jó.
-
coolrob
aktív tag
válasz
eladogeppc #10049 üzenetére
kamera alapból nem 100 -as, de kamera moddal sokat javul, amit ha minden igaz LG már implementál az új frissítésébe..
telefon nem melegszik, így ez a fényerős dolog nincs jelen.Amúgy nyugodtan megveheted, szerintem elégedett leszel vele. Én is G ről váltottam. Van amiben a G jobban tetszett, de összességében több minden szól a G2 mellett.
-
vadászcsiga
félisten
Figyelemre méltó fotómód ez az intelligens automata. Ma egy másik topikba fotoztam G2-vel ebben az állásban egy 25W-os asztali lámpa fényénél és baromi jó képek lettek, komolyan meglepodtem. Asztali gép monitorjan is megállja a helyét.
Nikkor
És egy bónusz kép -
eladogeppc
veterán
Semmi válasz...
-
oszi61
tag
válasz
vadászcsiga #10046 üzenetére
Az működik!
-
oszi61
tag
válasz
vadászcsiga #10044 üzenetére
Természetesen! Azért kérdeztem,hogy miért nem működik?
Más beállítás nem kell hozzá? Igaz én nem találtam semmit!
-
DonMaster
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #10023 üzenetére
pont onnan van ahol te is nézted nem t-mobilos és külföldi régios de felleeht ezt is tennirá mivel d802-es telora jo ami magyarországira is felmegy , kinai verzio de van bnen magar nyelv is de a legfrissebb ami van a d802-es telora
-
oszi61
tag
válasz
vadászcsiga #10040 üzenetére
Mi lehet a probléma?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Fapuma77624 #10026 üzenetére
Tényleg jó cuccnak tűnik, megvettem én is míg drágább nem lesz. Kár hogy az érintőgombok látszanak értesítés közben.
oszi61
Nálam igen, 10-ből 8szor használom is. -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #10029 üzenetére
A kamerára rengeteg #mod van.A mostani legjobb az a XDAbebb G2 camera alt v1.3.1 verzió amihez kell ROOT és CWM.
A kérdéseid maradékára nem tudok választ mert nem találkoztam vele.Frankón beállítottam a telefont és -->
A 4X-nél is nagyon jól futott a rendszer,mert minden csak beállítás kérdése.Ott is sok embernek hihetetlen volt amit leírtam.Pedig minek hazudnék. -
oszi61
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Nálatok működik,hogy a bejövő híváskor csak a fületekhez kell venni a telefont? Mert én nem bírom rávenni a készüléket!A válaszokat előre is köszönöm!
-
q2w3
senior tag
válasz
Gaberking #9975 üzenetére
Mondok egyszerűbbet. nemtudom van-e terminál CWM-be, TWRPbe van. Én így javítottam meg:
[link]
Azt írták cwmbe is megy. De ha géppel csinálod akkor tuti jó.k5.20: Lehet nálad is ez működik, bár amikor nekem ilyet csinált nekem volt EFS backupom, és csak lefutattam és utána elindult.
-
k5.20
senior tag
Jó estét (jobbat...)!
Röviden a tényállás: fel akartam tolni az osztott képernyős progit.
Igyekezetem mindent a leírás szerint tenni, de beragadt a készülék...
LG logonál nem lép tovább...
Download mód csak félig jön be...a laptop nem reagál rá...
TWRP-be viszont be tudok lépni.kérdésem: a system wipe segíthet-e?
-
eladogeppc
veterán
Erre valaki ? #10029
-
Pityukaka
tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy beszélgetés közben váratlanul szakadozik a hang és el-elnémul-10-20 mp-ekre is? Már hetek óta csinálja, mindegy, hol vagyok és ki hív, tehát nem hiszem, h. a gyenge térerő miatt van. A vonal nem szakad meg ált., de teljesen használhatatlan. Típushiba? Szoftveres hiba? Bolti garanciás, és több hét a szervizelés, ezért csak végső esetben adnám be... -
pisti2216
tag
Sziasztok, ma lettem büszke tulajdonosa ennek a remek készüléknek
Rögtön bele vágok a közepébe ennek a kamera (Jishnu's Camera) apk. feltelepítéséhez látom szükséges a root . Ezen kívül CWM is fontos ?? -
törölt tag
válasz
Fapuma77624 #10028 üzenetére
Zagg.com, én is most rendeltem.
-
válasz
Fapuma77624 #10028 üzenetére
Zagg.com, agyártó honlapja. Cyber monday-kor féláron volt az összes. Ingyen posta (ez maradt is,de az ár visszaállt a régire).
-
vtechun
veterán
Na, ha minden jól megy holnap megrendelem dominoban
remélem melletti majd
amellé tudok készülék biztosítást is kötni
még nem tudom, hogy fehér vagy fekete legyen. Fehér tuti jobban néz ki, csak ahogy mondták is páran, bekapcsolt kijelző mellett van pici fekete keret a kijelző körül, ez nem tudom mennyire idegesítene
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
N4-ről váltanék G2-re.
Látom sok szenvedés volt/van a kamerával ami nekem fontos.
N4 sem egy lehányálomLátom vannak MOD-ok. Ezek szerint sikerült javítani a kamera képének minőségén ?
OS laggolás illetve ami nagyon fontos: Fényerő melegedésre itt is lejjebb megy ?
LG 4X-en és Optimus G-n is lejebb vette a fényerőt.Köszönöm és várom a válaszaitokat.
-
válasz
vadászcsiga #10020 üzenetére
Igen, az érzékelők és az előlapi kamera miatt. Nem baj az, nem feltűnő egyáltalán.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FrankMonzano #9964 üzenetére
Videó hang probléma javult, vagy esetleg meg is szűnt?
-
-
Bandus99
őstag
válasz
icecave #9990 üzenetére
megrendeltem a HD verziot, kivancsi leszek mennyi ido mig ideer,.
Mar "csak" vmi tokot kellene megalmodnom hozza, de meg mindig nem tudtam eldonteni mi lehet a jobb valasztas, egy racsukodo ablakos tok, vagy egy kemeny rappatintos tok.
Persze az ara sem lenyegtelen es az sem hany het alatt er ide. -
migabi24
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #10012 üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó füles, cx 300-tól is jobb
-
Fapuma77624
tag
Találtam 1 olyant h G2 TweaksBox a Storeban. Tud róla vki vmit?
-
válasz
T0mBd1gg3R #10011 üzenetére
Most nézem, hogy az extremeaduionál az AKG K321 most 4990.
-
-
-
jilian
addikt
-
Naras
őstag
válasz
laca.1 #10001 üzenetére
Én tegnap az USB kábelnél fogva sikeresen lerántottam, és megcsúsztattam a padlón... lett is pár karc a bal alsó sarokban, meg a bal szélén, de csak picik, nem nagyon látszanak, de GG2 is karcolódik homok, és egyéb felületen, tán nem kéne cipőben járni a szobában...
Fóliát így sem rakok rá, csak vigyázni kell az ilyen szitukkal, most becsúszott...
CM11 - et feltettem, hogy megnézzem, végül sikerült visszapakolni a gyári ROM - ot backup - ból, a ROM manager variálhatott valamit, és nem szerette az MD5 Sum - ot... jó lesz ez a 4.4, de az LG saját 4.2 - ese egyelőre jobb...
Pro/Contra az LG felé billen a mérleg orra... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest