Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

Olvasom a Review-kat a net-en.
    Nem volt a kezemben. De itt és más WP-s topikban is csak 2 helyen kötöttem bele rendszeresen.

1., A szükségtelenül nagy parasztvakító felbontás, aminek üzemidő csökkenésben és a pénztárnál fizetjük meg az árát. Mentségére legyen mondva, hogy más zászlóshajók is ilyen értelmetlen húzásokkal próbálják legalizálni a magasabb árfekvést. Ezért fátylat rá. Ugyanez zajlik UHD fronton a TV-knél.

2., A gagyinak ígérkező külső és anyaghasználat.

A 925 és 930-hoz képest nagyon nehéz kimagyarázni és más platformok hasonló árazású készülékeihez képest is. Gondoltam arra, hogy a döntéshozó fémallergiás, vagy gyerekkorában megvágta a kezét az üveg. De bárhogy is... nem magának tervezi a telefont, hanem millióknak. Mondhatnánk, hogy egyedi eszmefuttatás az enyém. De alig van olyan review, aminek a BAD/CONS záró részében nem lenne,
    - az árat nem indokló unalmas design
    - nem egy fej elcsavaró készülék
    - nem prémium plastic test (ez pl. windowscentral)
    stb... már azon voltam, hogy angolul beidézem minden hasonló forrást, de eztán annyi van belőle, hogy sajnos nincs mit bizonygatnom. Gondolom Ti is olvasgatjátok.
    Persze lehet minden tesztelő hülye... de ez nagy baklövés volt. Azt értem, hogy egy WP-s ember kényszerpályán van, mert nincs neki más... de, hogy almáról és prémium droidról nem fog váltani senki 950-re... na az biztos. :D Lehet, hogy ez volt a cél? Szerintem ez sikerülni fog!

Mit gondoltok, ha a páromnak karácsonyra a kezébe adnék egy 830-at és egy 950-et, akkor melyikre mondaná, hogy drágább? Ha közben nem engedem, hogy bekapcsolja a kijelzőt és lássa a csili-vili W10 felületet. Direkt nem 925/930-at mondtam, mert ott egyértelmű, hogy azok jobbak.

Na ezek a provokatív költői kérdések mutatják, hogy valami nagyon nincs rendben a külsővel és nemcsak szerintem.

Mondjuk az egyik ékszerész ismerősöm mondta egyszer, hogy ő igazán az olyan munkát szereti, ahol platinával, fehérarannyal vagy más külsőleg nem feltűnővel kell dolgozni és szépet alkotni. Mert annak belső értéke van.A külvilág nem gondolja, hogy ez egy értékes ékszer, csak a viselője. Egyszerűen csak szép.
    Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja. Ez eddig megvan. :D De tényleg szép a nem prémium hatású műanyag ház?

Miért van az, hogy más gyártók nem akarják ezt kimagyarázni? Miért van az, hogy az élet minden más területén (kivéve MS-WP) a magas árhoz elvárt és adott a prémium anyaghasználat. Az MS főnöke lecserélte a bőr és króm részeket a kocsiján műanyagra? Ha igen... akkor ott a pont és elnézést, a hosszú post-ért :R

Új hozzászólás Aktív témák