- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Muerte68 #5555 üzenetére
Szia!Mivel nem meritetted le teljesen ez a mérés nem mérés. Találgatni pedig ilyen esetben hagynemár. Mivel nem meritetted le teljesen gyanítom nem kikapcsolt állapotban töltötted ami azt jelenti,hogy töltés közben a telefon a müködése miatt fogyasztotta a miliampereket .Ergo emiatt sem hiteles a mérésed.Tehát meritsed le kikapcsolt állapotra majd ugy ismételd meg a mérést ahogyan én is tettem.A másik ahogy már említettem az akkumlátorok természetüknél fogva töltéskor több energiát vesznek fel mint a ráírt névleges teljesítményük. Tehát ebböl adodóan egy 3000 mAh akkunak kb 3200 mAh kell felvennie töltéskor,hogy a névleges teljesítményt leadhassa. A fentiek tükrében nem győztél meg és mindig azt állitom átverés az a 3000 mAh !
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
petya220 #5543 üzenetére
A kamera...Hmm a három éves LG G2 ellopott telómhoz képest inkább közepes ! A wow max a macro zoomnak jár ki ,mert az tényleg szuper,de a távoli képeket közepesnek az éjszakai szürkületi és gyenge fényviszonyokban és vakut igénylő képeket inkább gyengécskének nevezném!
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Egy ismim ilyet készül venni a kedvedért azon is csinálok egy tesztet a stílusomért meg elnézést kérek mindenkitől akit zavart,de nehezen emésztettem meg a látottakat
.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Csak hogy még nagyobb ellenállásba ütközzek! Mivel a fenti értéket töltöttem a telefonba ez azt jelenti,hogy az aksija kb. 2600- 2700 mAh a gyárilag leírt 3000 mAh helyett (mint korábban említettem ,hogy a névleges energiát leadja nagyobb mAh kell az aksiba tölteni mint a gyárilag megadott érték)! Hiába optimalizálták energia takarékosra akkor is tény marad hazudnak a 3000 Mah akumlátor teljesítménnyel! Lehet oltogatni a stílusomra apellálni a tény tény marad a hazugság meg hazugság! Pápá
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Nos hogy bevezesselek az akkumulátorok világába. A háromezer milliamperes LG G2 telefonomba rendszeresen 3200-3300 milliampert töltöttem új korában(a névleges teljesítménye 3000mAh)! Ha egy akkumulátorra például 1000 mAh van írva akkor hogy az leadja a megadott mAh-rát mindig többlet feszt vesz fel,hogy a névleges teljesítményt nyújtsa.Ezel foglalkozom évek óta tehát ne akard megmagyarázni nekem a hazugságot!!
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Rendben van ,hogy próbálod menteni a mundér becsületét,de ez akkor is ciki .......a hazugság az hazugság! A műszer oszcilloszkóppal lett kalibrálva ergo nincs szükség új mérésre! Mit szolnál hozzá,ha bemennél az élelmiszerboltba és kiderülne a mérleget átállították és mindenből 5%-kal kevesebbet kaptál.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Harmadik töltés vadi új telefon. Akinek nem érthető 2827miliamperes akksi a 3000 helyett!A telo teljesen lemerített állapot utáni töltése ..... ennyi ment bele!!
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest