- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
bluemirage #798 üzenetére
A postodnak ez a lényege: "Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja..." Mikor megveszek valamit, ki a .......-t érdekli, hogy más mit gondol róla, és tudja róla, hogy az egy drága dolog?? Tipikus apple felhasználói felfogás, én azért vagyok menő, mert apple termékem van (tisztelet a kivételnek), és mindenki látja, hogy az egy apple cucc, így mindenki tudja, hogy az egy drága dolog. Érdekes módon egy Nexus 5X-nél, ami szintén full műanyag, és árban nem sokkal olcsóbb, ellenben sokkal kevesebbet tud, senki sem rimánkodik, hogy se nem fém, se nem üveg. Idén nem sok mindenbe tudtak belekötni a 950/XL-be, a szar a csempe és a kevés app már unalmas volt, kellett találni valami újat.
Nekem speciel tetszik a dizájn, a continuum egy nagyon hasznos dolog, én tuti használnám, ha kapnék egy ilyen telefont.
Kamerában pedig az összes jelenleg kapható csúcskészüléket alázni fogja a közzétett képek alapján, amit persze még nem kell készpénznek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest