- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy a hosszú post többféle indoklásából egyet ragadtál ki. Mert az a lényeg?!? Szerintem nem apple felfogásról van szó. Alapvető emberi elvárás, amit szerintem majd minden gyártó minden területen be is tart világon.
A Nexus valóban jó ellenpélda, talán az egyetlen. Hogy mennyit adnak el belőle azt nem tudom... én mindig inkább szoftveres referencia készülékként tekintettem rá. Az volt az egyetlen igazi előnye. De ha most felsorolok sok prémium telefont, prémium anyaghasználattal, akkor gondolom a nexus továbbra is mindent visz?
Abba egyébként igazad van, hogy másba nem nagyon lehet belekötni, mert ez az eddigi legjobb telefon. Ezt én magam is írtam az elején. De pont így kontrasztos, hogy bmw-s technika van trabant házban. Ennél sarkosabban már nem tudom érzékeltetni. Kár, hogy kihagyták ezt a ziccert. Egy mondás szerint:
"Tökéleteset pedig csak isten teremthet, ezért nem hangolnak pontosan a hagyománytisztelő hangszerkészítők/hangolók egy billentyűt a zongorán, egy likat a furulyán stb."
Új hozzászólás Aktív témák
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audacity - hangszerkesztés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest