- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
válasz
tomboy0013 #941 üzenetére
Marad a HR. A mai délutáni játékom.
-
sweepy
csendes tag
válasz
tomboy0013 #931 üzenetére
Igen, én a 735-ről nyomtam rá a bizt mentést.
-
sweepy
csendes tag
3nap a Lumia 950-el:
735-t nyúzok 14 hónapja, így van viszonyításom.
A 8.1 winfos milliószor stabilabb mint a win10. A szövegírással többször gondom van. Lefagy a progi, teló restart.
Na ennyi negatívumot találtam.
Külső: Stabil, jól összerakott teló, nem recseg-ropog. Nekem túl sikamlós csúszós a hátlap. A kamera kilóg, de a hátlap védi. A kijelző körül körbe műanyag védelem, perem.
Oldalt a hangerőgombok közé szorított ki-be kapcs. gomb idióta megoldás. A printscreen így picit nehézkes. Az usb csatlakoztatása sötétben is egyszerű, mert mindegy hogyan dugod be. Ja igen. Egy hálótöltőt s egy usb 3.0-s kábelt adnak hozzá.
Hardveresen ott van a szeren a teló. Többször futtattam rajta tesztelő programot, melegedett, de egyenletesen, s nem volt sehol forró. Akadásmentesen gördül a menü a vagy a böngésző.
Windows helló jó poén, s kész. ☺Cortana (bár már a 735-n is használtam), jól működik.
Próbálok itt a fórumon felvetődő gondolatokra választ adni.
Így néz ki az áruház: -
sweepy
csendes tag
Meggyűrtem a telót ilyen teljesítménymérővel, s a webes szolgáltatásban nagyon alul teljesít.
Bár vicces, hogy több progit is kipróbáltam rajta, s vicces infókat adtak a telóról. Egyik 720p-s képernyőt ismert fel 216ppi-vel, a másik videóra max. 1080p 15fps, így nem tudom egyiket sem mérvadónak venni.. -
sweepy
csendes tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de hétfő óta nyúzom a telót, s whats app s skype-nál lefagy restart. S sűrűn. Lehet a sokkk progi ami a telón van nem tetszik neki...
Ja 950xl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest