Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
okoska74
senior tag
válasz bubus66 #1900 üzenetére
Köszönöm. Ki fogom szedni de csak holnap mert jelenleg nem vagyok wi-fi közelében.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
-
krysztyan
tag
válasz bubus66 #1940 üzenetére
A képek alapján nekem is így néz ki a dolog! De pl hol tudom h a képeket az sdre tesz? Meg hol tudok egy alkalmazást átpakolni (ha lehet) az SD-re? Így hogy az alap akkor mik kerülnek oda?
Pl a képeket is a telóra teszi, nem az SD-re....
[ Szerkesztve ]
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
krysztyan
tag
-
okoska74
senior tag
válasz bubus66 #1918 üzenetére
Feltöltés alatt van mind a két variáns (sima frissítés, Teljes FULL verzió B130 -ra), amint kész elérhetővé teszem a linkeket.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz bubus66 #1954 üzenetére
Nem értem a kérdést! A B131 -est csak szolgáltatósok tudják letölteni. Ez a B130 -as a dualsimes függetlenekre. A sima frissítés 434Mb és a full 1,73Gb -os.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz bubus66 #1958 üzenetére
Az ikon ugyan az mint az enyém de a niknév nem az enyém. Sajna nem én linkeltem a képet.
-
OldMike
őstag
válasz bubus66 #1983 üzenetére
Még annyit tennék hozzá az optimalizálás végén történt lefagyáshoz, hogy a telefonkezelőben láttam olyat hogy Optimalizálás. Ezt eddig még nem használtam, nem is tudom hogy mennyire ajánlott a használata. A manuális újraindítás után viszont elindítottam, leállított egy-két dolgot, azután a teljes kör zöld színű lett, és 100%-ot írt benne.
42LM660S
-
-
gianone
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #2352 üzenetére
17x17 (#2351)
Hasonlítsd össze a te képedet meg ezt mi a különbség.
nem találtam P9 Lite-ét de a lényegen nem változtat
Ez a tied.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Muerte68
addikt
válasz bubus66 #2367 üzenetére
Csak 1 imei-van Úgyhogy átverés pedig még a bemutató videóban is kiemelték a dual sim-et
Ennyit a korrekt tájékoztatásról.
Hogy lehet dualosítani?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #2414 üzenetére
Valakinek SINGLE-sek van fent TWRP a telefonján? Az keressen meg legyen szíves, vagy olyan aki egy lementés erejéig feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
herrká
senior tag
válasz bubus66 #2440 üzenetére
Szia! Te vagy a szakértő és épp felvetődött a téma! Tehát, ez az automatikus fényerő nálam is be van kapcsolva. Minden eddigi telefonon jól is működött. Ennél nem az igazi! Tűző napon sem veszi fel a fényerőt - legalábbis nem teljesen - viszont reggel mikor még sötétben kapcsolom be, a csúszka teljesen alap állásban van. Szinte teljesen sötét a képernyő, manuálisan kell rajta világosítani. Ez mindenkinél így működik? Köszönöm!
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #2449 üzenetére
Igen HARD hétvégém volt. Megkaptam a Tool-t, tanulmányozom. Lesznek még kérdéseim és a héten egyik éjjel megkreálom. Nehezebb így (válóok ) hogy a nejem telefonja, amit napközben használ, csak éjjel tudok (majd) mókolni...ha addig más el nem készíti amit kértél...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #2469 üzenetére
Bocs rosszul az MM-ből valóból volt egy pár wifi hibás..
(#2470) batai15
Gondolom, hogy a dualos megvan tehát a dualossal sokra nem megyek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest