Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz Ryoo #801 üzenetére

Kár, hogy a hosszú post többféle indoklásából egyet ragadtál ki. Mert az a lényeg?!? Szerintem nem apple felfogásról van szó. Alapvető emberi elvárás, amit szerintem majd minden gyártó minden területen be is tart világon.

A Nexus valóban jó ellenpélda, talán az egyetlen. Hogy mennyit adnak el belőle azt nem tudom... én mindig inkább szoftveres referencia készülékként tekintettem rá. Az volt az egyetlen igazi előnye. De ha most felsorolok sok prémium telefont, prémium anyaghasználattal, akkor gondolom a nexus továbbra is mindent visz? ;)

Abba egyébként igazad van, hogy másba nem nagyon lehet belekötni, mert ez az eddigi legjobb telefon. Ezt én magam is írtam az elején. De pont így kontrasztos, hogy bmw-s technika van trabant házban. Ennél sarkosabban már nem tudom érzékeltetni. Kár, hogy kihagyták ezt a ziccert. Egy mondás szerint:
    "Tökéleteset pedig csak isten teremthet, ezért nem hangolnak pontosan a hagyománytisztelő hangszerkészítők/hangolók egy billentyűt a zongorán, egy likat a furulyán stb." :C :D

Új hozzászólás Aktív témák