Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy a hosszú post többféle indoklásából egyet ragadtál ki. Mert az a lényeg?!? Szerintem nem apple felfogásról van szó. Alapvető emberi elvárás, amit szerintem majd minden gyártó minden területen be is tart világon.
A Nexus valóban jó ellenpélda, talán az egyetlen. Hogy mennyit adnak el belőle azt nem tudom... én mindig inkább szoftveres referencia készülékként tekintettem rá. Az volt az egyetlen igazi előnye. De ha most felsorolok sok prémium telefont, prémium anyaghasználattal, akkor gondolom a nexus továbbra is mindent visz?
Abba egyébként igazad van, hogy másba nem nagyon lehet belekötni, mert ez az eddigi legjobb telefon. Ezt én magam is írtam az elején. De pont így kontrasztos, hogy bmw-s technika van trabant házban. Ennél sarkosabban már nem tudom érzékeltetni. Kár, hogy kihagyták ezt a ziccert. Egy mondás szerint:
"Tökéleteset pedig csak isten teremthet, ezért nem hangolnak pontosan a hagyománytisztelő hangszerkészítők/hangolók egy billentyűt a zongorán, egy likat a furulyán stb."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest