- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Ha esetleg, valakinek szüksége volna egy olcsó tokra: [link]
-
myk74
senior tag
válasz
tibcsiworld #14657 üzenetére
Én utódnak a Huawei mate 20 lite - ot néztem ki, nem tudom hogy a spec alapján nyújt-e dupla élményt. Viszont sajnálom a p9 lite-ot bedobozolni mert semmi gondom vele. Lehet várok még a cserével.
-
myk74
senior tag
válasz
Bobby G. #14655 üzenetére
Nekem még 6-os android és 4-es emui van fent. Telenoros. Elfelejtették frissíteni
Hibátlan. 2 éve gyűröm, de rendületlenül jól működik. Akku is elég jól bírja, egy napot elvagyok vele. Néha van egy kis lassulás, de engem nem zavar. Rengeteget netezek, emailezek rajta, fotók ha van megfelelő fény akkor, szerintem mobilhoz képest elfogadható.Kijelző,hangminőség kiváló. Cserélni csak azért cserélném mert már unalmas
-
myk74
senior tag
válasz
Just_Reboot #10215 üzenetére
Irigykedem. Telenoros b131-en van még
-
myk74
senior tag
Erre [link]
esetleg valaki? -
myk74
senior tag
válasz
bubus66 #5879 üzenetére
Még nem válaszoltak, bár megnézem majd gépről is, mert elég furán hozza a mall oldalát tablet/telefonról.
Ha megjön kiderül, de nem variálok. Itt helyben úgy sincs szervíz, így is úgy is posta, lehet több idő mert ők is tovább küldik. Azért vegyük bele azt az opciót is hogy hibátlan leszés nem kell a garival foglalkozni.
-
myk74
senior tag
Létezik olyan opció a p9 lite kamera beállításai között hogy a legjobb fotó(vagy hasonló) ? Tehát, lő 10 képet gyorsan egymás után, és a legjobbat kiválasztja a szoftver.
Honor 4c-m volt, abban volt ilyen lehetőség. -
myk74
senior tag
[link]
Sziasztok!Gondolom ennyiért nem rossz ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged