Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
#02683648 #875 üzenetére
A kihangosítás minősége nem tetszik annyira mint a 920-amé volt. Talán azért mert annak a hangszórója a készülék alján van, míg ennek a hátulján és nem szól annyira az én irányomba ugye.
Fejessel és fülessel a zene minőségét illetően nincs kifogásom. Mp3 olyan amilyen, flac pedig nagyon szépen szól, sztereo tér rendben van. SOKKAL hangosabb mint a 920-am szóval halláskárosodásra fel (már annak akinek erre van ingerenciája
).
Egy apróság: WP8.1-ben én több készüléknél is tapasztaltam, hogy egy audio tevékenység megkezdésekor néhány esetben egy tizedmásodpercnyi részlet szólt az utoljára abbahagyott előző audiotevékenységből. Pl telefon letevésének a túloldali hangja mikor elkezdtem egy zenelejátszást. Itt ilyet nem tapasztaltam pedig nyúztam ilyen tekintetben. Remélem ez így is marad.
(Tényleg, más találkozott ilyennel WP8.1-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest