- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm!
Egyébként nem tudom h mit értetek duplakoppos ébresztés alatt (elnézést mert új nekem a WM), ha azt h glance screen módból dupla koppintással átmegy lock screen módba, nekem megcsinálja ha a Settings - Personalization - Lock screen alatt bekapcsolom h "Double tap the navigation bar to turn off the screen"
(magyar nyelvűnél értelemszerűen ennek magyar megfelelői)
Ilyenkor navbarra dupla koppintással lezár, utána képernyő közepén dupla koppintással "felgyújtja a villanyt"Lumia 640 LTE, WM10 preview 10586.11 (ver. 1511)
-
törölt tag
Üdv,
Angol nyelvű W10M-en ezt hogy lehet megtenni? Nekem egyelőre nincs ilyen chat problémám, de nem szeretem, ios-n is mindig kikapcsolom a szövegjavaslatot ha véletlenül megint előjön (sw frissítésnél szokott néha).
A legújabb preview build van fennt nekem (nem 950-em van) -
törölt tag
válasz
Mooka-Miki #863 üzenetére
Üdv,
Zenét már hallgattál rajta? Mik a tapasztalatok?
Amit olvastam teszteket ott nem nagyon írtak róla, csak annyit h a hangszórója nem szól jól. Ami nekem irreleváns, mivel egyik telefonomat se szoktam getto blaster / 99es busz -blaster üzemmódban működtetni
Viszont érdekelne h a benne lévő dac mit tud, egyéb lumia ill hasonló árkategóriás más telefonokhoz viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest