- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
bluemirage #798 üzenetére
A postodnak ez a lényege: "Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja..." Mikor megveszek valamit, ki a .......-t érdekli, hogy más mit gondol róla, és tudja róla, hogy az egy drága dolog?? Tipikus apple felhasználói felfogás, én azért vagyok menő, mert apple termékem van (tisztelet a kivételnek), és mindenki látja, hogy az egy apple cucc, így mindenki tudja, hogy az egy drága dolog. Érdekes módon egy Nexus 5X-nél, ami szintén full műanyag, és árban nem sokkal olcsóbb, ellenben sokkal kevesebbet tud, senki sem rimánkodik, hogy se nem fém, se nem üveg. Idén nem sok mindenbe tudtak belekötni a 950/XL-be, a szar a csempe és a kevés app már unalmas volt, kellett találni valami újat.
Nekem speciel tetszik a dizájn, a continuum egy nagyon hasznos dolog, én tuti használnám, ha kapnék egy ilyen telefont.
Kamerában pedig az összes jelenleg kapható csúcskészüléket alázni fogja a közzétett képek alapján, amit persze még nem kell készpénznek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest