Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz bubus66 #2947 üzenetére

    Természetesen nem hibátlan a Google Térkép sem, de szerintem ez a telefon szoftveres problémája (egyáltalán nem vagyok szakértő, inkább laikus, csak logikusan próbálom átgondolni).

    Csináltam még két próbaképet azután, hogy a GPS FIX belőtte magát, szerinte 5-6 m pontossággal. A telefon - gondolom - a GPS vevőtől kapja a koordinátákat, térképet még nem is látott. A képhez mentett koordinátákból már látható, hogy a negyedik tizedestől kezdve már eltérnek egymástól, és még jobban a tényleges fényképezési helytől. Sajnos nem a Google Térkép hibája, oda rakja ahova a koordináták mutatnak, az adatok nem jók. Adott esetben a két kép helye 65 illetve 79 méterre (igaz nagyjából azonos irányban) van a tényleges fényképezési helyszíntől.

    Persze nem fogok ebből problémát csinálni, eddig sem volt jellemző hogy képeket akartam volna térképre tenni ilyen funkció használatával. Csak meglepett, illetve azért írtam le, hogy esetleg mások számára - akik így használnák - figyelemfelhívás legyen. Még az is lehet, hogy csak nálam ilyen.

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák