- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
VOLTCRAFT(1) #11192 üzenetére
A hiba onnan jön hogy nem GG hanem valami olcsó "üveg" van rajta (tisztára műanyag tapintású). Akinek hullámos annak a szélein körbe minimálisan, de a Huawei logónál és a beszéd hangszórónál nagyon rossz.
-
ORCA58
addikt
válasz
Nem a ragasztással, hanem az övegfelület egyenetlenségével van a baj, már akinél hibás.
Főleg a Huawei felirat környékén, a feliratozás technológiája elég pocsék. Jól látszik hogy ott erősen torzul a képernyőn tükröződő kép. -
bacskait
tag
válasz
Ezek szerint, jobb ha rendelek Kínából valami olcsóból többet és időnként lecserélem?
-
petya220
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5551 üzenetére
Tudni kell kihasználni a kamerát, az alap app tényleg gagyi képeket lő,de egy normális manual camerával elég pro.
-
Muerte68
addikt
válasz
A kamera nem az erőssége-de megfelel általános használatra,az Lg elégé rá szokott gyúrni a kameráira,de ennyi pénzért nem rossz
nekem Notes 4-a másik teló hát az se valami meggyőző pedig van köztük árkülömbség(OFF)
-
válasz
A vakus kepek neha nalam is gyengek, peldaul: [kép]
-
válasz
VOLTCRAFT(1) #5516 üzenetére
Valahol olvastam errol, ahol irjak, hogy 2800 korul van az atlagos teljesitmenye. Szoval nem hazudik itt senki. Egyebkent lehet ezt a kulonbseget az okozza, hogy nem tudod soha lemeriteni teljesen, mert elobb kikapcsol a telefon. Ettol meg az akku lehet 3000mah-s. Azt sehol sem irjak, hogy te 3000 mah-t tudsz beletolteni, ha valaki itt hulyeseget beszel, az nem a huawei.
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5524 üzenetére
Tudom írtam is
-
petya220
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5521 üzenetére
Majd én is veszek egy ilyen mérőt(egyszer...
) és akkor én is letesztelem, már érdekel a dolog.
Amúgy a stílusoddal nincs semmi, kiakadtál. Ennyi.
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5500 üzenetére
Amúgy az almás kivételével gyak mindent "vágottszeműek" csinálnak
Sőt még azt is kis kicsi kínaiak gyártják mint majdnem mindentAmúgy tesztek jöhetnek a stílusodtól függetlenül
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ez kellemetlen, mint ahogy az is, hogy a kiállított darabban 3GB van, amit kipróbáláskor úgy sem veszel észre, csak amikor használod, ha egyáltalán olyan mértékben észreveszed egyáltalán..
Mindenesetre, az hogy papíron van csak az amit ráírnak valóságban nem ok arra hogy késbe fussunk, sz.r ügy de ez van.Viszont! Ez a 2500 mAh akku elég szép üzemidőt teljesít, más valóban 3000 mAh akkukkal szemben
Biztos vagy benne, hogy a bolti mérleg, a benzinkúton a számláló, a gázóra, ((OFF)pl szombaton amikor kint -10 van és a tűzhelyen furcsa módon épp akkor narancssárga a láng) (/OFF) 0% eltéréssel mér?
-
gianone
őstag
válasz
Gariztasd le.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Egy telefon és egy töltéssel komoly fegyver tény. Biztos hogy mindegyik ilyen? Nem a mérés pontosságát kérdőjelezem meg, hanem a vizsgált minta száma aggaszt, és az ez alapján kinyilatkoztatott általános tény.
-
evo87
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5510 üzenetére
Nyilván érdekli az embereket, hiszen ez is egy plusz infó arról a termékről, amit nap mint nap használunk. De tény, hogy hitelesebb volna több azonos típusú telefonon több mérést elvégezve ítéletet mondani. Persze sajnálatos tény, hogy ennyivel kisebb a telep kapacitása, de ezzel sem a már meglévő készülékkel rendelkező tulajok, sem a majdani vásárlók nem tudnak mit kezdeni, legfeljebb azt, hogy emiatt más készüléket választanak.
A megelégedettséget ilyen tekintetben alapvetően az üzemidő befolyásolja például, nem az, hogy azt az üzemidőt pontosan mekkora akksival tudja biztosítani az adott készülék... legalábbis én így gondolom.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VOLTCRAFT(1) #5510 üzenetére
Nem érdekel ez a pitiánerség, mert így is jó az ár/érték aránya. Ha egy 600 eurós telefon csinálna ilyet, biztos kiakadnék, de ennyiért ez belefér. Ha a P9 is ilyen, az már gáz lenne. Azt nincs lehetőséged tesztelni?
Amúgy a stílusod kicsit nyers, emiatt a nagy ellenállás.
-
HAGYMAFA
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5505 üzenetére
Add el a telefont, ha csalódtál! Ilyen egyszerű, vegyél akkor újra LG-t.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VOLTCRAFT(1) #5505 üzenetére
OK Mester, Te tudod, Te dolgod. Vegyél LG-t és dobd el ezt a szart.
-
evo87
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5503 üzenetére
1. Én értelek és nem is kérdőjeleztem meg az igazadat. Nem akarok én védeni senkit, csak egy gondolatot hintettem el.
2. Picit tisztelettudóbb stílust preferálnék... Még (sajnos) nem vagyok apa.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
A teljesen lemerített telefon soha nem 0-ra merül. A 0% töltöttség az akksi számára biztonságos 2-300mAh-t meghagy. Azért csak ennyi ment bele. Szerintem nagyon is korrekt. Ha kivehető lenne az akksi, akkor meg tudnád mérni a feszültséget és az áramerősséget az akksiban, amikor a telefon 0%-ot mutat.
Az akksi kapacitása szerintem 3000mAh, csak meghagy magának valamennyit belőle, hogy nehogy teljesen lemerüljön, ami miatt károsodna. Mindegyik gyártó ezt csinálja.
Annyi, hogy a kapacitást adja meg minden gyártó, nem a kinyerhető valós adatot.
-
evo87
őstag
válasz
Kérdés, hogy mi az ami fontos... hogy jó az üzemidő, vagy hogy neked pont az az 5% hiányzik. Ami egyébként mérnöki szemmel még mérési hibahatárnak is elmegy, ha már méregetünk. És ha már méregetünk, akkor egy mérés nem mérés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.