- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
bubus66 #12693 üzenetére
Akkor a Telekom egy rendes cég.
Ha azt mondja nem lett tégla akkor lehet, hogy balongos csak azt még nem vették észre.
(#12695) csab3: Ha szerencséd van akkor nem, csak install failed felirattal megáll a frissítés, mivel ugye Vodára akarsz független tenni ami nem egyszerű menet.
Szerintem olvasd el az összefoglalót, sok hasznos infó van benne. -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #12542 üzenetére
Megvan, jó helyen kerestem!
A gond az volt, hogy a fejlesztői lehetőségeknél a legkeskenyebb szélesség 320 dpi-re volt állítva. Így a Vészhelyzetre vonatkozó információ szöveg a szám gombokra csúszott és folyton a számot érzékelte ha hozzáértem. Most 360-ra állítva feljebb került a szöveg és jó.
Az ott megadott telefonszámok a belépési kód nélkül is hívhatók.Ha valakinek ingeranciája támad a legkeskenyebb szélesség állítgatására az figyeljen arra, hogy nagy szám megadása esetén 1440 dpi-re ugrik, és betűk bolhapiszok méretűre zsugorodnak. Nekem erős nagyítás kellet, hogy ki tudjam bogarászni a menüt. A 360-at beírtam, de nem írta felül a régit, így sikerült ezt is kipróbálni.
-
Multipass
csendes tag
válasz
bubus66 #12399 üzenetére
Egyébiránt ma a Telenor munkatársa mondta magától értetődő természetességgel, hogy persze, vannak olyan készülékek, amiket függetlenül adnak, az enyém is az.
De most már kerítek valakit, aki nem 20-as, és kipróbálom. De a dual sim-et továbbra sem értem, az eladó is értetlenül állt a dolog előtt.
Annak idején olvastam a telefonról teszteket, és sehol, egyetlen említést sem tettek arról, hogy van single-simes készülék ugyanebből, viszont mindenhol kiemelték, hogy a P9 lite bizony dual-sim-es. Persze a memóriakártya rovására.
-
satee76
aktív tag
válasz
bubus66 #12301 üzenetére
Szivesen küldenék neked fényképet arról hogy ez a "remek" tok, hogy néz ki kb 2 hónap használat után. Nekem pirosba van, és hulladék. A műanyag merevítés (szines) az élek mentén kopik, a tok olyan szoros, hogy sokszor nem tudja megkülönböztetni a telefon, hogy melyik gombot akarod megnyomni. A jack dugó fedője miatt pedig alig lehet a fülhallgatót a telefonba beleerőszakolni. Jól néz ki, de nagyon nem ehhez a telóhoz való
-
pityu8
tag
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #12004 üzenetére
recovery/individual:
1. reboot fastboot mode
2. kiválasztottam: VNS-L21-L22-L23-L31 Toolkit\Packages\L21C432B130_DS\recovery_twrp.img-t
3. flash recovery (ha kérdez a program, akkor tovább)
4. reboot android
5. reboot recovery --> itt fagy ki, mellékelem a képet:ebből az állapotból szimpla újraindítással nem lehet kihozni
kizárólag csak akkor lehet kihozni, ha háromgombossal indítom újra --> nincs az sd-n semmi rom --> nem tud telepíteni --> reboot: ekkor áll fel a rendszer -
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #12000 üzenetére
Nyugodtan menj pihenni, majd megoldjuk...
Egyébként köszi a segítséget.
Zöld android emberke alatt mindkét felirat piros: PHONE Unlocked, FRP Unlock.
OEM feloldás megengedett: be van kapcsolva, de inaktív a felület. (azaz nem tudom módosítani)
Onnan sejtem, hogy a bootloader nyitva van, mert mikor indul a telefon, akkor kiírja a feliratot, hogy a készülék nem biztonságos...blablabla -
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #11998 üzenetére
0. mivel unlockolva van a bootloader, ezért azzal nem foglalkozok
1. packages fülön "pkg.L21C432B130_DS"-t telepítem --> szuperül lefut
2. recovery, twrp fülön reboot fastboot módba --> a legördülő menüből egyféle twrp-t tudok kiválasztani, azt kiválasztom, majd flash twrp recovery --> szuperül lefut --> reboot android: OK --> reboot recovery: kifagy indulásnál (your device is booting now...).Itt vége a történetnek.
Múltkor amikor ilyet csináltam és kifagyott, akkor az azért volt, mert 7-es androidra akartam feltenni a 6-os androidhoz passzoló twrp-t.
Ezért kérdeztem. -
robi64
aktív tag
-
billyjack21
csendes tag
-
bmt50
senior tag
válasz
bubus66 #11811 üzenetére
Szerintem beletehetjük, sok ilyen telenoros kérdés van. Telekom-ot beleírtam.
A cikk a Telenor véleménye.
Nem tartom kizártnak, hogy My Contacts, MyTelenor, MyTV Telenor és egyéb szolgáltatós alkalmazások miatt haladnak ilyen lassan a ROM-frissítéssel. Lehet ez nem tetszik a Huawei-nek.. Ezeket meg gondolom a norvég anyacég nyomatja, nem itt a magyarok. -
bmt50
senior tag
válasz
bubus66 #11767 üzenetére
Szerintem jó ötlet. Annyival kell kiegészíteni a leírást, amit a cikk alatti hozzászólók is jeleztek: ötször el kell rontani a feloldási mintát, ekkor 60 mp-re a készülék lezár. Ha lejártak a mp-ek, akkor lehet a jobb alsó sarokban a biztonsági kódot választani/beírni.
-
golyós
addikt
válasz
bubus66 #11496 üzenetére
Négy telefont kezelek a családban, semmi kedvem órákig keresgélni a több ezer hozzászólás között, mert nem olvasom napi szinten mind a négy készülék topicját. De a feleségem mint laikus felhasználó, honnan kéne tudnia, hogy FR kell telepítés után? Frissült és azóta rosszabb mint volt, ennyi történt. Ráadásul rávenni egy Fr-re, hogy újra kelljen állítania mindent, az szinte kizárt.
Nem tudom Hiaweinél, hogy megy, nálam Xiaominál mindent visszatölt felhőből, viszonylag egyszerű az Fr, nem kell órákig belakni a készüléket. -
barisssa
tag
válasz
bubus66 #11496 üzenetére
Persze megvolt, ledúrtam az egészet. Ezért is furcsállom hogy ilyeneket produkál!
Vannak apró újítások amik tetszenek, pl a zárképernyőn lehúzható a bejövő értesítés. Az értesítési sáv lehúzásánál az üzenetre lehet válaszolni...
Aksit én is jobbnak érzem, talán kicsit jobban döcög mint a 6.0-val, pl alkalmazások lassabban nyílnak meg, az új animációk sokszor akadnak, google chrome ugynaúgy halál mint ahogy eddig is tetű lassú volt. (2-3 sec mire a bill. előugrik) Messenger buborékja is laggol, rábökés után lassan dobja full screenbe!
#11492 szkaroly
Igen tudom, el is olvastam legalább 2x hogy biztos nem e én rontok el valamit, de ki van szedve mindenhol a pipa, és mégis...
-
@ndrew
csendes újonc
válasz
bubus66 #11441 üzenetére
Nem a google beállításokat jegyzi meg, hanem két gombos FR-nél, a telefon beállítás varázslója, az első indításkor kiírja, hogy adja meg a jelszavát, amivel a telefon korábban már regisztrálva volt. Pont. És nem tudom átugrani, KÖTELEZŐ érvénnyel bejelentkeztet a Google fiókomba. Nem kínálja fel a tovább lehetőséget. Inaktív marad a gomb. Ha tudok megpróbálok csinálni egy videót akkor....
Egyébként minden ki van kapcsolva google beállításaimban. Nincs helyelőzmény, eszközadatok, stb.
És nem levitatni akarom, bocs, félre értitek, de nálam akkor is ezt csinálja a készülék, és azért írtam, hogy én ezt vettem észre a két metódus között, valamint nem automatikus visszaállítást csinálok.
Ha nem ez lenne a tapasztalatom, nem ezt látnám, akkor miért mondtam volna? -
@ndrew
csendes újonc
válasz
bubus66 #11439 üzenetére
De akkor miért van az, hogy kétgombos törlés/visszaállítás és bekapcsolás után a telefonom mégsem úgy viselkedik, mintha az lenne az első teljesen szűz bekapcsolás? Miért tudja, hogy ezen a telefonon volt már egyszer egy google bejelentkezés? Ezek szerint akkor mégsem állít vissza mindent teljesen "szűz" állapotra, ellentétben a másikkal. Na ez az ami nekem furcsa, és ezt nem értettem. Nem nem hagyható ki. Kéri, és addig nem enged továbblépni, szürke marad a tovább lehetőség. Ergo be kell jelentkeznem a google fiókomba, amivel a telo korábban már egyszer bejelentkezett, mert addig nincs tovább.Nálam a két képernyő is más, de most csak ezért nem fogok nyomni két visszaállítást, hogy lefényképezzem. A beállítások menüből történőnél, amikor bebootol a készülék és bejön az EMUI kép, és elkezd törölni, ott kiír valami olyasmit, hogy Delete LOW LEVEL és legalább 4-5 perc, ellentétben amíg viszont a kétgombosnál alig 1perc alatt végigfut a törlés.... ? Egyébként ezt tapasztaltam korábban a P8 Liteomnál is, de soha semelyik másik telonál korábban. azoknál valóban szűz állapotra állt mindig vissza a vas.
Amit még nem próbáltam, hogy kóddal állítom vissza, eddig csak beállítások menüből és két gombossal csináltam. -
MR ME
aktív tag
válasz
bubus66 #11396 üzenetére
most átraktam magazin-ra és ott megjelenik nekem is rendesen, igazából csak az a bajom azzal a témával h alul van az óra, és nekem középen föntre kellene
amiket használtam témákat eddig azokon egyiken se jelent meg....
de jól látom h az utolsó amit átalakítottál annál középen fönt van az óra? ha igen, át tudod nekem lökni?
vagy esetleg egy kis segítség h hogyan lehet átalakítani is megtenné
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest