- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
#02683648 #875 üzenetére
A kihangosítás minősége nem tetszik annyira mint a 920-amé volt. Talán azért mert annak a hangszórója a készülék alján van, míg ennek a hátulján és nem szól annyira az én irányomba ugye.
Fejessel és fülessel a zene minőségét illetően nincs kifogásom. Mp3 olyan amilyen, flac pedig nagyon szépen szól, sztereo tér rendben van. SOKKAL hangosabb mint a 920-am szóval halláskárosodásra fel (már annak akinek erre van ingerenciája
).
Egy apróság: WP8.1-ben én több készüléknél is tapasztaltam, hogy egy audio tevékenység megkezdésekor néhány esetben egy tizedmásodpercnyi részlet szólt az utoljára abbahagyott előző audiotevékenységből. Pl telefon letevésének a túloldali hangja mikor elkezdtem egy zenelejátszást. Itt ilyet nem tapasztaltam pedig nyúztam ilyen tekintetben. Remélem ez így is marad.
(Tényleg, más találkozott ilyennel WP8.1-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Milyen TV-t vegyek?
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest