- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg a hiváslistában nem lenne benne, ha a szolgáltatónál van gond. Mostanában nem volt nekem ilyen, nem emlékszem rá... Úgy dereng, hogy SMS értesítés jött (volt hogy az sem), de a nem fogadott hívás nem volt benne a listában.
Egy ingyenes SIM cserével azért érdemes futni egy kört, illetve mentés után egy gyári visszaállítás sem jön rosszul.
Már jópár éve nem vagyok Telekomos. Nem tudom más tapasztalt -e ilyet az utóbbi időben. Barátnőmnek van, de ő a privát telefonját ritkán használja hívásra.
-
törölt tag
Érdekes. Nekem Telenornál volt korábban hasonló, de nem tudták megmagyarázni, hogy miért. Többször is, több telefonon. 2017 -és év eleji SIM, azóta elvileg nem volt ilyen. Telekomnál sosem fordult elő. Pedig elvileg mindegyiknél előfordul.
A hívó félnél kicsörög, de nálam nem.
Ha nincs véletlenül valahogy blokkolva a bejövő hívás/hívások, akkor a máshol lehet gond. Van egyedi csörgés beállítva a feleségedhez? Más számról hívnak akkor is van ilyen gond, vagy csak nála?
Eleve sokat elárul, hogy a telefon jelzi a hívást. Tehát elvileg eljut hozzád. Nálunk Telekommal megy a telefon és nincs ilyen gond.
-
Papix
tag
Úgy áll a dolog, hogy a B380 megjött és szépen fel is települt viszont további rendszerfrissítés nem talál a telefon. Vár egy pár napot a nejem hátha kap frissítést, én nem sok reményt fűzök hozzá mert meg kellett volna kapnia szerintem.
Úgy vélem vagy szerviz lesz vagy FF-el kell majd megoldania a frissítést.
Kérlek erősítsétek meg a gondolatmenetemet legyetek szívesek!Köszönöm.
-
-
szemesi69
addikt
Így látatlanba meg nem mondom, mi nem jó nála, attól, hogy a B396 után csinált fr.-t még jónak kellene lenni. A garanciális kérdésre nem tudok mit mondani, ha nálunk otán már ki jött a B396, akkor nem tudnak belekötni.
Ha gondolja vigye szervizbe, hogy ezek a gondja vannak. Hogy miért nem tudja, közölje ártatlan boci szemekkel, mert ő nem ért hozzá, a frissítés otán jött és ez a problémája
nem kell a szerviznek mindent tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest