Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Most szándékozóm beszerezni egy ilyen készüléket a kérdésem az lenne hogy milyen módon tudom ellenőrizni hogy mokolás mentes a készülék ? Köszönöm
-
hito
nagyúr
Na akkor ünnepélyes keretek között:
cserélném koreai (32GB-os és microSD-vel bővíthető, hátlap levehető, akksi cserélhető) LG G2-met, nomrál európai 32GB-os G2-re.
Én nem tudom összehozni rajta a root + TWRP kombót, ügyeskezűnek biztos csak ujjmozdulat a dolog. Én befejeztem.
-
Danny365
őstag
válasz
vadászcsiga #30094 üzenetére
Nem azzal van baj, amit csinál, hanem amilyen stilusban teszi azt. Sok ember meg szentirásnak tekinti minden szavát, mégha valami blődséget is mond. És mégegyszer mondom, azzal se lenne baj, ha esetenként hülyeségeket irna, de akkor ezeket ne igy adja már elő...
Aki vele nem ért egyet (még akkor is, ha valami tök szubjektiv témáról van szó), akkor az az ember egy hülye hozzánemértő, és amúgy is, húzzon már a francba. Értem én, hogy ez az Internet, de hát istenem. Én több, mint 7 éve aktivan fórumozom már (nem itt), és ilyenek mellett még mindig nehezemre esik elmenni.Most is én vagyok a paraszt, mert bizonyos dologról más a véleményem. Vicc. A másik meg, hogy hetek óta egy kérdést nem tettem fel itt, segitek, ahol tudok, de azért szégyeljem el magam.
De nekem aztán tök mindegy, én szivesen megyek read-onlyba, további jó fórumozást. -
vadászcsiga
félisten
-
apaszka
veterán
válasz
vadászcsiga #30094 üzenetére
Én is ezt osztom!
A legnagyobb G2 tős!Minden csicsa nélkül!
-
zazenke
őstag
válasz
DroiDMester #30074 üzenetére
droidmester szerintem itt lehet a baj hogy az az egy driver nem akar felmenni(lge androidnet usb modem). mert ugyanaz a hibajelenség mint tegnap . az az egy akárhányszor ráismétlek az nem megy fel biztos az akaszt be egyenlőre félre teszem mert nincs már más ötletem lehet valami lesérült amikor az xml fájlt cseréltem tegnap vagy nem tudom.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30089 üzenetére
Rendben, de az sincs. Egyébként nekem ez új, hogy nincs gyári recovery sem. De a lényeg, hogy HR-et sem jön be és a tot-os frissítés után az volt. Bármit tolok rá offline flasherrel, nincs se recovery, de HR-et sem. Root meg semmivel sem megy. Még amikor 4.4.2 volt fenn downgrade előtt, akkor azt sikerült rootolni, azóta egyik verziót sem semelyik eljárással.
-
Helltak
őstag
Valaki próbálta már a Dorimanx 4.2-es kernelt? Üzemidő meg ilyenek jók vele?
-
reflxx
aktív tag
válasz
DroiDMester #29637 üzenetére
Huh! Végre használhatom a ROM-od
Bár tegnap volt még egy kis para mert haverom életre keltés után akart nyomni egy full wipe-ot mielőtt visszaadja de végülis internal storage-t is törölt.
De VÉGRE teljesen működik és nagyon szmúsz eddigÚgyhogy köszi még egyszer a segítséget
-
Nem kell mindenféle szemetekkel tele pakolni a rendszert!
Rájöttem az xposed se jó csak arra hogy szét hekkeld vele a rendszered, mert felteszel hozzá 5-10-15.modult és azok is csak lassítják, eszik az erőforrásokat!
Eleinte én is telepakoltam, volt benne vagy 10-15. modul telepítve(meg is ettek vagy 200.mega ramot feleslegesen) de szinte mind annyit érnek mint pl a sokak által dicsért Greenfy ami kb annyit ér mint halottnak a csók, sőtt csak lassítja ez is a rendszert!
Mert sem az aksi idő sem a ram használat nem lett tőle jobb, csak arra jó hogy egye saját maga a RAM -ot meg a CPU -t, és vissza fogja az egész rendszert!Ha telepakolod ilyen és hasonló dolgokkal a rendszered akkor hiába van ART -od ugyan olyan lassú lesz az egész rendszer!
Ha pedig ésszel használod a rendszered, és felesleges hasznavehetetlen vackokat nem telepítesz, a Dalvik is ugyan olyan pörgős!
De többet nem szándékozom erről beszélni ha téged lehet etetni ilyen paraszt vakítással, mint az ART akkor használd egészséggel!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
hito : Milyen Recovery -t akarsz 1átalán???mert gyári állapotban nincs semmi féle Recovery csak egy Factory Reset ablak ahol gyári állapotra tudod vissza állítani a telót!
Custom Recovery -t (TWRP/CWM/PhilZ) külön kell telepíteni hasonlóan ahogy egy Root -ot!
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30069 üzenetére
Ezzel sincs recovery-m. Offline flasherrel szépen felmegy és recovery nuku. Na erre próbáljon valaki gombot ölteni.
-
zazenke
őstag
válasz
DroiDMester #30074 üzenetére
jobb alul azt irta ki hogy sikertelen a driver telepítése. kinagyítva az ablakot piros x van a lge androidnet usb modem# 2 nél az sikertelen lett a többi zöld pipás . a windows eszközkezelője ettől függetlenül már rendben lát mindent se kérdőjel se piros x semmi. ez az állapot másik usb be át dugva 15 sec re leválasztva sem változik ezt dobja mindíg ki hibának . lehet újra indítom a telót és újra download módba lépek
-
dnelb
veterán
válasz
DroiDMester #30083 üzenetére
Amióta létezik ART használom, n4 n5.. Te mennyit használtad? 2 hónapja visszamentem dalvikra xposed miatt de 2 napig se bírtam, mert annyira laggos ha megszoktad az ARTot. Nagy az ART ellenesség ebben a topikban, tudnám miért ..
(#30084) Danny365De hogy on is legyek. G2-n nálatok normális az autófényerő? Bekapcsolom, de mindig túl sötétnek érzem
Vagy hagyjam 100%on úgyis bírja az akku ?
-
-
dnelb
veterán
válasz
DroiDMester #30078 üzenetére
Amúgy SEMMI haszna az ART -nak mert SEMMIVEL nem gyorsabb/jobb aksiból se eszik kevesebbet meg ramból se! Jelenlegi állás szerint még csak hátránya van, tehát semmi értelme használni!
a legkomolyabb hogy ezt komolyan is gondolod
-
andaxin76
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #30077 üzenetére
köszi :-)
-
válasz
adamzflash #30075 üzenetére
Nem elég mókolás ez? => 430DPI, xposed, framework, ios7 icons,
egyébként már 1000 -szer le lett írva hogy ART -al nem megy az XPOSED! tehát ha ART -on vagy és telepíted az xposed -et automatice vissza állítja Dalvik -ra a rendszert!
Amúgy SEMMI haszna az ART -nak mert SEMMIVEL nem gyorsabb/jobb aksiból se eszik kevesebbet meg ramból se! Jelenlegi állás szerint még csak hátránya van, tehát semmi értelme használni!
Tárhellyel kapcsolatban, van 2.file kezelő is a romomba(ha még ki nem törölted) azokkal nézd át a belső SD -t, hogy melyik mappában mi van!
Mert ha semmi nincs a telón, akkor nálam több mint 10.giga szabadon van -
andaxin76
aktív tag
Üdv
A telóm független,ma rootoltam.Jött az értesítő h új verzió elérhető.Frissíthetem a rootolt rendszert? -
válasz
zazenke #30068 üzenetére
LGUnitedMobileDriver_S50MAN310AP22_ML_WHQL_Ver_3.10.1_3.10.1.0.exe -ezt letöltöd és feltelepíted!
Ha már fent van akkor előbb szedd le és gép restart, majd telepíted(telót még nem dugod a gépre)
ha megvan a telepítés ezt csináld végig pontosan így ahogy leírtam! Ha elsőre nem települ fel minden driver nem 2ségbe esni usb -t kihúzod a telóból vársz 15.sec -et és vissza dugod! Lehet el kell játszani 2-3X mire minden driver települni fog!
Ha minden felment és nincs piros X vagy sárga kérdőjel az eszközkezelőben, akkor elvileg rendben vagy DRIVER ügyileg!
Neked ugye nem lesz TWRP -d így azt a részt kihagyod!(sideloaddal együtt)
Maradhat a teló download módban!
Felmész az oldal tetejére a téma összefoglalóhoz és megkeresed az Offline Frissítőmet és letöltöd ezt =>LG-G2-Offline_Auto-Flash_V2.zip
nem telepítesz semmit csak innét elkezded megcsinálni ahogy le van írva! => Ha letöltöttük, akkor csomagoljuk ki a C:\ gyökerébe....
-
apaszka
veterán
válasz
spuros #29983 üzenetére
Nálam igen.
Sőt a szervizes sem hallott ma.
Köszönök mindent,de úgy nézem összejön ,hogy kiszálljak belőle a tavalyi áron,és vissza térjek egy samuhoz!
(Nóta3?-S4?)Csere utalványom hamar megjön,és lépek innen sokak örömére.
Nekem csalódás volt ez a teló,mert csak nem jött össze vele semmi!
Persze ez hibás lehetett,bár én úgy gondolom,hogy az egész .....További szép napot kívánok mindenkinek,és kívánom,hogy DroidMester megalkossa a tökéletes ROM.ot,mit az LG nem tudott!
Ha össze jön ,a héten válthatok !
Bocsánat ha valakit megsértettem,bár remélem nem volt ilyen! -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A DroiDMester által készitett offline frissitésnél bekavarhat hogy telepítve van a LG PC Suite?Töröljem inkább vagy maradhat?
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30069 üzenetére
Assze ez még nem volt. Már töltöm is, köszi.
Addig itt egy screenshot, 4.2.2 root próba, ezt írja:
-
F320K11C_00.kdz -vel nem próbáltad offline módszerrel frissíteni?
-
zazenke
őstag
erre a láma kérdésemre valaki mielőtt újra nekiállok mert a rendszerem már szűz ezt már feltettem privibe droidmesternek csak idegbe vagyok és türelmetlen és más is megtudja szerintem válaszolni ide másoltam a kérdést: itt van ez a mondat már itt is bénáztam idézem :- Ehhez nem kell mást tenni, csak a kettes pontban szereplő drivert, illetve a hármas pontban lévő programot telepíteni és letölteni ezt.
itt a driver simán felment. utána feltelepítettem a hármas pontban lévő programot majd letöltöttem az általad készített zippesített fájlt ami ugyan az amit feltelepítettem szerintem előtte. és cmd rendszergazdai indításánál már el sem indult a progi. nem lehetséges hogy ezt is félre néztem és a driver feltelepítése után nem kell külön feltenni a b2capp seupot hanem csak letölteni a te általad készített zip fájt és kicsomagolni c-re és követni a leírást ? ha úgy póbáltam legalább elindult a progi és bejönnek a leírásban lévő ablakok és el is indul a frissítési folyamat vagy valami elő folyamat mert felugrik a 100 % alék jelző. de utána kiáll hibára . a telefonon eközben a százalék jelző meg se mozdul csak a gépen látni előre haladást majd error felirat és elmondja angolul hogy vegyem ki az aksit és próbáljam újra. ma felteszek egy szűz windowst és újra próbálom csak az eleje amit leírtam nem világos -
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30063 üzenetére
Amit nem tudtam rootolni az egy 4.2.2-es tot rom volt. A neve:
LGF320KAT-00-V10e-KT-KR-JUL-30-2013+0.tot
Semelyik módszerrel nem lehet rootolni, a V10e-re hivatkozik. Végső elkeseredésemben ezt találtam, de nem működik. Error dobálások közepette telepíti a superuser-t, de nincs root jogom.
-
válasz
Tonimcfish #30061 üzenetére
Nincs mit
Talán így hogy láttad a dolgokat(ha gyorsan is) Már nem lesz nehéz egy ZIP -es rom feltétele!
--------------------------------------------
hito : Talán JB romot kéne rátenned azt sokkal könnyebb root -oni meg TWRP -zni! Azután meg már megy minden mint az ágyba sz@.. -
Tonimcfish
tag
Hy all.
Most értem haza DroidMestertől, 1000 hála a segítségért!
Tök szimpatikus srácot ismertem meg benne, és nem másodsorban , de nagyon ért a droidhoz
Csak ugy sistergett a szemem, hogy tartsam a tempot vele
Köszi mégegyszer!!
-
mclaren-d
aktív tag
Hello, urak, 3 hónapja van g2-öm.. kb a harmadik héten már észre vettem hogy vicc a kamerám.. full karc a zafír kameralencse..
Valaki rajtam kívül esetleg járt így?
-
hito
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #30058 üzenetére
Igen, még véletlenül se azt szeretném, hogy működjön rendesen. Nem ezen vagyok 3napja. Élvezem, hogy egy szarházi rootot nem tudok összehozni, hogy a custom recovery-ről már ne is beszéljünk. Nem értem a felvetést
-
hito
nagyúr
Megbolodulok. Tegnap ugye sikerült egy tot fájllal életet lehellni a bootloopos G2-mbe. Volt is recovery-m utána hogy kell (hangerő le + bekapcs). Most feltettem egy kdz-t és megint nincs recovery-m
Miért nem teszi fel az offline flashtool a recovery-t???
-
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Holnap, ha minden igaz, boldog tulajdonosa leszek egy G2-nek.
Van valamilyen fontos tudnivaló az első kézbevételkor? (Ne frissítsek OTA-án (ha van), stb, stb..). Már nagyon izgatott vagyok
-
andaxin76
aktív tag
Üdv
Nem tudom én vagyok e a balfék,de 4.2.2 ben nem találom a fejlesztői opciókat.Valaki pls help -
sgery
őstag
Hello mindenki!
Csak egy olyan (gondolom sokadik) kérdésem lenne, hogy milyen fóliát érdemes rendelni ebay-röl hozzá? NAgyobb mennyiség kellene, mivel kertész vagyok, így a fólia pár hét alatt kuka, de mégse szeretnék havi 2-3e-ret fizetni a speed-ben fóliacseréért
Szóval mit rendeljek? Ha kell valakinek amúgy akkor beszállhat a rendelésbe. -
sedo
tag
Teljesen igazatok van két dologban is:
- valószínűleg a tok és a készülék közé került por karcolta meg a kijelzőt, nem maga a tok
- mindenképpen fóliát kellett volna tennem rá.De. Egyrészt nem használtam poros környezetben, szóval csak a mindennapos kosz érhette, ráadásul 1-2 napi rendszerességgel töröltem le kendővel és hetente takarítottam le tisztítószerrel. Mert ugye vigyázni próbáltam rá. Ráadásul az egész telefonon egyetlen mikrokarc sincs, csak konkrétan az ablakot körülvevő fém mentén. Egyébként nem csak nálunk jelentkezik ez a dolog, olvasgattam angol és amerikai fórumokat is, ott is szívnak vele.
A fóliára nincs mentség, azt nagyon bánom, de eddig sem tettem egyetlen készülékemre sem, és eddig nem szívtam meg. Plusz amúgy is fura, hogy azt is havonta cserélgetnem kéne a karcok/kopások miatt.Igazából szerintem ez a tok így jelen állapotában nem jó, enyhén szólva.
-
A GorillaGlass nem csak a karcokkal és sérülésekkel harcol hanem a gyártói nyomással is, mégpedig a vastagságot, a fényáteresztő képességet és az érintőkijelző érzékenységét illetően.
Ha úgy nézzük folyamatosan nehezített a pályájuk mert ugyanazt az ellenállóságot úgy kell elérniük évről évre, hogy közben csökkentik a a vastagságát stb.
Szóval igen, lehet, hogy az egyik dologban való előrelépés egy másik dologban való visszalépést is jelenthet egyúttal.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bounty123 #30041 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy olyan porszemcsék szálnak a nyitott részre, amelyek karcolnak, mer a tok - ha használva van - akkor rendesen mozog ide-oda. Emiatt ezt a lehetőséget el is ismerném, hogy így karcol, de b+! (mármint az LG)
Leírtam, hogy a SAMU O7 telefon miket bírt ki, tehát a GG1 üveg magasan jobb, mint a GG2. Hát, remélem, hogy nem így van, mert ha igen, akkor ez tulajdonképp a vásárló rohadtul nagy átb....sa! Bár, már minden eltudok képzelni, ilyen idióta csúszós készülékház után, ami ha leejtesz, nagy valószínűséggel mehet kijelző cserére!
-
Looserke
őstag
válasz
bounty123 #30041 üzenetére
Ez egy olyan tok amihez a telefon beépített támogatást kapott és szerintem roppant praktikus, hogy elég csak rákoppintani és látod az időjárás widgetet, elmulasztott hívást/smst/emailt, zenelejátszót és most már ki sem kell nyisd a tokot hogy fényképezni tudj, a kereső is megjelenik a kis képernyőbe. Ha meg félted a kijelzőt úgyis teszel rá fóliát így a kis ablak sem gond többé...
-
iOnizer
tag
válasz
Bubukain #30037 üzenetére
04.20.-i nightly-t.
Google bug? Akkor jó, mert akkor nem csak a cm csapat rontott el valamit, gy nem aggódok, és legalább tudom, hogy nem egyszeri eset lesz. Köszi!
Az enyém is karcos. Az elsőt a QW tok rakta rá, ugyanis az és az üveg közé alattomosan beszorul a por, amit szétsikálsz a zsebedben járás közben.
A másodikat a zsebem tette rá.Ez a GG2 egy vicc. Még a Spicám se karcolódott meg 3 év alatt pedig az gagyi műanyag.
-
bounty123
őstag
A karcoktól függetlenül ez a quick window tok így szerintem eleve tervezési hibás fos. Azért veszed a tokot, hogy védje a telót, így a kijelzőt is, pl. táskában a kulcsoktól stb. A teljesen nyitott ablak miatt az a része a kijelzőnek egyáltalán nincs védve a behatásoktól, nem sok értelme így szerintem, eszembe nem jutna megvenni.
-
Looserke
őstag
azért egy valszeg alumínium ötvözet vagy más nem túl kemény fémből lévő vékony keret ami a tokon van nehogy már meg tudjon karcolni egy ilyen üveget, már csak a 2 anyag keménysége miatt is... nekem is ilyen gyári quick window tokom van de egy hajszál karc sincs rajta pedig már több mint 3 hónapja rajta van...
ami ott karcolhat az a tok és az üveg közé szoruló homok szemcse azon belül is a kvarc kristály, ha nem ez történt akkor ott vagy a tok valami hamisítvány és a fém keret nem szépen csiszolt, hanem valahol sorjázott, érdes vagy az üveg gyári hibás esetleg valami cserélt példány szvsz...
-
Köztudomású dolog, hogy a GG2 érzékeny a mikrokarcokra, nem egy új dolog ezt sokan még sem tudják. Mindig bosszant mikor olvasom, hogy "minek rá fólia, GG2" meg "hogy lett karcos, hiszen GG2".
A GG3 már elvileg jó, ellenállóbb egész pontosan Note3 a Jedi visszatér című cikkemből idézvén: (...) telefon vékonyságában a GorillaGlass 3 is szerepet játszik. Emellett kevésbé érzékeny a mikrokarcokra, mint a 2. A GG3 kevésbé törékeny, inkább deformálódik, a szerkezete 40%-kal ellenállóbb. Ha mégis megsérülne, a kijelző képes meggátolni a repedés továbbterjedését, így legalább nem fokozódik a kár.
De csodák persze nincsenek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valamelyik héten írtam, hogy anno Samsung Omnia 7 telefont vettem, szinte a megjelenés napján és elég sokáig, majd 3 évig meg is volt. Hogy az a telefon mit kapott, azt leírni is szörnyű, sokszor leejtettem, betonon csúszott, orvosnál mell magasságból a csempére esett, és darabokra esett szét, közben több métert csúszott a kijelzőn az orvos asztala alá, mire megállt. Szóval k. nagy esései voltak a telefonnak, de azon egy HAJSZÁLKARC nem volt!
Mindez GG1-es üveggel, akkor elhinni is nehezemre esik, hogy a GG2 visszafejlődött, vagy mi van? Ráadásul, ha tényleg karcol az a ki...szott tok, akkor ilyeneket simán ki kellene védenie! De mint írtam, nekem folyton abban van, nagyon sokat van használva, ki-be nyitogatás a telefonálgatások miatt és nincs azon semmi, akár mikroszkóppal is nézhetném.
Biztos, hogy ezekbe a telefonokba eredeti GORILLA GLASS van? Egyáltalán, eredeti a készülék? Ki mondja meg, ha esetleg "átcseszték" a fél népet valami hamisítvány szar telefonokkal, ami Magyarországra érkezett?
Nagyon furcsa ez számomra és igen, a Te helyedben, én BIZTOSAN TOVÁBBVINNÉM AZ ÜGYET, az biztos!
-
iOnizer
tag
No a hétvégén átálltam CM-re. Eddig tetszik, gyors, sokkal jobb hívás közben a mikrofon, nincs bluetooth akksi zabálás, nincs sistergés. Egyszer viszont volt egy rebootom azóta. Az akkuidő remek vele.
-
hito
nagyúr
válasz
Jacksonrodeo #30032 üzenetére
-
válasz
Jacksonrodeo #30032 üzenetére
-
Jacksonrodeo
csendes tag
-
Bubukain
senior tag
Nalam droidmaster romja tobb programnal is varatlan hibaval elszall.
Nem tudom mi lehet az oka, teljesen szuz install volt OTG-rol telepitve -
hito
nagyúr
válasz
toto0569 #30024 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rodna (sőt szép), hanem hogy a Gear és a Moto nekem jobban tetszik. Ez meg csak izlés kérdése
180fontért szerintem halálra van ítélve sajnos. Gear-ért sem adnék még 50eFt-ot sem. Legdrágább okosórám egy Smartwatch 2 volt, használtan vettem 31eFt-ért garival, akkor az üzletekben 45eFt volt. Nekem okosóra maximum 35eFt-ig jöhet szóba, de mivel abszolút nem létkérdés számomra, ezért nagyon kell tudnia ahhoz, hogy megvegyem
-
Azharel
aktív tag
válasz
andaxin76 #30016 üzenetére
Még nem jött a javított KK rom. DroidMester romjáról én nem tudok nyilatkozni
(#30018) joshi76
Nem nálad van a hiba, az LG elbaltázott valamit. Mi már lassan egy hónapja szenvedünk ettől a problémától. Más régiókban már megjött az új rom ami ezt kijavítja, szóval vagy vársz türelemmel a szolgáltatódra vagy majd ha kijön az eu open új verzió felteszed azt. -
sisley76
tag
DroidMester! Használom a 20C alapú ROModat. Ez úton is köszönöm a munkádat, szeretem!
Mi a véleményed a 10E/F és a 20C azaz a 2 android verzióval kapcsolatban fogyasztás fronton? Jól érzem azt a nüansznyi különbséget, hogy a 4.4.2 (még) többet fogyaszt egy kicsivel?
Korábban egy gyári 10E-t használtam általam "kiherélve", és most a Te 20C-det pár apróságtól megszabadítva.
Köszi válaszod -
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltatok már ezzel a telóval bármilyen BT Controllert (pl. PS3-é). Vajon Root nélkül is össze tudnak kapcsolódni? Eddig csak olyan írásokat találtam, hogy Root szükséges.
Bocs az offért
-
toto0569
addikt
LG okosóra
szép
-
joshi76
újonc
Hivatalos 4.4.2 frissítés után ( angol, three hálózat ) fejhallgatóval élvezhetetlen a hangminôség. Torzít, recseg, stb. Próbáltam több különbözô fülessel, szóval nem ott van a gond. Rengeteget használom a telót fülessel, de most ez így teljesen felejtôs. Totál dakota vagyok a témában ezért tanácsokat kérnék. Lg-t hívtamm, de dobtak, mondván, hogy ez nem az ô asztaluk, várjak türelemmel, hogy a google majd kidob vmit. Valóban így mûködik ez? Tényleg nincs más megoldás? Mennyi ideig kell várni álltalában egy ilyen frissítésre....
-
reechyke
tag
Sziasztok, ti meg nem vettetek eszre azt a problemät, h a frissites utän 4.4.2 n az automata fenyerö teljesen leveszi kis fenynel a kepernyövilägitäst? Nagyon zavaro, nem lehet ezt valahogy beällitani, h több fenyeröt adjon a kepernyönek? 4.2 n tökeletes volt, most pedig sötetben mindig jätszhatok azzal, h kezzel utänällitok... :-(
-
sgs123456
tag
válasz
kisgergely80 #30013 üzenetére
Egy olyanra én is beneveznék.
-
kisgergely80
tag
válasz
f(x)=exp(x) #29994 üzenetére
Mert szeretném kirpróbálni az olvasottak alapján, de a programjai, az ikonok és a kernel változtatásai nélkül. Nekem elegendő egy hibátlan stock rom alapnak, amit magam szabhatok testre.
-
ferrari1
őstag
válasz
DroiDMester #30007 üzenetére
Köszönöm a romot és a munkád! Eddig minden nagyon rendben!
-
-
laca.1
aktív tag
hali valaki vágja ezeket a hálózati témákat.pl.voda még soha nem jelezte H+ csak H számít ez valamit?van itt vodás akinek H+ ír?ha igen nekem miért nem jelzi?
-
P3Dr0
senior tag
nekem egy par dollaros gumi tok van a telefonon meg egy hasonloan olcso 1 dollaros folia es teljesen jol vedik a telefont. En is hasonlo miatt vedem a telefonjaimat. Mikor zsebre vagom beteszem egy kis bortokba ami regen egy 2.5" kulso hdd tok vedoje volt. Ezaltal meg a folian sincs karc
-
andaxin76
aktív tag
Üdv.
Ma jött meg a telóm,Jelly Bean van rajta,az érdekelne h érdemes e Kit katra cserélni,van e rajta olyan funkció amit a JB nem tud teljesen kihasználni,illetve h miből tudom kiolvasni a régiót a doboz matticáról mint a 4x emen volt? -
P3Dr0
senior tag
válasz
rayoliviero #29990 üzenetére
Van kulonbseg az LTE es a 4G kozott? Nekem 4G-t ir a telefon nem LTE-t. (jb 4.2.2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest