- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
#86973952 #4040 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a SIM lesz a gond, mert a régit vágatta le öcsém, de akkor a telekom biztos cseréli, ha beviszi. Nem biztos, hogy célszerű rögtön visszadobni a telefont, mert amúgy meg nagyon szereti.
(#4039) ANDROID??? Próbálkoztunk játszani a különböző sávszéllel. Alapvetően 4G-t használt, de mikor elkezdett vacakolni a vonal, akkor tanácsoltam neki, hogy próbálja ki a másik kettőt is, viszont tapasztalata szerint ott is gond volt.
-
nagypasztor
tag
Üdv, srácok!
Múlt héten feltettem egy kérdést, de sajnos még nem kaptam rá választ. Találkoztatok már olyannal, hogy a telefon másik végén panaszkodnak a hangminőségre? Olyasmi, mintha bluetooth headsettel messzebb mennél a hatótávnál, és hirtelen szakadozni kezdene a vétel. Vételi hiba lehet a dolog(hálózat)? Vagy lehet, hogy a mikrofon nem jól működik? Eddig két embernél tapasztaltuk a dolgot.
Sajnos a 3 napon túl vagyunk, hogy egyből cseréljék, de neten volt megrendelve az edigitaltól, és talán 14 napon belül még elállhatunk a vételtől.
Köszi előre is a válaszokat! -
nagypasztor
tag
Sajnos más ötletem most egyikőtöknek sincs. Lehet tényleg az a megoldás, ha vártok egy napot, és úgy próbálkoztok majd a belépéssel. A youtubon találtam még néhány videót ezzel kapcsolatosan. Lehet, hogy azokat is érdemes átböngészni.
-
nagypasztor
tag
Nem válaszoltál arra, hogy megváltoztattad-e mostanában a jelszavadat. Másnak is voltak hasonló problémái.
Elvileg ha factory resetet csinálsz, az mindent töröl a telefonról. Nem kellene semminek visszaállnia.Itt találsz egy megoldást. Érdemes kipróbálni. Böngészőn jelentkezz be a saját google fiókodba, aztán kattints a csaj hozzászólásában lévő linkre. Utána próbálj újra bejelentkezni.
Milyen biztonsági szintre van állítva a fiókod? Két lépcsős azonosítás?
-
nagypasztor
tag
Szia!
Igen, mindent legyalul róla, de az új rendszer marad. Nem tudom, hogy van-e benne gyárilag backup progi, de ha azzal csinálsz egy mentést, és úgy reseteled, akkor vissza tudsz mindent állítani.pink75 Nem változtattál google jelszót az elmúlt egy napban? Azt olvastam a google fórumon, hogy biztonsági okokból olyankor 24 órát kell várni, hogy aktiválni tudd egy eszközön a fiókot.
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Tegnap vettünk az öcsémnek egy ilyen telefont. Nagyon meg van elégedve, viszont azt tapasztaltam én is és más is, hogy mikor beszélünk vele, akkor mintha egyik pillanatról a másikra doboz hangja lenne. Vagyis mikor hozzánk beszél, van, hogy pár másodpercre mintha csak dünnyögést hallanánk.
Hálózati hiba lenne a dolog, vagy a mikrofon gyári hibás? Szerintetek vigye vissza, hogy cseréljék ki? Még 3 napon belül vagyunk. Más tapasztalt hasonlót? Sajnos a keresővel nem találtam eredményt. Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest